Ilmainen treffisivusto haussa? 3 sivustoa, jossa järjestyy ilmaiset treffit

Ilmainen treffisivustoTässä eri treffisivustojen viidakossa ei välttämättä tiedä mihin pitäisi liittyä.

Tästä artikkelista löydät 3 suositusta, jos sinulla on ilmainen treffisivusto hakusessa.

Mutta sitä ennen:

Ehkä jo tunnetkin näistä osan, mutta lue koko juttu, niin ymmärrät mistä näissä sivustoissa on kyse.

Tällöin kenties löydät juuri sen sivuston, josta löydät juuri itsellesi sopivaa seuraa ja saat järjestettyä ne ilmaiset treffit.

Olet saattanut miettiä itseksesi, että miksi ihmeessä siitä palvelusta pitäisi maksaa, kun niitä on maksuttomiakin.

Avataan tätä aihetta ensin ja alempana sitten nämä ilmaiset deittipalvelut tarkastelun alla.

Ilmainen nettideitti vs. maksullinen?

Ilmaiset deittisivustot ja -sovellukset ovat luonnollisesti siitä hyviä, että ne eivät maksa mitään. Et siis tule maksaneeksi turhaan, jos ei sieltä mielenkiintoista tarjontaa löydykään.

Mutta, moni, erityisesti ne, joilla opiskeluajat ovat jo takana ja jotka ovat jo palkkatyössä, he saattavat suorastaan mieluummin maksaa treffisivustosta kuin notkua näillä ilmaisilla palstoilla, joilla yleensä myös huijarit viihtyvät. Kun sinkku on valmis laittamaan rahaa palveluun, tarkoittaa se yleensä sitä, että hän on liikkeellä tositarkoituksella.

Erityisesti naiset kokevat sen verran asiattomuuksia ilmaisilla palstoilla, että he mielellään maksavat hieman tasokkaammasta paikasta. Ilmaisilla palstoilla sivuston valvonta on yleensä heikompaa, joten sekaan mahtuu huijareita ja muita pelleilijöitä. Myös uteliaat työkaverit tai naapurit saattavat stalkkeroida ilmaisten deittisivustojen tarjontaa ihan vain bongatakseen ”tuttuja”.

Baariinkaan harvoin lähdetään vesilinjalla pihistelemään, joten moni skippaa mielellään sen baareissa ravaamisen ja laittaa sen parin lonkeron hinnan verran rahaa deittisivustoon.

Mutta se niistä perusteluista.

Ilmaiset deittisivustot Suomessa – TOP 3

Tässä muutama poiminta deittisivustoista, joissa pääset ilmaiseksi selaamaan profiileja ja lähettämään viestejä eri käyttäjille. Myös näissä palveluissa on sitten erikseen ostamalla mahdollisuus saada lisää ominaisuuksia.

1. Suomi24 Treffit

Suomi24 Treffit

Lähes kaikkien tuntema Suomi24.fi:n ylläpitämä treffisivusto on ollut toiminnassa vuosikausia. Esimerkiksi tätä kirjoittaessa profiileja löytyy 91 381 kappaletta:

 • 30 216 naista (23 %)
 • 61 165 miestä (67 %)

Jossain määrin on siis ”sausage festit” Suomi24 treffeillä, eli miehiä on huomattavasti enemmän.

Ikäraja palstalle on 16 vuotta, mutta alaikäisiä palvelussa ei ole juuri nimeksikään. Treffimaisteri päättelee, että Suomi24 Treffit -sivusto on liian vanhanaikainen ja ”juntti” Snapchattien, Kikin, Tinderin ja muiden some-verkostojen parissa kasvaneelle nuorisolle.

Suurin käyttäjäryhmä on 30 ikävuoden molemmin puolin – siinä 25-35 vuosien tuntumassa. Jos olet tätä ikäluokkaa, kannattaa käydä katsastamassa tarjonta.

Rekisteröityminen on varsin nopea prosessi ja pääset samantien etsimään ja selaamaan profiileja. Itse asiassa – voit selata profiileja ilman rekisteröitymistäkin. Tässä muutama pikapoiminta ominaisuuksista:

 • Voit etsiä hetero-, homo- sekä bi-seuraa
 • Voit etsiä ystäviä, seksiseuraa, treffiseuraa, elämänkumppania tai ”jotain muuta”.
 • Maksullinen Treffit Plus tarjoaa sitten muutamia lisäominaisuuksia, kuten rajatonta viestien lähettämistä, näet kuka on vieraillut profiilissasi jne.

Lue myös: Top-10 parhaat deittisovellukset 2020

2. Deitti.net – lähinnä nuorille

Samoin toinen suuri suomalainen ilmainen treffisivusto, Deitti.net, on ollut toiminnassa jo vuodesta 1997. Heillä on valtavat määrät käyttäjiä, joiden profiileja voidaan selata myös rekisteröitymättä palveluun.

Alta näet mitä ominaisuuksia heidän ilmainen ja maksullinen palvelunsa tarjoavat:

Deitti.net ilmainen
Kuvakaappaus Deitti.netistä.

Deitti.netissä profiilikuvia saatetaan käyttää markkinointiin, joten mikäli et halua naapurin tai työkavereidesi stalkkaavan sinua, silloin tämä sivusto ei välttämättä ole sinun juttusi.

3. Happy Pancake – asiallisin ilmainen deittisivusto

Hieman tuntemattomampi ilmainen deittipalvelu on puolestaan ruotsalaisyrityksen tuottama Happypancake.

Ilmainen nettideitti - Happypancake.fi
Kuvakaappaus happypancake.fi:stä.

Se on maksuttomuudesta huolimatta tasokkaan oloinen sivusto, jossa jokainen profiiliteksti ja -kuva tarkistetaan ennen julkaisua. Avoimesti pelkästään seksiseuraa etsivät käyttäjät eivät ole tervetulleita palveluun, eli sopii hyvin sinulle, joka etsit seuraa tositarkoituksella.

Sivuston kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia.

Sivustoa rahoitetaan palvelussa esiintyvillä mainoksilla (mikäli ihmettelet miksi palvelu on ilmainen). Mainoksia pukkaakin melko moneen väliin, mutta mitäpä tuo haittaa?

Sivusto on hieman vanhanaikaisemman oloinen kuin kaksi edellä mainittua palvelua, mutta hyvin tälläkin käyttöliittymällä tulee toimeen. Tärkeintähän on vain tutustua uusiin ihmisiin, sopia treffit ja toivon mukaan rakastua! Eli eipä siinä deittipalvelun tekniikalla ole niinkään väliä, vaan pääasia on löytää ja tavata se yksi ihminen täältä nettitreffiviidakosta.

Vaihtoehto ilmaiselle deitille? Tässä yksi:

Jos haluat kokeilla jotain uutta, tällä hetkellä, talvella 2020, Treffimaisteri suosittelee kokeilemaan Eliittikumppani.fi:tä. Jos siis olet yli 28-vuotias, asiallinen sinkku. Palvelussa suurin osa on korkeasti koulutettuja ja/tai uraorientoituneita sinkkuja. Eli jos osut tähän kuvaukseen, käy kokeilemassa.

Tai sitten katsasta listaamamme kaikki Suomen deittisivustot.

Yhteenveto – paras ilmainen nettideitti?

Ilmaiset treffisivustot tarjoavat siis isot määrät sinkkuja seuranhakijoita. Suomi24 ja Deitti.net tarjoavat avoimesti mahdollisuuden etsiä myös vapaamielistä seksiseuraa, mutta HappyPancake on enemmänkin syvällisempää ja vakavampaa parisuhdetta etsiville sinkuille.

Ja jos seuraa ei tunnu löytyvän, niihin maksullisiin deittipalveluihin voi suhtautua myös seuraavalla tavalla:

Jos nettideittailun avulla voit säästää baarireissuja (kymmeniä ellei jopa satoja euroja kuukaudessa), tällöin tämän rahan voi sijoittaa myös maksulliseen sivustoon ja laajentaa omia mahdollisuuksia löytää se oma rakas.

Eli käy nyt ainakin kokeilemassa ilmaiseksi (ennen kuin tarvitsee maksaa) tuota Eliittikumppani.fi:tä.

Tai lue seuraavaksi listaamamme Suomen TOP 10 treffipalstat.

10 KOMMENTIT

 1. Happy Pancake on kyllä hyvä, mutta jos siellä antaa pakit naiselle joka ei hyväksy sitä ja hän valittaa sinne huonosta käyttäytymisestä, lentää ulos happy pancakesta, ja vaikka on yhteydessä happy pancakeen ja ilmoittaa sinne mistä valitus johtuu niin olet silti ikuisesti ulkona sieltä. ”En mennyt tapamiseen vaikka lupasin, nainen soitti minulle kiukkuisena ja lupasi kostaa” ”hymy”. Niin että ulkona ollaan happy pancakesta, varmaan ikuisesti???

  • Täällä Espanjasta löytyisi! Haluaisin liittyä suomalaiseen ”PANARIIN”, mutta kun pitäisi olla suomalainen PUHELINNUMERO ja mulla ainoastaan espanjalainen – eli en pääse sivustolle sisään!
   Ylläpitoyhteyttä en löydä!
   Onko sinulla viisas mies RATKAISUA ongelmaani?
   Tää ei vaan onnistu!
   Kiitollisin espanja-terveisin: Leena – suomalainen ja asuu Espanjassa

 2. Flirtti on huijausta. Ensiksi sitä luulee ilmaiseksi ja sitten se lähettää feikkinä muka-vastauksia. Kun yrität avata vastauksia niin ohjelma pyytää kun rahaa. Ei kannata flirttiin on aikaa haaskailla

 3. Todella surkea esitys tuo Happy Pankace, selvästi sen takana on JUNTIT joilla aivotoiminta samalla tasolla kuin kengänjälki lumessa. Kokeilin sitä, huomasin heti valtavan lapsellisuuden piirteet, ajattelin ei voi olla tottaMä oon mikä oon, muuksi en voi tulla mut on sen edes väliäkään.in vastenmielinen kuin vastenmielinen voi olla.

 4. eikö suomesta löydy yhtään ilmaista treffi palstaa tästäkään ei näe mitään kaikissako on joku kuukausimaksu huijjausta koko ilmaisu sanonta törkeää!!!!!!

 5. Happy Pancake todella surkea, olin joskus ja kyllä siellä lapsellisuus esillä joka sivulla, sanoisin tuo sivusto on todella syvältä. En suosittele kenellekään ja ne jotka siellä ovat, lähtekää pois.

 6. ”Kokeile ilmaiseksi Eliittikumppani.fi” on huijaus. Et esim. pääse lukemaan muiden lähettämiä viestejä, jos et maksa älytöntä hintaa, eli maksuttomalla versiolla ei tee yhtään mitään. Tämän havaitset. Kun olet haaskannut valtavasti aikaa vastataksesi pakollisiin testikysymyksiin.

 7. Pannari on paras. Hyvät hakutoiminnot, näkee onko viesti luettu jne.
  Käyttäjiä paljon ja joidenkin kanssa tulee jopa juttuun.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here