Mitä mies haluaa? 7 kivuliasta totuutta, jotka sinun tulee naisena tietää

mitä mies haluaaNiin, mitä mies haluaa naiselta?

Oletetaan, että sinulla on unelmiesi mies kiikarissa. Tai kenties seurustelet jo hänen kanssaan ja haluat suhteen kestävän.

Haluat tietää, kuinka olla mahdollisimman hyvä nainen miehellesi.

Tästä artikkelista saat ymmärrystä miespuolisen homo sapiensin sielun- ja ruumiinelämään.

Toki kaikki miehet ovat yksilöitä, ymmärretään. Ja nyky-yhteiskunnan ja -kemikaalien feminisoiva mies ei välttämättä halua kaikkia näitä seitsemää kohtaa yhtä suurella voimakkuudella.

Mutta, joka tapauksessa, nyt mennään syvälle miehen biologisiin ja alkukantaisiin tarpeisiin ja haluihin.

Kun ymmärrät nämä perusasiat miehistä, on kenties 80 % pelistä jo voitettu. Ne loput 20 % ovat kenties sitten niitä yhteisiä harrastuksia, samanlaisia arvoja, samaa leffa- tai musiikkimakua, samanlaista huumorintajua jne.

Noniin, aloitetaanpa:

1. Mies haluaa kauniin ja nuoren naisen

Mies haluaa kauniin naisen. Ei tarvitse olla Sherlock ymmärtääkseen tätä.

Paras tapa ylläpitää kauneutta on syödä terveellisesti ja harrastaa liikuntaa. Ei mitään päälleliimattavaa tekokauneutta, kuten tekoripsiä, -huulia tai -tissejä, tai ylimeikkausta. Usko pois. Kun vyötärö-/lantio-suhde on kunnossa ja kasvot fertiilin nuorekkaat, paketti on kunnossa.

Entä sitten se nuoren iän ihannointi?

Kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, eli katso tätä kaaviota naisten ja miesten hedelmällisyydestä suhteessa ikään: (lähde)

miten saan selville mitä mies haluaa
Fakta: naisen hedelmällisyys lähtee dramaattiseen laskuun kolmenkympin jälkeen.

Eli naisen hedelmällisyys laskee huomattavasti aiemmin ja jyrkemmin kuin miesten kohdalla. Ja samalla niin sanottu seksuaalinen markkina-arvo.

Karua, mutta totta.

[Välivinkki kaikille naispuolisille uraohjuksille: hanki lapset ajoissa, jos löydät hyvän miehen. Siellä töissä kerkeää ravaamaan myöhemminkin.]

Esimerkiksi netin deittisivustoilla ja Tinderissä on 20-30-vuotiaiden ikäluokassa tyypillisesti n. 60-70 % miehiä. Eli siellä on nuorten naisten markkinat. Yli 50-vuotiaille suunnatuilla sivustoilla on puolestaan jakauma tasaantunut noin 50/50 -tasolle.

Eli jos olet yli 35-vuotias nainen, ymmärrä, että pelin henki on hieman eri kuin silloin, kun (jos) olit virtaviivaisen kisakuntoinen 2-kymppinen.

Vinkki: Pysy kunnossa, eli harrasta liikuntaa ja syö terveellisesti. Pidä yllä ulkonäköä myös pitkässä parisuhteessa ja avioliitossa (mikäli haluat sen kestävän).

2. Mies haluaa seksiä

Jos katsotaan mitkä syyt johtavat eroihin parisuhteissa, on se yleensä jokin muutos, joka on tapahtunut siinä parisuhteen matkan varrella:

Joskus se voi olla seksielämän hiipuminen ja toinen ei enää saa itselleen riittävää määrää tai tyydyttävää seksiä. Tämä on toki tapauskohtaista, mutta yleensä mies haluaa seksiä säännöllisesti. Jotkut miehet haluavat jatkuvasti, jotkut harvemmin. Avainsana on seksuaalinen yhteensopivuus.

Entä millaista sänkypainia? Mitä mies haluaa sängyssä? Tätä jälkimmäistä kysymystä kysytään Google-tilastojen mukaan paljon, niin käydään sitäkin lyhyesti läpi:

On mahdotonta sanoa mitään yleispäteviä temppuja ja koreografioita mitä kaikki miehet haluavat. Seksi ei ole suoritus. Ainoa tapa on laittaa kaikki feminiininen energiasi peliin ja olla läsnä. Älä puhu normaalilla äänellä tyyliin ”Petteri, haluatko työntyä sisääni takaa päin?” vaan ole hiljaa, katso miestä intensiivisesti silmiin ja käänny kontillesi. Huomaatko eron? Älä puhu ja järkeile, vaan anna sen feminiinisen energian ajaa mies hulluksi kiihotuksesta.

Ole nainen ja anna miehen olla mies. Kyllä se siitä sitten selviää oletteko seksuaalisesti yhteensopivia vai ette. Ja siitä on suhteen edetessä pikku hiljaa helpompi alkaa puhumaan ja toteuttamaan niitä yksilökohtaisia haluja ja toiveita.

Vinkki: Jos haluat pitkän parisuhteen kestävän, pidä huoli, että mies saa itselleen riittävän määrän seksiä. Ole nainen ja anna miehesi tuntea itsensä mieheksi.

3. Mies haluaa uskollisen naisen (kuolemantärkeä asia!)

Biologisesti ajatellen, miehelle on paljon suurempi riski, että nainen pettää tätä (kuin, että asia olisi toisinpäin). Naisen sisällä kasvaa lapsi = nainen tietää olevansa äiti ja että hänen geeninsä tulevat jatkumaan. Mies ei puolestaan voi 100% varmuudella tietää kenen siemennesteestä lapsi on saanut alkunsa.

Eli mieti aikaa ennen monogamisia parisuhteita ja isyystestejä. Mieti aikaa ennen kuin ihminen osasi edes puhumalla kommunikoida. Kun mies lähti luolalta metsästysretkelleen, ei hän voinut olla varma mitä kotona sillä aikaa tapahtui. Ehkä naapuriluolan alfaköriläs kävi yhtymässä hänen vaimoonsa.

Sitten syntyi lapsi ja tämä metsästysretkillään raatava betamies päätyi lapsen elättäjäksi luullen hänen itsensä olevan isä, vaikka oikea isä olikin se testosteronille 100 metrin päähän löyhkäävä valtavakyrpäinen naapuri.

Miehelle traagisin asia mitä elämässä voi tapahtua, on se, että hän uhraa aikaa ja resursseja jälkikasvuun, joka ei olekaan hänen. Ok, joku sähköpyöräilevä tuulipukumies saattaisi nyt todeta, että adoptointikin on ihana asia. Voi olla, mutta suurin osa miehistä haluaa omasta mällistään aikaansaatuja lapsia.

Jotta ymmärrät asian vakavuuden, tutkailepa naisiin kohdistuvaan väkivaltaan liittyviä tutkimuksia.

Yleisin syy wifebeattaukseen on mustasukkaisuus. Treffimaisteri ei missään nimessä harrasta tai puolustele väkivaltaa, mutta asian ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään miksi miehelle on biologisesti ottaen niin tärkeää löytää uskollinen nainen ja miksi mies saattaa kokea mustasukkaisuuden niin voimakkaasti. Ymmärrä se riski, mikä luolamiehellä on ollut. Ihmisen evoluutio ei tapahdu niin nopeasti, että se pääsisi näistä syvään ”ohjelmoiduista” tavoista aivan hetkessä eroon.

Katso myös muslimimaailmaa. Miksi naisilla on burkhat ja muut vastaavat peittävät vaatteet? Se on pala sitä vanhaa maailmaa. Maailmaa, jossa miesten oli pakko suojella naisiaan erilaisilta panomiehiltä ja -jengeiltä, jotta he voisivat olla varmoja OMIEN geeniensä jatkuvuudesta.

Vinkki: Osoita, että olet miehellesi luotettava kumppani ja ole uskollinen. Jos löydät hyvän miehen, keskitä huomiosi vain häneen.

4. Mies haluaa naisen, joka osaa kokata ja siivota

Ensinnäkin, todettakoon, että siivous- ja kokkausvuorot jaetaan usein puoliksi tämän päivän kotitalouksissa. Se on ihan OK.

Mutta, nyt EI ole kyse siitä, että naisen pitäisi tehdä kaikki kotityöt.

Nyt on kyse siitä, että osaat antaa oikeita SIGNAALEJA, mikäli haluat tehdä vaikutuksen siihen ihastukseesi. Eli nyt taas kutitellaan sitä miehen liskoaivo-osastoa:

Esimerkiksi ensimmäisillä treffeillä on iso virhe mennä hehkuttamaan kuinka vihaat kokkaamista ja siivoamista. Tällä signaloit, että et ole kykenevä huolehtimaan luolasta (asunnosta) ja hänen geeneistään (lapsistanne) sillä välin, kun mies on metsästämässä ruokaa (töissä).

Toki ravintolasta tai kaupan eineshyllyltä saa helppoa ruokaa tänä päivänä ja siivoojankin saa tilattua kotiinsa, mutta eivät ne liskoaivot tätä ole vielä hoksanneet. Miehen liskoaivot skannaavat oikeanlaisia signaaleja, joita potentiaalinen kumppani antaa.

Jos nainen signaloi, ettei kykene hoitamaan mahdollista jälkikasvua, mies ei halua yhtyä tähän. Liian iso riski. Siinä saattaa omien geenien selviytyminen olla vaarassa tämän uusavuttoman naisen käsissä.

Vinkki: Älä kirjoita netin deittiprofiiliin tai kerro ensimmäisillä treffeillä kuinka syvästi vihaat ruoanlaittoa ja siivoamista. ”Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta” ei ole aivan turha lausahdus.

5. Mies haluaa tukijan ja cheerleaderin

Kaiken takana on nainen, lauloivat Matti ja Teppo.

Jos mies on esimerkiksi hyvin uraorientoitunut, kaipaa hän empaattista naista, joka tukee ja kannustaa miestä elämäntehtävässään. Kun mies kertoo rankasta työpäivästään, hän ei välttämättä kaipaa naisestaan mitään ”valmentajaa”, joka kertoo mitä tehdä. Hän kaipaa vain ymmärtäjää, tukijaa ja niskahierojaa.

Tai jos hän tykkää rakennella harrasteautoaan autotallissaan, hän ei kaipaa siitä jatkuvaa valittamista. Miehen harrastuksia on syytä kunnioittaa eikä syyllistää – ”ainako sun pitää mennä sinne autotalliin?” tai ”taasko sun pitää mennä pelaamaan poikien kanssa sitä strutsipooloa?”. Mies tarvitsee myös miesaikaa.

Mitä tahansa mies tykkääkin tehdä, kunnioita ja tue häntä siinä, mikä tekee hänet onnelliseksi (kunhan se ei ole ryyppääminen ja vieraiden naisten paneminen).

6. Mies haluaa hänen vitsejään ymmärtävän naisen

Miksi naiskoomikoita on niin vähän?

Koska miehet ovat luonnostaan niitä tarinankertojia. Luola-aikoina se, joka osasi viihdyttää muita yhteisön jäseniä nuotion äärellä, oli massiivinen sosiaalinen status. Naisia riitti. Toiset miehet halusivat tehdä yhteistyötä tämän viihdyttävän alfan kanssa ja naiset olivat jalat auki valmiina vastaanottamaan hänet.

Eli muista, että biologisesti ottaen on normaalia, että nainen on se passiivisempi ja vastaanottavaisempi osapuoli. Sinun ei tarvitse treffeillä keksiä kilpaa miehen kanssa vitsejä ja tarinoita. Toki samanlainen huumorintaju on loistava juttu, mutta jätä ne likaisimpien vitsien kertominen miehelle. Jos nainen kertoo likaisia vitsejä, niin.. jotain väärää siinä on.

via GIPHY

Eli terve parisuhde ei ole sitä, että college-housuissa maataan sohvalla, piereskellään ja nauretaan samoille äijävitseille. Jos tilanne on tämä, kyseessä voi olla loppusuoralla oleva parisuhde, jossa suhde on muuttunut liian kaverimaiseksi. Lisää tästä seuraavassa:

7. Mies haluaa vastakappaleen – ei ”kaveria”

Mies ei siis välttämättä halua samoille äijävitseille ja -jutuille nauravaa ”kaveria” naisesta. Sitä varten on miespuolisia kavereita.

Ei voi olla kahta aurinkoa tai kahta jiniä. Pitää olla aurinko ja kuu, jin ja jang, varpa ja kyginä, mies ja nainen. Eikö niin?

Olet saattanut itse kokea tai kuulla, kun jonkun tutun tai kaverin parisuhde on väljähtynyt kaverisuhteeksi tai ”kämppäkaverisuhteeksi”. Rakkautta ja välittämistä kenties vielä on, mutta intohimo on väljähtynyt. Suhteessa ei enää ole samaa tervettä maskuliinisuuden ja feminiinisyyden sekoitussuhdetta, jota pitää olla terveessä miehen ja naisen välisessä parisuhteessa.

”Suomalainen nainen on ihan hyvä jätkä” on jopa kuultu joskus sanottavan. Meillä ei välttämättä korosteta naisellisuutta yhtä paljon kuin esimerkiksi itänaapurissa. Ei se mitään, mutta älä yritä olla miehelle ”kaveri” tai yritä kilpailla hänen miespuolisten kavereidensa kanssa.

Ole ihan rehellisesti nainen – sitä mies haluaa.

Yhteenveto

Nuorempi ja/tai herkempi lukija saattoi nyt suuttua ja kihisee siellä jotain konservatiivisuudesta, sovinismista, toksisesta maskuliinisuudesta ja mistä lie.

Mutta, vaikka elämme vuodessa 2020, todennäköisesti n. 90% tekemisiämme ohjaa edelleen biologia ja primitiiviset vaistot – ei rationaalisuus ja ”järki” (vaikka niin yritämme itsellemme uskotella). Alitajuisesti olemme vain geenienjatkoon tähtääviä olentoja.

Naiset on naisia. Miehet on miehiä. Molemmilla on omat ominaisuutensa ja tapansa elää.

Kun ymmärrät näitä miehen alkukantaisia tarpeita ja haluja, ja luonnon kiertokulkua, tulet pärjäämään paremmin deittimarkkinoilla sekä pitkässä parisuhteessa.

Ole miehelle nainen, niin hyvä siitä tulee. ✌️

28 KOMMENTIT

  • Mielestäni upea kirjoitus miehen ja naisen välisestä suhteesta joka toki on tärkeä.

 1. Ällöttävää. Eli naisen pitää pysyä kauniina, antautuvaisena, kilttinä piikana ja pitää huolta itsestään, jotta parisuhde kestää? Mies saa siis röhnöttää kalja kädessä ja tehdä ”miehisiä miesasioita”? Seksismiä parhaimmillaan.

  • Ei tietenkään saa. Miehellä on myös velvollisuutensa. Jos haluat tietää mitä nämä ovat, lue myös mitä nainen haluaa -artikkeli.

   Tai tarkennettakoon, että toki mies tai nainen saa rikkoa näitä sukupuoliin kohdistuvia luonnon lakeja, mutta silloin myös menestys parisuhteissa on heikkoa/heikompaa.

 2. Miehet pelkää sitoutumista. Mistä sitten johtunee? Jos sanoo rakastavansa suomalaista miestä niin hän pelästyy ja pakenee. Sehän on vain sana. Englanniksi tuntuu olevan helpompi sanoa love tai darling. Mutta sanopa suomeksi.

  • Lienet oppinut siis sen, että rakkautta ei kannata (sanoin) liian nopeasti tunnustaa uudessa suhteessa.

   Ja tuohon kansallisuuksien vastakkainasetteluun liittyen; ei kannata yrittää muuttaa suomalaista miestä italialaiseksi, britiksi tai ghanalaiseksi vaikka itse olisi kuinka kosmopoliitti. Yleensä, 99,7% tapauksista, toisen ihmisen muuttaminen omien mieltymysten mukaiseksi ei tule onnistumaan.

 3. usein muut asiat tuhoavat pitkän liiton kuin naisellisuuden puute. Alkoholismi on yleinen syy. Uskoisin että kun ikää tulee niin sellainenkin parisuhde voi onnellinen olla jossa venytään lököhousuissa ja piereskellään, itse tiedän pareja joissa nainen on hyvinkin roisi kiroiluineen ja muine tapoineen ja silti puoliso näyttää rakastavan. Minä arvostan eri rooleja ja kemiaa, ihana kun uros kauppakassit kantaa ja itse kokkaan kernaasti vaikka aina, mutta en suosittele naisille liiallista ponnistelua miesten tarpeiden huomioimiseen, ei se auta jos jokin on pahasti perseellään, työttömyys, turhautuminen tms. muu sotku. Eronnut olen itse pitkästä liitosta, lienekö sitten väärä vai oikea ihminen asiasta sanomaan.

  • Kiitos kommentista. Ja hyvä kun lisäsit tuon ”liiallista”-sanan noihin ponnisteluihin liittyen. Jonkunhan, miehen tai naisen, on uskallettava ponnistella (rakastaa) ensin ja uskoa, että toinenkin alkaa ponnistelemaan. Jos ajan myötä vain toinen ponnistelee ja toinen ei, niin erohan siinä usein tulee.

  • Tämän listan informaatio antaa myös keinot millä miehestä pääsee eroon. Miehen on syytä hoitaa asiansa niin että naisen motivaatio riittää. Asiat tiedostava nainen saattaa hyvinkin onnistua pitämään miehen – naisen pitämiseen ei sitten olekaan varmoja konsteja

 4. Nuorempana koin että on jotenkin alentavaa olla ns. perinteinen nainen joka hoitaa kodin, keittiön ja pelkää kynsien katkeiluja ja hämähäkkejä.Ja hölmönä pidin sitä poikaa/miestä joka ei osannut siivota tai keskustella tunteista. Nyt iän myötä olen huomannut ettei asia ehkä olekkaan niin yksinkertaista.
  Kun on löytänyt sen ihanan oman puoliskonsa, niin miksi ei tekisi mitä vain hänen hyväkseen ja teidän yhteisen elämän edukseen! Ihan sama vaikka ruuanlaitto ja kotityöt ajatellaan olevan naisten hommaa,valmistan enemmän kuin mielelläni rakkaalleni maittavan aterian,koska yksi suurimmista iloista KAIKILLA on nähdä rakkaimpansa nauttivan ruuuasta jonka sinä olet valmistanut!
  Se että siivoat ja pidät järjestystä yllä teidän kodissa, yleensä kannustaa (edes hivenen) myös kumppania arvostamaan siisteyttä ja puhtautta. Tietysti nykyisin kun kumpainenkin, mies ja nainen,on työelämässä niin yhteisen kodin askareet kuuluvat molemmille ihan aikataulu syistä.

  Ja. Mies joka ei enää suhteenne edetessä enää välitä, siis että lähteekö hän kanssasi ulos pieruverkkareissa vaikka alkuaikoinanne hän hiihteli aina tyylikkäästi puku päällä laitettuna, niin hän ei myöskään voi kyllä odottaa että nainenkaan jaksaa panostaa mm. pitsihepeneisiin ja täydelliseen meikkin sänkyyn tullessa tai kaupungille lähtiessä. Kyllä ne vaan parinskunnat alkaa muistuttaa ”omalla alueellaan” toisiaan , tai ainakin kannattaa katsoa jokainen itse peiliin jos oma kumppani tuntuu kuihtuvan silmissä.

  Lisäksi, miehet: Oletteko koskaan miettineet sitä että miksi hämähäkit ovat juuri silloin niin pelottavia kun te olette paikalla? Jos naiset oikeasti pelkäisivät hämiksiä yhtä paljon kuin sillon mieshenkilön paikalla ollessa, ei twitterissä ja 112 nähtäisi ja kuultaisi mistään muustan 😉
  Ps. kaikki korkokengät sattuu vartin kävelyn jälkeen ihan v******, joten me ei niitä ihan huvikseen laiteta jalkaan. Olkaa hyvät!

  • Hyviä ajatuksia sinulla siinä. Noinhan se usein on – naisesta kuin naisesta tulee ”perinteinen nainen” kohdatessaan sen oikean miehen.

 5. En suuttunut. Miehillä on oikeus haluta mitä haluavat, ja noin olen aikaisemmissa suhteissa asian kokenut. Olen myös todennut, etten halua ottaa tuollaista roolia, ja olen onnellisempi toisen naisen kanssa. Heteromarkkinoille tuskin palaan, koska kyseinen ”vastakohtien vetovoima” on käytännössä ollut ärsyttävää yhteensopimattomuutta.

  Artikkelin tarjoama perinteisen naisen kuva ei ole kovin mielekäs tapa elää, näin yhdestä naisnäkökulmasta. Siinä pönkitetään miehen maskuliinisuutta oman elämän kustannuksella.

  • Hyvä kun et suuttunut.

   Näiden mitä mies/nainen haluaa -artikkeleiden tarkoitus on lähinnä herätellä ihmisiä ja kertoa mikä miehiä ja naisia kiehtoisi, jos he eläisivät luonnollisemmissa olosuhteissa. Vaikka tämä meidän yhteiskunta on kehittynyt, meidän biologia on edelleen lähes se sama vanha, ties kuinka monta tuhatta vuotta vanha.

   Esim. Sigmund Freud kirjoitti jo 100 vuotta sitten, että ihminen olisi PALJON onnellisempi, jos se joutuisi palaamaan elämään alkeellisiin olosuhteisiin. Hänen mielestään eurooppalaisella kaupunkilaisella oli aivan liikaa virikkeitä jo silloin; sanomalehtiä, teatteriesityksiä, turhaa juoruilua kahvilassa istuen jne.

   Nyt sitten nuori ihminen istuu tasalämpimässä asunnossa, niska kyyryssä älypuhelinta selaten, Netflixiä katsoen, käsiä desinfioiden, karkkia syöden, haaveillen jostain TikTok- tai Instagram-urasta. Ei ole ihme, että mielenterveyden ongelmat kasvaa, sinkkujen määrä kasvaa, syntyvyys laskee jne.

   Toki sen oman elämäntyylin ”downgreidaus” kohti luonnollisempaa elämää on vain harvojen ihmisten toteutettavissa. Harva osaa hallita omaa mieltään ja rajoittaa esimerkiksi stimuloivan ruoan tai digitaalisen viihteen käyttöä, tai oman käytöksen analysointia ja kehittämistä parisuhteessa jne..

   Eli, ei ole tarkoitus ottaa yllä olevia vinkkejä kirjaimellisesti vaan yrittää pohdiskella niitä ja ehkä jopa yrittää joskus soveltaa omaan elämään (mikäli tuntee, että niissä on yhtään järkeä).

 6. Hyvä treffimaisteri. Kirjoitappa seuraavaksi siitä mikä virka on yli 35v naisella? Mihin joutaa nämä ”hedelmättömät jämät” sinkkumarkkinoilla?? Jos mies vuonna 2020 yhä pyrkii vain siittämään parikymppisiä naaraita (enkä edes voi kieltää tätä onnetonta faktaa) onko yli 35v sinkkunainen (joka esim. tässä tapauksessa ei edes HALUA tiineeksi) täysin menetetty tapaus? Tuomittu vokottelemaan 60v ukkoja jotka eivät yrityksistä huolimatta ole onnistuneet ostamaan itselleen nuorta neitoa astuttavaksi ja joutuvat tyytymään vanhempaan? Vaikka kroppa on tikissä, teet kaikki sirkustemput sängyssä ja leivot vaikka pullaa päälläsi seisten niin ei auta jos ikää on yli 35v niinkö? Kyllä, meni tunteisiin.

  • Totuus sattuu, mutta jonkun on se kerrottava. Suhtaudun intohimoisesti 35+ naisten haasteisiin sinkkumarkkinoilla eli kirjoitan kyllä siitä joskus kun jaksaa.

   Lyhyesti:

   Ei ole 35+ nainen menetetty tapaus. Pitää vain kyetä kohtaamaan oma henkilökohtainen totuus. On sopeuduttava tilanteeseen eikä yrittää sopeuttaa treenattuja toimitusjohtajia omaan tilanteeseen (mikäli he eivät vapaaehtoisesti sitä tee).

   • Kenelle fiksulle naiselle oikeasti kelpaa mies jolla on tuollaisia ajatuksia kuin sinulla? Sinulla on vamma luonteessasi.

    • Olen nelikymppinen nainen ja täysin samaa mieltä Treffimaisterin kanssa, amen! Erosin vuosia sitten (omasta aloittestani lähdin väkivaltaisesta liitosta), ja sen jälkeen en ole onnistunut kohtaamaan yhtäkään miestä jolla olisi tämä maskuliininen energia kohdillaan – ja voin sanoa, että kyllä olen deittailut ja paljon! Haluaisin todellakin olla se pehmeä feminiininen nainen, miehen paratiisi ja tukija, mutta suomalainen mies ei pääsääntöisesti pysty tähän, mitä kirjoitit. Meidät on kasvatettu siihen, että olemme kaikki samanlaisia ja siinä sivussa mieheltä taisi kai hävitä pallit ja ne kasvoivat meille naisille.

     Eli on vaikeaa olla naisellinen nainen kun miehet huokuvat enemmän feminiinistä energiaa kuin itse. Suomalainen mies on valitettavasti vässykkä joka ei osaa ottaa miehen roolia. – haluaa että nainen maksaa puolet kaikesta, korjaa autot ja ajaa nurmikot! Ole siinä sitten naisellinen nainen kun itse täytyy porata taulutkin seinään.

 7. Olipas päräyttävä kirjoitus. 🤣😁👌 tykkäsin jokaisesta kohdasta ja nauroin itseni alas sohvalta. Pieni lisäys tuohon, että myös tulevaisuuden miehellä pitää olla feminiinistä herkkyyttä, kuin myös naisella maskuliinista ”munaa”. Kun nämä ovat molemmilla tasapainossa, voi vastavuoroinen aihe alkaa.

  Olet kyllä mahti kirjoittaja… osut mun huumoriin täydellisesti. Jatka samaa rataa ❤️✨❤️👌🔥🔥🔥

  • Kiitos. Mukava kuulla, että on vielä ihmisiä, jotka hoksaavat, että näitä tekstejä on väritetty huumorilla ja hieman överiksivedolla.

 8. Nää voi olla ihan hyviäkin neuvoja, monet haluavat vanhanaikaisia arvoja pitää yllä, mutta nykymaailman keskusteluilmapiirissä sitä ei välttämättä uskalla sanoa. Mutta täytyy kyllä todeta, että molemman sukupuolen oppaat on niin kaukana omasta ja monen lähipiiriläisen haluista, ettei oikein mitään voi allekirjoittaa. Toisaalta, tiedän myös ihmisiä joihin nää pätee. Ja pakkohan se yleistys on jotenkin tehdä, jos tällaisen oppaan kirjoittaa.
  Oikeastaan pointtini olikin, että siinä missä tällaiset oppaat ärsyttää, niin kyllä nämäkin pitäisi saada kirjoittaa ja näitäkin arvoja antaa ihmisten rauhassa kannattaa. Jos molemmat suhteen osapuolet loksahtaa näin yhteen, niin sehän on vain hienoa. Ja parempi tällainen yleistyskin kuin nykyajan oppaat, joissa ei sanota mitään. Onpahan jotain konkreettista, ja jotain, mistä voi tajuta omia arvojaan. Ja epäillä niitä, mitä on pitänyt tärkeinä lähinnä muiden mielipiteiden takia.

  jestas että olen pitkäveteinen… Syytetään viimeistä tuoppia.

  Tämän kirjoitti nainen 29v, jonka miesihanne on kiva, leikkisä, eläinrakas. Ei väliä onko työtä. Ei väliä koolla (missään kohtaa, kunhan ei niin paljon ylipainoa ettei liikkua pysty). Ei väliä ulkonäöllä, mutta siisti, puhdas pitäisi olla. Kiltteys ja rehellisyys on se juttu, ei kiinnosta mitä muut miehestä ajattelee, olen täysin sinut sen kanssa että tykkään mistä tykkään. Tykkään seksistä, mutta pärjään ilmankin. Pääasia olisi, että on läheisin ihmissuhde, jossa on hyvä olla. Ja onneksi tällainen onkin.

  Onnea kaikille yksinäisille hyvän ihmisen löytämiseen ❤️

  • Hyvä lause: ”Ja pakkohan se yleistys on jotenkin tehdä, jos tällaisen oppaan kirjoittaa.” 👍🏼

   Mitäpä ne ympäripyöreät ”kyllä sinäkin joskus jonkun löydät, kun olet vain oma itsesi..” ketään auttaa?

 9. Minkähänlainen ”ammattilainen” Treffimaisterin nimimerkin takaa löytyy. Tai voihan teitä olla montakin siellä kirjoittamassa.

  Kyyninen, vanhankantainen kirjoitus, joka pohjaa mustavalkoisiin puolitotuuksiin. Youtubessakin kaiken maailman naisten ammatti-iskijät, incellit ja evankelistat julistavat samoja asioita, eivätkä ole valmiita kohtaamaan nykynaisia oikeassa elämässä; arvokkaina, ajattelevina ja vahvoina yksilöinä.

  Jos olet nainen, joka lukee tämän kirjoituksen ja mietit, ettet kelpaa kellekkään: klikkaa pois tältä sivulta, se ei palvele sinua, vaan jotain hourupäistä ”maisteria” ja hänen vääristynyttä kokemusmaailmaansa. Mikään täällä ei perustu tieteeseen tai pystytä kriittisen ajattelun avulla varmistamaan todeksi.

  Mies, joka luki tämän kirjoituksen: tiedät, etteivät naiset oikeasti ole näitä ”olentoja”, joiksi heitä kuvataan täällä. Miehet ja naiset ovat oikeastaan aika samanlaisia; meitä yhdistävät toivomukset tulla rakastetuksi ja arvostetuksi.

  Miksi eläisimme Treffimaisterin luomassa mikämikä-maassa, jossa kaikki tavoittelevat jotain pinnallista, tunteetonta ja suoraan sanottuna myrkyllistä? Kiitos, inspiroiva ja herkkä kirjoitus!

 10. Mahtava kolumni kertakaikkiaan. Siinä tuli lyhyesti kerrottua miehen sielunelämä näin pähkinänkuoressa.

  >Simiti<

 11. Mä oon 37, lihava ja hauska nainen. Oonko ikuisesti yksin?

 12. Aika monia miehiä tunnen, eikä yksikään heistä ole näin pinnallinen paskiainen kuin tässä tekstissä miehistä oletetaan. Ensin luulin tät trolliksi, sen verran diippiä ripulia tämä teksti on.

  Tämän on selvästi joku incel-ressukka vihaa puhkuen kirjoittanut, fedora kallellaan ja kyyneleet kaulaparrassa kimmeltäen.

 13. Ei jessus 😀 siis miehet ovat säälittäviä pikku luusereita jotka eivät osaa pitää huolta itsestään? No, jos niin sanot… Enkä kyllä kelpuuttaisi ainakaan päälle 40v. spermaa, sen laatu laskee muutenkin kuin lehmän häntä jo kolmekymppisenä.

 14. Heh heh…no johan oli mielenkiintoisia mielipiteitä niin treffimaisterilla kuin kommentoijillakin… tottahan se on, että miehet hakevat yleensä kaunista nuorempaa, feminiinistä naista. Ja lihavat mammat ei kelpaa, vaikka miehellä itsellään olisi kaljatynnyri vatsan kohdalla.
  Onneksi on ne maksulliset naiset, niin saavat sinkkumiehet sitä mitä haluavat ilman tiskaamista ja siivoamista 😂. Kokemuksesta voin sanoa, että nyky-yhteiskunnassa eivät vanhat roolit enää toimi, naiset ovat työelämässä ja tulevat toimeen ilman miestäkin, eivät ole siis taloudellisesti miehistä riippuvaisia. Avioliitto on tarpeeton, se on vaan vanha tapa, jossa mies ottaa vaimon ja nainen saa miehen sukunimen. Lailla voi määritellä omaisuudet ja määrätä lapset jommallekummalle jos ero tulee. Ja se ”rakkaus” on tosiaan vain sana, joka kuvaa sitä vetovoimaa, joka pitää kahta ihmistä yhdessä. Äidinrakkaus on sitten vielä erikseen. Kokemusta on 45 vuoden rakkaudesta, avioliitosta, jossa oltiin yhdessä siihen asti ”kunnes kuolema meidät erotti”. Pitkän avioliiton salaisuus on sopeutuminen ja toisen puoliskon täydellinen kunnioitus ja hyväksyminen sellaisena kuin hän on. Minulla oli komea ihana mies, vaikka itse en ollut kaunis, en meikannut enkä käyttänyt korkokenkiä enkä edes hameita. Hän arvosti minussa muuta kuin ulkokuorta. Lapset ja koti hoidettiin yhdessä, ja kumpikin oli töissä. Matkustelimme paljon ja samat oli harrastukset ja ystävät. Olimme aina yhdessä. Ikävä kyllä hänen terveytensä petti, niin emme päässeet nauttimaan yhteisestä vanhuudesta. Nyt olen jo 10 vuotta ollut yksin, ei ole toista rakkautta tullut vastaan, tuskin tuleekaan. Ei se seksi ole tärkeintä suhteessa. Se kaikki muu yhdessä oleminen oli paljon tärkeämpää, mistä rakentuu se yhteinen elämä, jota nyt vain muistelen. Treffeillä pitäiskin puhua juuri siitä, mitä toinen haluaa…yhteistä elämää, millaista yhdessä olemista? vai haluaako vain kerran sänkyyn ja sit seuraava kehiin… vähän tuntuu siltä, että täällä suurin osa miehistä on vain ilmaista seksiä etsimässä…

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here