Suomi24 Treffit kokemuksia ja 3 hyvää vaihtoehtoa

Suomi24 Treffit kokemuksiaTästä artikkelista löydät Treffimaisterin Suomi24 Treffit kokemuksia ja ajatuksia.

Kenelle se sopii, millaista väkeä siellä on ja lopuksi vielä 3 vaihtoehtoa S24:lle.

Suomi24 Treffeissä on tätä kirjoittaessa (02/2017) runsaasti käyttäjiä:

  • Miehiä 58 061
  • Naisia 27 541
  • Jokin muu sukupuoli: 581

Ikäraja palvelussa on 16 vuotta, eli myös alaikäiset pääsevät seuranhakuun (tosin tämän ikäiset taitavat nykyään suosia mieluummin deittisovelluksia ja muita nykyaikaisempia vaihtoehtoja).

Entä millaisia jäseniä Suomi24:lla on?

Suomi24:llä on kansan koko kirjo etsimässä seuraa. Löydät sieltä ihan tavallisia ja asiallisia ihmisiä etsimässä joko parisuhdetta tai seksiä – niin sinkkuja kuin varattujakin.

Eli on mahdotonta kuvata tuollaista ihmisjoukkoa jollain adjektiiveilla. Siellä on juoppoa, kirurgia, opiskelijaa, sekopäätä ja kaikkea näiden väliltä – koko kansa siis.

On seuraa samaksi illaksi (= seksi mielessä) hakevia kuin myös ihan tosissaan parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Lisäksi on feikkiprofiileja ja huijareita jonkin verran – johtuen lähinnä siitä, että palveluun on helppo ja nopea rekisteröityä.

Suomi24:sen hyvät puolet?

Hyvää palvelussa on ehdottomasti se, että se on ilmainen ja että siellä on paljon käyttäjiä. Yleensä nettitreffipalveluissa tärkeintä on – Suomen kaltaisessa harvaan asutussa maassa – että käyttäjiä on riittävästi.

Naisille hyvää on se, että miehiä on huomattavasti enemmän kuin naisia, eli ei muuta kuin valitsemaan parhaat päältä.

Palvelusta voi etsiä seuraa joko parisuhde mielessä tai jopa seksiseuraa, ja jotain näiden väliltä:

Suomi Treffit

Koska käyttäjiä on niin paljon, on asiallisella miehellä mahdollista löytää nopeastikin seuraa.

Ja koska palvelussa on niin paljon miehiä, saa nainen sormia napsauttamalla seuraa jo samaksi päiväksi niin halutessaan.

Suomi24 Treffien huonot puolet

Teimme tutkimusta aiheesta internettiä selaten ja muun muassa koko kansan tuntemalta vauva.fi:n keskustelupalstalta löytyi (tähänkin asiaan) varsin hyviä kommentteja ja kokemuksia.

Yleinen mielipide on se, että naiset saavat Suomi24:lla todella paljon seksiseuraa hakevien miesten yhteydenottoja. Toki kylmähermoinen nainen osaa sivuuttaa nämä, eikä uhrata ajatusta tai energiaansa asialle. Mutta monia tämä silti alkoi rasittamaan pidemmän päälle, kun suurinpiirtein toisen-kolmannen viestin tienoilla paljastuikin, että äijä kaipaakin vain p*llua.

Osa käyttäjistä oli puolestaan löytäneet jopa kumppanin sieltä, eli kaikki on mahdollista.

Miinusta tulee myös siitä, että palveluun pääsee rekisteröitymään nopeasti ja helposti, joka houkuttelee paikalle myös feikkiprofiilien tekijöitä sekä huijareita.

Sanottakoon tästä varoituksen sananen tähän väliin:

Mikäli olet jo kypsempään ikään ennättänyt ja ei-niin-tottunut-internetinkäyttäjä, ole varovainen. Älä missään nimessä usko ulkomailla asuvia, englanniksi kirjoittavien rakkaudentunnustuksia ja lepertelyjä (ne ovat 99% todennäköisyydellä huijareita). Tämä ei ole mitään rasismia, vaan ihan vain realistinen varoitus. Jos luet iltapäivälehtiä, aina näitä juttuja silloin tällöin näkee, että sinisilmäinen nettideittailija on siirtänyt hirvittävät summat rahaa ulkomaille jollekin huijarille – tässä yksi esimerkkiuutinen.

Eli varovaisuus on paikallaan niin Suomi24 Treffit -sivustolla kuin myös muilla (ilmaisilla) treffisivuilla.

Suomi24 Treffien ilmainen vs. maksullinen osio

Ilmaisella jäsenyydellä pääset Suomi24 treffeillä hyvin alkuun. Ylipäätään rekisteröitymättäkin pääset näkemään sinkkutarjontaa.

Männä vuosina Suomi24 on alkanut myymään myös maksullista treffiosiota. Se on varsin kohtuu hintainen ja siitä saatavat edut ovat pääpiirteittäin nämä:

  • voit lähettää viestejä rajattomasti
  • näet ketkä käyttäjät ovat vierailleet profiilissasi
  • näyt hakutulosten kärjessä (ennen maksuttomilla profiileilla deittailevia)
  • pääset eroon mainoksista

Maksutapoina käyvät luottokortit, Visa Electron ja verkkomaksut.

Suomi24 Treffit vs. muut palvelut? 3 parasta vaihtoehtoa

Jos siis Suomi24 on ”pelattu läpi” sinun osaltasi ja etsit toista ilmaista treffisivustoa, jossa on runsaasti käyttäjiä ja jossa pääsee kommunikoimaan myös ilmaiseksi, suosittelemme seuraavia:

1. Happypancake – paras ilmainen deitti (jos etsit parisuhdetta)

Happypancake.fi on pysynyt täysin ilmaisena sivustona tähän päivään asti. Sen sivuilla pyörii kuukausittain noin 300 000 sivuvierailijaa, joten kyseessä on yksi Suomen suurimpia treffisivustoja.

Jos olet – sanotaanko, yli 25-vuotias, ja etsit seuraa tositarkoituksella, on tämä paras paikka löytää asiallista deittiseuraa. Täällä on huomattavasti vähemmän huijarita ja muita epäasiallisia lähestymisiä harrastavia miehiä.

Suurin osa käyttäjistä on 25-45-vuotiaita, mutta myös näiden ikäryhmien ulkopuolelta löytyy väkeä.

2. OkCupid – kansainvälishenkinen sivusto

OkCupid on kansainvälinen treffisivusto, jossa tapaa paljon etenkin koulutettua ja hipsterimpää kaupunkilaista sinkkua. Eli jotkut voisivat sanoa, että se on täysi Suomi24 Treffit -sivuston vastakohta. Lisäksi palvelussa voi selata eri maiden OkCupidin jäsenistöä sekä palvelussa on muutenkin paljon Suomessa asuvia ulkomaalaisia.

3. Vai pitäisikö sittenkin maksaa treffipalvelusta?

Oletko tehnyt periaatepäätöksen, että ”minähän en nettitreffipalvelusta maksa?” Mikäli olet hieman näillä linjoilla, kannattaa silti pohtia asiaa. Suomi24:llä maksullisella puolella saa muutamia lisäominaisuuksia käyttöön, mutta käyttäjät ovat silti samoja.

Moni treffipalsta on maksullinen ja moni käyttäjä suorastaan maksaa siitä mielellään, jotta pääsevät eroon erilaisista huijareista ja asiattomista tyypeistä.

Suosituin maksullinen palsta on E-kontakti.fi, jossa ylläpito osaa pitää asiattomuudet ja huijarit melko hyvin kurissa.

Sinun kokemukset Suomi24 treffeistä?

Entä millaisia kokemuksia sinulla on Suomi24 Treffit -sivustosta? Löysitkö hakemaasi seuraa? Toimiko maksullinen osio hyvin? Laita alle kommenttiosioon omat kokemuksesi:

Ja lue seuraavaksi esimerkiksi Treffimaisterin suosikit – TOP 6 treffipalvelut. Tai jos kaipaat vinkkejä nettitreffeille, lue suuri nettideittailu-oppaamme.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here