Millainen on viehättävä nainen? 5 tieteeseen perustuvaa asiaa!

viehättävä nainenMillainen nainen viehättää miehiä?

Millaiseen naiseen mies rakastuu?

Muiden muassa tällaisia kysymyksiä ihmiset kyselevät Googlelta, joten antakoon Treffimaisteri näihinkin kysymyksiin absoluuttisen totuuden:

Lähdetään liikkeelle ulkoisista ominaisuuksista ja sitten syvennytään miehen ja naisen eroavaisuuksiin (joka auttaa sinua ymmärtämään mitä mies haluaa ja sitä kautta menestymään paremmin rakkauselämässäsi).

Tämä on suunnattu etenkin n. 25-35-vuotiaille naisille, jotka etsivät itselleen miestä parisuhteeseen.

Tässä viehättävän naisen anatomia purettuna 5 osaan:

1. Millainen on fyysisesti viehättävä nainen?

Jos naista ei ole siunattu missitason ulkonäöllä, onko jotain tehtävissä? Kuinka parantaa omaa ulkonäköä, jotta voit hurmata sen unelmiesi miehen?

Moni nykynainen sortuu laiskaan ja helppoon ratkaisuun eli ”päälleliimattavaan tekokauneuteen”:

Värjäillään ja viritellään hiuksia, liimataan tekoripsiä, otetaan ruiskurusketuksia, ylimeikataan, feikkikynsiä jne. Pahimmassa tapauksessa lähdetään ottamaan jotain täytepistoksia tai leikkauspöydälle asentamaan tekopakaroita tai -rintoja.

Mutta, valitettavasti, kaikki saavuttamisen arvoiset asiat elämässä tulevat usein vain pitkäjänteisen vaivannäön kautta:

Luonnollinen kauneus syntyy, kun ihminen syö terveellisesti, harrastaa liikuntaa ja elää stressitöntä ja sellaista perusmieluisaa elämää. Tämä ei ole mikään 2 viikon ihmedieetti vaan kuukausia ja vuosia jatkuva elämäntapa, joka johtaa kokonaisvaltaiseen elinvoimaisuuteen ja sitä kautta sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen.

Jos siis haluat ehostaa ulkonäköäsi, miehiä ei kiinnosta nuo päälleliimattavat kauneusviritykset. Se on kuin 1980-luvun Toyota Corollaan liimattaisiin jotain siipiä ja isoja pakoputkia ja maalattaisiin se neonkeltaisella. Miehet vilkaisevat sinne päin, koska se on niin räikeän näköinen. Ehkä joku automies salaa miettii, että voisihan tuota kerran käydä polkaisemassa, kun kuulostaa olevan niin tehokas moottori. Mutta kunhan kaverit eivät ole näkemässä eikä heitä nähdä yhdessä julkisella paikalla.

Miehet, jotka etsivät pitkäaikaista kumppania, arvostavat sitä saunanraikasta ja rehellistä sinää, eikä mitään purkkaviritelmää, jota on ylimeikattu, pumpattu, tatuoitu, rasvaimuroitu, leikelty, ruiskutettu ja taottu joka suunnasta.

2. Miten pukeutuu viehättävä nainen?

Miehet skannaavat naisen vartalosta ensinnäkin sitä hedelmällisyyttä ilmaisevaa vyötärö/lantio-suhdetta. Eli, että naisen vyötärö on kapeampi kuin lantio ja että se on sen näköinen, että sieltä pystyy tarvittaessa työntämään jälkikasvua pihalle.

On olemassa myös ”tissimiehiä”, mutta henkisesti terve ja aikuinen mies on ensisijaisesti ”persemies”.

Ainiin, piti siis puhua pukeutumisesta:

Korosta vaatteillasi siis tervettä vyötärö/lantio-suhdetta. Jos vyötärö on yhtä leveä kuin lantio, sitten on alettava elämään terveellisemmin.

Entä liian paljastava pukeutuminen?

Miehet saattavat toki kiinnostua paljastavasta ja ”provokatiivisesta” pukeutumisesta naisella, ja kyllä sillä yhden yön seuraa saa.

Mutta, ”vaimomateriaalia” etsivä mies haluaa, että nainen pukeutuu kuin pornostara vain hänen silmiensä edessä, ei julkisella paikalla.

Jos tavoitteena on hurmata laadukas mies kestävään parisuhteeseen, ei sitä tarvitse tehdä liian paljastavalla pukeutumisella. Tyylikäs ja feminiinisiä muotoja paljastava pukeutuminen on toimivin ratkaisu.

3. Viehättävä nainen ei ”kilpaile” miestä vastaan

Nykyäänhän miesten ja naisten välinen ero on hieman väljähtynyt. Kemikaalit ja sosiaalinen ohjelmointi on tehnyt miehistä vähemmän miehiä ja naisista vähemmän naisia.

Eipä siinä mitään.

Mutta, monilla nykynaisilla käytös saattaa mennä hieman överiksi. Ikään kuin ylikompensoimiseksi. Nuorille naisille on uskoteltu, että miehet ja naiset ovat samanlaisia. Kilpailemme samoista työpaikoista, harrastamme samoja asioita jne.

Sitten nainen menee treffeille ja on niin äijää:

”Mul on ihan vitun kiire, tulin just töistä ja kohta alkaa maastavetotreenit.. sen jälkeen vielä etäpalaveri. Emmä oikeestaan tarvi miestä, mutta otetaan nyt nää kahvit tässä..”

Jos mies aistii, että nainen on kova metsästäjä ja rakentaja (ylisuorittaja, uraohjus jne), hänellä saattaa tulla epävarma fiilis: ”mikäs se minun rooli tässä nyt sitten on..?”

Mies alitajuisesti haluaa olla parempi ”metsästäjä” eli resurssienhaalija kuin nainen. Nainenkin alitajuisesti haluaa, että mies on parempi metsästäjä. Tutkimustenkin mukaan hyvää palkkaa nauttivat (tai rikkaat) naiset haluavat vielä parempaa palkkaa nauttivan (tai rikkaamman) miehen kuin hän itse on. Miehille naisen asema, palkka tai tilin saldo ei ole läheskään yhtä tärkeä asia. Naiset naivat ”ylöspäin”, miehet ”alaspäin”.

Eli, jos olet joku triatlonisti-yrittäjä-ylisuorittaja-nainen, laita vähän chillimpää vaihdetta silmään mennessäsi treffeille. Ei ole tarvetta ”kilpailla” miestä vastaan.

4. Luonteeltaan viehättävä nainen?

Jos ajatellaan, että mitkä ovat niitä feminiinin ja maskuliinin (toisiaan täydentävät vastakohdat) tyypillisiä ominaisuuksia, niin naisen ihaillut ominaisuudet voisivat olla esimerkiksi pehmeys (kovuus), empaattisuus (emotionaalinen kovuus, jolla pärjätään kodin ulkopuolisissa toiminnoissa), tunteellisuus (rationaalisuus) jne.

Mies etsii siis vastakohtaa. Ei tarralenkkarissakaan toimi kaksi karheaa puolta, vaan pitää olla se karhea puoli ja pehmeä puoli, jotta ne tarttuvat yhteen.

Annetaanpa yksi hyvä käytännön vinkki 2020-luvun naisille:

Moni nainen ei tätä kenties halua ymmärtää, koska on uskoteltu, että se ikään kuin ”alentaa” naista ja se on niin vanhanaikaista ja toksisen konservatiivista:

Tee miehelle ruokaa vaikkapa kolmansilla treffeillä. ”Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta” on yksi kovimpia viisauksia parinmuodostuksessa kautta aikain.

Jo ennen vanhaan metsästäjä-kerääjä -yhteisöissä kun sinkkunainen teki sinkkumiehelle ruokaa, oli se flirttailun suurin muoto. Se oli suoranainen kutsu miehen ja naisen väliseen sukupuoliseen vaakatanssiin.

Jos siis deittailussa on edetty jo muutamanteen tapaamiseen ja on aika kutsua mies kotiisi, tee hänelle itse ruokaa. Tai, kokatkaa yhdessä. Siihen vähän viintä kylkeen. Ehkä pari olutta vielä jääkaappiin. Kun olet vieraanvarainen ja pidät miehen nesteytettynä ja ravittuna siistissä asunnossasi, mies kokee saapuneensa paratiisiin.

Mies ei tietoisesti ajattele mitään evolutionäärisiä asioita, mutta hän aistii, että tämä nainen on kykenevä pitämään huolta luolasta (asunnosta) ja hänen geeneistään (lapsista), kun on itse poissa metsästysreissuillaan (töissä). Hyviä signaaleja. Ja disclaimer perään: tämä ei tarkoita, että naisen tulisi olla parisuhteen kokki ja siivooja 24/7. Ne voidaan nykypäivänä jakaa vaikka 50/50 miehen ja naisen kesken. Mutta kun osoitat, että osaat tarvittaessa kokata (etkä vain tilata Woltista ruokaa), mies tykkää.

5. Nainen (ja mies) on viehättävä, kun hän ymmärtää kuka on

Tämä on se suurin avain tyytyväiseen elämään, ei väliä oletko mies vai nainen.

Eli ymmärrys omasta itsestä ja omasta roolista suhteessa ympäröivään maailmaan.

Kun ymmärtää kuka on ja miten muu maailma näkee sinut, voit sen jälkeen tehdä paljon parempia päätöksiä: Mikä koulutus ja ammatti minulle sopii? Millainen kumppani minulle sopii? Olenko ”ihan peruskaunis nainen” vai olenko oikeasti 5/5 täydellisyys?

Nyt kun puhutaan deittailusta, on naisten tärkeää ymmärtää miten nettideittailu oikeasti toimii. Tässä vähän tilastoja Tinderistä (lähteet: 1, 2):

  • koko sovelluksen käyttäjistä jopa 70 % on miehiä
  • miehet pyyhkäisevät oikealle (tykkäävät) 46 % ruudulle ilmestyvistä naisista
  • naiset pyyhkäisevät oikealle vain 14 % ruudulle ilmestyvistä miehistä

Edellä mainittu johtaa väistämättä seuraavaan:

  • tavalliset naiset (3/5) saavat matcheja myös todella komeilta miehiltä (4 ja 5/5)
  • tavalliset miehet (3/5) saavat paljon vähemmän huomiota kuin saman tason naiset

Ja näin tavalliset naiset ja miehet eivät enää kohtaa toisiaan. Naiset laittavat ”oman tasoiset” miehet hylkyyn ja jäävät havittelemaan niitä komeimpia ja halutuimpia miehiä.

On siis mahdollista, että 3/5 naiselle (joka ei kykene kriittiseen itseanalyysiin) jää siis harhainen kuva, että hänen kuuluu saada 5/5 mies ei ainoastaan seksisuhteeseen vaan lopulta myös parisuhteeseen.

Se saattaa onnistua yhdessä tapauksessa sadasta, ei siinä mitään. Mutta, on monia naisia, jotka ovat tällaisessa noidankehässä, jossa he suostuvat treffeille vain ”liian” komeiden miesten kanssa ja joutuvat aina pettymään, kun mies ei haluakaan sitoutua.

Lisäksi, naisilla on joskus tapana kuvitella, että he voivat muuttaa miestä (”kyllä minä tämän villin palomiehen vielä kesytän”).

Kuten joku viisas sanoi:

”Naiset pariutuvat miehen kanssa uskoen, että he voivat muuttaa miestä. Miehet pariutuvat naisen kanssa uskoen, että nainen ei muutu”.

Niin, mikäs se pointti olikaan… Eli siis, jos olet sataviisikymmentäkiloinen irtokarkkimonsteri ja ihmettelet kerta toisensa jälkeen, että miksi siitä kiekkoilijasta, toimitusjohtajasta tai bodari-peeteestä ei kuulukaan mitään sen yhden yön jälkeen, on syytä pohtia toimisiko parisuhde ”oman liigan” miehen kanssa paremmin.

Vaatimattomuus kaunistaa, sanotaan. Tässä tilanteessa voisi sanoa, että realismi kaunistaa. Kun tavallinen nainen ”alistuu” treffailemaan myös tavallisia oman liigansa miehiä, on siinä mahdollisuus syntyä jotain kestävää.

Lopuksi..

Miehet ovat hyvin ulkonäkökeskeisiä mitä tulee naisiin. Sitä on paha kieltää. Nainen ei voi puhumalla, vitsailemalla tai tienaamalla isoa palkkaa hurmata miestä itselleen (kuten mies voi naisen).

Mutta, nykypäivänä nainen voi omalla käyttäytymisellään erottautua edukseen:

Laatumiehet tykkää konservatiivisista naisista. Ei mistään hemmotelluista, politiikkaa jauhavista siilitukista, joilla on helvetinmoinen kiire ja triatlonitreenit just alkamaisillaan.

😉

4 KOMMENTIT

  1. Kiitos tästä blogista! Olen saanut hyödyllisiä vinkkejä 😀 T: sinkku

  2. Mitä tehdä sellaisessa tilanteessa, kun on ”epätoivoinen sinkku” ja tuntuu että ei vain kertakaikkiaan löydä? Usko on loppunut, kiinnostus on loppunut, ei toivoa kumppanista vaikka haluaisi

    • Uskon vahvasti siihen, että jos ihminen kokee ”junnaavansa paikallaan”, on hyvä tehdä hieman isompia muutoksia elämäänsä. Eli esimerkiksi vaihtaa työpaikkaa, vaihtaa kuntosalia tai aloittaa uusi kuntoiluharrastus, aloittaa muita uusia harrastuksia, nähdä jotain vanhaa kaveria jota ei ole nähnyt vuosiin, pitää puhua uusille ihmisille aina kun mahdollista. Pitää alkaa tekemään kaikkea ”epämukavaa” eli kehittävää. Tällaisista muutoksista tulee parikin hyötyä: 1) kehityt ihmisenä (muutut entistä mielenkiintoisemmaksi ihmiseksi) ja 2) saatat tavata näissä uusissa paikoissa ja kokemuksissa uusia ihmisiä (ja ehkä jopa niitä kumppaniehdokkaita).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here