Treffipalstat syynissä – tässä Suomen 10 parasta treffipalstaa

TreffipalstaMikä treffipalsta kannattaisi valita, että löytäisi juuri itselleen sopivaa seuraa?

Teimme selvitystyötä puolestasi.

Treffimaisteri päätti listata Suomen parhaat treffipalstat – lyhyellä selosteella varustettuna, että kenelle mikäkin palvelu sopii.

Netissä on hieman sama juttu kuin tosielämässäkin: jos et pidä karaokesta ja ryyppäämisestä, tuskin menet paikalliseen karaokebaariin iskemään naisia tai miehiä.

Jotta voit maksimoida mahdollisuutesi löytää elämäsi (tai yhden illan) rakkauden, aloita juuri sinulle sopivan palstasi valitseminen tästä:

1. E-kontakti.fi – laadukas palsta asialliseen seuranhakuun:

E-kontaktin treffipalsta

E-kontakti.fi on suomalaisen Alma Median omistuksessa oleva palvelu, eli luotettavuus on kunnossa. Palvelu on kenties Suomen tasokkain treffipalsta; todella hyvin toimivat sivut, jossa kaikki toimii selkeästi. Myös ”tarjonnan” selaaminen on helppoa ja tehokasta. Palvelu myös ehdottaa sinulle joka päivä viittä kumppaniehdokasta, joihin voit vastata ”olen kiinnostunut” tai ”ei kiitos”. Tämä helpottaa uusiin ihmisiin tutustumista.

Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja katsella tarjontaa, ja kun haluat kommunikoida muiden jäsenten kanssa, tulee sinun maksaa jäsenmaksu, joka on alkaen n. 15 € / kk. Sama summa menisi jo pariin olueen baarireissulla, joten ei kannata epäröidä maksaa, mikäli näet mielenkiintoisia sinkkuja.

HUOM. Treffimaisteri tarjoaa lukijoilleen 3 päivän ilmaista täysjäsenyyttä E-kontaktiin. Tee näin:

 1. Rekisteröidy tästä E-kontaktiin
 2. Tutustu palveluun täyttäen profiili ja katsellen sinkkutarjontaa
 3. Kytke maksu-sivulta 3 päivän ilmainen jäsenyys koodilla EKJ0U1U19 (voimassa vain joulukuun 2019 ajan, eli hyödynnä se nyt heti.)

 

2. Eliittikumppani – koulutetut 30+ sinkut löytyvät täältä

Eliittikumppani treffipalsta

Eliittikumppani.fi on herättänyt kaikenlaisia tunteita suomalaisissa jo sen markkinoille tulostaan alkaen. Onko kyseessä vain pinnallinen golfaajien ja purjehtijoiden seuranhakusivusto?

Ei ole.

Palvelun nimi on toki hieman provosoiva, mutta palvelun idea on siinä, että se pyrkii matchaamaan samanlaiset persoonat toisilleen käytössä olevan persoonallisuustestin avulla. Käyttäjät voivat myös asettaa toiveita haettavalle kumppanille, esimerkiksi mikäli toivot kumppaniehdokkaalla olevan samantasoinen koulutus kuin sinulla itselläsi on. Eliittikumppanin käyttäjistä noin 70 % on korkeakoulutettuja.

Eliittikumppani on myös aikuisemman väestön suosiossa, joten se on hyvä valinta yli 30-vuotiaille sekä myös 50+ ikäluokalle! Kyseessä ei ole ilmainen palvelu, mutta moni on valmis maksamaan laadusta!

Kokeile Eliittikumppania tästä (ilmaiseksi pääset tutustumaan)

..tai lue erillinen artikkelimme Eliittikumppanista!

PS. Liittyessä persoonallisuustesti kannattaa täyttää huolella, se kestänee tyypillisesti n. 15 minuuttia, jonka jälkeen näet kumppaniehdotuksesi!

 

3. Match.com – myös aikuisempaan makuun (28+ vuotiaille)

Match.com

fi.match.com Suomen sivusto tästä yhdestä maailman tunnetuimmista seuranhakuun keskittyvistä yrityksistä. Palvelussa on kymmeniä tuhansia suomalaisten sinkkujen profiileja ja se listaa palvelussaan myös muiden maiden sinkkuja. Kuka tietää vaikka ihastuisit ruotsalaiseen tai espanjalaiseen? Nettideittaillessa kannattaa tosin aina suhtautua varauksella, mikäli sinua lähestytään esim. englanniksi. Maailmalla on paljon ”ammattilaisia”, jotka etsivät uhreja vauraista länsimaista, kuten Suomesta. Mutta Matchissa on tarkka ylläpito ja huijarit ja muut asiattomuudet on karsittu minimiin.

 

4. Victoria Milan – se vapaamielisempi treffipalsta:

treffipalsta varatuille

VictoriaMilan.fi on tullut tunnetuksi pettäjien treffipalstana. Se on sivusto, jossa niin sinkut, varatut kuin pariskunnatkin voivat etsiä seksiseuraa. Se on kenties Suomen suurin sivusto, jossa voit löytää naisia ja miehiä, jotka eivät kaipaa sen syvällisempää parisuhdetta kontolleen.

Sivusto panostaa myös käyttäjien anonymiteettiin: kuvasi eivät halutessasi ole näkyvissä kaikille jäsenille vaan voit valita kenelle ne näkyvät. Täten yliuteliaat työkaverit tai tutut eivät pääse juoruamaan mikäli sattuisivat törmäämään siellä tuttuun naamaan. Jos Tinderistä ei enää seksiä irtoa, kokeile tätä suosittua treffipalstaa:

Kokeile ilmaiseksi: VictoriaMilan.fi

 

5. 50plusmatch.fi – vain aikuisille sinkuille!

Treffipalsta 50+ sinkuille

50plusmatch.fi on Suomen ainoa treffipalvelu, joka keskittyy ainoastaan aikuisiin sinkkuihin. Käyttäjistä pienehkö enemmistö on naisia (52 %), joten sukupuolijakauma on hyvässä balanssissa.

Yli 50-vuotiaathan ovat tänä päivänä valloittaneet netin treffipalstat. Tämän ikäluokan erotilastot ovat kasvussa sekä monilla voi olla takanaan myös puolison menehtyminen ja sitä kautta he ovat astuneet toiselle kierrokselle 50+ treffailun ihmeelliseen maailmaan. Eli mikäli olet itse tätä ikäluokkaa, ei kannata enää arkailla, vaan liity tuhansien muiden ikätoveriesi joukkoon.

Liity 50plusmatchiin tästä!

 

6. Deitti.net – treffipalsta nuorille

deitti

Deitti.net on yksi vanhimpia suomalaisia treffipalstoja. Monista muista palstoista poiketen, sinne voivat liittyä myös 16 vuotta täyttäneet. Käyttäjäkunta onkin paljon nuorempaa kuin yllä mainituilla sivustoilla.

Deitti.netissä ei ainoastaan haeta tulevia vaimoja ja aviomiehiä, vaan myös ”painiseuraa” vaikka jo samaksi illaksi. Jopa parit voivat etsiä toisia pareja erinäiseen kanssakäymiseen. Eli Deitti.net on keskittynyt vapaamielisempään seuranhakuun, mutta saattaapa sieltä löytyä myös ihka oikea rakkaus.

Viestejä pääsee lähettämään myös ilmaiseksi, mutta tietyt lisäpalvelut maksavat.

Lue myös TOP 10 deittisovellukset -listauksemme!

 

7. Suomi24 Treffit – hulabaloo on taattu

Suomi24 treffit

Suomi24 Treffit -treffipalsta on lähes kaikille tuttu, ilmainen treffisivusto.

Käyttäjiä on paljon, etenkin miehiä. Treffimaisterin tarkastelun alla selvisi, että miehiä on jopa n. 70 %. Naiset saavat runsaasti yhteydenottoja, joten miehet – sinun on pantava parastasi Suomi24:llä.

Palvelu sopii myös nuoremmille, sillä ikäraja on vain 16 vuotta.

Rekisteröityminen ja yhteydenotto kiinnostaviin ihmisiin on helppoa. Täten palvelu houkuttelee myös erilaisia huijareita ja säätäjiä. Mutta kyllä sieltä moni on kumppaninsa löytänyt.

 

8. Happypancake – toinen maksuton treffipalsta

Happypancake treffipalsta
Happypancake on asialliseen seuranhakuun keskittyvä treffipalsta. Ja kyllä, tämä palvelu on täysin ilmainen ilman minkäänlaisia koiria haudattuna. Mainoksia sivustolla on, mutta mitäpä tuo haittaa? On niitä suurempiakin ongelmia ihmisen elämässä.

Häppärissä on paljon sinkkuja – tasaisesti niin miehiä kuin naisiakin – aina 18-vuotiaasta eläkeikäisiin asti. Se on ihan perushyvä koko kansan treffisivusto, jossa on runsaasti asiallisia sinkkuja ympäri Suomea.

 

9. Kontakten – suomenruotsalaisten oma treffipalvelu!

Suomenruotsalaisten treffipalsta

Kontakten.fi on toisen virallisen kielemme puhujille omistettu sivusto! Suomenruotsalaisiahan on maassamme lähes 300 000. Ja koska kestävimmät parisuhteet rakennetaan samanlaisen taustan omaavan ihmisen kanssa (ihan tutkimusten mukaan), on luontevaa, että ruotsinkielinen haluaa löytää seuraa toisista ruotsinkielisistä.

Palvelua pyörittää sama yritys kuin seuraajokaiselle.fi:tä ja kyseessä onkin aivan identtisen näköinen sivusto. Palvelu maksaa vain 15 € per 30 päivän käyttöjakso.

 

10. be2 – persoonallisuustestiin perustuva treffipalsta

be2 treffipalsta

be2.com on kansainvälinen yritys, jolla on myös oma Suomen sivustonsa. Sinkkujen ”matchaaminen” perustuu psykologien kehittämään persoonallisuustestiin (samaan tyyliin kuin Eliittikumppanissa). Palveluun voi tutustua ilmaiseksi, mutta kommunikointi muiden kanssa maksaa. Kannattaa muistaa peruuttaa jäsenyys, mikäli et halua heidän veloittavan sinulta automaattisesti uutta jäsenmaksua kun aiempi menee umpeen.

be2:ssa voi etsiä kumppania vaikkapa uskonnon perusteella, Suomessa kun on monia kristillisiä elämänarvoja noudattavia sinkkuja, jotka etsivät samanhenkistä seuraa. Lue myös tietopakettimme kristittyjen sinkkujen deittipalveluihin, mikäli etsit hengellistä kumppania.

 

Yhteenveto

Paras treffipalsta riippuu siis ihan sinusta ja siitä, millaista seuraa olet etsimässä.

Ehkä tällä hetkellä, vuonna 2019, Eliittikumppani.fi on jopa se Treffimaisterin suosikki. Se on täysi Tinderin vastakohta, sillä siellä seuranhaku on asiallista ja ihmiset oikeasti haluavat lähteä treffeille. Käy kokeilemassa ainakin ilmaiseksi.

Myös muita deittisivustoja on internetissä, mutta yllä olevat ovat niitä suosituimpia ja asiallisimpia. On yleensä hyvä idea suosia suurimpia sivustoja, koska niissä yksinkertaisesti on väkeä niin paljon ja todennäköisyys tavata se oikea on parempi.

Entä mitä muuta pitäisi ottaa huomioon treffipalstoilla? Niistä lisää muissa artikkeleissa, ota seuraavaksi vaikkapa nämä luettavaksesi (niin menestyt nettitreffeillä!):

1 KOMMENTTI

 1. Kirjauduin Suomi 24 treffit ,tein sinne profiilin yritin maksaa S-visa pankkikortilla ,ei käynyt . Selvitin S.pankissa miksi ? Sain saman vastauksen kuin Suomi 24 :stä . ei ole sopimusta , ei voi välittää maksua. Kyllä ne ihmetteli pääkonttorissa ja sanoivat selvittävänsä asian. Katsoin äsken profiili oli siellä , mutta mitä minä tyeen sillä , kun en voi ottaa yhteyttä kontakteihin.
  Treffimaisteri. com sivustolla oli myös Suomi 24 , oletteko sama toimeksiantaja ,
  Elikä , jos ilmoitan prifiilin ,i en voi maksaa S- Visa kortilla lisäpalveluja ?
  Täytin jo kerran Eliitti kumppanit , jotka peruin maksujen sekavuuksien takia .
  Ystävällisin Terveisin
  vaari
  Olen kiernänyt maailmalla 50 vuotta ja maksanut Visalla , aina käynyt kaikkialla
  haluan löytää lenkkipolulle kaverin tai muuten vaan yhteisiä hyviä hetkiä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here