RussianCupid kokemuksia – näin löytyy venäläinen deitti

Venäläinen deittiTässä artikkelissa Treffimaisterin RussianCupid kokemuksia ja yhteenveto tästä venäläisestä deittisivustosta.

Jos haluat löytää deittiseuraa venäläisistä naisista, on siihen muutama vaihtoehto:

Voit yrittää etsiä neulaa heinäsuovasta ja yrittää tavata hänet Suomessa (täällä asuu yli 30 000 venäläistä), lähteä Venäjälle reissuun tai löytää oma venäläinen deitti netistä.

Tässä jutussa keskitytään jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja palveluun nimeltään RussianCupid.com.

Venäläinen deitti, jossa suomalaiset miehet ja venäläiset naiset kohtaavat

RussianCupid on venäläinen deittisivusto, jossa ulkomaalaiset miehet etsivät deittiseuraa venäläisistä naisista.

Täytyy kuitenkin muistaa, että suurin osa ihmisistä haluaa kumppaninsa samasta maasta ja kulttuurista itse on. Täten voit tästä palvelusta löytää juurikin ne, jotka ovat avoimia myös Suomi-miehille. Eli jos etsit vaimoa Venäjältä, jatka lukemista:

RussianCupidiin rekisteröityminen

Rekisteröityminen on nopeaa:

Laitat vain etunimesi (tai nimimerkki), sukupuolesi, iän, sähköpostiosoitteen ja keksit salasanan. Vaihtoehtoisesti voit liittyä käyttäen Facebook-tiliäsi.

Pääset muutamassa sekunnissa näkemään palveluun rekisteröityneitä venäläisiä naisia.

Näin löydät naiset

Palvelu laittaa heti lukuisia profiileja, joita voit alkaa selaamaan.

Voit laittaa hakuehdoiksi ensin maan (Venäjä), sitten osavaltion (esim. St. Petersburg eli Pietari) sekä laittaa esimerkiksi haettavan naisen iän. Tarkennettu haku puolestaan tarjoaa valtavat määrät erilaisia hakuehtoja, esimerkiksi kielitaidon, koulutuksen ja ammatin perusteella.

Palveu saattaa tarjota ilmaista jäsenyyttä tunnin ajaksi, mikäli lisäät oman profiilikuvan heti liittyessäsi (kuva kannattaa lisätä, olit minkä näköinen tahansa, naiset kommunikoi mieluummin kuvallisen profiilin haltijan kanssa).

Ja unohda kokemuksesi suomalaisista deittipalveluista. Jos vain osut naisten hakemaan ikähaarukkaan (heidän profiilissaan näkyy minkä ikäistä miestä he etsivät), saat kyllä vastauksia huomattavasti enemmän kuin kotimaisilla deittisivuilla.

RussianCupid hinnasto & maksaminen

Moni deittipalvelu – suomalainen tai ulkomainen – maksaa. RussianCupidissa on melko keskivertodeittisivuston jäsenmaksut, nimittäin tällaiset:

Kultajäsenyys (joka riittää viestittelyyn rajattomasti naisten kanssa):

  • 1 kuukausi 29,98 €
  • 3 kuukautta 19,99 € / kk (yht. 59,98 €)
  • 12 kuukautta 10 € / kk (yht. 119,98 €)

Lisäksi on tarjolla Platina-jäsenyys, joka tarjoaa muutamia lisäetuja, kuten näkyminen palvelun listauksessa muille jäsenille korkeammalla ja näkyvämmin sekä vielä edistyneempiä haku- ja matching-toimintoja. Tämä joitain euroja kalliimpi.

Maksun voi hoitaa esimerkiksi luottokortilla tai PayPalilla.

Vinkit RussianCupidiin

Palvelussa on paljon mallien näköisiä naisia. Tämä tarkoittaa, että siellä voi olla feikkiprofiileja seassa, mutta kannattaa myös muistaa, että venäläiset ottavat kumppaninhaun tosissaan ja saattavat otattaa profiilikuviaan jopa ammattivalokuvaajalla. Eli vaikka daami vaikuttaa liian hyvännäköiseltä ollakseen totta, on aivan mahdollista, että he ovat ihan tavallisia seuraa etsiviä naisia.

Palvelussa on jäseniä tuhansia, ja Venäjällä asukkaitakin yli 140 miljoonaa. Pietarissakin lähes Suomen verran asukkaita. Älä siis takerru ensimmäiseen vaimoehdokkaaseen, chattaile useampien naisten kanssa.

Ja muista turvallisuus: rahaa ei kannata lähettää kenellekään sekä mahdolliset treffit kannattaa aina sopia julkiselle paikalle, esimerkiksi kahvilaan. Perus juttuja, jotka pätee niin Suomessa kuin myös erityisesti itärajan tuolla puolen.

Jos veri vetää itään, siirry RussianCupidiin ja löydä itsellesi venäläinen deitti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here