Ensimmäiset treffit edessä? 7 kohdan opas jolla ekat treffit sujuu!

Ensimmäiset treffitMiten ensimmäiset treffit sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla?

Tässä tulee käytännönläheisiä vinkkejä ekoilla treffeillä onnistumiseen.

Oletataan, että kyseessä on kohtuu ”vakavat” treffit, eli olet ainakin jossain määrin ihastunut tähän ihmiseen ja haluat asioiden menevän nappiin.

1. Minne mennä?

Varmin ratkaisu on mennä kahville tai yhdelle drinkille.

Jos olet mies, eikä treffejä ole vielä sovittu tarkemmin, ota tilanne haltuun ja ehdota paikkaa ja aikaa. Tällöin naisen tarvitsee vain sanoa ”joo” tai mikäli ehdotus ei miellytä, sieltä tulee vastaehdotus.

Jos kahvilla istuminen ahdistaa, ehdota vaikka kävelyä + jätskin syömistä (kesällä) tai vaikka minigolfaamista.

Lue täältä lisää treffi-ideoita.

2. Ulkonäkö ja hajut kuntoon

Onko vaatteet ehjät ja siistit? Eikä mitään liiallista ylipukeutumista? Päällä on siis sinulle hyvin istuvat vaatteet?

Hajutilanne OK? Eli ei suoraan töistä hikisenä ja haisevana? Eikä myöskään liikaa hajustetta, ettei tule sitä 5 minuutin hajuvanaa perässäsi?

Jos henki meinaa haista, ota purkka tai pastilli ennen treffipaikkaan siirtymistä. Muistathan, että ensivaikutelma on erittäin tärkeä!

3. Tapaaminen

Mitä tehdä tavatessa toinen eka treffeillä? Ainakin kättely, ehkä halaus. Poskipusut menisi jo liian eurooppalaisiksi.

Jos olette tavanneet nettitreffeillä, kättely on aika luonteva tapa tervehtiä ensi kertaa nähdessä. Tai mikäli kommunikointia on ollut enemmänkin ja hyvillä fiiliksillä, eiköhän se halauskin sieltä tule luontevasti? Jompi kumpi, eikä pelkästään muminaa, että ”nonii, lähtääs ryystään sitä kahvia”.

4. Mistä jutella ensitreffeillä?

Tälle kysymykselle on jonkin verran google-hakuja. Eli mistä puhua? Todennäköisesti tiedät mistä se toinen henkilö on kiinnostunut. Kysy jotain niistä asioista. Tai chattailitteko jostain aiheesta jo netissä? Palaa johonkin näistä jutuista. Kysy avoimia kysymyksiä, joihin ei voi vastata yhdellä sanalla.

Negatiivisten asioiden käsittely kannattaa unohtaa täysin. Ei kannata puhua pahaa ex-kumppaneista tai muistakaan ihmisistä. Ei kannata valittaa huonoa työtä tai muuta vastaavaa. Eka treffeillä positiivisuus on tärkeää.

Ex-kumppaneista, seksistä, parisuhteesta tai lapsista ei kannata puhua. Nyt on vain aika tutustua toiseen ihmiseen yleisellä tasolla.

5. Miten käyttäytyä eka treffeillä?

Moni ihminen katsoo miten se deitti kohtelee tai puhuu muille ihmisille. Eikö hänellä ole mitään käytöstapoja esim. tarjoilijaa tai kahvilan kassaa kohtaan? Huono merkki. Eli normaalit käytöstavat myös muita ihmisiä kohtaan treffeillä.

Myös käytös treffikumppania kohtaan on syytä olla kunnioittavaa. Kuuntele mitä hänellä on sanottavaa, äläkä vedä vain omaa monologia. Jos huomaat puhuneesi jo tovin itsestäsi, käännä keskustelu siihen toiseen kysymällä jotain hänestä.

6. Kuinka päättää ensimmäiset treffit onnistuneesti?

Todennäköisesti aistit itsekin miten ensimmäiset treffit sujuivat. Riittikö juttua ja oliko mukana huumoria? Synkkasiko? Mitäs sitten, kun takkeja laitellaan päälle ja mennään ulos kahvilan pihalle. Ehkä kävelette yhdessä bussipysäkille..?

Jos olet ihastunut tähän ihmiseen ja haluat nähdä uudelleenkin, saatat miettiä, miten ilmaisen kiinnostukseni häntä kohtaan? Tee näin:

Kun on aika sanoa hyvästit, ota hitaasti nämä loppusekunnit. Älä jatka samasta kävelyvauhdista omille teillesi vaan pysähdy ja jää melko lähelle deittiäsi ja katso tätä silmiin. Sano vaikka ”kiitos treffeistä, oli kivaa”. Jos deittisi katsoo sinua takaisin silmiin ja hymyilee, siirry hieman lähemmäs. Jos hän ei pakita, niin sitten vain vielä lähemmäs ja boom, ensisuudelma on suoritettu.

Jos haluat rakentaa tästä parisuhteen, kannattaa ilta päättää siihen suudelmaan, eikä käydä takapuoleen kiinni. Seuraavilla treffeillä sitten lisää..

7. Eka treffien jälkeiset viestit

Jos sinua ei kiinnosta deittisi sen syvällisemmin, eikä toisia treffejä ole sinun puolesta tulossa, unohda koko juttu. Jos hän sitten lähettää viestiä, voit joko ”ghostata”, eli jättää vastaamatta, tai vastata kohteliaasti kiitos, mutta ei kiitos. Jälkimmäinen aina fiksumpi tapa.

Jos olet kiinnostunut tästä miehestä tai naisesta, milloin ja miten ilmaista asia?

Jos olet mies, yksi hyvä tapa treffien jälkeen, jo samana iltana, on kysyä herrasmiesmäisesti esimerkiksi, että löysitkö perille kotiin? Siinä voi vielä kiittää treffeistä ja/tai sanoa, että kivaa oli. Ei vielä mitään kysymystä jatkosta.

Jos nainen vastailee yhtä hyvillä fiiliksillä, todennäköisesti jatkatte chättäilyä siellä Whatsapin puolella.. jossain vaiheessa sitten tulee luontevasti se toisille treffeille kutsu!

Ja jos ei natsaa, silloin takaisin sorvin ääreen Tinderiin tai muihin deittipalveluihin.

PS. jos olet nainen ja haluat ymmärtää miehiä, lue mitä mies haluaa -artikkelimme!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here