Eliittikumppani kokemuksia ja 6 tietämisen arvoista asiaa tästä deittipalvelusta

Eliittikumppani kokemuksiaEliittikumppani on hämmentänyt Suomen kansalaisia jo muutaman vuoden ajan.

Onhan jo palvelun nimi hieman tunteita herättävä niinkin tasa-arvoisessa maassa kuin Suomi on.

Mutta ei kannata antaa nimen hämätä. Treffimaisteri päätti yleisestä mielipiteestä poiketen kirjoittaa ihan neutraalin jutun Eliittikumppanista:

Kyseessä on nimittäin yksi Suomen suosituimpia treffipalstoja kun katsomme Googlen tarjoamaa dataa ja hakuliikennettä. Kukaan ei myönnä käyttävänsä, mutta monia palvelu kiehtoo ja sen tasokas atmosfääri.

Empiirisen tutkimustyön pohjalta tiivistämme Eliittikumppani kokemuksia seuraavaan 6 alaotsikkoon:

1. Millaiset ovat Eliittikumppanin vaatimukset?

Sellaisia ei ole. Tai no, 18 vuoden ikäraja on ainoa vaatimus.

Eli sinulla ei tarvitse olla 9000 euron kuukausitulot, omistaa purjevenettä, tai omata tohtoritason koulutusta.

Idea palvelussa nimittäin on se, että jokaisen käyttäjän täyttämä persoonallisuustestin avulla heidät matchataan toisilleen.

Eli ”eliittikumppani” on se, joka juuri sinulle sopiva sinkku. Esimerkiksi:

  • Akateeminen tai korkeasti koulutettu sinkku voi etsiä saman koulutustason omaavia kumppaniehdokkaita
  • Kristitty sinkku voi löytää saman henkistä seuraa muista uskovista
  • Jos haet lapsirakasta kumppania, myös tämä otetaan huomioon (tällaisista asioista voi olla kiusallista puhua aluksi, joten siihen ei ole EK:ssa tarvetta)

..ja sitä rataa.

Jopa tutkimustulokset ovat sen puolella, että esim. samanlaisen koulutuksen omaavat pariskunnat ovat onnellisempia ja eroavat epätodennäköisemmin.

Ja kyllähän sitä tukee maalaisjärkikin: kun on samanlaiset tavoitteet esimerkiksi uran kannalta, on toista helpompi ymmärtää. Ja kun pariskunta jakaa samanlaiset elämänarvot, on suhde huomattavasti terveemmällä pohjalla kuin täysin päinvastaisten persoonien välisessä suhteessa.

 

2. Tällaiset ihmiset käyttävät Eliittikumppania

Eliittikumppanissa ikäraja on 18 vuotta. Suurin osa jäsenistä on kuitenkin yli 30-vuotiaita ja korkeasti koulutettuja (n. 70 %). Myös yli 50-vuotiaat ovat vahvasti edustettuna palvelussa.

Idea palvelussa on löytää samanlaiset arvot omaava kumppani, mutta voit asettaa myös toivotun tulo- tai koulutustason kumppaniehdokkaille. Tänä päivänä monille koulutetuille tai uraihmisille tämä ominaisuus on tärkeä.

Eliittikumppani on suunnattu erityisesti parisuhdetta tositarkoituksella etsiville sinkuille. Eli seksiseuraa etsivien kannattaa katsoa muita palveluja. Palveluun liityttäessä täytettävä persoonallisuustesti karsii jo vähemmän tosissaan seuraa hakevat pois kuvioista.

Palvelussa voi myös hakea samaa sukupuolta edustavia kumppaniehdokkaita.

 

3. Paljonko se maksaa?

Eliittikumppani on maksullinen palvelu. Jos siis olet kyllästynyt Suomi24:n tai muiden ilmaisten treffisivustojen asiattomuuksiin, kannattaa harkita maksullista deittipalvelua.

Monille käyttäjille tämä maksu on sijoitus siihen, että he saavat olla palvelussa, jossa turhat häiriköt eivät pääse mellastamaan. Lisäksi se, että maksaa deittipalvelusta, on osoitus, että on tosissaan etsimässä (eliitti)kumppania!

Eliittikumppanin hinnat näin vuonna 2019 näyttävät tältä:

  • 6 kuukauden jäsenyys: 39,90 € / kk
  • 3 kuukauden jäsenyys: 54,90 € / kk
  • 1 kuukauden jäsenyys: 89,90 €

Tosin, älä ihmettele, jos näet jopa alhaisempia hintoja kun olet sisään kirjautuneena. Siellä saattaa olla ajankohtaisia tarjouksia käynnissä!

Mutta, kokeile Eliittikumppania ensin ILMAISEKSI tämän linkin kautta!

 

4. Eliittikumppaniko huijausta?

Eliittikumppani sai aikoinaan kyseenalaista julkisuutta ja jotkut käyttäjät valittivat jäsenyyksistään kuluttaja-asiamiehelle. Tämä johtui siitä, että ihmiset eivät hoksanneet lopettaa jäsenyyttään. Eli kun maksat jäsenyytesi, palvelu jatkaa sinun veloittamista tilausjakson loputtua, mikäli et erikseen lopeta tilaustasi.

Eli muista:

Mikäli haluat lopettaa Eliittikumppanin jäsenyyden, muista lähettää siitä viesti heidän asiakaspalveluunsa. Näin et tule maksaneeksi yhtään ylimääräistä kun olit suunnitellut.

 

5. Kommunikointi muiden kanssa?

Kun liityt palveluun, voit nähdä sinulle ehdotettuja kumppaniehdokkaita. Jos palvelu vaikuttaa hyvältä, voit sitten maksaa jäsenmaksun ja viestitellä ehdokkaille.

Oman deittiprofiilin huolellisesti täyttäminen kannattaa – ja etenkin kuvan lisääminen. Parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi saada juttua käyntiin muiden kanssa. Voit lähettää joko viestejä, valmiiksi muotoillut 5 kysymystä tai voit heittää hieman flirttiä lähettämällä hymyjä.

Ujostuttaako tai huolestuttaako itsestä kertominen avoimesti ja oman kuvan lisääminen? Ei hätää, lue seuraava kohta:

 

6. Yksityisyys kunnossa

Monet eivät viitsi kovin avoimesti puhua nettitreffailustaan, eivätkä halua, että työkaverit tai tutut löytävät ja stalkkaavat sinut esiin jostain deittipalvelusta.

Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, on Eliittikumppani yksi parhaista valinnoista deittipalveluksesi. Pari syytä:

Profiilikuvaasi ei käytetä markkinointiin vaan se näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille jäsenille.

Ja toisekseen: sinun kuvasi ja profiilisi näkyvät vain niille kumppaniehdokkaille, jotka on sinulle ”matchatty”. Eli se yliutelias naapurisi tai sinä itse, ette pääse selaamaan mielin määrin palveluun rekisteröityneitä käyttäjiä. Eli on erittäin epätodennäköistä, että tutut sinua löytävät palvelusta (mikäli tällaiset seikat yhtään mietityttävät)!

Ja vielä yksi peruste: Eliittikumppania pyörittävä yritys, Spark Networks Services GmbH, on rekisteröity Saksaan, jossa lait käyttäjien tietojen säilömisestä ovat tiukkoja. Tietoturva on siis kunnossa.

Yhteenveto – kannattaako kokeilla?

Jos olet yli 30-vuotias, sinulla on tietyt vaatimukset/toiveet kumppanillesi ja etsit seuraa tositarkoituksella, kannattaa kokeilla Eliittikumppania.

Liittyminen ja palvelun testaaminen ei maksa mitään. Kannattaa vain täyttää persoonallisuustesti kokonaan ja kuta kuinkin huolellisesti. Samalla joudut hieman pohtimaan omaa persoonaasi ja mitä parisuhteelta oikeasti haluat. Samalla sinusta kenties tulee parempi deittailija ja parempi kumppani tulevaisuuden parisuhteessasi!

Eli rekisteröidy Eliittikumppaniin tästä (ilmaiseksi) ja päätä itse mitä olet mieltä.

Ja jos sinulla on omia kokemuksia Eliittikumppanista, laita viestiä alla olevaan kommenttikenttään!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here