Koetko olevasi ikisinkku? 7 asiaa josta syystä jäät ikuisesti yksin

ikisinkkuTuntuuko sinusta, että olet ”tuomittu” olemaan ikuisesti yksin?

Tai etkö yksinkertaisesti kiinnostu kenestäkään sen syvällisemmällä tasolla?

Listasimme YourTango.comin avustuksella 7 merkkiä, miksi ikisinkku on yksin aina vaan:

1. Epäkiinnostavaa seuraa?

Yleensä ihmiset ystävystyvät ja päätyvät yhteen, koska näillä on jokin yhteinen mielenkiinnon kohde tai harrastus. Myös niillä ihmisillä, joilla ei juuri ole harrastuksia, nämäkin ovat silti kiinnostuneita ihmisistä jotka ovat aktiivisia ja sitä kautta kiinnostavia ihmisiä.

Ihmiset, jotka eivät ole intohimoisia joitain asioita kohtaan, ovat vähemmän kiinnostavia ja sitä kautta vähemmän todennäköisiä päätymään parisuhteeseen.

2. Liiat odotukset syynä ikisinkkuuteen

Oletko se ikisinkku, joka on asettanut mielessään tarkat vaatimukset kumppanilleen? Pitäisi olla 185 cm pitkä, puhua 3 kieltä sujuvasti sekä olla vähintään maisteritason koulutus. Tai naisella pitäisi olla latinon takapuoli, mutta samalla fitness-staran vatsalihakset. Kaiken lisäksi pitäisi olla vielä kiltti kotityttö, joka kokkaa ja siivoaa. Syytätkö jotain tällaisia ulkopuolisia tekijöitä siitä, että koet olevasi ikuisesti yksin?

3. Ikisinkku tekee kaikkensa, että tuntisi olonsa pidetyksi

Itse asiassa tällä tekniikalla saatat saada tyttö- tai poikaystävän, mutta et pysy onnellisena kovin pitkään. Kun aina vain näyttelet olevasi supermies tai -nainen, koska luulet tämän olevan sen tavan tulla rakastetuksi. Mutta ajan myötä kun kumppanisi alkaa pitämään sinua itsestään selvyytenä tai käyttämään jopa hyväkseen, ei onnea enää olekaan.

4. Persoonasi muuttuu kuin tuuliviiri

Alistuvampi lihaa syövä ikisinkkutyyppi saattaa muuttua vegaaniksi, kun sattuu deittailemaan pari viikkoa sitä vegaanityttöä. Tai kun ryhtyy hankkimaan tatuointeja, koska sillä deittikumppanilla niitä on. Jos aina yrität miellyttää sitä toista tällaisella heikolla käytöksellä, et koskaan tule pääsemään parisuhteeseen, jossa vastapuoli kunnioittaa – ja rakastaa – sinua.

5. Kyvyttömyys muodostaa omia mielipiteitä

Mitäköhän äitisi, isäsi ajattelee uudesta treffikumppanistasi? Tykkääköhän hän minun koirastani? Jos alat miettimään uuden treffikumppanin sopivuutta sosiaaliseen ympyrääsi näin syvällisesti, alkavat omat mielipiteesi hukkumaan jonnekin tuonne sekaan. On vaikea löytää kumppania, joka miellyttäisi 20 ihmistä tai eläintä, joten luota rohkeasti siihen omaan mielipiteeseesi.

6. Ei kykene kohtaamaan todellisuutta?

Kieltäydytkö näkemästä todellisuutta? Kun ikisinkku deittailee jotain selkeää umpi-idioottia, saattaa hän kieltäytyä uskomasta ystävän vihjailuja hänen myrkyllisestä käytöksestään. Kun olet niin päättäväinen lopettaaksesi kuivan kauden, saatat kelpuuttaa kenen tahansa naisen tai miehen elämääsi vain koska haluat eroon sinkkustatuksestasi. Pidä kriteerit voimissaan äläkä kieltäydy näkemästä uuden treffikumppanin hyväksikäyttäviä tai jopa väkivaltaisia puolia.

7. Ikisinkku ei itsekään usko ansaitsevansa hyvää

Kuinka voisi löytää rakastavan kumppanin, jos ei itse rakasta itseään? Jos ajattelee olevansa ikuisesti yksin, tämä uskomus heijastuu myös deittaillessa. Pitkä sinkkukausi saattaa tehdä hallaa itsetunnolle, mutta pidä leuka korkealla.

Jos olet ns. normaali sinkku, ja pohdit miksi ihmeessä olen vielä sinkku, älä luovuta. Hanki uusia harrastuksia, lue nämä 6 paikkaa jossa voit tavata sinkkuja ja harrasta aktiivisesti nettitreffailua. Jos et jo harrasta, katso listaamamme TOP 10 treffipalstat!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here