HappyPancake kokemuksia (2023) ja vinkit treffeille pääsyyn!

happypancakeTässä tulee Treffimaisterin HappyPancake kokemuksia ja vinkkejä sen onnistuneeseen käyttämiseen.

HappyPancake.fi on edelleen vuonna 2023 yksi suosituimpia deittisivustoja Suomessa, vaikkakin menettänyt paljon käyttäjämääriä viime vuosina.

Suurimpia syitä sivuston suosiolle on kenties ollut sen ilmaisuus ja se, että ihmiset alkavat Suomessakin kyllästymään deittisovellusten, kuten Tinderin teennäiseen ja sieluttomaan maailmaan.

happypancake kokemuksiaHappy Pancake lyhyesti:

 • Sivustolla vierailijoita arviolta satoja tuhansia joka kuukausi
 • Suurin osa käyttäjistä 25-45 -ikähaarukassa
 • Ilmainen palvelu
 • Toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella

Pidempi arvio palvelusta lähtee käyntiin tästä:

1. Tällaisia ovat Happy Pancaken käyttäjät Suomessa

Happy Pancakessa on käyttäjiä ympäri Suomea.

Ikäjakauma (vanhoilla tilastoilla, uusia ei juuri nyt saatavilla) oli tällainen:

 • 18-25 v: 20 %
 • 26-35 v: 32 %
 • 36-45 v: 23 %
 • 46-55 v: 15 %
 • 56+: 10 %

Eli suurin osa osuu tuohon nuorehkojen aikuisten ikäryhmään, 26-35 vuotta. Mutta lisäksi sieltä löytyy runsaasti myös ”toisella kierroksella” olevia aikuisia sinkkuja.

Sivustolla on edelleen paljon kävijöitä näin vuonna 2023, mutta tilastojen mukaan sen parhaat päivät asettuivat jonnekin muutaman vuoden taakse.

Joidenkin käyttäjien mielestä vuonna 2018 tehdyn uudistuksen myötä sivusto meni ”pilalle” eikä sieltä enää sittemmin löydy niin paljoa käyttäjiä kuin entisellä sivustolla. Jos sinulla on jotain kokemuksia tai mielipiteitä asiasta, niin laita kommenttia tuonne artikkelin alapuolelle.

Käyttäjiä on siis määrällisesti runsaasti, mutta heitä ei välttämättä kuka tahansa pääse selaamaan ja hakutoiminnolla löytämään, vaan niitä matchataan kullekin käyttäjälle näiden käyttäjien ”yhteensopivuuden” mukaan.

2. Liittyminen tapahtuu näin:

Liittyminen on melko suoraviivaista ja nopeaa – se tapahtuu näin:

 1. Menet HappyPancake.fi:hin
 2. Anna puhelinnumerosi tai kirjaudu Facebook-tunnuksillasi (ei hätää, Facebook-seinällesi ei ilmoitella mitään!)
 3. Keksi nimimerkki. Etkö keksi? Laita vaikka etunimi123 tai muita numeroita perään (jos pelkkä nimi on varattu)
 4. Valitse sukupuolesi
 5. Laita syntymäpäiväsi (jos et halua tarkkaa päivää antaa laita edes vuosi oikein ja keksi päivät!)
 6. Asuinkaupunki
 7. Kuvaile ketä etsit (miestä, naista, molempia ja missä ikähaarukassa)
 8. Ja klikkaa ”Lähetä!”
 9. Sitten vain menet omaan sähköpostiisi, klikkaat sieltä ”Aktivoi tilisi nyt” ja se on siinä.
 10. Selaa sinkkujen kuvia ja profiileja!

Ensin jumitut tietenkin selaamaan profiileja, mutta ennen kuin kenellekään kuvalliselle profiilille kannattaa alkaa lähettämään viestiä, laita oma profiili kuntoon. Siitä lisää hieman alempana.

3. Mitä ihmettä – Happypancake on täysin ilmainen?

Moni treffipalsta maksaa rahaa tänä päivänä.

Happypancake.fi on puolestaan täysin ilmainen – ilman minkäänlaisia koiria haudattuna mihinkään.

Ilmaisuuden vastapainoksi palvelussa vilkkuu hieman mainoksia, mutta tämä lienee ymmärrettävää. Kyseessä on kuitenkin ihan oikea yritys, jolla on työntekijöitä palveluksessaan, joille pitää tietty maksaa palkkaakin.

Joskus ilmaisilla treffisivustoilla on paljon häiriköitä, mutta HappyPancake on ihan oikea yritys, jossa on ihmisiä töissä ja he siivoavat sieltä pahimpia törkeyksiä pois. Jos olet nainen ja saat jatkuvasti ei-haluttuja yhteydenottoja, voit asettaa profiiliisi ”Rajoitettu chatti” -ominaisuuden. Tällöin voit itse valita kuka voi ottaa sinuun yhteyttä (tykkäämällä, flirttaamalla tai lähettämällä itse ensimmäisen viestin).

Mutta, myös toista nettideittijättiä, E-kontaktia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi (joka normaalisti maksaa rahaa) – lue myöhemmin myös E-kontakti -artikkelimme.

Tai jos olet n. 30-vuotias tai yli, koulutettu sinkku, silloin kokeile myös Eliittikumppani.fi:tä <– ilmaiseksi pääsee kokeilemaan.

4. Sivuston ominaisuudet (haku & viestittely)

Uusittua Happypancake.fi-sivustoa on helppo käyttää (vaikka se ei enää löydäkään yhtä paljoa käyttäjiä kuin vanhalla sivustolla). Tietokoneella selatessa yläpalkissa on kaikki tarvittava. Mobiilissa nappien sijainnit ovat hieman erit, mutta tunnistat ne kyllä tästä:

happypancake ohjeet
Pikainen käyttöohje HappyPancake.fi:hin

Joskus kun tietokoneella selatessa klikkailee suodattimia, ei ole oikein selvää mihin pitäisi klikata, että se päivittää käyttäjät siihen alle. Mutta klikkaa vain tuota valkoista taustaa suodattimien asettamisen jälkeen, niin se päivittyy.

Jos haluat säätää haettavien jäsenten ikää, tapahtuu se oman profiilin kautta. Tämä tieto näkyy myös julkisesti profiilissasi. Eli mikäli olet 56-vuotias ja haet naisia/miehiä 18-vuotiaasta 24-vuotiaisiin, niin se tietenkin lähettää sinun profiiliasi selaaville ihmisille tietynlaisen signaalin:

”Mikäs namusetä/puuma tää on?”

Eli pidä myös se mielessä, että se tavallaan kertoo sinusta jotain minkä ikäisiä tyyppejä haet.

Toki jos ulkonäkö ja/tai pankkitili on kuosissa, niin miehellähän on varaa hakea paljonkin itseään nuorempaa naista kuten tosimaailmasta havaintoja tekemällä voidaan todeta.

 

5. Profiilin kuntoon laittaminen + tällainen esittelyteksti toimii

Oma profiili koostuu HappyPancakessa muutamasta osiosta.

Helppoja täytettäviä on kiinnostuksenkohteet ja muut ”raksi ruutuun” -kohdat (esimerkiksi liittyen työhön, ulkonäköön ja fyysisiin ominaisuuksiin, uskontoon, poliittisiin näkemyksiin jne..). Näitä ei toki ole pakko täyttää, jos ei halua mennä kovin tarkaksi.

Mutta se osuus, jossa omaa persoonaa voi tuoda parhaiten esiin on se ”esittelyteksti” -kohta.

Tässä Treffimaisterin suositus kaavaksi, jolla tehdä hyvä esittelyteksti Happy Pancakeen (tai ylipäänsä muille deittisivuille):

 1. Laita jonkinlainen moikkaus tai tervetulotoivotus heti kärkeen.
 2. Kerro kuka olet ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä: harrastukset, mielenkiinnonkohteet…
 3. Kerro millainen on se mies/nainen, joka sinulla on etsinnässä

Simppeli 3 vaiheen kaava siis.

Monessa profiilissa kirjoittaja keskittyy vain jauhamaan itsestään. Pahimmassa tapauksessa jopa kolmannessa persoonassa (kuten Treffimaisterikin narsistisesti puhuu usein itsestään 3. persoonassa). Eli mainitse myös millainen kumppaniehdokas sinua miellyttäisi.

Kannattaa myös keskittyä positiivisuuteen. Huono esimerkki:

”En pidä pitkätukkaisista miehistä, joten hevarit älkööt vaivautuko”

On aivan OK, mikäli ihminen ei tykkää pitkätukkaisista miehistä, mutta kun profiilin kirjoittaa negaatioiden kautta, jää lukijalle kuva negatiivisesta ihmisestä. Vältä siis tällaisia negatiivisia ilmaisuja.

Kirjoita mieluummin asioista, joista pidät kumppaniehdokkaissa sen sijaan, että listaisit asioita, joista et pidä.

Selaa myös muiden profiileja ja ota mallia niistä, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle.

Deittiprofiilin tarkoitus on nimenomaan sytyttää ”kipinä”, eli sen on tarkoitus jotenkin herätellä lukijansa siitä apaattisesta selaamisesta, jossa mikään ei oikein iske kipinää. Jotain yllättävää, hauskaa, nokkelaa.

Moni laittaa kuviin myös meemejä ja muuta hauskaa. Samanlainen huumorintaju on yleensä yksi parhaista pohjustuksista deittailulle ja parisuhteelle, joten käytä myös huumoria profiilissa, mikäli se sinulta irtoaa luontevasti!

Ja jos haluat ymmärtää miehiä ja naisia syvällisemmin, lue myös seuraavat artikkelimme:

Yhteenveto Happy Pancakesta

Jos etsit seuraa ja haluat päästä treffeille, on HappyPancake yksi parhaita sivustoja siihen. Tässä vielä yhteenvetona perustelut:

 • Siellä on runsaahkosti asiallisia käyttäjiä ympäri Suomea, kaikissa ikäluokissa
 • Se on täysin ilmainen & rekisteröityminen nopeaa
 • Et pelkästään pyyhi kuvia oikealle ja vasemmalle vaan voit oikeasti tutustua useampaan profiiliin ja hakea sinkkuja erilaisin hakuehdoin.

Onko sinulla kokemuksia HappyPancakesta? Laita kommenttia tai arvostelua tuohon alapuolelle!

Ja jos HappyPancake on jo kokeiltu ilman toivottua tulosta, käy tsekkaamassa myös toinen suosikkimme vuodelle 2023 – Eliittikumppani.fi. Sieltä löytyy etenkin korkeasti koulutettuja sinkkuja ja muuta ”suorittajaluonnetta”.

17 KOMMENTIT

 1. Happy bancake sivuilla häiritsevän paljon mainoksia ja päivitys on outo, ainakin minulle. 🤔😕

 2. Ilmaisuus tosiaan houkuttelee näitä tapauksia mitkä tulevat vain katsomaan tarjontaa, eivät vastaa viesteihin eivätkä paljoa viestittele muutenkaan. Tuntuu että osa profiileista on botteja, tulee aivan outoja vastauksia kuin ne olisi jo valmiiksi kirjoitettuja. Omalla paikkakunnalla todella vähän vastapuolen käyttäjiä, olen jo käyttänyt palvelua kolme vuotta joten kokemusta on jo palvelusta tullut. Uusi päivitys todennäköisesti karsi käyttäjiä, ominaisuuksia on karsittu paljon. Profiileista ei saa enää niin paljon tietoa kuin ennen, se että tietäisi että milloin profiilin käyttäjä on ollut viimeeksi aktiivinen poistettiin kokonaan. Ei tiedä milloin profiili on tehty, voi olla jo useita vuosia vanha ja ei enää aktiivinen. Turhaa ajan hukkaa kirjoittaa ilmoitukseen joka ei enää olekkaan aktiivinen, kun sitä ei mistään enää pysty näkemään.

 3. Sivusto meni uudistuksessa aivan piloille eikä enää paljon Tinderiä kummempi ole. Harmi, sillä vanha oli hyvä!

 4. Suomessa Happypancake on etenkin naisten kohdalla sellainen mesta, että siellä naisilla on tarkoitus kohottaa itsetuntoa ei todellakaan treffata mieshenkilöitä. Mutta miksi näin? Siksi että suomalainen mies on melko suoraviivainen, naisiinmenevä ja myös siksi ulkomailla arvostettu. Suomalainen nainen on taas pikku ”binsessa” joka haluaa esittää itseään mutta hommat loppuvatkin sen jälkeen siihen. Siksi suomalainen mies haluaan yhä useammin ulmaalaisen naisen.

  • Jos kaikki naiset joita tapaat eivät halua kanssasi mitään enempää, syy on sinussa itsessä. Olet selvästi naisia halveksiva kaappihomo. En ymmärrä miksi edes vaivaudut etsimään naisia jos vihaat heitä niin paljon? Veikkaan että yrität vain löytää äitisi korviketta, palvelijaa joka kokkaa sulle, pesee sun pyykit ja pyyhkii sun takamuksen. Säälittävää.

 5. Koko pohjanmaalla tosi vähän palvelussa tarjontaa naisista. Ei kovin vakuuttava, jonkin verran maksullisia.

 6. Täysin asiallinen profiilitexti ja kuvat poistettiin, että sellanen sivusto.

 7. Vellu kirjoitti just ytimeen.

  Jahkailijoita siellä riittää.

  Oikeasti ei haluta edes treffata.

 8. Miehet eivät etsi prinsessaa, mutta auta ihmeessä kun siellä vastassa onkin tavallinen keski-ikäinen nainen niin yhteydenpito loppuu siihen. Ja nämä miehethän varsinainaisia hottiksia on ollut! Hah hah

 9. Pariin päivään en ole pystynyt Happy Pancakessa vastaamaan enkä lähettämään viestejä kenellekään.
  Kolme kertaa olen ilmoittanut asiasta ylläpitoon, mutta asiaa ei ole korjattau.
  Aika huonoa palvelua!!

 10. Vähiin on naiset menneet tuolla, ehkä parisataa koko maan alueella?

 11. Itse olen 50-kymppinen mies, piti laskea hakuehdot 30-40 vuotiaisiin kun omanikäiset naiset ei näytä päivääkään äitiäni vanhemmilta.
  Huomasin myös että kaikki maisteri-/tohtorinaiset on sinkkuja ja haku päällä, joku vika koulutuksessa kun ei oo miehiä löytynyt 😀
  Jyväskylän alueella ikähaarukassa 40-50 (ulkonäönperusteella) 8 kpl naisia, joista kuusi on lähiövalaita vaikka hakukriteereissä on normaalivartaloinen .P Näistä kahdeksasta peräti 7 on yliopiston käyneitä 😀

 12. Mun profiili suljettiin perusteena huono käytös.Ehkä joku ei pitänyt naamasta tai halusi pilailla.
  Laitoin asiasta palautetta mutta asiakaspalvelu ei vastannut viestiini.Aika erikoista toimintaa minusta.Meni todellakin maku kyseiseen sivustoon.

 13. Minunkin sivu suljettu ja perusteena huono käytös vaikka just sen tein!Mihinkään ei pysty laittamaan palautetta.

 14. Fastback,
  Happy P:n ajatus ollut alunperin hyvä ja oikea eli tarjota keskeistä sosiaalista kanssakäyntiä ihmisten välillä ilman häpeällistä rahastusta -Mainonta siis tässä tapauksessa ymmärrettävää. Tänään lokakuussa -22 joudun ikäväkseni toteamaan että asiakaskunta on kaiketi molemmin puolin omalla nurjalla käytöksellään onnistunut provosoimaan HP:n palvelua ? -Kun miehenä luen naisten juttuja itsestään, on sielä listauksia vaatimuksista kuin työhönotossa -unohtaen kuitenkin mitä heillä itsellään on vastineeksi ? Se ei riitä vastineeksi että antaa itsestään vääristyneiksi käsiteltyjä kuvia suurin hatuin, aurinkolasein ja rypyt/juonteet peittävin meikein, kuin sumun takaa ja puolipimeässä ja sitten odotetaan mieheltä aitoutta, rehellisyyttä ja kaikinpuolista A-ryhmää ? -Ei pidä kuitenkaan unohtaa niitä hyvätapaisia esittelyjä. En tiedä ketkä HP:ssa suorittavat kuvasensuuria mutta olen havainnu niitä koskien selkeää rasismia naisten eduksi ? -Vaikka suomalaisia on johdateltu muutoin kaikenlaiseen liberalismiin, siis hyväksyntään, ei se kuitenkaan koske naisten ja miesten ikäeroa ? -Jos joku etsii itselleen nuorempaa / vanhempaa seuraa, on se aina henkilökohtainen asia!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here