Parhaat deittisivustot 2018 listattu – löydä sinulle sopivin deittisivusto

deittisivustotTästä artikkelista löytyy se paras deittisivusto jokaiseen eri tarpeeseen – kaiken ikäisille ja -taustaisille ihmisille.

Näihin sivustoihin voi suhtautua kuin tosielämäänkin, eli kannattaa etsiä seuraa sieltä, missä kuvittelee löytävän samanhenkisiä sinkkuja.

Jos selitetään asiaa vertauskuvallisesti; mikäli et pidä yöelämästä ja känniörveltäjistä, et todennäköisesti mene paikalliseen K18-yökerhoon lauantai-iltana, vaan saatat mieluummin iskeä deitin vaikka kielikurssilta.

Sama juttu deittisivustoilla; hankkiudu itsesi näköiselle sivustolle.

Me autamme sinua löytämään sinulle sopivan palvelun – osa on maksullisia, osa ilmaisia, mutta sama juttuhan on baareissa ja monissa muissa paikoissa, esim. konserteissa; eivät nekään aina ilmaisia ole.

Jotkut ihmiset puhuvat omaavansa periaatteen, että ”minähän en deittisivuista maksa mitään”. Mutta kun kyseessä on sen lähes tärkeimmän asian löytäminen elämässä (lämpimän suojan ja ravinnon jälkeen), miksi pihistellä rakkauden suhteen?

Oli miten oli, tässä mielestämme parhaat deittisivustot vuonna 2018:

1. Happy Pancake – paras ilmainen deittisivusto

ilmainen deittisivusto

Happypancake.fi on asiallinen – ja täysin ilmainen deittisivusto – jossa suurin osa jäsenistä osuu 26-45 vuoden ikähaarukkaan. Toki myös tuosta nuorempia ja vanhempia on palvelussa.

Palvelussa on valtavat määrät sinkkuja, eikä missään vaiheessa tarvitse maksaa mitään. Se on loistava sivusto löytää seuraa tositarkoituksella tai vaikka vähemmänkin vakavaa seuraa.

Käy ehdottomasti kokeilemassa ilmaiseksi Happypancake.fi:ssä (vaikka etusivun ulkoasu on vähän kömpelön oloinen, käy silti kokeilemassa – siellä on satoja tuhansia suomalaisia sinkkuja)

 

2. E-kontakti – kaikille sopiva, laadukas sivusto (Treffimaisteri tarjoaa: 3 päivää ilmaiseksi!)

paras deittisivusto

E-kontakti.fi on erittäin sulavasti toimiva sivusto, jossa kumppaniehdokkaiden etsiminen on helppoa ja vaivatonta. Kuuluu Alma Mediaan ja heillä on vahva mainostus esim. Iltalehden sivuilla.

Sinkkuja on niin maan perusteellisesti, joten asuit missä päin Suomea tahansa, pitäisi deittiseuraa olla aina tarjolla. Eikä etäsuhteen mahdollisuutta kannata täysin tyrmätä – junat, autot ja bussit kulkevat!

Jos et normaalisti halua maksaa deittisivuista, nyt olisi hyvä mahdollisuus rajoitetun ajan kokeilla laadukasta sivustoa ilmaiseksi, tee näin:

  1. Rekisteröidy E-kontaktiin tästä
  2. Täytä profiilisi ja tutustu palveluun
  3. Kun olet valmiina hurmaamaan palvelun sinkut, kytke 3 päivän täysjäsenyys ”Tilaus”-sivulta koodilla EKJOULUKUU18D24(voimassa joulukuun 2018 ajan!)

 

3. Eliittikumppani – pääasiassa koulutetut yli 30-vuotiaat!

eliittikumppani

Eliittikumppani.fi:ssä on paljon 30+ ikäluokkaan sijoittuvaa sinkkua ja paljon myös keski-ikäisiä. Ei siis kannata antaa sivuston nimen hämätä vaan jos haluat tavata koulutettuja ihmisiä, suuntaa Eliittikumppaniin. Korkea koulutus tai tulot eivät siis ole missään nimessä mikään vaatimus – ainoa vaatimus palvelussa on 18 vuoden ikä!

Liittyessä Eliittikumppaniin täytetään persoonallisuustesti, johon kannattaa varata noin 10-15 minuuttia. Kyseessä on mielenkiintoinen testi, jonka täyttämällä oikeastaan opit itsekin mihin kiinnittää huomiota seuranhaussa.

Kokeile ilmaiseksi Eliittikumppani.fi:tä!

 

4. 50plusmatch – vain yli 50-vuotiaille sinkuille

Deittisivusto 50+

Oletko yli 5-kymppinen sinkku?

Siinä tapauksessa suuntaa 50plusmatch.fi:hin. Käyttäjäkunnassa on nuoria 5-kymppisiä sekä ihan nuorekkaisiin 70+ sinkkuihin asti. Kaikilla on oikeus löytää uusia ystäviä ja ehkä jopa uusi kumppani, joten nyt rohkeasti mukaan! Täällä käyttäjät ovat aktiivisia ja kaikille avoimella keskustelufoorumilla voi vaihtaa päivän kuulumisia käyttäjien kesken. Käy kokeilemassa ilmaiseksi yllä olevaa linkkiä klikaten!

 

5. Victoria Milan – deittisivusto varatuille

deittisivusto varatuille

VictoriaMilan.fi on varatuille ja seksiseuraa etsiville suunnattu palvelu. Se on – hieman yllättäen – yksi Suomen vilkkaimmin liikennöityjä deittisivustoja. Eli oli aiheen moraalisesta puolesta mitä mieltä tahansa, on tällaiselle palvelulla näemmä suurta kysyntää.

Se sopii myös sinkuille tai pariskunnille, jotka etsivät lähinnä seksiseuraa. Tällä sivustolla ei siis etsitä parisuhteita vaan ihan vaan vapaamielisempää seuraa. Palvelussa on panostettu myös yksityisyyteen (kaikki muistanevat taannoisen Ashley Madison -tietovuotoskandaalin, jossa käyttäjien sähköposti- ja nimitietoja vuoti internettiin kaiken kansan nähtäville).

Eli jos etsit seikkailua, käy kokeilemassa ilmaiseksi Victoriamilan.fi:ssä.

 

6. Match.com – deittisivusto asialliseen seuranhakuun

kansainvälinen deittisivusto

fi.match.com, eli kansainvälisesti tunnetun match.comin Suomi-sivusto on hyvä deittisivusto varsinkin pääkaupunkiseutulaisille ja kansainvälisempää tunnelmaa kaipaavalle. Sivusto nimittäin tarjoaa mahdollisuuden tutustua myös muiden Match-maiden sinkkuihin. Mutta, pääasiassa tapaat kyllä suomalaisia sinkkuja tällä sivustolla. Käy kokeilemassa ilmaiseksi tuosta yllä olevan linkin kautta.

 

7. OkCupid – hipsterit ja taiteilijat huomio

deittisivu hipstereille

OkCupid on hauska mutta melko tuntematon sivusto Suomessa. Jos olet helsinkiläinen sinkku, trendikäs ja koulutettu, saatat löytää täältä mielenkiintoista seuraa. Sen takia Helsinki mainittu, että pienempien paikkakuntien kohdalla sinkkutarjonnasta voi olla pulaa Suomessa. Liittyminen ja perusominaisuudet ovat ilmaisia, lisäjutuista voi halutessaan maksaa.

Lue lisää OkCupid kokemuksiamme.

 

8. Suomi24 Treffit – iso deittisivusto, myös nuorille

Suomen suurin deittisivusto

Treffimaisteri raapusteli hiljattain Suomi24 Treffit kokemuksiaan. Suomi24:lla käyttäjiä on siis valtavat määrät, etenkin naisille on isot määrät miehiä (n. 70 % kaikista käyttäjistä). Sopii myös pienempien paikkakuntien sinkuille käyttäjien suuren määrän johdosta. Ilmaiseksi pääsee alkuun ja lisämaksusta saa sitten lisää ominaisuuksia omalle käyttäjätililleen.

Soveltuu myös nuorille, sillä ikäraja on 16 vuotta.

 

9. Kotisataman deitti – kristityille!

kristillinen deittisivusto

Pettämissivustosta päästäänkin sopivasti kristillisiin arvoihin. Kotisataman deitti on kristillinen deittipalvelu, joka on yllättävän suosittu kansalaisten keskuudessa. Sivusto on tosin maksullinen ennen kuin ensimmäistäkään kumppaniehdokasta pääsee näkemään. Mutta mikäli etsii hengellisiä sinkkuja, lienee tämä se varmin paikka löytää heidät.

 

10. Kontakten – suomenruotsalaisten deittisivu

suomenruotsalaisten deittisivu

Ja sitten maamme kielivähemmistölle eli ruotsinkielisille oma deittisivusto – Kontakten.fi.

Suomessa on lähes 300 000 ruotsinkielistä, joten mikäli puhut luontevimmin ruotsia, suuntaa Kontakten.fi:hin.

 

11. Yksille.fi – uusi tulokas Suomen deittiskenessä

yksille.fi deittisivu

Yksille.fi on melko tuore uutuus nettideittialalla ja sen ovat ottaneet omakseen etenkin hieman aikuisemmat sinkut. Se on erikoistunut etenkin luotettavuuteen ja asiallisuuteen. Käyttäjätunnus pitää aktivoida pankkitunnistuksen kautta ja profiileissa esiinnytään oikealla kuvalla ja etunimellä. Myös asiakaspalvelu käy läpi profiilit, jotta sieltä saadaan asiattomuudet karsittua pois.

 

12. NextLove – yksinhuoltajille ja eronneille

yksinhuoltajien deittisivusto

Nextlove.fi on myöskin melko tuore uutuus Suomen nettideittailumarkkinoilla. Se on suunnattu sloganinsa mukaan eronneille ja yksinhuoltajille. Havaintojemme mukaan sivustolla on vielä melko hiljaista, mutta jäämme odottamaan, mikäli tähän kohderyhmään kuuluvat ihmiset ottavat palvelun ”omakseen”. Lue myös tarkempi artikkelimme Nextlovesta.

Ja sitten:

5 pikavinkkiä, joilla otat deittisivustot onnistuneesti haltuun:

Loppuun vielä muutama pikavinkki nettitreffeille. Ota tästä vinkit korvan taakse (ei tarvitse kaikkea ottaa yhtenä ja ainoana totuutena, mutta toivon mukaan saat uutta ajattelemisen aihetta):

Vinkki #1: kirjoita deittiprofiilisi simppelillä 2 vaiheen kaavalla:

  • Kerro itsestäsi, harrastuksistasi ja mikä on sinulle tärkeää elämässä
  • Kerro millaista kumppania etsit (älä unohda tätä!)

Kun kerrot millaista kumppania etsit ja profiilin lukija tunnistaa siitä itsensä, saat takuulla enemmän yhteydenottoja verrattuna siihen, että jauhat vain itsestäsi.

Vinkki #2: lisää kuva, niin lisäät mahdollisuuksiasi yhteydenottoihin ja vastauksiin (moni ei vastaa kuvattomille profiileille laisinkaan).

Vinkki #3: Lähesty ihmisiä pidemmällä lauseella kuin pelkällä moikkauksella. Esim. mainitse tai kysy jotain, josta hän kirjoitti profiilissaan (yhteinen harrastus/mielenkiinnonkohde). Tällä osoitat, että olet lukenut hänen profiilinsa ajatuksen kanssa, etkä vain ”spämmää” yhtä ja samaa ”moi”-viestiä kaikille käyttäjille.

Vinkki #4: Pyri treffeille kohtalaisen pian tutustumisen jälkeen – netissä juttelu ei vedä vertoja fyysiselle kahvilatreffeille, koska parisuhteessa on lopulta kyse niiden kemioiden kohtaamisesta (vaikka se kliseiseltä kuulostaakin) oikeassa elämässä. Älä siis avaudu koko elämääsi nettiin, vaan lähtekää pian oikeille treffeille.

Vinkki #5: Pysy aktiivisena seuranhaussa, vaikka ensimmäiset treffit menisivät penkin alle. Tai toiset. Tai kolmannet. Kumppanin löytäminen on usein tuurista kiinni, joten se vaan vaatii usein pitkäjänteistä nettideittailua ja treffailua!

Dodii. Nyt selaa takaisin ylös ja käy kokeilemassa ainakin sivustot numero 1 ja – rupeaa sitä juttu- ja treffiseuraa löytymään!

2 KOMMENTIT

  1. Heippa treffimaisteri! E-kontakti’n sivuilta ei löydy kohtaa johon syöttää koodia, jolla voi käyttää palvelua maksutta kolmen päivän ajan.

    • Hei! Jos menet tilaus-sivulle ja sieltä katselet kohdan ”käytä etukoodisi tässä” – löytyykö? Lisätietoja E-kontakti -artikkelistamme.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here