Treffipalstat syynissä – tässä Suomen 10 parasta treffipalstaa

treffipalstat 2020Mikä treffipalsta kannattaisi valita, että löytäisi juuri itselleen sopivaa seuraa?

Treffimaisteri päätti listata Suomen parhaat treffipalstat – lyhyellä selosteella varustettuna, että kenelle mikäkin palvelu sopii.

Nämä ovat niitä paikkoja, joissa vuonna 2020 on mahdollista löytää itselleen oikeat treffit (eikä vain kiusata itseään pelissä nimeltä Tinder).

Artikkelin loppupuolella vielä 5 pikavinkkiä, joilla otat treffipalstat onnistuneesti haltuun eli löydät itsellesi seuraa (lue siis juttu loppuun asti)!

1. E-kontakti.fi – laadukas treffipalsta asialliseen seuranhakuun:

treffipalstat 2020 e-kontakti

E-kontakti.fi on suomalaisen Alma Median omistuksessa oleva palvelu, eli luotettavuus on kunnossa. E-kontakti on kenties Suomen tasokkain treffipalsta; todella hyvin toimivat sivut, jossa kaikki toimii selkeästi. Myös sinkkutarjonnan selaaminen on helppoa ja tehokasta. Palvelu myös ehdottaa sinulle joka päivä viittä kumppaniehdokasta, joihin voit vastata ”olen kiinnostunut” tai ”ei kiitos”. Tämä helpottaa uusiin ihmisiin tutustumista.

Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja katsella tarjontaa, ja kun haluat kommunikoida muiden jäsenten kanssa, tulee sinun maksaa jäsenmaksu, joka on alkaen n. 15 € / kk. Sama summa menisi jo pariin olueen baarireissulla, joten ei kannata epäröidä maksaa, mikäli näet mielenkiintoisia sinkkuja.

Rekisteröidy ilmaiseksi E-kontaktin!


2. Eliittikumppani – fiksujen ja filmaattisten 30+ sinkkujen treffipalsta

treffipalsta eliittikumppani

Eliittikumppani.fi on herättänyt kaikenlaisia tunteita suomalaisissa jo sen markkinoille tulostaan alkaen. Onko kyseessä vain pinnallinen golfaajien ja purjehtijoiden seuranhakusivusto?

Ei ole.

Palvelun nimi on toki hieman provosoiva, mutta palvelun idea on siinä, että se pyrkii matchaamaan samanlaiset persoonat toisilleen käytössä olevan persoonallisuustestin avulla. Käyttäjät voivat myös asettaa toiveita haettavalle kumppanille, esimerkiksi mikäli toivot kumppaniehdokkaalla olevan samantasoinen koulutus kuin sinulla itselläsi on. Eliittikumppanin käyttäjistä noin 70 % on korkeakoulutettuja.

Eliittikumppani on myös aikuisemman väestön suosiossa, joten se on hyvä valinta yli 30-vuotiaille sekä myös 50+ ikäluokalle!

Kokeile Eliittikumppania tästä (ilmaiseksi pääset tutustumaan)

..tai lue erillinen Eliittikumppani-artikkelimme vinkkeineen ja kokemuksineen.

PS. Liittyessä persoonallisuustesti kannattaa täyttää huolella, se kestänee tyypillisesti 10-15 minuuttia, jonka jälkeen näet sinulle ehdotetut kumppanit!


3. Match.com – myöskin aikuisempaan makuun suunnattu palsta (28+ vuotiaille)

paras treffipalsta

Match.com on myöskin suosittu deittipalsta Suomessa.

Palvelussa on kymmeniä tuhansia suomalaisten sinkkujen profiileja ja se listaa palvelussaan myös muiden maiden sinkkuja. Suurin osa käyttäjistä vaikuttaisi sijoittuvan kasvukeskuksiin, kuten pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle, eli pienempien kuntien sinkuille voi olla hankalampaa löytää seuraa Matchista. Ellei ole valmis reissaamaan rakkauden perässä.

Kokeile ilmaiseksi: https://fi.match.com


4. Victoria Milan – se vapaamielisempi treffipalsta:

parhaat treffipalstat

VictoriaMilan.fi on tullut tunnetuksi pettäjien treffipalstana.

Se on sivusto, jossa niin sinkut, varatut kuin pariskunnatkin voivat etsiä seksiseuraa. Ja VictoriaMilan on kenties Suomen suurin sivusto, jossa voit löytää naisia ja miehiä, jotka eivät kaipaa sen syvällisempää parisuhdetta kontolleen.

Sivusto panostaa myös käyttäjien anonymiteettiin: kuvasi eivät halutessasi ole näkyvissä kaikille jäsenille vaan voit valita kenelle ne näkyvät. Täten yliuteliaat työkaverit tai tutut eivät pääse juoruamaan mikäli sattuisivat törmäämään siellä tuttuun naamaan. Jos Tinderistä ei enää seksiä irtoa, kokeile tätä suosittua treffipalstaa:

Kokeile ilmaiseksi: VictoriaMilan.fi


5. 50plusmatch.fi – vain yli 50-vuotiaille sinkuille suunnattu treffipalsta

50+ treffipalsta

50plusmatch.fi on Suomen ainoa treffipalvelu, joka keskittyy ainoastaan aikuisiin sinkkuihin. Käyttäjistä pienehkö enemmistö on naisia (52 %), joten sukupuolijakauma on hyvässä balanssissa.

Yli 50-vuotiaathan ovat tänä päivänä valloittaneet netin treffipalstat. Tämän ikäluokan erotilastot ovat kasvussa sekä monilla voi olla takanaan myös puolison menehtyminen ja sitä kautta he ovat astuneet toiselle kierrokselle 50+ treffailun ihmeelliseen maailmaan. Eli mikäli olet itse tätä ikäluokkaa, ei kannata enää arkailla, vaan liity tuhansien muiden ikätoveriesi joukkoon.

Liity 50plusmatchiin tästä!


6. Deitti.net – treffipalsta nuorille

ilmainen treffipalsta

Deitti.net on yksi vanhimpia suomalaisia treffipalstoja. Monista muista palstoista poiketen, sinne voivat liittyä myös 16 vuotta täyttäneet. Käyttäjäkunta onkin paljon nuorempaa kuin yllä mainituilla sivustoilla.

Deitti.netissä ei ainoastaan haeta tulevia vaimoja ja aviomiehiä, vaan myös ”painiseuraa” vaikka jo samaksi illaksi. Jopa parit voivat etsiä toisia pareja erinäiseen kanssakäymiseen. Eli Deitti.net on keskittynyt vapaamielisempään seuranhakuun, mutta saattaapa sieltä löytyä myös ihka oikea rakkaus.

Viestejä pääsee lähettämään myös ilmaiseksi, mutta tietyt lisäpalvelut maksavat.

Lue myös TOP 10 deittisovellukset -listauksemme!


7. Suomi24 Treffit – jo vuosikymmeniä operoinut treffipalsta

ilmainen treffipalsta

Suomi24 Treffit -treffipalsta on lähes kaikille tuttu, ilmainen treffisivusto.

Käyttäjiä on paljon, etenkin miehiä. Treffimaisterin tarkastelun alla selvisi, että miehiä on jopa n. 70 %. Naiset saavat runsaasti yhteydenottoja, joten miehet – sinun on pantava parastasi Suomi24:llä.

Palvelu sopii myös nuoremmille, sillä ikäraja on vain 16 vuotta.

Rekisteröityminen ja yhteydenotto kiinnostaviin ihmisiin on helppoa. Täten palvelu houkuttelee myös erilaisia huijareita ja säätäjiä. Mutta kyllä sieltä moni on kumppaninsa löytänyt.


8. Happypancake – ilmainen treffipalsta

treffi palsta happypancake

Happypancake on asialliseen seuranhakuun keskittyvä treffipalsta.

Mutta, ”Häppäri” on monien lukijoidemme mielestä parhaat päivänsä nähnyt. Sitä uudistettiin hiljattain, joka oli monien mielestä täysin katastrofaalinen muutos, koska sieltä ei enää löydy läheskään yhtä paljoa käyttäjiä kuin ennen muutosta.

Eli, voit toki kokeilla tätä ilmaista treffisivustoa, mutta parempiakin on – kuten yllä mainitut treffipalstat.


9. RichMeetsBeautiful – treffipalsta, jossa rikkaat miehet ja kauniit nuoret naiset kohtaavat

Noniin, nyt ollaan hieman pinnallisempien treffipalstojen äärellä.

RichMeetsBeautiful on sivusto, jossa nuoret naiset etsivät varakkaampaa herrasmiestä. Ja miehet etsivät itseään nuorempaa naista.

Tämä sivusto ei ole aivan niitä maan suosituimpia treffipalstoja, eli ei kannata odottaa käyttäjien runsautta. Mutta kuka tietää – ehkä sokerideittailu yleistyy tulevaisuudessa?


10. be2 – persoonallisuustestiin perustuva treffipalsta (muttei kovin suosittu Suomessa)

be2.fi -treffipalsta ei myöskään ole kovinkaan hyvä palsta suomalaisille (vaikka onkin esimerkiksi Puolassa ja Ranskassa melko suosittu). Täten ei kannata odottaa siltäkään liikoja.

Mutta joka tapauksessa, be2:ssa sinkkujen ”matchaaminen” perustuu psykologien kehittämään persoonallisuustestiin (samaan tyyliin kuin Eliittikumppanissa). Palveluun voi tutustua ilmaiseksi, mutta kommunikointi muiden kanssa maksaa. Kannattaa muistaa peruuttaa jäsenyys, mikäli et halua heidän veloittavan sinulta automaattisesti uutta jäsenmaksua kun aiempi menee umpeen. Kun lukee ihmisten kokemuksia be2:sta, on siellä usein valiteltu, että jäsenyyttä on ollut vaikea peruuttaa ja käyttäjiä on niukanlaisesti. Eli, suosittelemme tämän listauksen kärkiviisikkoa mieluummin.


5 pikavinkkiä, joilla otat treffipalstat haltuun:

Treffipalstalla sinun pitää ”myydä” itsesi ja olla houkutteleva kumppaniehdokas. Jos siis haluat löytää itsellesi seuraa.

Mutta miten se tapahtuu?

Tässä nyt alkuun 5 vinkkiä, jotka kannattaa ainakin lukea läpi:

1. Laita heti profiili kuntoon

Kun ne treffipalstan heiluriovet on pamautettu auki, on aika laittaa kaikki peliin. Laita heti profiiliteksti kuntoon (ennen kuin alat lähestymään ihmisiä viesteillä).

Kerro itsestäsi JA kerro myös millaisen ihmisen toivot tapaavasi tai millaisiin aktiviteetteihin etsit seuraa. Älä kirjoita liian vakavista aiheista vaan pidä jutut sopivan keveinä. Älä ole negatiivinen. Käytä huumoria, jos se sinulta irtoaa luonnostaan! Treffipalstoilla pitää herättää profiilitekstisi lukevan ihmisen tunteita eikä vakuuttaa heitä CV:mäisesti listaamalla tiettyjä ominaisuuksia.

2. Tällaiset profiilikuvat toimivat treffipalstoilla (vinkit miehille ja naisille):

Profiilikuvat ovat näin vuonna 2020 erittäin tärkeitä treffipalstoilla. Ennen vanhaan, vuonna 2001 saatoit pärjätä ilman profiilikuvaa, mutta et enää. Kaikilla on kamera, joten se ei käy enää tekosyynä, ettei olisi kameraa käytössä.

Pikavinkit profiilikuviin naisille (jos haluat miellyttää miehiä):

 • laita tuore kuva, joka realistisesti kertoo miltä näytät (ei 10 vuotta ja 20 kg sitten otettuja kuvia)
 • yksi kuva, jossa näkyvät kasvosi
 • yksi kuva, jossa näkyy koko kroppasi ja ruumiinrakenteesi

Pikavinkit miehille (jos haluat miellyttää naisia):

 • älä laita tunkkaisen pimeitä vessa-selfieitä
 • vältä aurinkolasikuvia
 • suosi muiden ottamia kuvia selfieiden sijaan (naisten on ”lupa” ottaa selfieitä, mutta naiset eivät pidä selfieitä ottavista miehistä)
 • suosi aktiviteettikuvia (kuvia, joissa esimerkiksi patikoit, laskettelet, urheilet..)
 • ota ainakin yksi selkeä kuva kasvoistasi jossa näyt esimerkiksi vyötäröstä ylöspäin (ei ole pakko katsoa suoraan kameraan – tutkimusten mukaan naiset suosivat miesten kuvia, jossa nämä eivät katso suoraan kamaeraan)

3. Älä jää pimeään nurkkaan yksin kaljatuoppisi kanssa (vertauskuva)

Harvoin nainen lähtee sinne baarin kaukaisimpaan ja pimeimpään nurkkaan hakemaan miestä olutlasinsa luota. Miehen pitää mennä tanssilattialle tai baaritiskille notkumaan päästäkseen naisen kanssa juttusille.

Sama juttu treffipalstalla. Älä jätä profiiliasi tyhjäksi ja kuvia lataamatta jääden vain taustalle selailemaan toisten profiileja.

Sinun on astuttava areenalle ja laitettava itsesi likoon. Vanhaa biisiä lainaten, ”jos haluu saada, on pakko antaa”. Sinun pitää heittäytyä, eli kirjoita itsestäsi profiiliin ja lataa profiilikuvia. Jos sinulla ei ole hyviä profiilikuvia, mene ja ota uusia. Ota vaikka kaveri mukaan (tai kamerajalusta) ja mene johonkin ottamaan kuvia. Ole aktiivinen ja lähettele useita viestejä. Naisten on ”lupa” lähettää flirttejä ja hymiöitä – mikä onkaan käytössä olevalla treffipalstalla se käytäntö. Mies lähettäköön viestin, eikä pelleilkö niiden perkeleen hymynaamojen kanssa (jaa, tämähän lipsahti Seppo Räty -osastolle).

4. Käytä treffipalstaa aktiivisesti ainakin muutaman viikon ajan

Treffipalstoille liittyy jatkuvasti uusia käyttäjiä ja vanhat poistuvat sitä mukaa, kun he löytävät kumppanin (tai muuten kyllästyvät nettideittailuun).

Eli älä luovuta heti ensimmäisten päivien jälkeen, jos et tapaa ketään mielenkiintoista tyyppiä. Pysy aktiivisena ja juttele usealle ihmiselle usean viikon ja jopa kuukauden ajan.

5. Kokeile muutamaa eri treffipalstaa (mutta älä alistu tähän yleiseen virheeseen):

Eli kokeile useampaa eri deittipalstaa, niin näet mikä sopii itsellesi parhaiten.

Tosin muista myös, että mikäli jo viidennen treffipalstan jälkeen et ole saanut treffejä aikaiseksi, sitten on aika katsoa itseäsi rehellisesti peiliin.

Mieti missä voit parantaa itseäsi. Miten voit ”myydä” itsesi paremmin? Deittailu ja parisuhteet ovat myyntitilanteita. Et ole oikeutettu löytämään mies- tai naisystävää vain koska olet olemassa. Sinun pitää olla houkutteleva yksilö. Eli, älä lykkää vastuuta itsesi ulkopuolelle (älä syytä treffipalstojen huonoutta tai miesten/naisten vaikeutta). Ota vastuu. Jos haluat tietää mitä miehet ja naiset hakevat vastakkaisesta sukupuolesta, lue seuraavat Treffimaisterin maisteriteokset:

Yhteenveto

Se mikä on se paras treffipalsta riippuu siis ihan sinusta ja siitä, millaista seuraa olet etsimässä.

Ehkä tällä hetkellä, vuonna 2020, Eliittikumppani.fi on jopa se Treffimaisterin suosikki. Se on täysin Tinderin vastakohta, sillä siellä ihmiset oikeasti haluavat tavata itselleen sopivia ihmisiä ja lähteä oikeille treffeille.

Myös muita deittisivustoja on internetissä, mutta yllä olevat ovat niitä suosituimpia ja asiallisimpia. On yleensä hyvä idea suosia suurimpia sivustoja, koska niissä yksinkertaisesti on väkeä niin paljon ja todennäköisyys tavata se oikea on parempi.

Entä mitä muuta pitäisi ottaa huomioon treffipalstoilla?

Niistä lisää muissa artikkeleissa, ota seuraavaksi vaikkapa nämä luettavaksesi (niin kasvatat mahdollisuuksiasi menestyä nettitreffeillä):

2 KOMMENTIT

 1. Kirjauduin Suomi 24 treffit ,tein sinne profiilin yritin maksaa S-visa pankkikortilla ,ei käynyt . Selvitin S.pankissa miksi ? Sain saman vastauksen kuin Suomi 24 :stä . ei ole sopimusta , ei voi välittää maksua. Kyllä ne ihmetteli pääkonttorissa ja sanoivat selvittävänsä asian. Katsoin äsken profiili oli siellä , mutta mitä minä tyeen sillä , kun en voi ottaa yhteyttä kontakteihin.
  Treffimaisteri. com sivustolla oli myös Suomi 24 , oletteko sama toimeksiantaja ,
  Elikä , jos ilmoitan prifiilin ,i en voi maksaa S- Visa kortilla lisäpalveluja ?
  Täytin jo kerran Eliitti kumppanit , jotka peruin maksujen sekavuuksien takia .
  Ystävällisin Terveisin
  vaari
  Olen kiernänyt maailmalla 50 vuotta ja maksanut Visalla , aina käynyt kaikkialla
  haluan löytää lenkkipolulle kaverin tai muuten vaan yhteisiä hyviä hetkiä

 2. Eliittikumppani ei vakuuta ainakaan asiakasystävällisyydellä. Et voi juurikaan vaikuttaa siihen millaisia ehdotuksia saat. Saat ehdotuksia jotka ns ”matchaavat persoonallisuuteesi”, mutta entä jos haluaisitkin toisenlaisia persoonallisuuksia (eivätkös vastakohdat täydennä toisiaan). Et voi vaikuttaa. Et voi tehdä itse minkäänlaisia hakuja. Samat tyypit ovat ikuisesti ehdokkaanasi vaikka et ole kiinnostunut. Sitten on olemassa Mitä jos-ehdotukset, joita et pääse selaamaan: vain deletoimalla edellisen pääset katsomaan seuraavaan. Itselleni kävi niin että sain monen viikon odotuksen jälkeen innostavan Mitä jos-ehdotuksen, kuin nappi silmään, jonka sitten kadotin. En deletoinut vaan kirjauduin ulos Ek:sta (sillä hetkellä ei aikaa yhteydenpitoon), ja kirjauduin jonkun ajan kuluttua uudestaan, ja ehdokas oli hävinnyt. Asiakas”palvelu”, joka sijaitsee Saksassa, johon saa yhteyttä vain lomakkeella, vastasi, että ei voi mitään, ehkä se tulee sieltä joskus uudestaan. Tottahan ne itse voi tehdä hakuja kun kerroin henkilön nimimerkin, iän, paikkakunnan ja ammatin. No, eihän tommoisen ison yrityksen tarvitse olla mitenkään asiakas- tai käyttäjäystävällinen. Kyllä epätoivoisesti kumppania etsiviä sinkkuja maailmalla riittää. Tiedoksi uusille käyttäjille, että jos on yhtään kiinnostava Mitä jos-ehdokas, niin lähetä sille hymy, niin se jää näkymään sivullesi. Summa summarum: koko systeemi on kiero ja asiakasepäystävällinen rahastusautomaatti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here