Suomi24 Treffit kokemuksia & arvostelu: tiedä nämä 7 asiaa

suomi24 treffit kokemuksiaTästä artikkelista löydät Treffimaisterin Suomi24 Treffit kokemuksia ja arvostelun.

Suomi Treffit on ollut nettideittailevan kansan tietoisuudessa jo ties kuinka monta kymmentä vuotta.

Mutta onko se vain limaisten äijien kansoittama palsta vai ihan asiallinen paikka löytää seuraa?

Kuinka paljon se maksaa ja miten sivusto toimii?

Muun muassa näitä asioita lähdetään selvittelemään tässä 7 osaan jaetussa tietopaketissa:

1. Suomi24 Treffit -sivuston synty & suosio vuonna 2019?

Suomi24 Treffit on syntynyt havaintojemme mukaan joskus 2000-luvun taitteessa. Se on ollut toiminnassa jo kauan ennen tindereitä ja suurinta osaa nykyisiä deittisivustoja.

Nykyään se on edelleenkin kenties jopa yhtä suosittu kuin Tinder.

Moni, joka ”pelaa” Tinderin läpi, päätyy sitten esimerkiksi Suomi24:lle katsomaan josko sieltä löytyisi parempaa/asiallisempaa seuraa.

Eli vaikka Tinder on se, joka on se ”sosiaalisesti hyväksytty” tapa etsiä seuraa ja nämä vanhanaikaiset deittisivustot ovat hieman ”noloja”, on tämä Suoli24, ei kun siis, Suomi24 edelleen todella suosittu palsta.

Kun katsoo internet-liikennettä tutkivia työkaluja, on Suomi24 Treffit -sivustolla arviolta yli miljoonaa kävijää joka kuukausi.

2. Kenelle Suomi24 Treffit sopii?

Kun teimme Suomi24 Treffit arvostelua tuossa viime vuonna, oli siellä käyttäjiä seuraavanlaiset määrät:

 • Miehiä 58 061
 • Naisia 27 541
 • Jokin muu sukupuoli: 581

Eli aika makkarankäryiset tunnelmat ovat Suomi24:llä näin sukupuolijakauman osalta.

Näin vuonna 2019, Suomi24:ssä ei näemmä enää voi hakea käyttäjiä mielinmäärin vaan kunkin käyttäjän ”ihannekumppani”-osiossa olevat tiedot tulee ”matchata” sinun tietojesi kanssa.

Eli jos olet 30-vuotias mies ja haet naisia ikähaarukassa 18-30, et löydä niitä naisia, jotka hakevat esimerkiksi miehiä ikäluokassa 23-27. Eli teidän molempien pitää ”matchata” ennen kuin edes näette toistenne profiileja. Täten esimerkiksi 53-vuotias karvainen äijä ei voi lähetellä viestejä 22-vuotiaalle naiselle, joka hakee miestä ikäluokassa 22-25. Sinänsä ihan looginen lisäys sivuston ylläpidolta.

Ikäraja palvelussa on 16 vuotta, eli myös alaikäiset sinkut pääsevät hakemaan seuraa Suomi24:llä.

Entä millaisia ihmisiä S24:lla on?

Suomi24:llä on kansan koko kirjo etsimässä seuraa. Löydät sieltä ihan tavallisia ja asiallisia ihmisiä etsimässä joko parisuhdetta tai seksiä – niin sinkkuja kuin varattujakin.

Eli on mahdotonta kuvata tuollaista ihmisjoukkoa jollain adjektiiveilla. Siellä on juoppoa, kirurgia, opiskelijaa, äärinarsistia, empaatikkoa, sekopäätä ja kaikkea näiden väliltä – koko kansa siis.

Suomi24:llä voi hakea seuraa kaikenlaisilla erilaisilla motiiveilla:

s24 treffit kokemuksia

Lue myös: Seuraa varatulle? 3 suosittua sivustoa

3. Sivuston ominaisuudet ja miten se toimii?

Liittyminen Suomi24 Treffeille on nopeaa ja helppoa.

Tosin, suomalainen puhelinnumero pitää syöttää liittyessä ennen kuin pääsee sisään. Tämä ilmeisesti rajoittamaan hieman huijareita ja muita häiriköitä. Nämä ilmaiset treffisivustot kun tahtovat usein houkutella joko ihan ammattimaisia huijareita ulkomailta tai sitten muuten vain henkisesti epävakaita ihmisiä, jotka haluavat häiriköidä pahaa aavistamattomia seuranhakijoita.

Eli liityt sivustolle, täytät parit perustiedot ja pääset samantien hakemaan käyttäjiä.

Profiilisivulta voit sitten lähettää käyttäjälle viestejä tai flirttejä. Jos olet nainen, flirtit saattavat toimia, että mies sitten lähettää sinulle viestin. Jos olet mies, tuskin pääset flirtillä etenemään vaan on parempi lähettää viesti. Vaikka ollaan netissä, niin kyllä se miehen on yleensä tehtävä aloite kunnolliseen viestiin, jossa lukee muutakin kuin vain ”moi”.

Mutta, tänä päivänä Suomi24 ei ole enää täysin ilmainen deittisivusto:

4. Suomi24 Treffit hinnasto:

Kun otat maksullisen jäsenyyden, pääset mm. eroon päivittäisistä viestirajoituksista sekä profiilisi saa enemmän näkyvyyttä hakutuloksissa.

Hinnasto (2019) näyttää tältä:

 • Tutustu (2 viikkoa): 9,90 €
 • Tositarkoituksella (jatkuva tilaus): 12,95 € / kk
 • Ensitreffit (1 kuukausi): 14,95 €
 • Tehopakkaus (3 kuukautta): 29,95 €

Maksutapoina toimii verkkopankkimaksut tai maksukortit (Visa, Visa Electron tai Mastercard). Tositarkoituksella -paketissa toimii vain luottokorttimaksu, koska heidän pitää pystyä veloittamaan sinua automaattisesti uudestaan, kun tilaus jatkuu.

5. Vinkit toimivaan Suomi24 Treffit profiiliin:

Kuva(t):

Ensinnäkin, kuva (mielellään useampi) kannattaa laittaa rohkeasti näkyviin. Tänä päivänä on aika vaikeaa saada vastauksia viesteihin, mikäli oma deittiprofiili on kuvista tyhjä.

Selvä kasvokuva sekä sitten kokovartalokuva. Esimerkiksi miehille toimii hyvin aktiviteettikuvat, jossa suoritat jotain harrastusta sekä sellaiset kuvat, jossa et katso suoraan kameraan päin.

Naisille toimii periaatteessa mitkä kuvat tahansa ottaen huomioon Suomi24:n mies/nais -sukupuolijakauman. Kun vain korostat kauniita kasvoja ja hedelmällisyydestä viestivää vyötärö/lantio-suhdetta, niin homma on bueno.

Profiiliteksti:

Profiilin muokkaussivulla on pari tekstikenttää, täytettävänä:

 • Motto: tähän voit laittaa tähän jonkin lyhyen elämänfilosofiasi. Vaikkapa ”elämä on laiffia” tai ”maa on litteä”.
 • Kuvaus: tämä on tyhjä tekstikenttä, johon voit kirjoittaa itsestäsi sekä haettavasta kumppanista. Eli kirjoita sopivassa balanssissa ”minä” ja ”sinä” -muodossa, eli kirjoitat itsestäsi kuin myös millainen se hakemasi henkilö saisi olla.

Jos Kuvaus-kenttään on vaikeaa saada aikaiseksi tekstiä, siirry profiilisivun muihin välilehtiin:

suomi24 treffit

Täytä esimerkiksi ainakin ”ulkonäkö”, ”tausta” ja ”lempiasiat” -välilehdet.

Pääasia, että täytät jotain kenttiä itse kirjoittaen, esimerkiksi tuonne lempiasiat -kohtaan. Siitä sitten välittyy hieman enemmän persoonasi kuin vain listaamalla pari lempileffaa tai -bändiä.

Huumori toimii aina paremmin kuin kylmien faktojen luetteleminen.

Jos kaipaat lisää vinkkejä, lue listaamamme vinkit deittiprofiilin tekemiseen. Tai jos ylipäätään haluat ymmärtää hakemasi sukupuolen edustajia, lue myös mitä nainen haluaa ja/tai mitä mies haluaa -artikkelimme.

Tai lueskele muiden profiileja, niin saat hieman ideaa ja inspiraatiota omasi kirjoittamiseen.

6. Suomi24 Treffit kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Jalkauduimme internetin keskustelupalstoille katsomaan millaisia kokemuksia ihmisillä on Suomi24 treffeistä.

Esimerkiksi legendaarisella Vauva.fi -keskustelupalstalla on paljon kokemuksia ihmisillä. Siellä pähkäillään pitkässä viestiketjussa, että onko Suomi24:llä täysijärkisiä miehiä ollenkaan. Moni on suorastaan järkyttynyt miesten käytöksestä kyseisellä palstalla. Mutta toisaalta joku on jopa löytänyt hyvän kumppanin sieltä.

Kuten aiemmin tuli todettua, palstalla on koko kansan kirjo edustettuna, eli kannattaa varautua kaikenlaisiin lähestymisiin, jos olet nainen.

Jos puolestaan olet mies, tulet tuskin saamaan menestystä, jos ensimmäinen viestisi on tyyliin ”näytä p*llu” tai muuta nokkelaa. Siellä on sen verran paljon miehiä, että sinun pitää panna parastasi.

Mutta. Mikäli Tinder ja Suomi24 – molemmat – on pelattu läpi ilman toivottua menestystä, mitä muuta voit tehdä? Siitä lisää seuraavaksi:

7. Vaihtoehdot Suomi24 Treffeille?

Jos olet jo kokeillut Suomi24:ää, etkä löytänyt haluamaasi, tässä muutamia vaihtoehtoja mihin siirtyä seuraavaksi:

Eliittikumppani.fi – jos Suomi24:n räkäinen meininki ei enää kiinnosta, kokeile Eliittikumppania. Jos siis olet vähintään noin 28-30-vuotias, asut isohkossa kaupungissa ja etsit asiallista seuraa!

Tinder. Tai Bumble. Molemmat kuviin pohjautuvua ”swaippailu”-sovelluksia. Eli ulkonäkö oltava kunnossa. Mielellään fitness-tasolla.

Jos olet varattu ja etsit seksiseuraa, silloin valintasi on VictoriaMilan.fi – se on maamme suosituin pettäjille suunnattu sivusto.

Yhteenveto

Suomi24 deitti on edelleen yksi maan suosituimpia treffipalstoja.

Sieltä voi löytyä ihan vain yhden yön seuraa, kavereita, parisuhde, avioliitto ja kaikkea näiden väliltä. Ihan mitä itse hakee ja minkälainen tuuri sattuu käymään.

Tosin, kannattaa hieman kasvattaa paksua nahkaa – etenkin jos on nainen – sillä kyyti tulee olemaan kovaa. Siellä on todella paljon tahdittomuuksia laukovia miehiä.

Käy siis kokeilemassa: https://treffit.suomi24.fi

..ja tule sen jälkeen kirjoittamaan omia kokemuksiasi Suomi24:stä tuohon alla olevaan kommenttiosioon.

Ja lue myös muut arvostelumme, esimerkiksi:

3 KOMMENTIT

 1. Suomi treffit, suhisevien sussujen siveettömyydet, sekundasivustojen sikamaisimmat sisarukset. En suosittele kenellekään, täysi fiasko. Siellä on muutama jotka olleet sivustolla yli kymmenen vuotta löytämättä mitään, tuo jo osoittaa sivuston surkeuden. Kun sitten etusivulle ympätään kaikenmaailman paskaa kännyköistä alkaen, ketä kiinnostaa niitä katsella. Sivusto on surkuhupaisin mitä netistä löytyy, koko suomi 24.fi palvelut laidasta laitaan ovat sellaisia joita ei muualta löydä. Eihän siellä ole edes lukutaitoinen ylläpito, ainoa mitä osaavat lienee kellariorgiat toistensa kanssa.

 2. Olen ollut Suomi 24 elokuusta 2018 asti, maksoin vähän myöhemmin kolmen kuukauden paketin. Miehiä on ihan laidasta laitaan, mutta suurin osa vaan flirttailee. Sitten kun kirjoitan ja viikon kirjoittelun jälkeen teen aloitteen tapaamisesta, miehet lähtevät karkuun. Olen nyt tavannut 12 miestä, mutta vaikka kirjoittelut ihan ok, niin jotain puuttuu tavatessa, tai mies ei edes ilmoita, ettei halua tavata uudelleen. Tinderkin on kokeiltu, ei löydy seuraa minulle.

  • Sellasta se on joskus. Ei auta ku laittaa uutta matoa koukkuun.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here