Seksiseuraa varatuille? Tässä 3 suosittua deittipalvelua varatuille

Seuraa varatuilleMistä löytää seuraa varatuille?

Jos et aivan kehtaa lähteä hakemaan normaalilta deittisivustolta seuraa, katso vain vapaamielisempää seuraa tarjoavia palveluja.

Yleisenä arviona on pidetty, että noin puolet ihmisistä pettää kumppaniaan elämässään. Eräät jopa väittävät, että monogamia, eli yksiavioisuus olisi ihmisluonnon vastaista toimintaa.

Eli mikäli on uskollinen parisuhteessa, on se a) kunnioitettavaa ja b) epäluonnollista. Kuulostaa oudolta, mutta niin se vain on. Tästä on olemassa tutkimuksia, jotka säästetään kuitenkin toiseen kertaan ja toiseen artikkeliin.

Emme ala aihetta moralisoimaan, vaan listaamme nyt deittipalveluja, joista löytyy seuraa naimisissa oleville tai muuten vain varatuille:

1. Victoria Milan – Suomen suurin sivusto, josta seuraa varatuille?

Victoria Milanin suosio on huikeaa. Tämä on täysin puolueeton toteamus. Ei tarvitse kuin katsoa internet-analytiikkaa tarjoavia palveluja, jotka antavat osviittaa tämän Victoriamilan.fi -sivuston kävijämäärät.

Seuraa naimisissa oleville

Kyseessä on nimenomaan varatuille suunnatusta deittipalvelusta. Oma profiilikuva on mahdollista ”blurrata” epäselväksi, ja se on mahdollista jakaa vain valittujen henkilöiden kanssa. Kaikki muistanevat taannoin uutisissa olleen Ashley Madison -sivuston, jonka käyttäjätiedot vuotivat julkisuuteen. Victoria Milan on toista maata ja he keskittyvät vahvasti käyttäjien nimettömyyteen sekä tietoturvaan.

Ilmainen liittyminen, eli käy kokeilemassa: VictoriaMilan.fi

2. Tinder

Maailman suosituin deittisovellus, Tinder, on helppo tapa tutustua naisiin tai miehiin pinnallisella tasolla – eli esimerkiksi seksiseuraa hakien. Palvelu perustuu siihen, että sovellus hakee kotikaupunkisi sinkkuja (käyttäjiä), josta voit joko pyyhkäistä oikealle (hyväksyä ”tarjous”) tai vasemmalle (hylätä). Jos sinä ja sinulle ehdotettu kumppani hyväksytte molemmat, voitte aloittaa chatin.

Lue myös: 10 parasta deittisovellusta vuonna 2019

Tinderin huono puoli on sen yksityisyys, eli mitään salakontaktia et sieltä välttämättä löydä. Mikäli sinua huolettaa kiinni jääminen kumppanillesi tai yhteisille tutuille, ei Tinderiä kannata käyttää. Taannoin uutisoitiin jopa ohjelmista, jotka paljastavat Facebookin avulla ne ihmiset, jotka käyttävät / ovat käyttäneet Tinderiä. Muutenkin on melko varmaa, että törmäät siellä tutun tuttuihin (tai joku tuttu näkee profiilisi ja tuumaa ”hetkinen, eikös Pertsa ole naimisissa?!”).

Kyseessä siis hyvä palvelu yhden yön juttuja etsivälle, mutta jos varattu hakee seuraa ja kiinnijääminen pelottaa, kannattaa palata takaisin tämän listauksen kohtaan 1.

3. Deitti.net – vapaamielinen sivusto myös varatuille

[Päivitys vuodelle 2019: Deitti.net on melko kuollut paikka, eli täältä tuskin löydät seksiseuraa]

Perinteisempi Deitti.net tarjoaa melko tavallista treffipalstaa, jossa voi myös hakea seuraa varatuille. Lisäät vain profiiliisi, että haet ”seikkailua”. Sivusto on normaalia treffipalstaa hieman vapaamielisempi ja siellä voivat jopa pariskunnat etsiä itselleen seuraa.

Käyttäjäkunta on niin nuorta kuin kypsempääkin. Mikäli tarkoitus on löytää salaseuraa naimisissa olevalle, on Deitti.net tosin hieman huonompi vaihtoehto, koska profiilit ovat niin julkisia. Ne näkyvät jopa palveluun rekisteröitymättömille ihmisille. Eli mikäli utelias naapuri tai tuttava näkee profiilisi, siinä voi olla selittäminen omalle kumppanille, että miksi näin.

Pari vinkkiä kun haetaan seuraa varatuille

Vaikka etsisit vain seksiseuraa muista varatuista ihmisistä, kannattaa silti muistaa, että siellä ruudun toisella puolella on IHMINEN.

Jos olet mies, kannattaa muistaa, että nainen lämpenee hitaammin kuin mies. Eli älä aloita ensimmäisissä viesteissäsi rivouksilla vaikka oletkin VictoriaMilanin kaltaisella sivustolla, vaan aloita kuin herrasmies. Vaikka naisetkin ovat näissä palveluissa etsimässä vain seksiä, eivät he halua sitä ilmaista yhtä suorasti. Mutta mikäli nainen haluaa lähteä sen kummempia tutustumatta drinkille, on se kuta kuinkin epäsuora signaali, että mikäli et aivan daiju ole, on illan päätteeksi luvassa sänkypainia.

Sovi treffit aina julkiselle paikalle ensin (vaikka tarkoituksena onkin päätyä samaan petiin) eikä suoraan vieraan ihmisen kotiin. Ensinnäkin, tämä ei ole turvallista kummallekaan. Ja toisekseen, ihminen voi netissä kusettaa olevansa kuka tahansa, eli on parempi tutustella ihan vain normaalisti baaritreffeillä.

Lue seuraavaksi Suomen suosituimmat deittipalvelut -listauksemme.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here