Mitä mies haluaa? 7 kivuliasta totuutta, jotka sinun tulee naisena tietää

mitä mies haluaaNiin, mitä mies haluaa naiselta?

Oletetaan, että sinulla on unelmiesi mies kiikarissa. Tai kenties seurustelet jo hänen kanssaan ja haluat suhteen kestävän.

Haluat tietää, kuinka olla mahdollisimman hyvä nainen miehellesi.

Tästä artikkelista saat ymmärrystä miespuolisen homo sapiensin sielun- ja ruumiinelämään.

Toki kaikki miehet ovat yksilöitä, ymmärretään. Ja nyky-yhteiskunnan ja -kemikaalien feminisoiva mies ei välttämättä halua kaikkia näitä seitsemää kohtaa yhtä suurella voimakkuudella.

Mutta, joka tapauksessa, nyt mennään syvälle miehen biologisiin ja alkukantaisiin tarpeisiin ja haluihin.

Kun ymmärrät nämä perusasiat miehistä, on kenties 80 % pelistä jo voitettu. Ne loput 20 % ovat kenties sitten niitä yhteisiä harrastuksia, samanlaisia arvoja, samaa leffa- tai musiikkimakua, samanlaista huumorintajua jne.

Noniin, aloitetaanpa:

1. Mies haluaa kauniin ja nuoren naisen

Mies haluaa kauniin naisen. Ei tarvitse olla Sherlock ymmärtääkseen tätä.

Paras tapa ylläpitää kauneutta on syödä terveellisesti ja harrastaa liikuntaa. Ei mitään päälleliimattavaa tekokauneutta, kuten tekoripsiä, -huulia tai -tissejä, tai ylimeikkausta. Usko pois. Kun vyötärö-/lantio-suhde on kunnossa ja kasvot fertiilin nuorekkaat, paketti on kunnossa.

Entä sitten se nuoren iän ihannointi?

Kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, eli katso tätä kaaviota naisten ja miesten hedelmällisyydestä suhteessa ikään: (lähde)

miten saan selville mitä mies haluaa
Fakta: naisen hedelmällisyys lähtee dramaattiseen laskuun kolmenkympin jälkeen.

Eli naisen hedelmällisyys laskee huomattavasti aiemmin ja jyrkemmin kuin miesten kohdalla. Ja samalla niin sanottu seksuaalinen markkina-arvo.

Karua, mutta totta.

[Välivinkki kaikille naispuolisille uraohjuksille: hanki lapset ajoissa, jos löydät hyvän miehen. Siellä töissä kerkeää ravaamaan myöhemminkin.]

Esimerkiksi netin deittisivustoilla ja Tinderissä on 20-30-vuotiaiden ikäluokassa tyypillisesti n. 60-70 % naisia. Eli siellä on nuorten naisten markkinat. Yli 50-vuotiaille suunnatuilla sivustoilla on puolestaan jakauma tasaantunut noin 50/50 -tasolle.

Eli jos olet yli 35-vuotias nainen, ymmärrä, että pelin henki on hieman eri kuin silloin, kun (jos) olit virtaviivaisen kisakuntoinen 2-kymppinen.

Vinkki: Pysy kunnossa, eli harrasta liikuntaa ja syö terveellisesti. Pidä yllä ulkonäköä myös pitkässä parisuhteessa ja avioliitossa (mikäli haluat sen kestävän).

2. Mies haluaa seksiä

Jos katsotaan mitkä syyt johtavat eroihin parisuhteissa, on se yleensä jokin muutos, joka on tapahtunut siinä parisuhteen matkan varrella:

Joskus se voi olla seksielämän hiipuminen ja toinen ei enää saa itselleen riittävää määrää tai tyydyttävää seksiä. Tämä on toki tapauskohtaista, mutta yleensä mies haluaa seksiä säännöllisesti. Jotkut miehet haluavat jatkuvasti, jotkut harvemmin. Avainsana on seksuaalinen yhteensopivuus.

Entä millaista sänkypainia? Mitä mies haluaa sängyssä? Tätä jälkimmäistä kysymystä kysytään Google-tilastojen mukaan paljon, niin käydään sitäkin lyhyesti läpi:

On mahdotonta sanoa mitään yleispäteviä temppuja ja koreografioita mitä kaikki miehet haluavat. Seksi ei ole suoritus. Ainoa tapa on laittaa kaikki feminiininen energiasi peliin ja olla läsnä. Älä puhu normaalilla äänellä tyyliin ”Petteri, haluatko työntyä sisääni takaa päin?” vaan ole hiljaa, katso miestä intensiivisesti silmiin ja käänny kontillesi. Huomaatko eron? Älä puhu ja järkeile, vaan anna sen feminiinisen energian ajaa mies hulluksi kiihotuksesta.

Ole nainen ja anna miehen olla mies. Kyllä se siitä sitten selviää oletteko seksuaalisesti yhteensopivia vai ette. Ja siitä on suhteen edetessä pikku hiljaa helpompi alkaa puhumaan ja toteuttamaan niitä yksilökohtaisia haluja ja toiveita.

Vinkki: Jos haluat pitkän parisuhteen kestävän, pidä huoli, että mies saa itselleen riittävän määrän seksiä. Ole nainen ja anna miehesi tuntea itsensä mieheksi.

3. Mies haluaa uskollisen naisen (kuolemantärkeä asia!)

Biologisesti ajatellen, miehelle on paljon suurempi riski, että nainen pettää tätä (kuin, että asia olisi toisinpäin). Naisen sisällä kasvaa lapsi = nainen tietää olevansa äiti ja että hänen geeninsä tulevat jatkumaan. Mies ei puolestaan voi 100% varmuudella tietää kenen siemennesteestä lapsi on saanut alkunsa.

Eli mieti aikaa ennen monogamisia parisuhteita ja isyystestejä. Mieti aikaa ennen kuin ihminen osasi edes puhumalla kommunikoida. Kun mies lähti luolalta metsästysretkelleen, ei hän voinut olla varma mitä kotona sillä aikaa tapahtui. Ehkä naapuriluolan alfaköriläs kävi yhtymässä hänen vaimoonsa.

Sitten syntyi lapsi ja tämä metsästysretkillään raatava betamies päätyi lapsen elättäjäksi luullen hänen itsensä olevan isä, vaikka oikea isä olikin se testosteronille 100 metrin päähän löyhkäävä valtavakyrpäinen naapuri.

Miehelle traagisin asia mitä elämässä voi tapahtua, on se, että hän uhraa aikaa ja resursseja jälkikasvuun, joka ei olekaan hänen. Ok, joku sähköpyöräilevä tuulipukumies saattaisi nyt todeta, että adoptointikin on ihana asia. Voi olla, mutta suurin osa miehistä haluaa omasta mällistään aikaansaatuja lapsia.

Jotta ymmärrät asian vakavuuden, tutkailepa naisiin kohdistuvaan väkivaltaan liittyviä tutkimuksia.

Yleisin syy wifebeattaukseen on mustasukkaisuus. Treffimaisteri ei missään nimessä harrasta tai puolustele väkivaltaa, mutta asian ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään miksi miehelle on biologisesti ottaen niin tärkeää löytää uskollinen nainen ja miksi mies saattaa kokea mustasukkaisuuden niin voimakkaasti. Ymmärrä se riski, mikä luolamiehellä on ollut. Ihmisen evoluutio ei tapahdu niin nopeasti, että se pääsisi näistä syvään ”ohjelmoiduista” tavoista aivan hetkessä eroon.

Katso myös muslimimaailmaa. Miksi naisilla on burkhat ja muut vastaavat peittävät vaatteet? Se on pala sitä vanhaa maailmaa. Maailmaa, jossa miesten oli pakko suojella naisiaan erilaisilta panomiehiltä ja -jengeiltä, jotta he voisivat olla varmoja OMIEN geeniensä jatkuvuudesta.

Vinkki: Osoita, että olet miehellesi luotettava kumppani ja ole uskollinen. Jos löydät hyvän miehen, keskitä huomiosi vain häneen.

4. Mies haluaa naisen, joka osaa kokata ja siivota

Ensinnäkin, todettakoon, että siivous- ja kokkausvuorot jaetaan usein puoliksi tämän päivän kotitalouksissa. Se on ihan OK.

Mutta, nyt EI ole kyse siitä, että naisen pitäisi tehdä kaikki kotityöt.

Nyt on kyse siitä, että osaat antaa oikeita SIGNAALEJA, mikäli haluat tehdä vaikutuksen siihen ihastukseesi. Eli nyt taas kutitellaan sitä miehen liskoaivo-osastoa:

Esimerkiksi ensimmäisillä treffeillä on iso virhe mennä hehkuttamaan kuinka vihaat kokkaamista ja siivoamista. Tällä signaloit, että et ole kykenevä huolehtimaan luolasta (asunnosta) ja hänen geeneistään (lapsistanne) sillä välin, kun mies on metsästämässä ruokaa (töissä).

Toki ravintolasta tai kaupan eineshyllyltä saa helppoa ruokaa tänä päivänä ja siivoojankin saa tilattua kotiinsa, mutta eivät ne liskoaivot tätä ole vielä hoksanneet. Miehen liskoaivot skannaavat oikeanlaisia signaaleja, joita potentiaalinen kumppani antaa.

Jos nainen signaloi, ettei kykene hoitamaan mahdollista jälkikasvua, mies ei halua yhtyä tähän. Liian iso riski. Siinä saattaa omien geenien selviytyminen olla vaarassa tämän uusavuttoman naisen käsissä.

Vinkki: Älä kirjoita netin deittiprofiiliin tai kerro ensimmäisillä treffeillä kuinka syvästi vihaat ruoanlaittoa ja siivoamista. ”Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta” ei ole aivan turha lausahdus.

5. Mies haluaa tukijan ja cheerleaderin

Kaiken takana on nainen, lauloivat Matti ja Teppo.

Jos mies on esimerkiksi hyvin uraorientoitunut, kaipaa hän empaattista naista, joka tukee ja kannustaa miestä elämäntehtävässään. Kun mies kertoo rankasta työpäivästään, hän ei välttämättä kaipaa naisestaan mitään ”valmentajaa”, joka kertoo mitä tehdä. Hän kaipaa vain ymmärtäjää, tukijaa ja niskahierojaa.

Tai jos hän tykkää rakennella harrasteautoaan autotallissaan, hän ei kaipaa siitä jatkuvaa valittamista. Miehen harrastuksia on syytä kunnioittaa eikä syyllistää – ”ainako sun pitää mennä sinne autotalliin?” tai ”taasko sun pitää mennä pelaamaan poikien kanssa sitä strutsipooloa?”. Mies tarvitsee myös miesaikaa.

Mitä tahansa mies tykkääkin tehdä, kunnioita ja tue häntä siinä, mikä tekee hänet onnelliseksi (kunhan se ei ole ryyppääminen ja vieraiden naisten paneminen).

6. Mies haluaa hänen vitsejään ymmärtävän naisen

Miksi naiskoomikoita on niin vähän?

Koska miehet ovat luonnostaan niitä tarinankertojia. Luola-aikoina se, joka osasi viihdyttää muita yhteisön jäseniä nuotion äärellä, oli massiivinen sosiaalinen status. Naisia riitti. Toiset miehet halusivat tehdä yhteistyötä tämän viihdyttävän alfan kanssa ja naiset olivat jalat auki valmiina vastaanottamaan hänet.

Eli muista, että biologisesti ottaen on normaalia, että nainen on se passiivisempi ja vastaanottavaisempi osapuoli. Sinun ei tarvitse treffeillä keksiä kilpaa miehen kanssa vitsejä ja tarinoita. Toki samanlainen huumorintaju on loistava juttu, mutta jätä ne likaisimpien vitsien kertominen miehelle. Jos nainen kertoo likaisia vitsejä, niin.. jotain väärää siinä on.

via GIPHY

Eli terve parisuhde ei ole sitä, että college-housuissa maataan sohvalla, piereskellään ja nauretaan samoille äijävitseille. Jos tilanne on tämä, kyseessä voi olla loppusuoralla oleva parisuhde, jossa suhde on muuttunut liian kaverimaiseksi. Lisää tästä seuraavassa:

7. Mies haluaa vastakappaleen – ei ”kaveria”

Mies ei siis välttämättä halua samoille äijävitseille ja -jutuille nauravaa ”kaveria” naisesta. Sitä varten on miespuolisia kavereita.

Ei voi olla kahta aurinkoa tai kahta jiniä. Pitää olla aurinko ja kuu, jin ja jang, varpa ja kyginä, mies ja nainen. Eikö niin?

Olet saattanut itse kokea tai kuulla, kun jonkun tutun tai kaverin parisuhde on väljähtynyt kaverisuhteeksi tai ”kämppäkaverisuhteeksi”. Rakkautta ja välittämistä kenties vielä on, mutta intohimo on väljähtynyt. Suhteessa ei enää ole samaa tervettä maskuliinisuuden ja feminiinisyyden sekoitussuhdetta, jota pitää olla terveessä miehen ja naisen välisessä parisuhteessa.

”Suomalainen nainen on ihan hyvä jätkä” on jopa kuultu joskus sanottavan. Meillä ei välttämättä korosteta naisellisuutta yhtä paljon kuin esimerkiksi itänaapurissa. Ei se mitään, mutta älä yritä olla miehelle ”kaveri” tai yritä kilpailla hänen miespuolisten kavereidensa kanssa.

Ole ihan rehellisesti nainen – sitä mies haluaa.

Yhteenveto

Nuorempi ja/tai herkempi lukija saattoi nyt suuttua ja kihisee siellä jotain konservatiivisuudesta, sovinismista, toksisesta maskuliinisuudesta ja mistä lie.

Mutta, vaikka elämme vuodessa 2019, todennäköisesti n. 90% tekemisiämme ohjaa edelleen biologia ja primitiiviset vaistot – ei rationaalisuus ja ”järki” (vaikka niin yritämme itsellemme uskotella). Alitajuisesti olemme vain geenienjatkoon tähtääviä eläimiä.

Naiset on naisia. Miehet on miehiä. Molemmilla on omat ominaisuutensa ja tapansa elää.

Kun ymmärrät näitä miehen alkukantaisia tarpeita ja haluja, ja luonnon kiertokulkua, tulet pärjäämään paremmin deittimarkkinoilla sekä pitkässä parisuhteessa.

Ole miehelle nainen, niin hyvä siitä tulee. ✌️

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here