Mitä nainen haluaa mieheltä? Ymmärrä nämä 7 alkukantaista asiaa!

mitä nainen haluaaMitä nainen haluaa mieheltä parisuhteessa?

Se on yhä useammalle nykymaailman miehelle mysteeri.

Itse asiassa, naiset eivät itsekään välttämättä tiedä tai osaa kommunikoida sitä mitä haluavat mieheltään.

Täten on syytä unohtaa iltapäivälehtien höpöhöpöjutut ja mennä aivan perusasioiden äärelle, tutkailemaan ihmisen biologiaa.

Kun ymmärrät naisen alkukantaiset tarpeet, tulet a) todennäköisemmin löytämään itsellesi hyvän naisen ja b) pärjäämään paremmin tulevaisuuden parisuhteissasi.

Eli, tässä 7 asiaa, mitä nainen on halunnut miehiltä jo tuhansien vuosien ajan:

1. Nainen haluaa miehen, jolla on sosiaalista statusta

Moni mies mutisee, että ”naiset on vain rahan perään”, mutta ehei. Rahalla ei ole mitään jakoja vallan ja sosiaalisen statuksen kanssa.

Eli vaikka olisi 50 tonnia pikavippilainoja ulosotossa, mutta on vähintään 5-numeroinen Instagram-seuraajakunta, miehellä taatusti riittää vientiä.

Mieti aikoja, kun elettiin luolissa tai risukasoissa ja yhteisöt olivat pieniä:

Ei siellä millään seteleillä ja kolikoilla asioita saanut. Piti olla suhteita ja sosiaalista statusta koko yhteisön keskuudessa. Kun oli karismaattinen johtaja ja/tai viihdyttäjä, muut jakoivat ruokaansa ja esimerkiksi kylän parantajat tarjosivat apuaan terveysasioissa. Muut miehet halusivat tehdä yhteistyötä tämän sosiaalisesta lahjakkaan ja dominoivan alfauroksen kanssa ja kaikki naiset halusivat saada tämän siemenistä lapsia.

Mutta, eivät toki kaikki voi olla johtajia. Vaikka olisi ihan vain rauhaa rakastava ja chilli seuraajamies, sekin on ihan OK – kunhan vain ymmärtää roolinsa yhteisössä ja tulee kanssaihmistensä kanssa toimeen.

Pari esimerkkiä nykypäivästä:

Jos nainen näkee baarissa tai työpaikalla miehen, jonka ympärillä on muita naisia, heidän mielenkiintonsa herää heti. Sama juttu, mikäli hän on merkittävässä roolissa miesporukassa. Mies, jolla on kavereita ja kunnioitusta omassa sosiaalisessa ympyrässään, on menekkiä myös naismarkkinoilla.

Suomessa on tänä päivänä nuorten miesten syrjäytyminen kasvussa. Eli juuri se, mikä etäännyttää heidät entisestään potentiaalisista naispuolisista kumppaneista. Ei siis kannata eristäytyä kotiinsa, vaan näe kavereita, käy ulkona, käy harrastuksissa, hanki uusia harrastuksia ja kavereita jne.

Pidä sosiaalinen elämä kunnossa, niin se edesauttaa myös naisen löytymistä.

2. Nainen haluaa miehen, jolla on rahaa eli resursseja (tai kykyä hankkia niitä = älyä ja ahkeruutta)

Eli jos pidättäydyt siinä ”nainen haluaa rikkaan miehen” -uskossa, sekin on täysin luonnollista:

Nainen on se, joka tulee raskaaksi ja on enemmän riippuvainen kodista, jossa on resursseja ja hyvinvointia kasvattaa pariskunnan geenejä eteenpäin.

Sinulla on se fyysinen voima ja nopeus, jolla hankitaan resursseja ja saalistetaan villieläimiä. Ei tissejä, joilla imetetään jälkikasvua. Okei, sokerilla kyllästetty nykymies saattaa myös olla heikko, hidas ja isotissinen, mutta ymmärtänet pointin. Ja sinulla on se emotionaalinen kovuus, jolla hankitaan vaikutusvaltaa ja lisää resursseja. Naisella on se luontaisen empaattinen ja rakastava syli, jossa jälkikasvulla on hyvä olla ja kasvaa.

Ok, nyt eletään kohta jo 2020-luvulla ja naiset käyvät yhtälailla töissä, saatat ajatella siellä.

Mutta, nykytutkimuksissa on havaittu, että ne parisuhteet, joissa nainen tienaa enemmän kuin mies, päätyvät todennäköisemmin eroon. Eli se on todella syvään juurtunut ominaisuus, että nainen kaipaa miehen olevan se ”parempi” resurssientuoja.

Naiset lähes aina naivat pykälän ”yläpuolellaan” olevia miehiä, miehet naivat pykälän ”alapuolellaan” olevia naisia.

Eli esimerkiksi johtajamies ottaa mieluummin sihteerinsä vaimoksi kuin toisen johtajan.

Johtajanainen yrittää saada vielä kovemman johtajamiehen, mutta tämä vahva nainen onkin ”liikaa” tälle isolle pampulle. Näin tämä fiksu nainen jää ilman miestä, koska hän ei van kykene löytämään itselleen ”kelpaavaa” miestä. Täten suurimmassa riskissä ikisinkkuuteen tässä yhteiskunnassa ovat älykkäät ja menestyvät naiset sekä tyhmät ja menestymättömät miehet.

Seuraavassa saksankielisessä Youtube-videossa eräs tohtorismies esittää asiaa yksinkertaisesti ja graafisesti piirtäen (ei tarvitse osata saksaa):

Eli kohdasta 0:48 eteenpäin ukko toteaa, että ylimääräiseksi jäävät ”fiksut naiset ja tyhmät miehet”. Ja naisvoittoinen yleisö repeää nauruun. Kuvittelepa miehet kollektiivisesti nauramassa ”tyhmille naisille”. Siinä putoaisi päitä televisiokanavan johdossa ellei jopa kolmas maailmansota syttyisi.

Nojoo. Jatketaanpa:

Vaikka ei olisi rahaa, älykkyys ja ahkeruus ovat naiselle signaaleja, että olet kykenevä hankkimaan resursseja ja turvaamaan geenienne selviytymisen. Eli osoita pärjääväsi toimessasi.

Jos olet työtön, nyt äkkiä työelämään kiinni. Hae mitä tahansa työtä. Osoita olevasi ahkera, fiksu ja kykenevä työhön eli resurssien haalimiseen. Älä valita ja syytä mitään muuta kuin itseäsi nykyisestä elämäntilanteestasi – ota täysi vastuu. Älä syytä hallitusta, älä syytä sossun tätejä, älä syytä maahanmuuttajia, älä syytä hyödytöntä korkeakoulututkintoasi, älä syytä vittumaisia polkupyöräilijöitä – älä mitään ulkopuolista tahoa tai asiaa. Ole siis mies ja ota vastuu elämästäsi. Ei ole muuta vaihtoehtoa. Vai odotatko, että joku tulee ja lohduttaa sinua ja ongelmasi yhtäkkiä ratkeaa sillä? Ei tule. Ketään ei kiinnosta vittuakaan. Aikuisen miehen tärkein tehtävä maan päällä on ottaa vastuu. Sitä ei saa ulkoistaa äidille, isälle, tyttöystävälle tai vaimolle, ei omille lapsille, ei kavereille, ei valtiolle ja sosiaalitoimistolle.

3. Nainen usein päätyy itseään vanhemman miehen kanssa yhteen

Miesten kohdalla ikä ei ole niin merkittävä tekijä deittimarkkinoilla kuin naisilla. Miehen hedelmällisyyshän periaatteessa jatkuu vanhoille päiville asti (siinä missä naisen hedelmällisyys lähtee 30 ikävuoden jälkeen dramaattiseen laskuun). Tästä lisää asiaa mitä mies haluaa -artikkelissamme.

Nainen tyypillisesti – kaikissa maailman maissa ja kulttuureissa – valitsee itseään vanhemman miehen. Tämä selittyy sillä, että miesten ja naisten sukukypsyys tapahtuu hieman eri tahdissa. Vanhempi mies on kerennyt jo hankkimaan enemmän resursseja ja sosiaalista pääomaa kuin se 18-vuotias pojankloppi.

Jos haetaan saman ikäistä kumppania, jolla on samanlaiset tavoitteet elämälle, ehkä todennäköisimmin se löytyy n. 30-vuotiaana nyky-yhteiskunnassa. Silloin miesten ja naisten henkinen ja fyysinen kehitys ovat lähimpänä samaa tasoa. Nykyään 3-kymppisenä ollaan molempien sukupuolten kohdalla usein valmiita myös perustamaan perhettä.

4. Nainen haluaa pitkän, komean ja lihaksikkaan miehen (?)

Eli pitääkö olla iso ja lihaksikas vartalo, leukaperät kuin NHL-kiekkoilijalla ja kyrpä kuin rautakanki?

Mielellään joo, mutta kyllä ne naiset vähempäänkin tyytyy, eli ei hätää.

Ensinnäkin, yksi suuri kysymys on miehen pituus. Jos ei ole Bonon tai Tom Cruisen korkokenkiä ja omaisuutta käytössä, tämä asia kiinnostaa monia keskimittaa lyhyempiä miehiä.

Erään Jenkkitutkimuksen mukaan, yleisin naisten ilmoittama ”optimaalinen” pituus miehelle oli 6 jalkaa, eli n. 183 cm. Mutta, nyrkkisääntönä voisi pitää sitä, että naiset yleensä haluavat vain itseään pidemmän miehen. Eli ei siitä kannata liikaa stressata. Eikä varsinkaan kehittää itselleen Napoleonin syndroomaa.

Jos haluat kompensoida lyhyttä vartta, sitten vain treenaamaan salille. Ei ole pakko ryhtyä miksikään hc-bodariksi, mutta atleettinen ja lihaksikas vartalo on kovaa valuuttaa deittimarkkinoilla, syystä että:

Naiset on biologisesti ohjelmoitu tykkäämään lihaksikkaista ja vahvoista miehistä. Luola-aikoina ei paljoa piiloteltu sängyn alla ja soitettu poliisia apuun, kun naapuri ryhtyi aggressiiviseksi. Silloin miehen piti tapella ja suojella omiaan. Jos luola-aikojen mies oli vahva ja vittumainen, pystyi hän menemään naapuriin pahoinpitelemään isännän ja panemaan emäntää – tekemään mitä lystää.

Itse asiassa, ja asiasta hieman toiseen, tämä edellä mainittu skenaario on yksi syy miksi naiset tavallaan rakastavat miehiä eri tavalla kuin miehet rakastavat naisia:

Miesten rakkaus naista kohtaan saattaa usein olla enemmän ”kunnes kuolema meidät erottaa” -tyyppistä uhrautuvaa rakkautta, siinä missä naisen rakkaus miestä kohtaan voi olla tyyppiä ”kunnes naapurin voimakkaampi, rikkaampi ja karismaattisempi alfaäijä minut ottaa”.

Mietipä tuota hetki.

Luola-aikoina miehet ovat usein taistelleet kuolemaan asti, naiset puolestaan ovat kyenneet sopeutumaan uusiin tilanteisiin, mikäli vahvempi klaani on tullut ja ottanut heidät palvelijoiksi tai uusiksi vaimoiksi. Naiset ja lapset pelastetaan (koska he ovat sopeutuvaisia). Miehet ovat jääräpäisiä ja mahdollinen uhka uudelle järjestykselle – heidät pitää tappaa.

Eli, jos olet toimistotyöläinen tai muu pehmytkätinen mies, pidä yllä fyysistä kuntoasi. Ei mitään 15 km juoksulenkkejä tai muuta tasasykkeistä wänkkäämistä, vaan lihastreeniä; kuntosali, crossfit, kehonpainotreenit tai muuta vastaavaa. Syö terveellisesti.

Ainiin, ja pukeutuminen tietenkin kuntoon. Pukeudu tyylikkäästi. Jos olet huppari-lenkkarimiehiä, kokeilepa joskus vaihteen vuoksi jotain herrasmiesmäisempää pukeutumista. Ei välttämättä mitään Citymarket-Taavi -lookkia vaan jotain David Beckham -osastoa. Rupeaa naiset kompuroimaan edessäsi.

5. Nainen haluaa itsevarman ja hauskan miehen

Eli kuten tuolla ylempänä tulikin jo todettua; hauskat, viihdyttävät ja sosiaalisesti lahjakkaat miehet ovat olleet maanpiirin kovimpia naismagneetteja sitten luola-aikojen.

Avainsana on itsevarmuus.

Jos olet lyhyt mies (henkisesti tai fyysisesti), älä anna lyhyyden kuulua puheistasi. Ei saa antaa sille Napoleonin syndroomalle valtaa. Eli älä puhu paskaa ja juorua muista miehistä negatiiviseen sävyyn. Juoruaminen on naisten hommaa.

Äläkä yritä olla sellainen harjoitellun yli-itsevarma. Ei mitään Youtubesta ulkoa opeteltuja iskulauseita tai käyttäytymismalleja. Ole vain sujut itsesi kanssa ja itsevarma siitä mitä olet. Tarvittaessa myös itseironinen eli kykenevä laskemaan leikkiä myös itsestäsi.

Nainen ei tykkää tosikosta, joka yrittää appelsiinit kainalossa olla isompi kuin onkaan – henkisesti tai fyysisesti. Ole ylpeästi sitä mitä olet. Naiset nimittäin aistivat keinotekoisen käyttäytymisen ja ”feikkaajat” paljon paremmin kuin miehet.

6. Nainen haluaa uskollisen ja kiltin miehen

Jos nainen päästää miehen sisäänsä, siinä on riski tulla raskaaksi.

Luola-aikoina (ja nykyäänkin perinteisemmissä kulttuureissa), jos mies ei jäänyt maisemiin, oli naisen elämä käytännössä pilalla. Siinä saattoi jopa oma perhe hylätä, koska sinkkunaisen raskaus ja lapsen saaminen oli niin suuri häpeä ja epäonnistuminen. Tänä päivänäkin esimerkiksi Saudi-Arabiassa hylätään vauvoja kadulle, mikäli nainen ei ole naimisissa vauvan isän kanssa.

Läntisen maailman nyky-yhteiskunnassa sinkkunaisen raskaus ei toki enää ole mikään maailmanloppu naisen kannalta. On ehkäisyvälineet, katumuspillerit ja abortit. Tämän päivän länsimaalainen nainen voi siis huoletta ajaa kyrpäkarusellissa koko elämänsä ilman oman perheen hylkäämistä tai muuta sosiaalista häpäisyä. Toki sieluhan siinä saattaa olla vaarassa vahingoittua, kun miehen siitin takoo kohdun pohjaa vuodesta toiseen, mutta mitään elämää ei synny.

Mutta kuitenkin – alkukantaisesti ajatellen – naisen pitää edelleen saada tietää, että välität hänestä, olet uskollinen ja kykenet keskittämään resurssien metsästämisen VAIN hänelle ja teidän jälkikasvullenne.

Tämän päivän parisuhteessa se voi tarkoittaa huomioon ottamista, pyyteettömiä palveluksia, pieniä lahjoja, yllätyksiä, spontaaniutta jne. Näistä asioista nainen tykkää.

Mutta, kiltteys voi myös kostautua:

Itse asiassa, monille nykypäivän miehille liikakiltteys taitaa olla isompi ongelma kuin kiltteyden puute. Nykymiehet on niin pehmitetty kemikaalien ja sosiaalisen aivopesun myötä, että heistä on tullut monille naisille pelkkiä ovimattoja. Eli varo, ettei se naisen palvominen mene överiksi – sitä nainen ei itsekään halua.

Seuraavassa kohdassa kiltteyden vastakohdasta ja sen tärkeydestä:

7. Nainen haluaa (alitajuisesti) rentun/johtajan/vahvan miehen, joka pitää naisen itsensäkin aisoissa

Miten tämän nyt selittäisi?

Nainen yksinkertaisesti haluaa, että mies ottaa vastuun (osittain liittyen siihen kohdan 2 tilitykseen vastuun ottamisesta):

Naisia ei ole luotu johtamaan ja olemaan vastuussa isoista asioista. Mieti nyt. Jos ihmiset toimivat täysin luonnon kiertokulun mukaan, siellä miehet metsästää ja tappelee keskenään. Nainen on se ultimaattinen palkinto. Nainen pystyy luomaan uutta elämää.

Kuvitteellinen tilanne (vähän kaukaa haettua, mutta pallotellaan tätä ajatusta nyt hetki):

Tiputetaan 50 ihmistä – 25 naista ja 25 miestä – autiolle saarelle, ilman mitään. Kuolema koittaa, jos ei kohta rakenneta suojaa ja löydetä vettä sekä ravintoa.

Luuletko, että siellä miehet alkavat huolehtimaan, että ”hitsi, jos tuo nainen syyttää mua toksisesta maskuliinisuudesta..” tai ”joudunkohan julkisen #MeToo-hyökkäyksen kohteeksi, jos nyt käskytän tuota muijaa keräämään oksia?”

Kun laitat ihmiset ääriolosuhteisiin, alkaa siellä asiat tapahtumaan luonnon kiertokulun mukaan. Äänekkäät ja toimeliaat johtajamiehet ottavat ohjat käsiinsä, alkavat rakentaa ja järjestäytymään.

Pian ryhmään alkaa muodostua hierarkia:

  • Beta-miehet ymmärtävät roolinsa ryhmässä ja tekevät alfan heille osoittamaa työtä
  • Naiset odottavat alfalta ohjeita kuinka olla avuksi
  • Naiset haluavat lähentyä alfan kanssa saadakseen lisää turvaa ja varmistaakseen eloonjäämisen (samalla alkaa myös naisille ominaiset sosiaaliset pelit, juoruaminen ja alfasta kilpailu)
  • Heikot ja itsepäiset beta-miehet eivät ymmärrä ja sopeudu rooliinsa alfan alaisuudessa ja koko ryhmässä. He ajautuvat yksin metsän laitaan murjottamaan ja lopulta kuolevat pois
  • Asialliset ja roolinsa ymmärtävät beta-miehet saavat kukin yhden naisen
  • Nyt kun naisia on enemmän kuin miehiä, alfa-mies saattaa ottaa toisen ja kolmannenkin naisen (nainen tunnetusti mieluummin vaikka jakaa haluamansa miehen kuin ottaa uskollisen ”luuserin”, eli sen metsän laidassa murjottavan betan).

Eikö niin?

Takaisin nykymaailmaan:

Nykyään monissa parisuhteissa nainen on turhautunut. Hän kiukuttelee miehelleen milloin mistäkin. Ja mies ei tiedä mitä tekisi tai miten miellyttää naista. Pahimmassa tapauksessa hän yrittää olla vielä kiltimpi ja tottelevaisempi – luullen, että se ratkaisee ongelman ja lopettaa oireilun.

Naisen valittaminen kiltille ja kunnolliselle miehelle on todennäköisesti vain hätähuuto. Hän kipeästi kaipaa vahvaa miestä, joka kykenee räjähtämään, riitelemään ja laittamaan naisen ruotuun (HUOM. ei väkivalloin). Ja ensinnäkin, miestä, joka ottaa vastuun ja on ohjaksissa omassa elämässään eikä vain passiivisena istu lapsen turvaistuimessa takapenkillä. Ymmärrätkö tämän vertauskuvan?

Katso vaikka feministien suhtautumista muslimimaailmaan ja muihin maskuliinisiin kulttuureihin. Ei mitään kritiikkiä. Suurimman osan kritiikistä saa heikko ja kiltti länsimaalainen mies. Se kritisoi heikkoa miestä juuri siitä asiasta, mitä se siltä eniten kaipaa.

Eli älä ole perässä raahattava mieslapsi. Naisen on kyettävä kunnioittamaan sinua.

Yhteenveto

Mitä enemmän ymmärrät naisia, sekä naisten ja miesten välisiä alkukantaisia eroja, sitä paremmin pärjäät myös tunne- ja parisuhde-elämän puolella.

Älä siis lähde mihinkään naisvihaamiseen mukaan (jota esiintyy nykymaailmassa paljon esimerkiksi miesten MGTOW-liikkeessä), vaan ole mieluummin naisymmärtäjä.

Eli, loppuvinkit hyvän naisen metsästämiseen?

Rakenna mahdollisimman hyvä versio itsestäsi (työ, terveys, sosiaalinen elämä), ja löydä siihen kylkeen sitten joku hyvä nainen. Rakasta naistasi ja saakaa lapsia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here