Eliittikumppani kokemuksia ja 7 tietämisen arvoista asiaa tästä deittipalvelusta

Eliittikumppani kokemuksiaEliittikumppani on hämmentänyt Suomen kansalaisia jo useamman vuoden ajan.

Onhan jo palvelun nimi hieman tunteita herättävä niinkin tasa-arvoisessa maassa kuin Suomi on.

Mutta, mitä tarkoittaa ”eliitti”, ja mistä tässä deittisivustossa on oikeasti kyse?

Lähdetään katsomaan EK:n konepellin alle – tässä Treffimaisterin analyysia ja kokemuksia Eliittikumppanista jaettuna 7 alaotsikkoon:

1. Millaiset ovat Eliittikumppanin vaatimukset?

18 vuoden ikäraja on ainoa vaatimus liittyessä tälle sivustolle.

Eli sinulla ei tarvitse olla 9000 euron kuukausitulot, omistaa purjevenettä, tai omata tohtoritason koulutusta. Ei näistäkään haittaa ole, mutta vaatimuksia ne eivät ole.

Idea palvelussa nimittäin on se, että jokaisen käyttäjän täyttämä persoonallisuustestin avulla heidät matchataan toisilleen.

Eli ”eliittikumppani” on se, joka on juuri sinulle sopiva sinkku. Ei siis mikään ulkoisten tittelien, tulojen tai penkkipunnerrustulosten määritelmä. Esimerkiksi, siis:

 • Akateeminen tai korkeasti koulutettu sinkku voi etsiä saman koulutustason omaavia kumppaniehdokkaita
 • Kristitty sinkku voi löytää saman henkistä seuraa muista uskovista
 • Jos haet lapsia haluavaa kumppania, myös tämä otetaan huomioon (tällaisista asioista voi olla kiusallista puhua aluksi, joten siihen ei ole EK:ssa tarvetta)
 • Persoonalliselta ”energialtaan” samanlaiset matchataan yhteen, eli esimerkiksi introvertit kohtaavat todennäköisemmin introvertteja, ekstrovertit ekstrovertteja.

..ja sitä rataa.

Jopa tutkimustulokset ovat sen puolella, että esimerkiksi saman tasoisen koulutuksen omaavat pariskunnat ovat onnellisempia ja eroavat epätodennäköisemmin.

Ja kyllähän sitä tukee maalais- eli yleisjärkikin: kun on samanlaiset tavoitteet esimerkiksi oman uran suhteen, on toista helpompi ymmärtää. Ja kun pariskunta jakaa samanlaiset elämänarvot, on suhde huomattavasti terveemmällä pohjalla kuin täysin päinvastaisten persoonien välisessä suhteessa.

Usein me ihmiset ajattelemme, että ”vastakohdat kiehtoo”, eikö totta?

Eli, vaalea suomalainen saattaa katsoa kiinnostuneena brasilialaista suklaasilmää, joka ottaa puoliammatikseen aurinkoa ja speedoissa tai bikineissä punnertaa siellä Copacabanan rannalla. Tai, introvertimpi ihminen saattaa ajatella, että ”ekstrovertti ja puhelias kumppani täydentäisi minua hyvin”. Mutta, kun haetaan parisuhdeonnea pitkällä tähtäimellä, se ”tylsä” totuus vaikuttaa olevan se, että samankaltaiset ihmiset rakentavat kestävämpiä ja onnellisempia parisuhteita.

Eli mikäli tämän edelläkuvatun asian ymmärtää ja hyväksyy, silloin kannattaa hakea seuraa EK:n kaltaisista deittipalveluista.

Kokeile siis itse: https://www.eliittikumppani.fi

2. Tällaiset ihmiset käyttävät Eliittikumppania

Eliittikumppanissa ikäraja on siis 18 vuotta. Suurin osa jäsenistä on kuitenkin suurinpiirtein 30-vuotiaita tai yli, ja korkeasti koulutettuja (n. 70 %). Myös yli 50-vuotiaat ovat vahvasti edustettuna palvelussa.

Idea palvelussa on löytää samanlaiset arvot omaava kumppani, mutta voit asettaa myös toivotun tulo- tai koulutustason kumppaniehdokkaille. Tänä päivänä monille koulutetuille tai uraihmisille tämä ominaisuus on tärkeä.

Varsinkin naisille, vaikka he eivät sitä suoraan myöntäisi. Tutkimuksetkin osaavat kertoa, että ne avioliitot, jossa nainen tienaa enemmän kuin mies, päättyvät todennäköisemnin eroon.

Myös samaa sukupuolta edustavia kumppaniehdokkaita voi hakea EK:ssa.

Mutta, ensisijaisesti Eliittikumppani on suunnattu erityisesti parisuhdetta tositarkoituksella etsiville sinkuille. Eli seksiseuraa etsivien kannattaa katsoa muita palveluja. Eliittikumppaniin liityttäessä täytettävä persoonallisuustesti karsii jo vähemmän tosissaan seuraa hakevat pois kuvioista. Nykyään tällainen ”kohdistetumpi” nettideittailu on suositumpaa, koska ihmiset ovat jossain määrin kyllästyneet tinderin ”pelaamiseen” ja sen pinnallisuuteen. Eli laatu korvaa määrän myös tässä asiassa.

Suurin valikoima sinkkuja löytyy luonnollisesti pääkaupunkiseudulla sekä esimerkiksi Turussa ja Tampereella ja muissa kasvukeskuksissa. Pienemmillä paikkakunnilla on vähemmän tarjontaa, mutta jos välimatka ei ole ongelma, voi käyttäjiä etsiä myös kauempaa.

3. Paljonko Eliittikumppani maksaa?

Eliittikumppani on maksullinen palvelu, mikäli päättää ottaa täydet ominaisuudet käyttöönsä.

Monille käyttäjille tämä maksu on käytännössä sijoitus siihen, että he saavat olla palvelussa, jossa turhat häiriköt ja huijarit eivät pääse mellastamaan.

Lisäksi se, että maksaa deittipalvelusta, on osoitus, että on tosissaan etsimässä kumppania. Varsinkin naisille jäsenmaksun suorittaminen tarkoittaa vähemmän mieshäirikköjä. Eli kun maksumuuri tulee vastaan, sinkkujen taso nousee.

Eliittikumppanin hinta:

 • 6 kuukauden jäsenyys: 39,90 € / kk
 • 3 kuukauden jäsenyys: 54,90 € / kk
 • 1 kuukauden jäsenyys: 89,90 €

Nämä siis perushinnat. Joskus saattaa olla tarjouksia käynnissä eli saatat päästä edullisemminkin.

Mutta, kokeile Eliittikumppania ensin ILMAISEKSI tämän linkin kautta.

4. Kommunikointi muiden jäsenten kanssa

Kun liityt palveluun, voit nähdä sinulle ehdotettuja kumppaniehdokkaita. Jos palvelu vaikuttaa hyvältä, voit sitten maksaa jäsenmaksun ja viestitellä ehdokkaille.

Oman deittiprofiilin huolellisesti täyttäminen kannattaa – ja etenkin kuvan lisääminen. Parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi saada juttua käyntiin muiden kanssa. Voit lähettää joko viestejä, valmiiksi muotoillut 5 kysymystä tai voit heittää hieman flirttiä lähettämällä hymyjä. Naisille helppo tapa lähestyä miestä on lähettää ”hymy” ja sitten mies voi kiinnostuessaan lähettää viestiä – jos siis edustaa sitä vanhanaikaisempaa ajatusta, että miehen pitää tehdä aloite keskustelulle.

5. Eliittikumppaniko huijausta?

Eliittikumppani sai aikoinaan kyseenalaista julkisuutta mediassa ja jotkut käyttäjät valittivat jäsenyyksistään kuluttaja-asiamiehelle. Tämä johtui usein siitä, että ihmiset eivät hoksanneet tai muistaneet lopettaa jäsenyyttään. Eli kun maksat jäsenyytesi, palvelu jatkaa sinun veloittamista tilausjakson loputtua, mikäli et erikseen lopeta tilaustasi. Ja mikäli käyttämäsi maksutapa sallii automaattisen veloituksen.

Eli muista:

Mikäli haluat lopettaa Eliittikumppanin jäsenyyden, muista hoitaa asia sieltä omalta käyttäjätililtäsi tai lähettää siitä viesti heidän asiakaspalveluunsa. Näin et tule maksaneeksi yhtään ylimääräistä kun olit suunnitellut.

6. Yksityisyys Eliittikumppanissa?

Monet eivät viitsi kovin avoimesti puhua nettitreffailustaan, eivätkä halua, että työkaverit tai tutut löytävät ja stalkkaavat sinut esiin jostain deittipalvelusta.

Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, on Eliittikumppani yksi tiukimmin yksityisyydestä huolehtivista deittipalveluista. Pari perustelua:

Profiilikuvaasi ei käytetä markkinointiin sivuston ulkopuolella vaan se näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun.

Ja toisekseen: sinun kuvasi ja profiilisi näkyvät ensisijaisesti vain niille kumppaniehdokkaille, jotka on sinulle ”matchatty”. Eli se yliutelias naapurisi tai sinä itse, ette pääse selaamaan mielin määrin palveluun rekisteröityneitä käyttäjiä. Eli on erittäin epätodennäköistä, että tutut sinua löytävät palvelusta (mikäli tällaiset seikat yhtään mietityttävät)!

Ja vielä yksi: Eliittikumppania pyörittävä yritys, Spark Networks Services GmbH, on rekisteröity Saksaan, jossa lait käyttäjien tietojen säilömisestä ovat tiukkoja. Tietoturva on siis kunnossa.

7. Eliittikumppani vs. muut palvelut vuonna 2023?

Kun katsotaan puolueetonta tilastotietoa Googlen hakutermeistä suosituista suomalaisista deittisivuista, niin Eliittikumppani on aika lailla vakiinnuttanut paikkansa tuossa ”massasivustojen” jälkeen omalle paikalleen:

eliittikumppani kokemuksia 2023

Mitään massojen sivustoa, eli yhtä suosittua kuin E-kontaktia tai Suomi24 Treffit -sivustoa siitä tuskin tulee. Se ei edes ole koko sivuston idea. Eliittikumppani ei ole mikään geneerinen massojen sivusto, vaan siinä on kyse käyttäjien laadusta, ei määrästä.

Eliittikumppani on myös hieman vakavahenkisempi palvelu, eli jos ihminen täyttää liityttäessä tehtävän testin ja kirjoittaa asiallisesti oman profiilin, on ilmapiiri luonnollisesti hieman totisempi kuin Tinderissä.

Yhteenveto

Jos olet:

 • lähestymässä kolmeakymmentä ikävuotta, tai olet jo sen yli
 • sinulla on tietyt vaatimukset/toiveet kumppanillesi (esim. koulutus, tulotaso, tietyt persoonallisuuspiirteet)
 • etsit seuraa tositarkoituksella

..niin kannattaa kokeilla: https://www.eliittikumppani.fi

Jos ei oman kokeilun jälkeen Eliittikumppani maistu, niin sitten baariin tai takaisin Tinderiin hakkaamaan päätä seinään. Ei siinä sen kummempaa. Kaikkea kannattaa kokeilla.

Ja jos sinulla on omia kokemuksia Eliittikumppanista, laita viestiä alla olevaan kommenttikenttään.

11 KOMMENTIT

 1. Ottaisin tämän Eliitti kumppanin kokeiltavaksi, jos saisin maksaa puolen vuoden jäsenyyden paperilaskulla. En lähettele kortti tietojasi minne sattuu ”kestolaskutettavaksi”.

 2. Ylimainoistettu saitti.
  Kun 2012 liityin, löysin ex-vaimoni sieltä. Se oli silloin paljon parempi kuin nyt.
  Nyt 3 kk kokemuksen jälkeen:
  -Kun liityt EK mainoksia tuppaa kaikki sivustot täyteen, youtube, gmail, nettikaupat jne. todella raivostuttavaa.
  -Profiilien ulkoasu todella huonosti toteutettu, helppo lukuista ja oman näköistä profiilia on hankala laatia. Siksipä niissä ei sitten lue oikeastaan juuri mitään, yleensä naamakuva aurinkolasit päässä ja teksti että tykkään matkailla ja ulkoilla. Tästä johtuen aloitusviesti on pakosta ”Moi mitä kuuluu”
  -Paljon kuvattomia profiileja.
  -Scammerit ovat löytäneen myös tänne.
  -Pahin kaikesta, et voi selata profiileja. Sinulle tarjotaan 4 kpl ehdokkaita päivässä ja lisäksi 20 kpl mitä jos tyyppejä (eli niitä jotka eivät täytä hakukriteerejäsi).

  Laitoin hakukriteereiksi 20-80 vuotta, sijainti missä vain… 3 viikon jälkeen uusia ehdokkaita tuli 1-2 päivässä ja mitäjosseissa tarjolle tuli enää samoja tyyppejä.

  Oma mielipide on että EKssa ainut asia mikä on tutkittu tieteellisesti on se että miten saadaan maksava asiakas pysymään mahdollisimman pitkää asiakkaana.

  T:Mies 50v

 3. Tiedä tämä yksi asia Eliittikumppanit palvelusta – huijausta!

 4. Äitini 80-vuotias leski (toinen aviomies, ei siis isäni) on saanut ”tyttöystävän” ilmeisesti juuri Eliittikumppani-palstalta. Nainen esittäytyi 24-vuotiaana espanjattarena, joka opiskelee Turussa kauppatieteiden maisteriksi, on kotoisin Barcelonasta, milloin miljonääri- milloin miljardööriyrittäjävanhempien ainoa tytär ja katolinen. Leskimies on ilmoittanut menevänsä Barcelonassa naimisiin ”tytön” kanssa juhannuksena. Miehen omat tyttäret yrittävät puhua järkeä, mutta mikään ei mene perille. Pelkäämme että 80-vuotias isä on kohta rahaton, taloton ja autoton, mutta edelleen hyvin rakastunut ”kauniiseen Annabella B:hen”. Morsian muuten puhuu sujuvaa suomea!! (googlen avulla?). Aika epätavallista, että noin nuori nainen rakastuu 80-vuotiaaseen ja tekee aloitteen tuliseen suhteeseen. Olkoonkin että miehen profiilissa on 40 vuotta vanha kuva (hän on itse näyttänyt minkä kuvan laittoi palstalle).

  Kukahan tässä nyt nai rahaa?

  • Suurin osa vanhuksista ei valitettavasti oikein ymmärrä internettiä. Tuollaiset selkeät tapaukset kannattaa yleensä aina ilmoittaa deittisivuston ylläpitoon.

 5. Joo Eliittikumppani on aika huijaus kaikenkaikkiaan. Tuota hehkutetaan monessa blogissa yms. ilmeisesti maksua vastaan, jonka avulla tuota tekohengitetään vieläkin.

  Mutta itse tuota 6 kk käyttäneenä voin todeta seuraavat havainnot:

  a) siellä ei ole juurikaan porukkaa PK seudun ulkopuolella, ainakaan 40-50v naisia.
  b) paljon venäläisiä naisia jotka väittävät asuvansa suomessa (mutta eivät oikeasti asu)
  c) hinnoittelu on aivan posketon, tosin hintaa ei nyt löydy sivustolta, joten en voi antaa summaa, mutta jotain yllämainitun tapaista.
  d) suurin osa käyttäjistä käyttää ilmaisen jakson, onko pari viikkoa ja häipyy. Ihmettelen mihin perustuu monessa paikassa mainittu ”supersuosittu”.
  e) jos olet lääkäri (jostain syystä heidän suosiossa) ja asut kasvukeskuksessa, kannattaa ehkä poiketa, muuten ajanhukkaa

 6. Tein profiilin Eliittikumppani-sivustolle. Laitoin muutaman valokuvan järjestykseen, jonka harkitsin tarkkaan. Mutta: Eliittikumppani nostaa toistuvasti ensimmäiseksi kuvaksi kuvan, jonka itse laitan ”jonon” päähän. Otin yhteyttä asiakaspalveluun. Mikään ei muuttunut. Sain englanninkielisen vastauksen, jonka mukaan kuvien järjestystä ei voi muuttaa. He voivat. Sivuston käyttäjällä ei ole itsemääräämisoikeutta.

 7. Eliittikumppani-sivustolla ei juurikaan tapahdu. Saan uusia kumppaniehdokkaita muutaman viikon välein, jos silloinkaan. Maksoin keväällä puolen vuoden jäsenyyden. Tämän kauden jälkeen en enää maksa enkä käytä ko. sivustoa.

 8. Kokeilin muutaman kuukauden. Mitään persoonallista ei voi itse profiilinsa kirjoittaa, vaan automaatti on mielestään viisaampi. Osaan kirjoittaa, kuulemma hyvin, ja ainoa tapa, millä erotun joukosta – ja ehkä saisin akateemisen naisen kiinnostumaan – on kunnollinen teksti, mutta sen käyttäminen on estetty (tai tehty niin vaikeaksi, etten löytänyt tapaa tehdä sitä). Eliitissä ei ole muuta eliittiä kuin rahastamisen osaaminen. Jonnekin muualle siis.

 9. Jotenkin tuntuu, että moni bloggaaja on vain saanut hyvä rahat saksalaisfirmalta, joka on useamman deittisaitin taustalla… Eliittikumppanin ”tarjoushinnat” (joita saa, jos tekee maksuttoman tilin) ovat suht samoja kuin nettisivuilla, mutta päälle on lätkäisty alennusprosentista kertova ”tarra”. Hinta on myös todella kova siihen nähden, ettei palvelu toimi kovin hyvin puhelimella. Toki esim. Bumblen maksut ovat myös kovat, mutta sitä voi käyttää lähes täysillä maksamatta mitään. (En oikeastaan tajuakaan Bumblen liiketoimintalogiikkaa, ehkä sitten myyvät käyttäjätietoa…)

 10. HUIJAUSTA: Varokaa ELIITTIKUMPPANIN 1 kk sopimusta, se ei pääty automaattisesti, vaikka niin esitetään tiedoissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here