Vaimo ulkomailta? Näiden naisten kanssa suomalaiset menevät naimisiin (top 10 maat)

Vaimo ulkomailtaMitä tehdä kun Suomesta ei löydy naista parisuhteeseen?

Tai kun eksoottiset ulkomaalaiset naiset alkavat sen edellisen reissun jälkeen tuntumaan houkuttelevalta vaihtoehdolta?

Esim. Googlen hakutilastojen mukaan yhä useampaa suomalaista miestä kiinnostaa löytää vaimo ulkomailta.

Tutkimme Tilastokeskuksen statiistiikkaa siitä, minkä maalaisten kanssa suomalaiset miehet eniten solmivat avioliittoja.

Yleensä itse avioliiton solmiminen johtuu siitä, että vaimo saisi oleskeluluvan Suomeen. Pelkkiä parisuhteita jos katsottaisiin, voisi listaus näyttää hieman erilaiselta. Toisen EU-kansalaisen kanssa seurustellessa kun ei välttämättä tule edes mentyä naimisiin nykypäivänä.

Mutta tässä yleisimmät maat, joiden kansalaisten kanssa suomalaiset miehet menevät naimisiin:

1. Thaimaa – suosituin paikka hakea vaimo ulkomailta

Kaukaa Thaimaasta saapuu Suomeen suomalaisen miehen mukana paljon naisia. Turismi tuo suomalaisia Thaimaahan ja moni avioliitto saa alkunsa paikallisissa baareissa Thaimaan lomakohteissa. Thaimaalaisiin naisiin ja vaimoehdokkaisiin voi tutustua myös netissä – lue lisää vaimo Thaimaasta -artikkelistamme.

2. Venäjä

Venäjällä ja entisen Neuvostoliiton alueella on tunnetusti runsaasti naisia suhteessa miehiin. Moni venäläinen nainen etsii seuraa ulkomaisista miehistä ehkä tästä johtuen, ja toisekseen moni myös paremman taloudellisen tilanteen vuoksi. Vaikka Venäjältä tulee Suomeen runsaasti rikkaita turisteja, on maan keskipalkka silti vain reilun 500 €.

Moni venäläinen myös opiskelee Suomessa ja ehkä täten päätyy yhteen suomalaisen miehen kanssa. Venäläisiä naisia voi tavata monilla netin deittipalstoilla.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

3. Viro

Virolaisten naisten kanssa parisuhteessa on todennäköisesti suuri joukko suomalaisia miehiä. Avioliittoon kun ei ole niin kiirettä enää, koska naiset voivat EU-kansalaisina asua aivan vapaasti Suomessakin ilman viisumikikkailua.

Jos aikeissasi on löytää nainen ulkomailta, ei Tallinnaan ole pitkä matka!

4. Kiina

Kiinalaisia on Suomessa tämän Ylen jutun mukaan n. 7000. Osa avioliitoista siis syntynee jo maassa olevien kiinalaisten kanssa. Kiinassa ihmiset eivät yleisesti ottaen osaa englantia, mutta on moni esimerkiksi opiskelija tai työkomennuksella Kiinassa ollut, löytänyt paikallisen vaimon. Myös lomalainen voi helposti tavata kiinalaisia naisia esimerkiksi erilaiten deittisivujen kautta.

5. Filippiinit

Filippiineillä asuu noin 100 miljoonaa ihmistä ja se on Thaimaan ohella suosittu lomakohde suomalaisten sinkkumiesten keskuudessa. Vaimoehdokkaiden löytämistä edesauttaa runsaasti se, että filippiiniläiset puhuvat usein todella hyvää englantia. Se on itse asiassa maan toinen virallinen kieli.

Filippiiniläisiä asuu ympäri maailmaa huikeat 10 miljoonaa ihmistä vierastyöläisinä (overseas filipinos). Täten on mahdollista, että heitä voi tavata myös muualla kuin Filippiineillä.

Jos tavoitteena on löytää vaimo ulkomailta, löydät takuulla Filippiineiltä hyvin englantia puhuvia ja länsimaalaisista miehistä pitäviä vaimoehdokkaita. Lue lisää filippiiniläisistä vaimoehdokkaista.

6. Vietnam

Vietnamissakin on populaa noin 90 miljoonaa. Maa on myös yhä suositumpi maa matkailuun, kun osa matkailijoista on jo ”kyllästynyt” Thaimaahan. Maasta on tultu aikanaan myös pakolaisina Suomeen. Jos olet ihan kylmiltään lähdössä etsimään vaimoa ulkomailta, on Vietnam hieman haastavampi maa reissata kuin esimerkiksi turisteihin tottunut Thaimaa.

7. Ukraina

Myös mediassa esillä olleissa dokumenteissa on puhuttu ”postimyyntivaimoista”, joita on voinut, ehkä hieman tökerösti sanottuna, tilata Ukrainasta. Ukraina on todella köyhä maa (etenkin Venäjäkonfliktien jälkeen romahtaneen valuutan ja yleisen taloustilanteen johdosta). Ukrainalaiset naiset ovat todella halukkaita tekemään tuttavuutta länsimaalaisten miesten kanssa, joten ei ole ihme, että se on näin korkealla avioliittotilastoissa suomalaisten miesten kanssa. Lue lisää: vaimo Ukrainasta.

8. Yhdysvallat

Vuonna 2015 suomalaiset miehet solmivat vajaan 50 avioliittoa yhdysvaltalaisten naisten kanssa. Amerikassa lomaillessa perus suomi-jantterilla voi olla hieman haastavampaa iskeä naista mukaansa kuin näistä köyhemmistä maista, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

9. Turkki

Tyypillisesti naiset solmivat turkkilaisten miesten kanssa avioliittoja (kärkimaa naisten tilastoissa), mutta myös miehet solmivat noin 40 avioliittoa turkkilaisten naisten kanssa.

10. Japani

Japanissa länsimaalaiset miehet ovat kovaa valuuttaa. Japanilaiset ovat luonteeltaan jopa hieman samankaltaisia kuin suomalaiset. He eivät pidä itsestään suurta meteliä ja arvostavat toisten fyysistä tilaa. Kyseessä hyvinkin erilainen kulttuuri kuin muut maat Aasiassa. Myös talous on Japanissa kunnossa, joten naisten motiivina ei ole raha tutustuessaan ulkomaalaisiin miehiin.

Eli, mistä tuoda vaimo ulkomailta?

Monissa yllä mainituissa maissa kyse on lähinnä siitä, että ulkomaalainen nainen haluaa lähtökohtaisesti paremman elintason maahan, rikkaan suomalaisen mieheksi. Siis heille rikkaan, meille ihan keskitasoista palkkaa nauttiva kansalainen. Eli ei kannata olla liian naiivi asian suhteen.

Mutta oli maa mikä tahansa, rakastavan kumppanin ja tulevan vaimon voi löytää ihan mistä tahansa. EU:n ulkopuolisten maiden naisten kanssa pitää tietenkin käydä byrokratiaa hieman läpi, EU:sta vaimoehdokkaan löytyessä ei tarvitse oleskeluluvista huolehtia.

Lähde tilastotietoihin: stat.fi

1 KOMMENTTI

  1. Ainakin Thaimaa ja Filippiinit kannattaa jättää väliin . Käy siellä ja fuki fuki almost hiki ja tulee kotiin välillä on varsin hyvä systeemi. Jotkut ilmaisee saman FFF eli find fuck and forget. On molemmissa maissa asuttu ja oltu naimisissa .Varmasti on aikansa hauskaa mutta pitemmän päälle jättää väliin nämä naimisiin menot.
    Ihan turhaa hommaa. Hyvällä tuurilla ja nimenomaan tuurilla voi jopa onnistua mutta mahdollisuus on sen verran pieni että suosittelen lämpimästi edellä mainitsemaani menetlmää.
    Rajaton likviditeetti auttaa jonkun verran mutta kuka haluaa auttaa koko vaimon sukua ja koko ajan lisää lisää ja lisää , eihän niille mikään riitä.Tai sitten vuosien päästä oikea aviomies tulee ja sanoo vaimollesi että talo on valmis voit tulla kotiin lasten luo:) tai paljastuu että vaimosi on myynyt itseään koko avioliittonne ajan . Tai vaimosi tuolee kaapista ulos…..Jos mielikuvitus riittää niin kaikkea mahdollista tulee eteen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here