HappyPancake kokemuksia (2018) ja vinkit treffeille pääsyyn!

happypancakeTässä tulee Treffimaisterin HappyPancake kokemuksia ja vinkkejä sen onnistuneeseen käyttämiseen!

HappyPancake.fi on kovaa vauhtia nousemassa suosituimmaksi deittisivustoksi Suomessa.

Suurimpia syitä on kenties sen ilmaisuus ja se, että ihmiset alkavat Suomessakin kyllästymään deittisovellusten, kuten Tinderin teennäiseen ja sieluttomaan maailmaan.

happypancake kokemuksiaHappy Pancake lyhyesti:

 • Sivustolla vierailijoita n. 1 miljoona kuukaudessa!*
 • Suurin osa käyttäjistä 25-45 -ikähaarukassa
 • Täysin ilmainen palvelu
 • Toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Sinkkujen kuvia ja profiileja pääset katsomaan hetkessä, liity nyt: https://www.happypancake.fi/

Pidempi arvio palvelusta lähtee käyntiin tästä:

1. Tällaisia ovat Happy Pancaken käyttäjät Suomessa

Happy Pancakessa on käyttäjiä ympäri Suomea.

Ikäjakauma on tällainen:

 • 18-25 v: 20 %
 • 26-35 v: 32 %
 • 36-45 v: 23 %
 • 46-55 v: 15 %
 • 56+: 10 %

Eli suurin osa osuu tuohon nuorehkojen aikuisten ikäryhmään, 26-35 vuotta. Mutta lisäksi sieltä löytyy runsaasti myös ”toisella kierroksella” olevia aikuisia sinkkuja.

Sivustolla on niin paljon kävijöitä, että sieltä oikeastaan löytyy joka ikähaarukkaan ihmisiä. Varsinkin tämä vuonna 2018 uusittu HappyPancake-sivusto on sen verran modernin ja trendikkään oloinen, että se alkanee uppoamaan myös tuohon nuorempaan, 18-25-vuotiaiden kategoriaan.

Kun katsotaan sivuston liikennettä internet-statistiikkaa tarjoavilla työkaluilla paljastuu seuraavaa:

happypancake suomi

* Eli sivuston kuukausittaiset vierailijamäärät pyörivät tämän arvion mukaan jo tuossa miljoonan tienoilla – ja kyllä, nämä määrät pelkästään Suomessa! HappyPancaken Ruotsin sivusto (happypancake.com) on ollut maansa suosituin deittisivusto jo vuosikausia.

..ja nyt vuonna 2018, HappyPancake.fi alkaa todennäköisesti olemaan jo se suosituin deittisivusto myös Suomessa.

Käyttäjistä voisi mainita myös sen, että he ovat usein käyttäneet vaivaa profiiliensa luomiseen. Siellä on todella mukavia esittelytekstejä ja ihmiset oikeasti haluavat jutella ja lähteä oikeille treffeille!

2. Liittyminen tapahtuu näin:

Liittyminen on suoraviivaista – menee vain noin 1 minuutti (ellet jumitu miettimään käyttäjänimeäsi). Eli tehdään se samantien:

 1. Klikkaa itsesi HappyPancake.fi:hin (aukeaa uuteen ikkunaan)
 2. Anna sähköpostiosoite (pitää olla voimassaoleva osoite, että saat aktivoitua tilisi!)
 3. Keksi nimimerkki. Etkö keksi? Laita vaikka etunimi123 tai muita numeroita perään (jos pelkkä nimi on varattu)
 4. Valitse sukupuolesi
 5. Laita syntymäpäiväsi (jos et halua tarkkaa päivää antaa laita edes vuosi oikein ja keksi päivät!)
 6. Asuinkaupunki
 7. Kuvaile ketä etsit (miestä, naista, molempia ja missä ikähaarukassa)
 8. Ja klikkaa ”Lähetä!”
 9. Sitten vain menet omaan sähköpostiisi, klikkaat sieltä ”Aktivoi tilisi nyt” ja se on siinä.
 10. Selaa sinkkujen kuvia ja profiileja!

Ensin jumitut tietenkin selaamaan profiileja, mutta ennen kuin kenellekään kuvalliselle profiilille kannattaa alkaa lähettämään viestiä, laita oma profiili kuntoon. Siitä lisää hieman alempana.

3. Mitä ihmettä – Happypancake on täysin ilmainen?

Moni treffipalsta maksaa rahaa tänä päivänä.

Happypancake.fi on puolestaan täysin ilmainen – ilman minkäänlaisia koiria haudattuna mihinkään.

Ilmaisuuden vastapainoksi palvelussa vilkkuu hieman mainoksia, mutta tämä lienee ymmärrettävää. Kyseessä on kuitenkin ihan oikea yritys, jolla on työntekijöitä palveluksessaan, joille pitää tietty maksaa palkkaakin.

Joskus ilmaisilla treffisivustoilla on paljon häiriköitä, mutta HappyPancake on ihan oikea yritys, jossa on ihmisiä töissä ja he siivoavat sieltä pahimpia törkeyksiä pois. Jos olet nainen ja saat jatkuvasti ei-haluttuja yhteydenottoja, voit asettaa profiiliisi ”Rajoitettu chatti” -ominaisuuden. Tällöin voit itse valita kuka voi ottaa sinuun yhteyttä (tykkäämällä, flirttaamalla tai lähettämällä itse ensimmäisen viestin).

Mutta, myös toista nettideittijättiä, E-kontaktia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi (joka normaalisti maksaa rahaa) – lue myöhemmin myös E-kontakti -artikkelimme.

4. Sivuston ominaisuudet (haku & viestittely)

Vuonna 2018 uusittua Happypancake.fi-sivustoa on helppo ja hauska käyttää. Tietokoneella selatessa yläpalkissa on kaikki tarvittava. Mobiilissa nappien sijainnit ovat hieman erit, mutta tunnistat ne kyllä tästä:

happypancake ohjeet
Pikainen käyttöohje HappyPancake.fi:hin

Joskus kun tietokoneella selatessa klikkailee suodattimia, ei ole oikein selvää mihin pitäisi klikata, että se päivittää käyttäjät siihen alle. Mutta klikkaa vain tuota valkoista taustaa suodattimien asettamisen jälkeen, niin se päivittyy.

Jos haluat säätää haettavien jäsenten ikää, tapahtuu se oman profiilin kautta. Tämä tieto näkyy myös julkisesti profiilissasi. Eli mikäli olet 56-vuotias ja haet naisia/miehiä 18-vuotiaasta 24-vuotiaisiin, niin se tietenkin lähettää sinun profiiliasi selaaville ihmisille tietynlaisen signaalin.

”Mikäs namusetä/puuma tää on?”

Eli pidä myös se mielessä, että se tavallaan kertoo sinusta jotain minkä ikäisiä tyyppejä haet. Toki jos ulkonäkö tai pankkitili on kuosissa, niin antaa mennä!

 

5. Profiilin kuntoon laittaminen + tällainen esittelyteksti toimii

Oma profiili koostuu muutamasta osiosta. Helppoja täytettäviä on kiinnostuksenkohteet ja muut ”raksi ruutuun” -kohdat (esimerkiksi liittyen työhön, ulkonäköön ja fyysisiin ominaisuuksiin, uskontoon, poliittisiin näkemyksiin jne..). Näitä ei toki ole pakko täyttää, jos ei halua mennä kovin tarkaksi.

Mutta se osuus, jossa omaa persoonaa voi tuoda parhaiten esiin on se ”esittelyteksti” -kohta.

Tässä Treffimaisterin suositus kaavaksi, jolla tehdä hyvä esittelyteksti Happy Pancakeen (tai ylipäänsä muille deittisivuille):

 1. Laita jonkinlainen moikkaus tai tervetulotoivotus heti kärkeen.
 2. Kerro kuka olet ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä: harrastukset, mielenkiinnonkohteet…
 3. Kerro millainen on se mies/nainen, joka sinulla on etsinnässä

Simppeli 3 vaiheen kaava siis.

Monessa profiilissa kirjoittaja keskittyy vain jauhamaan itsestään. Pahimmassa tapauksessa jopa kolmannessa persoonassa (kuten Treffimaisterikin narsistisesti puhuu usein itsestään 3. persoonassa). Eli mainitse myös millainen kumppaniehdokas sinua miellyttäisi.

Kannattaa myös keskittyä positiivisuuteen. Huono esimerkki:

”En pidä pitkätukkaisista miehistä, joten hevarit älkööt vaivautuko”

On aivan OK, mikäli ihminen ei tykkää pitkätukkaisista miehistä, mutta kun profiilin kirjoittaa negaatioiden kautta, jää lukijalle kuva negatiivisesta ihmisestä. Vältä siis tällaisia negatiivisia ilmaisuja.

Kirjoita mieluummin asioista, joista pidät kumppaniehdokkaissa sen sijaan, että listaisit asioita, joista et pidä.

Selaa myös muiden profiileja ja ota mallia niistä, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle.

Moni laittaa kuviin myös meemejä ja muuta hauskaa. Samanlainen huumorintaju on yleensä yksi parhaista pohjustuksista deittailulle ja parisuhteelle, joten käytä myös huumoria profiilissa, mikäli se sinulta irtoaa luontevasti!

Yhteenveto Happy Pancakesta

Jos etsit seuraa ja haluat päästä treffeille, on HappyPancake ehkäpä se paras sivusto siihen tänä päivänä, vuonna 2018. Tässä vielä yhteenvetona perustelut:

 • Siellä on PALJON asiallisia käyttäjiä ympäri Suomea, kaikissa ikäluokissa
 • Se on täysin ilmainen & rekisteröityminen nopeaa
 • Et pelkästään pyyhi kuvia oikealle ja vasemmalle vaan voit oikeasti tutustua useampaan profiiliin ja hakea sinkkuja erilaisin hakuehdoin!

Eli oletko valmis? Siirry Happy Pancakeen tästä (toimii tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla), rekisteröidy ja bongaa itsellesi deittiseuraa!

2 KOMMENTIT

 1. Happy bancake sivuilla häiritsevän paljon mainoksia ja päivitys on outo, ainakin minulle. 🤔😕

 2. Ilmaisuus tosiaan houkuttelee näitä tapauksia mitkä tulevat vain katsomaan tarjontaa, eivät vastaa viesteihin eivätkä paljoa viestittele muutenkaan. Tuntuu että osa profiileista on botteja, tulee aivan outoja vastauksia kuin ne olisi jo valmiiksi kirjoitettuja. Omalla paikkakunnalla todella vähän vastapuolen käyttäjiä, olen jo käyttänyt palvelua kolme vuotta joten kokemusta on jo palvelusta tullut. Uusi päivitys todennäköisesti karsi käyttäjiä, ominaisuuksia on karsittu paljon. Profiileista ei saa enää niin paljon tietoa kuin ennen, se että tietäisi että milloin profiilin käyttäjä on ollut viimeeksi aktiivinen poistettiin kokonaan. Ei tiedä milloin profiili on tehty, voi olla jo useita vuosia vanha ja ei enää aktiivinen. Turhaa ajan hukkaa kirjoittaa ilmoitukseen joka ei enää olekkaan aktiivinen, kun sitä ei mistään enää pysty näkemään.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here