Eliittikumppani kokemuksia ja 6 tietämisen arvoista asiaa tästä deittipalvelusta

Eliittikumppani kokemuksiaEliittikumppani on hämmentänyt Suomen kansalaisia jo muutaman vuoden ajan.

Onhan jo palvelun nimi hieman tunteita herättävä niinkin tasa-arvoisessa maassa kuin Suomi on.

Mutta ei kannata antaa nimen hämätä.

Kyseessä on nimittäin yksi Suomen suosituimpia treffipalstoja kun katsomme Googlen tarjoamaa dataa ja hakuliikennettä. Kukaan ei myönnä käyttävänsä, mutta monia palvelu kiehtoo ja sen tasokas atmosfääri.

Empiirisen tutkimustyön pohjalta tiivistämme Eliittikumppani kokemuksia seuraavaan 6 alaotsikkoon:

1. Millaiset ovat Eliittikumppanin vaatimukset?

Sellaisia ei ole. Tai no, 18 vuoden ikäraja on ainoa vaatimus.

Eli sinulla ei tarvitse olla 9000 euron kuukausitulot, omistaa purjevenettä, tai omata tohtoritason koulutusta.

Idea palvelussa nimittäin on se, että jokaisen käyttäjän täyttämä persoonallisuustestin avulla heidät matchataan toisilleen.

Eli ”eliittikumppani” on se, joka juuri sinulle sopiva sinkku. Esimerkiksi:

 • Akateeminen tai korkeasti koulutettu sinkku voi etsiä saman koulutustason omaavia kumppaniehdokkaita
 • Kristitty sinkku voi löytää saman henkistä seuraa muista uskovista
 • Jos haet lapsirakasta kumppania, myös tämä otetaan huomioon (tällaisista asioista voi olla kiusallista puhua aluksi, joten siihen ei ole EK:ssa tarvetta)

..ja sitä rataa.

Jopa tutkimustulokset ovat sen puolella, että esim. samanlaisen koulutuksen omaavat pariskunnat ovat onnellisempia ja eroavat epätodennäköisemmin.

Ja kyllähän sitä tukee maalaisjärkikin: kun on samanlaiset tavoitteet esimerkiksi uran kannalta, on toista helpompi ymmärtää. Ja kun pariskunta jakaa samanlaiset elämänarvot, on suhde huomattavasti terveemmällä pohjalla kuin täysin päinvastaisten persoonien välisessä suhteessa.

Kokeile siis itse: https://www.eliittikumppani.fi

2. Tällaiset ihmiset käyttävät Eliittikumppania

Eliittikumppanissa ikäraja on 18 vuotta. Suurin osa jäsenistä on kuitenkin yli 30-vuotiaita ja korkeasti koulutettuja (n. 70 %). Myös yli 50-vuotiaat ovat vahvasti edustettuna palvelussa.

Idea palvelussa on löytää samanlaiset arvot omaava kumppani, mutta voit asettaa myös toivotun tulo- tai koulutustason kumppaniehdokkaille. Tänä päivänä monille koulutetuille tai uraihmisille tämä ominaisuus on tärkeä.

Eliittikumppani on suunnattu erityisesti parisuhdetta tositarkoituksella etsiville sinkuille. Eli seksiseuraa etsivien kannattaa katsoa muita palveluja. Palveluun liityttäessä täytettävä persoonallisuustesti karsii jo vähemmän tosissaan seuraa hakevat pois kuvioista.

Palvelussa voi myös hakea samaa sukupuolta edustavia kumppaniehdokkaita.

Ja jos katsotaan raakoja ja puolueettomia tilastotietoja, kuinka paljon Eliittikumppani.fi:ssä vierailee väkeä tässä vuoden 2020 kynnyksellä, selviää seuraavaa:

eliittikumppani kokemuksia 2020

Eli internet-liikennettä arvioivat työkalut kertovat, että sivustolla pyörii noin sata tuhatta suomalaista kävijää joka kuukausi. Suosittu on.

3. Paljonko Eliittikumppani maksaa?

Eliittikumppani on maksullinen palvelu. Jos siis olet kyllästynyt Suomi24:n tai muiden ilmaisten treffisivustojen asiattomuuksiin, kannattaa harkita maksullista deittipalvelua.

Monille käyttäjille tämä maksu on sijoitus siihen, että he saavat olla palvelussa, jossa turhat häiriköt eivät pääse mellastamaan. Lisäksi se, että maksaa deittipalvelusta, on osoitus, että on tosissaan etsimässä (eliitti)kumppania!

Eliittikumppanin hinnat näin vuonna 2020 näyttävät tältä:

 • 6 kuukauden jäsenyys: 39,90 € / kk
 • 3 kuukauden jäsenyys: 54,90 € / kk
 • 1 kuukauden jäsenyys: 89,90 €

Tosin, älä ihmettele, jos näet jopa alhaisempia hintoja kun olet sisään kirjautuneena. Siellä saattaa olla ajankohtaisia tarjouksia käynnissä!

Mutta, kokeile Eliittikumppania ensin ILMAISEKSI tämän linkin kautta.

4. Eliittikumppaniko huijausta?

Eliittikumppani sai aikoinaan kyseenalaista julkisuutta ja jotkut käyttäjät valittivat jäsenyyksistään kuluttaja-asiamiehelle. Tämä johtui siitä, että ihmiset eivät hoksanneet lopettaa jäsenyyttään. Eli kun maksat jäsenyytesi, palvelu jatkaa sinun veloittamista tilausjakson loputtua, mikäli et erikseen lopeta tilaustasi.

Eli muista:

Mikäli haluat lopettaa Eliittikumppanin jäsenyyden, muista hoitaa asia sieltä omalta käyttäjätililtäsi tai lähettää siitä viesti heidän asiakaspalveluunsa. Näin et tule maksaneeksi yhtään ylimääräistä kun olit suunnitellut.

5. Kommunikointi muiden jäsenien kanssa?

Kun liityt palveluun, voit nähdä sinulle ehdotettuja kumppaniehdokkaita. Jos palvelu vaikuttaa hyvältä, voit sitten maksaa jäsenmaksun ja viestitellä ehdokkaille.

Oman deittiprofiilin huolellisesti täyttäminen kannattaa – ja etenkin kuvan lisääminen. Parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi saada juttua käyntiin muiden kanssa. Voit lähettää joko viestejä, valmiiksi muotoillut 5 kysymystä tai voit heittää hieman flirttiä lähettämällä hymyjä.

Ujostuttaako tai huolestuttaako itsestä kertominen avoimesti ja oman kuvan lisääminen? Ei hätää, lue seuraava kohta:

6. Yksityisyys kunnossa

Monet eivät viitsi kovin avoimesti puhua nettitreffailustaan, eivätkä halua, että työkaverit tai tutut löytävät ja stalkkaavat sinut esiin jostain deittipalvelusta.

Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, on Eliittikumppani yksi parhaista valinnoista deittipalveluksesi. Pari syytä:

Profiilikuvaasi ei käytetä markkinointiin vaan se näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille jäsenille.

Ja toisekseen: sinun kuvasi ja profiilisi näkyvät vain niille kumppaniehdokkaille, jotka on sinulle ”matchatty”. Eli se yliutelias naapurisi tai sinä itse, ette pääse selaamaan mielin määrin palveluun rekisteröityneitä käyttäjiä. Eli on erittäin epätodennäköistä, että tutut sinua löytävät palvelusta (mikäli tällaiset seikat yhtään mietityttävät)!

Ja vielä yksi peruste: Eliittikumppania pyörittävä yritys, Spark Networks Services GmbH, on rekisteröity Saksaan, jossa lait käyttäjien tietojen säilömisestä ovat tiukkoja. Tietoturva on siis kunnossa.

Yhteenveto – kannattaako kokeilla?

Jos olet noin 30-vuotias tai yli, sinulla on tietyt vaatimukset/toiveet kumppanillesi ja etsit seuraa tositarkoituksella, kannattaa kokeilla Eliittikumppania.

Liittyminen ja palvelun testaaminen ei maksa mitään. Kannattaa vain täyttää persoonallisuustesti kokonaan ja kuta kuinkin huolellisesti. Samalla joudut hieman pohtimaan omaa persoonaasi ja mitä parisuhteelta oikeasti haluat. Samalla sinusta kenties tulee parempi deittailija ja parempi kumppani tulevaisuuden parisuhteessasi?

Kokeile: https://www.eliittikumppani.fi

Ja jos sinulla on omia kokemuksia Eliittikumppanista, laita viestiä alla olevaan kommenttikenttään!

5 KOMMENTIT

 1. Ottaisin tämän Eliitti kumppanin kokeiltavaksi, jos saisin maksaa puolen vuoden jäsenyyden paperilaskulla. En lähettele kortti tietojasi minne sattuu ”kestolaskutettavaksi”.

 2. Ylimainoistettu saitti.
  Kun 2012 liityin, löysin ex-vaimoni sieltä. Se oli silloin paljon parempi kuin nyt.
  Nyt 3 kk kokemuksen jälkeen:
  -Kun liityt EK mainoksia tuppaa kaikki sivustot täyteen, youtube, gmail, nettikaupat jne. todella raivostuttavaa.
  -Profiilien ulkoasu todella huonosti toteutettu, helppo lukuista ja oman näköistä profiilia on hankala laatia. Siksipä niissä ei sitten lue oikeastaan juuri mitään, yleensä naamakuva aurinkolasit päässä ja teksti että tykkään matkailla ja ulkoilla. Tästä johtuen aloitusviesti on pakosta ”Moi mitä kuuluu”
  -Paljon kuvattomia profiileja.
  -Scammerit ovat löytäneen myös tänne.
  -Pahin kaikesta, et voi selata profiileja. Sinulle tarjotaan 4 kpl ehdokkaita päivässä ja lisäksi 20 kpl mitä jos tyyppejä (eli niitä jotka eivät täytä hakukriteerejäsi).

  Laitoin hakukriteereiksi 20-80 vuotta, sijainti missä vain… 3 viikon jälkeen uusia ehdokkaita tuli 1-2 päivässä ja mitäjosseissa tarjolle tuli enää samoja tyyppejä.

  Oma mielipide on että EKssa ainut asia mikä on tutkittu tieteellisesti on se että miten saadaan maksava asiakas pysymään mahdollisimman pitkää asiakkaana.

  T:Mies 50v

 3. Tiedä tämä yksi asia Eliittikumppanit palvelusta – huijausta!

 4. Äitini 80-vuotias leski (toinen aviomies, ei siis isäni) on saanut ”tyttöystävän” ilmeisesti juuri Eliittikumppani-palstalta. Nainen esittäytyi 24-vuotiaana espanjattarena, joka opiskelee Turussa kauppatieteiden maisteriksi, on kotoisin Barcelonasta, milloin miljonääri- milloin miljardööriyrittäjävanhempien ainoa tytär ja katolinen. Leskimies on ilmoittanut menevänsä Barcelonassa naimisiin ”tytön” kanssa juhannuksena. Miehen omat tyttäret yrittävät puhua järkeä, mutta mikään ei mene perille. Pelkäämme että 80-vuotias isä on kohta rahaton, taloton ja autoton, mutta edelleen hyvin rakastunut ”kauniiseen Annabella B:hen”. Morsian muuten puhuu sujuvaa suomea!! (googlen avulla?). Aika epätavallista, että noin nuori nainen rakastuu 80-vuotiaaseen ja tekee aloitteen tuliseen suhteeseen. Olkoonkin että miehen profiilissa on 40 vuotta vanha kuva (hän on itse näyttänyt minkä kuvan laittoi palstalle).

  Kukahan tässä nyt nai rahaa?

  • Suurin osa vanhuksista ei valitettavasti oikein ymmärrä internettiä. Tuollaiset selkeät tapaukset kannattaa yleensä aina ilmoittaa deittisivuston ylläpitoon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here