Treffi-ilmoitus kuntoon! Tällainen deittiprofiili toimii kuin häkä

treffi ilmoitusLiityitkö nettitreffipalveluun ja sitten iski jumi:

Et keksi mitä siihen deittiprofiiliin kirjoittaisi?

Koostimme nettideittieksperttien listaaman 15 vinkin tietopaketin joilla rakennetaan täydellinen treffi-ilmoitus!

Ensinnäkin täytyy mainita, että oman profiilin täyttäminen tekstillä ja kuvalla/kuvilla kannattaa.

Turhan moni jää taka-alalle seurailemaan muita treffipalveluissa, mutta kannattaa ehdottomasti heittäytyä kunnolla seuranhakuun, niin parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi seuran löytämiseen!

”Jos haluu saada on pakko antaa”, totesi MC Nikke T aikoinaan, joka pätee myös tähän asiaan.

Täydellisen (tai ainakin hyvän) treffi-ilmoituksen anatomia

1. Kysy kaverilta vinkkiä

Onko sinulla luottoystävä, jonka kanssa puhut lähestyvästä nettitreffailustasi? Kysy häneltä vinkkiä. Ehkä hän näkee sinun hyvät puolen eri silmin kuin sinä itse!

2. Vältä kliseitä

Vältä liian ympäripyöreitä tai kliseisiä ilmauksia, kuten tykkäät pitkistä kävelyistä biitsillä tai muuta elokuvamaista hömppää.

3. Listaa sosiaalisia harrastuksia

Vaikka tällä hetkellä elämäsi koostuisi Playstationin pelaamisesta verhoilla pimennetyssä poikamiesboksissasi, listaa mieluummin jotain sosiaalisia harrastuksia tai asioita, joista tykkäät. Esimerkiksi tykkäät ulkoilusta tai konserteissa käymisestä tai muusta vastaavasta.

4. Valitse tällainen profiilikuva

Tilastojen mukaan toiminnantäyteiset profiilikuvat saavat enemmän vastauksia ja yhteydenottoja kuin passiivisemman profiilikuvan haltijat. Eli mikäli harrastat laskettelua tai vesihiihtoa, älä epäröi laittaa tällaista kuvaa itsestäsi treffi-ilmoitukseen!

5. Ole positiivinen

Treffi-ilmoitus on kuin CV työpaikkaa hakiessa. Ethän listaa CV:hen mitään negatiivisia ominaisuuksia, joten älä promotoi huonoja puoliasi nettitreffeilläkään.

6. Ole rehellinen

Valheilla on kakkainen loppu asiassa kuin asiassa – myös nettitreffeillä.

Älä valehtele pituuttasi, ruumiinrakennettasi tai esimerkiksi sitä onko sinulla lapsia vai ei. Rehellisyys on aivan ehdoton vaatimus, mikäli tavoitteenasi on löytää seuraa tositarkoituksella.

7. Kirjoita yksityiskohtaisesti

Jos tykkäät matkailusta, tarkenna asiaa esimerkiksi mainitsemalla suosikkikohteesi tai mistä tykkäät matkailussa.

Esimerkki: ”suosikkikohteitani ovat Euroopan suurkaupungit, joissa tykkään istuskella, nauttia kahvia ja katsella maailman menoa” tai ”tykkään käydä alpeilla laskettelemassa”. Tällaisilla tarkennuksilla persoonasi avautuu huomattavasti enemmän kuin pelkästään sanomalla ”pidän matkailusta”.

8. Päivitä profiiliasi

Jos olet pidempään samalla treffipalstalla, muista päivittää profiiliasi ja kuvaasi!

9. Vältä kirjoitusvirheitä

Profiilin päivittämisen ohella, tarkista, ettei siellä ole kirjoitusvirheitä. Monille on ”turn off”, mikäli deittiprofiilissa on paljon kirjoitusvirheitä.

Nuoremmilla on usein tapana tarkoituksella kirjoittaa hieman rennommin/sekavammin, esim. ”joo siis emmä tiä mitä mä täält niinq odotan, ihan siistii ois tavata joku :D”. Tämä saattaa toimia, mutta varmin tapa on kirjoittaa ihan selkeää tekstiä. Tekstiä saa rennommaksi laittamalla mukaan hieman huumoria (mikäli se tulee sinulle luonnostaan) ja sinne tänne hymiöitä. 🙂

10. Hymyile kuvassa (ankka-ilmeen sijaan)

Erään kyselyn mukaan 96 % nettideittailijoista mieluummin näkisivät ison ja leveän hymyn profiilikuvassa kuin ”seksikkään” ilmeen. Eli normaaleilla nettitreffeillä ei ole tarvetta olla yliammutun ”seksikäs”.

11. Valitse tuore kuva

On parempi näyttää paremmalta luonnossa kuin paremmalta kuvassa. Laita siis tuore ja realistinen kuva itsestäsi!

12. Nainen, pidä treffi-ilmoitus kiinnostusta herättävän lyhyenä

Naiset kenties tykkäävät lukea pitkiä profiilitekstejä, mutta miehet ovat suoraviivaisempia. Kirjoita sopivan lyhyt ja napakka esittely itsestäsi. Samalla ”säästät” itseäsi myös kahdenkeskisiin keskusteluihin ja tuleville treffeille!

13. Muista huumori ja hauskanpito

Nettideitti ei ole mikään työhaastattelutilanne (nyt voit unohtaa sen CV-vertauksen ylempää). Jos saat jonkun nauramaan siellä toisen ruudun toisella puolen, on se loistava jäänmurtaja ja avaus tutustumiselle. Älä kerro kliseisiä netistä kopioituja vitsejä, vaan ole oma hauska itsesi.

14. Ole kuvassa keskipisteenä

Ole kuvassa rohkeasti keskipisteenä, äläkä jätä itseäsi taustalle vaikkapa lemmikin ”taakse”.

15. Iloinen kesäkuva profiiliin?

Tutkimusten mukaan ihmiset kesäisissä maisemissa nähtiin viehättävämpänä kuin talvisissa kuvissa. Jos iloinen kesämeininki kuvastaa persoonaasi enemmän, älä epäröi käyttää kesäisiä kuvia talvellakin (valitse jokin kuva edelliseltä kesältä).

Lähde: marieclaire.co.uk

Lue myös listaamamme Suomen TOP 10 deittipalvelut!

2 KOMMENTIT

  1. Saako vanhat keskustelut vielä näkymään vaikka olisi poistunut 2 vuotta sitten jos liittyy uudestaan

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here