Vaimo Venäjältä? 3 vaiheen opas löytää nainen Venäjältä

Vaimo VenäjältäJoko Suomen naiset on nähty ja mielessä on jopa käynyt ”tuoda” vaimo Venäjältä?

Suomessa on kuta kuinkin jokaisella paikkakunnalla, paitsi Helsingissä, ylitarjontaa miehistä, kertoo esimerkiksi tämä IS.fi:n uutisoima selvitys.

Osittain tämän johdosta moni pienemmälle paikkakunnalle jäävä mies jää ilman naista. Tai seuranhaku on ainakin kovin haasteellista.

Mutta tiedätkö mitä?

Itä-naapurissa tilanne on päinvastainen. Venäjällä on huomattavasti enemmän naisia suhteessa miehiin. Itse asiassa koko entisen Neuvostoliiton alueella tilanne on tämä. Erään tutkimuksen mukaan Venäjällä on 86,8 naista 100 miestä kohden.

Tämä asia sekä Suomen parempi taloudellinen tilanne saa venäläiset naiset katsomaan parisuhde- ja avioliittomahdollisuuksia myös länsimaiden ja etenkin naapuri-Suomen puolelle. Ja Googlen hakustatistiikka kertoo, että suomalaiset suorittavat paljon hakuja liittyen venäläisiin naisiin ja vaimoehdokkaisiin.

Tässä 3 vaiheinen opas, jolla tutustut helposti venäläisiin naisiin ja ehkä jopa löydät sen tulevan vaimosi:

1. Tutustu venäläisiin naisiin netissä

Suomessa asuu paljon venäläisiä, mutta he saattavat olla jo omilla tahoillaan naimisissa ja parisuhteissa. Voit toki yrittää etsiä heitä suomalaisista deittipalveluista, mutta se on usein neulan etsimistä heinäsuovasta.

Helpointa tutustuminen on netissä. Mutta heti alkuun varoitus:

Netissä on paljon erilaisia huijaussivustoja, jossa luvataan vaimo Venäjältä, mutta kannattaa mieluummin suosia normaaleja deittisivustoja, jossa naiset ominpäin liittyvät mukaan ilman mitään välikäsiä.

Paras vaihtoehto tutustua venäläisiin naisiin, esimerkiksi ”naapurista”, eli Pietarista, on RussianCupid.com.

nainen venäjältä

Rekisteröidy ilmaiseksi ja katso sinkkunaisia esim. Pietarista. Mikäli haluaa viestitellä, maksaa jäsenyys muutaman kympin. Voit valita sivuston kieleksi myös suomen (aloitussivulla oikeassa ylälaidassa).

2. Sovi treffit

Tutustu naisiin – optimaalisin tilanne on tietenkin se, mikäli molemmat puhuvat samaa kieltä – oli se sitten suomea, venäjää tai englantia.

Juttele monien naisten kanssa, sovi vaikkapa Skype-puhelutreffit ja jos kemiat kohtaavat, lähde Venäjälle lomamatkalle ja sovi daamin kanssa ihan perus treffit.

Pietariin päräyttää Helsingistä hetkessä joko laivalla, bussilla tai autolla.

3. Mene aikanaan naimisiin ja tuo uusi vaimo Venäjältä Suomeen

Jotta venäläinen nainen voi tulla Suomeen asumaan, tarvitsee hän oleskeluluvan. Tästä joudut tekemään hieman tutkimustyötä maahanmuuttoviraston kanssa. Mutta yleisesti ottaen, mikäli nainen ei saa muuta viisumia omin päin Suomeen, tulee miehen mennä naimisiin naisen kanssa ulkomailla ja sitten ajan myötä hakea viisumia.

Millaisia ovat venäläiset naiset?

Perinteiset sukupuoliroolit ovat voimissaan.

Jos sinusta tuntuu, että suomalaiset naiset ovat muuttumassa raskasrakenteisiksi äijiksi, jotka simputtavat miestään, on Venäjällä mies vielä mies ja nainen on nainen.

Tarkoittaen sitä, että mies tuo resurssit kotiin (toki nainenkin voi käydä töissä), hoitaa miehen työt ja nainen kokee velvollisuudekseen hoitaa kodin ja mahdolliset lapset. Eli kriittisempi voi kutsua sitä naisen elättämiseksi tai naisen olevan rahan perässä, mutta kaikki parisuhteethan ovat jossain määrin ”vaihdantaa” – ainakin alitajuisesti.

Venäläisten integroituminen Suomeen?

Venäjällä kulttuuri on kovin erilainen kuin Suomessa, mutta kyllä venäläinen nainen todennäköisesti helpommin asettuu Suomeen kuin jostain kaukaisemmasta kohteesta tuleva.

  • Ilmasto on tuttu
  • Venäjänkielisiä on maassa jo ennestään paljon (yli 30 000)
  • Lyhyt matka esim. Pietariin
  • Työmahdollisuuksia myös venäjäntaitoisille

Venäläisten työllistyminen on Suomessa melko hyvä verrattuna monista muista maista tuleviin maahanmuuttajiin, kertoo esimerkiksi tämä selvitys (joskin hieman vanha).

Eli nyt katseet itään.

Siirry RussianDate.comiin ja löydä itsellesi naisseuraa! Jos olet käyttänyt suomalaisia deittisivustoja ilman toivottua tulosta, tulet hämmästymään suosiotasi ja naisten tutustumishalukkuutta yllä mainitulla sivustolla.

1 KOMMENTTI

  1. miten saada venäläinen nainen ja hänen lapset suomeen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here