E-kontakti kokemuksia ja Treffimaisterin 5 vinkkiä menestykseen

E-kontakti kokemuksiaTässä artikkelissa Treffimaisterin E-kontakti kokemuksia ja havaintoja.

Ensinnäkin:

E-kontakti on Suomen suurin näistä asiallisemman puolen treffipalstoista.

Listaamme perusasiat tästä sivustosta sekä lopuksi vielä 5 vinkin käytännölliset ohjeet kuinka otat palvelun haltuun ja pääset treffeille!

Tärkeää: älä jätä hyödyntämättä tarjoamaamme 3 päivän ilmaiseen kokeiluun oikeuttavaa alennuskoodia, jonka löydät alempaa.

Tällainen on E-kontakti.fi

E-kontakti.fi on Alma Median omistama treffipalsta, joka on suunnattu etenkin vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille.

Palvelun slogan kuuluu ”Aitojen ihmisten kohtauspaikka”.

Tämän koemme jonkinlaisena piikkinä nykyajan jokseenkin pinnallista internetissä paistattelua kohtaan. Siinä missä Tinder on täysin ulkonäkökeskeinen, on E-kontakti asiallinen ja rakkaus edellä markkinoitu palvelu.

E-kontakti on maksullisista deittisivuista Suomen suurin ja kuukaudessa heidän sivuillaan vieraillaan jopa n. 300 000 kertaa. Eli trafiikkia piisaa; uusia jäseniä liittyy jatkuvasti sekä sinkut ovat aktiivisia.

Sopii sinulle, joka..

Oletko kokeillut jo Tinderit ja muut pinnallisemmat deittisovellukset läpi ilman toivomaasi lopputulosta?

Tai oletko yli 50-vuotias, etkä ole koskaan edes kokeillut vielä netissä deittailua?

Tai oletko kokeillut Suomi24:ää tai muuta ilmaista treffisivustoa ja saanut epäasiallisia lähestymisiä (naiset) tai et ole saanut minkäännäköisiä vastauksia naisilta (miehet)?

E-kontakti on palsta, jossa on runsaasti naisia miehille verrattuna esim. siihen Suomi24:ään. Naisia on n. 45 %, eli lähestulkoon ollaan puolet-puolet -asetelmassa. Suomi24:llä naisten osuus on vain n. 30 %.

Aivan nuorimmille (18-25-vuotiaille) ei E-kontaktissa ole niin paljoa ”valikoimaa”. Mutta mikäli olet aikuisempaan ikään ennättänyt sinkku, joka etsit vakavaa parisuhdetta, E-kontakti sopii sinulle hyvin.

Lue myös: Top-12 parhaat deittisivustot Suomessa

E-kontaktin hinta?

Voit rekisteröityä E-kontaktiin ilmaiseksi jolloin pääset tutustumaan palveluun ja näkemään muiden jäsenien kuvia ja profiileja.

Maksulliseksi palvelu muuttuu sitten, kun haluat lähettää viestejä muille. E-kontaktin hinta hieman vaihtelee ajankohtaisten tarjousten mukaan, mutta perushinnasto näyttää tältä näin syksyllä 2019:

 • 14,95 € / kk, kun otat 6 kk paketin (yhteensä 89,90 €)
 • 19,97 € / kk, kun otat 3 kk paketin (yhteensä 59,90 €)
 • 34,90 € / kk, kun otat 1 kk paketin (yhteensä 34,90 €)

E-kontakti alennuskoodi (joulukuu 2019):

Nyt olisi tarjolla 3 päivää täysin ilmaista täysjäsenyyttä E-kontaktiin Treffimaisterin tarjoaman etukoodin ansiosta.

Tee näin:

 1. Rekisteröidy E-kontaktiin tästä
 2. Kun olet profiilin täyttänyt, mene ylälaidan valikosta ”TILAUS”-sivulle
 3. Katso hinnaston alapuolelta kohta, jossa lukee ”käytä etukoodisi tässä”
 4. Syötä EKJ0U1U19 ja paina lunasta (tämä koodi voimassa vain joulukuun 2019 ajan!)
 5. Nauti 3 päivän ilmaisesta kokeilustasi ja tutustu muihin sinkkuihin.

e-kontakti alennuskoodi

Toimiiko se? Millaisia kokemuksia kansalla on E-kontaktista?

E-kontaktin omien sanojen mukaan jopa 75 % sinkuista löytää heillä seuraa. Eli todella hyvät mahdollisuudet päästä ensinnäkin treffeillä.

Sitä, löytyykö sieltä elämäsi rakkaus, ei kukaan voi luvata.

Jos rehellisiä ollaan, oman kumppaninhan voi löytää vaikka viedessäsi roskia ulos college-housuissasi. Se vain aina vaatii sen sopivan tuurin ja olemisen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

E-kontaktissa on kymmeniä tuhansia aktiivisia sinkkuja, eli kaikki on kiinni sinusta itsestäsi sekä sopivasta määrästä tuuria ja sattumaa.

Näillä 5 vinkillä olet parhaimmillasi E-kontaktissa:

Ok, eli nyt palvelu on kuta kuinkin käyty läpi. Nyt sinun tarvitsee vain laittaa itsesi peliin ja rohkaistua kokeilemaan. Tässä opas E-kontaktin haltuun ottoon:

Aloitetaan:

Rekisteröidy E-kontaktiin tästä (aukeaa uuteen ikkunaan):

e-kontakti rekisteroityminen
Kuvakaappaus E-kontakti.fi:stä

Täytä henkilökohtaiset tietosi sen verran kun haluat paljastaa (monessa kohdassa lukee ”vapaaehtoinen”). Ja kun haluat parantaa mahdollisuuksiasi onnistumiseen, tästä lähtee 5 vinkkiä:

1. Täytä profiilin kaksi tekstikenttää

Raksi ruutuun -kohdat on helppoja täyttää. Mutta sitten nämä E-kontaktin kaksi tekstikenttää:

Monille on puolestaan haasteena kirjoittaa tekstimuodossa itsestään. Rekisteröitymisen saat hoidettua ilman näiden täyttöä, mutta ne kannattaa täyttää jossain vaiheessa. Voit lukea esim. nämä 15 vinkkiä deittiprofiilin täyttämiseen. Tässä kuitenkin pikavinkkimme:

Tietoa minusta:

Tähän voit kirjoittaa harrastuksistasi, tulevaisuudensuunnitelmistasi ja persoonastasi. Kannattaa yrittää avata itseä persoonallisesti, eikä pelkästään listata asioita. Esimerkiksi sen sijaan, että mainitset harrastavasi ”matkailua”, voit sanoa, että ”tykkään käydä lomillani ulkomailla, esimerkiksi ihan vain rantalomalla tai sitten hieman pidennetyllä viikonloppumatkalla Euroopan kaupungeissa”. Jotain tämän suuntaista, eli avaat hieman useammalla sanalla niitä mielenkiinnon kohteitasi.

Etsin:

Jos annat kuvan, että ”kaikki käy”, et välttämättä tule vakuuttaneeksi yhtään ketään. Laita siis jotain toiveita kumppanillesi. Esimerkiksi: toivoisin kumppanini olevan aktiivinen ja liikunnallinen, sekä avoin uusille asioille. Koska jos itse olet aktiivinen ja vastapuoli onkin sohvaihmisiä, ei tällaisella suhteella tule olemaan kovin ruusuista tulevaisuutta. Jos tiedät suunnilleen mitä etsit, annat itsestäsi itsevarmemman kuvan.

2. Profiilikuva kuntoon (tällainen kuva toimii):

Kannattaa ehdottomasti lisätä oma kuva, niin mahdollisuutesi löytää seuraa nousevat huomattavasti.

Entä millainen profiilikuva toimii E-kontaktissa ja nettitreffeillä? E-kontakti kun on enemmänkin tositarkoituksella seuraa hakeville suunnattu, kannattaa ne paidattomat selfiet ja ankkahuuliset poseeraukset jättää väliin.

Laita tuore, realistinen ja edustava kuva itsestäsi.

Hauska knoppitieto: Miesten kohdalla on ihan tutkimuksissakin todettu toimivan jokin aktiviteettikuva, jossa et edes katso kameraan. Jos esimerkiksi lomakuvistasi löytyy jokin hyvä kuva, jossa olet lempiharrastuksesi parissa, älä epäröi laittaa tätä kuvaa profiiliisi!

3. Mielenkiintoisen naisen tai miehen lähestyminen

Naisille kirjoittaminen ja asioiden pukeminen sanoiksi saattaa tulla hieman luontevammin. Eli laitetaan nämä vinkit erityisesti miehille:

Näet mielenkiintoisen naisen profiilin ja haluaisit tutustua häneen. Lähestymistä ei kannata suorittaa liian lyhyesti (esim. sanomalla vain ”moi”) eikä liian pitkästi (avautumalla koko elämääsi ja elämäntilannettasi).

Tehdään jotain tältä väliltä, esimerkiksi:

Näet, että nainen on kirjoittanut pitävänsä matkailusta. Tai näet kivan kuvan hänestä jostain ulkomailta. Kysy häneltä vaikka mistä kuva on otettu tai missä hän tykkää reissata mieluiten. Tämä osoittaa, tai ainakin antaa signaaleja, että osaat kuunnella ja olet kiinnostunut naisen luonteesta.

4. Miten edetä – treffeille pyytäminen?

Netissä ja näppäimistön kautta kommunikoidessa ihmisestä saa usein hieman erilaisen kuvan kuin tosielämässä. Tosielämässä kemioiden toimivuus vasta todellisuudessa punnitaan; hänen eleensä ja ilmeensä, yleinen käytöksensä ja jopa pukeutumisensa vaikuttaa siihen, ihastummeko siihen treffikumppaniin vai emme – ja toisin päin.

Eli. Älä vie chattailya ja tutustumista liian pitkälle netissä, vaan ehdota treffejä kohtuullisen pian. Tunti kahvilassa juoman äärellä jutellen niitä näitä. Ei siitä kannata tehdä sen suurempaa numeroa, niin ei pääse ensimmäiset treffit jännittämään liikaa.

5. Pysy aktiivisena

Onnistunut seuranhaku vaatii monesti aikaa, vaivannäköä ja monilla treffeillä käyntiä. Toisilla tuuri käy nopeampaa, toisten pitää ravata useammilla treffeillä. Sen oikean tapaaminen on osittain tuuripeliä, joten älä missään nimessä lannistu ensimmäisistä mahdollisista epäonnistuneista treffeistä.

Pidä positiivinen mieli ja lähde uusille treffeille aina puhtaalta pöydältä antaen mahdollisuus ystävyyden ja jopa rakkauden syntymiseen!

Eli lopeta jahkailu ja siirry E-kontakti.fi:hin, ja bongaa itsellesi deitti.

Tai lue arvostelumme myös muista suosituista palveluista:

9 KOMMENTIT

 1. E-kontaktista on tullut pärhanan hidas. Sitä on uudistettu ja vaikuttaa siltä, että se on aiheuttanut kapasiteettiongelmia.

 2. Moikka! En löydä ekontaktin palstalta tilaus, jäsenhinnat kohtaa johon 3 päivän ilmainen tutustumiskoodi kuuluu. Kuinka löytäisin, näkisin?

  • Moi. Siellä se on – ainakin näin tietokoneella sivustoa selattuna. Klikkaa valikosta ”Tilaus”. Sitten siinä hintavaihtoehtojen alapuolella on ”Käytä etukoodisi tässä” -linkki. Klikkaa sitä ja syötä se etukoodi sinne.

   Jos se ei näy sinulle, olet saattanut jo olla maksava asiakas joskus? Se on pääasiassa suunnattu uusille tutustuville asiakkaille.

 3. Tilasin e-kontakt 6 kk ja maksoin, mutta pyydetään vain aina ja aina uudestaan maksua.ja en pääse rekisteröitymään. Ilmeisesti joku varasti omaan käyttöön, kun en pääse kirjautumaan.ilman uutta maksua
  Kaarina Vilokki

  • Lähetä viestiä E-kontaktin asiakaspalveluun, niin eiköhän asia tule kuntoon sitä kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here