Seksiseuraa varatuille? Tässä 3 suosittua deittipalvelua varatuille

Seuraa varatuilleMistä löytää seksiseuraa varatuille (tai miksei myös sinkuille ja jopa pariskunnille)?

Jos et aivan kehtaa lähteä hakemaan normaalilta deittisivustolta seuraa, katso vain vapaamielisempää seuraa tarjoavia palveluja.

Niitäkin on, koska suomalaiset ovat seksinnälkäistä kansaa ja onpa eräs formulakuskikin todennut, ettei Suomessa voi tehdä juuri mitään muuta kuin kalastaa ja n*ssia.

Ja varsinkin talvella, sitä kalastusta on vähemmän.

Emme ala aihetta moralisoimaan, vaan listaamme nyt deittipalveluja, joista löytyy seuraa naimisissa oleville tai muuten vain varatuille:

1. Victoria Milan – Suomen suurin sivusto, josta seuraa varatuille?

Victoria Milanin suosio on valtaisaa Suomessa. Tämä on täysin puolueeton toteamus. Ei tarvitse kuin katsoa internet-analytiikkaa tarjoavia palveluja, jotka antavat osviittaa tämän Victoriamilan.fi -sivuston kävijämäärät.

Seuraa naimisissa oleville

Kyseessä on nimenomaan varatuille suunnatusta deittipalvelusta. Oma profiilikuva on mahdollista ”blurrata” epäselväksi, ja se on mahdollista jakaa vain valittujen henkilöiden kanssa. Sivustolla voi hakea seuraa sinkut, varatut ja jopa pariskunnat, jotka etsivät kolmatta pyörää leikkeihinsä mukaan. Tyypillisin käyttäjä on arvioidemme mukaan noin kolmekymppinen tai yli. Sitä nuoremmat viihtyvät yleensä aivan eri sivustoilla.

Ilmainen liittyminen, eli käy kokeilemassa: VictoriaMilan.fi

2. Tinder – nuorten, kauniiden ja rohkeiden paikka löytää seksiseuraa

Maailman suosituin deittisovellus, Tinder, on helppo tapa tutustua naisiin tai miehiin pinnallisella tasolla – eli esimerkiksi seksiseuraa hakien. Palvelu perustuu siihen, että sovellus hakee kotikaupunkisi sinkkuja (käyttäjiä), josta voit joko pyyhkäistä oikealle (hyväksyä ”tarjous” eli tykkäät) tai vasemmalle (hylätä). Jos sinä ja sinulle ehdotettu kumppani hyväksytte molemmat, voitte aloittaa chatin.

Lue myös: 10 parasta deittisovellusta vuonna 2020

Tinderin huono puoli on sen yksityisyys, eli mitään salakontaktia et sieltä välttämättä löydä. Mikäli sinua huolettaa kiinni jääminen kumppanillesi tai yhteisille tutuille, ei Tinderiä kannata käyttää. Taannoin uutisoitiin jopa ohjelmista, jotka paljastavat Facebookin avulla ne ihmiset, jotka käyttävät / ovat käyttäneet Tinderiä. Muutenkin on melko varmaa, että törmäät siellä tutun tuttuihin (tai joku tuttu näkee profiilisi ja tuumaa ”hetkinen, eikös Pertsa ole naimisissa?!”).

Kyseessä siis hyvä palvelu yhden yön juttuja etsivälle, mutta jos varattu hakee seuraa ja kiinnijääminen pelottaa, kannattaa palata takaisin tämän listauksen kohtaan 1, josta löytää varmemmin sitä salaista seuraa.

3. Deitti.net – vapaamielinen sivusto myös varatuille

[Päivitys vuodelta 2020: Deitti.net on melko kuollut paikka, eli täältä tuskin löydät seksiseuraa]

Perinteisempi Deitti.net tarjoaa melko tavallista treffipalstaa, jossa voi myös hakea seuraa varatuille. Lisäät vain profiiliisi, että haet ”seikkailua”. Sivusto on normaalia treffipalstaa hieman vapaamielisempi ja siellä voivat jopa pariskunnat etsiä itselleen seuraa.

Käyttäjäkunta on niin nuorta kuin kypsempääkin. Mikäli tarkoitus on löytää salaseuraa naimisissa olevalle, on Deitti.net tosin hieman huonompi vaihtoehto, koska profiilit ovat niin julkisia. Ne näkyvät jopa palveluun rekisteröitymättömille ihmisille. Eli mikäli utelias naapuri tai tuttava näkee profiilisi, siinä voi olla selittäminen omalle kumppanille, että miksi näin.

Pari vinkkiä kun haetaan seuraa varatuille

Vaikka etsisit vain seksiseuraa muista varatuista ihmisistä, kannattaa silti muistaa, että siellä ruudun toisella puolella on IHMINEN.

Jos olet mies, kannattaa muistaa, että nainen lämpenee hitaammin kuin mies. Eli älä aloita ensimmäisissä viesteissäsi rivouksilla vaikka oletkin VictoriaMilanin kaltaisella seksiseuranhakuun erikoistuneella sivustolla, vaan aloita kuin herrasmies. Vaikka naisetkin ovat näissä palveluissa etsimässä vain seksiä, eivät he halua sitä ilmaista yhtä suorasti. Mutta mikäli nainen haluaa lähteä sen kummempia tutustumatta drinkille, on se kuta kuinkin epäsuora signaali, että mikäli et aivan daiju ole, on illan päätteeksi luvassa sänkypainia.

Sovi treffit aina julkiselle paikalle ensin (vaikka tarkoituksena onkin päätyä samaan petiin) eikä suoraan vieraan ihmisen kotiin. Ensinnäkin, tämä ei ole turvallista kummallekaan. Ja toisekseen, ihminen voi netissä kusettaa olevansa kuka tahansa, eli on parempi tutustella ihan vain normaalisti baaritreffeillä. Siitä pari rentouttava drinkki alle ja ei muuta kuin painihommiin samaan osoitteeseen.

Yhteenveto

Kun haetaan netin kautta seksiseuraa vuonna 2020, on siihen kaksi parasta vaihtoehtoa tässä:

Tinder, jos naama ja sixpack on miehellä kunnossa. Yleensä sinkkujen suosima.

VictoriaMilan.fi, jos olet n. 3-kymppinen tai yli, ja etsit seksiseuraa varatuista tai muista seksinnälkäisistä suomalaisista.

Lue seuraavaksi Suomen suosituimmat deittipalvelut -listauksemme. Tai kirjoita alla olevaan kommenttiosioon kokemuksesi seksiseuranhausta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here