Vaimo Filippiineiltä? 6 syytä etsiä itselleen filippiiniläinen nainen

Vaimo Filippiineiltä
Kuva: Pixabay

Filippiinit on reippaan 7000 saaren muodostama valtio Aasiassa.

Kyseessä on varsin erikoinen kulttuuri, eikä mikään tyypillinen Aasian maa.

Maan kulttuuri on sekoitus Aasiaa, Amerikkaa ja ripaisu Espanjaa (lue lisää Wikipediasta)

Entä kannattaako etsiä vaimo Filippiineiltä? Siihen pureudutaan tässä jutussa.

Moni suomalainen löytää tänä päivänä vaimon ulkomailta ja joka vuosi arviolta vajaa 50 suomalaista miestä solmii avioliiton filippiiniläisen naisen kanssa. Maa on tietenkin kaukana toisella puolen palloa, mutta tässä 6 syytä miksi sinun, joka googlasit aihetta ja löysit tänne, kannattaisi löytää itsellesi filippiiniläinen:

1. Filippiiniläinen nainen puhuu loistavaa englantia

Filippiinien toinen virallinen kieli on englanti. Moni nuorehko aikuinen, joka on jonkin verran kouluja käynyt, puhuu loistavaa englantia. Verrattuna esimerkiksi thaimaalaisiin vaimoehdokkaisiin, filippiiniläisten kielitaito on aivan eri planeetalta.

Testaa vaikka ja liity paikalliselle deittipalstalle, FilipinaCupidiin ja juttele naisille jo 5 minuutin päästä tästä hetkestä.

2. Filippiiniläinen nainen kokkaa ja siivoaa

Filippiineillä on selkeät sukupuoliroolit. Eli mikäli se kotimainen nainen on ryhtynyt parisuhteissasi liian äijäksi, filippiiniläisestä saat nöyrän kodin hengettären, joka kokkaa, pyykkää ja rakastaa.

3. Filippiiniläiset ovat iloista kansaa

Suomalaiseen jurouteen ja vakavuuteen on hyvä saada hieman vastapainoa räiskyvistä filippiiniläisistä. Mikäli muutat Filippiineille tai edes vierailet siellä lomalla, on se mukava paikka saada aurinkoa niin iholle kuin mielellekin.

4. He ovat työteliäitä

Pelkäätkö filippiiniläisen naisen olevan vain rahojesi perässä? Toki maassa kuin maassa on kullankaivajansa, mutta niitä pahimpia prinsessoja kannattaakin vältellä. Filippiiniläiset ovat varsin ahkeraa kansaa, joten mikäli toisit vaimon Filippiineiltä Suomeen, olisi hän varmasti valmis tienaamaan myös omaa rahaa.

Filippiiniläisiä vierastyöläisiä asuu maan rajojen ulkopuolella jopa 10 miljoonaa, joten heidän maineensa hyvinä työntekijöinä on maailmanlaajuinen.

5. Filippiiniläiset naiset haluavat länsimaalaisen miehen

Filippiinit on köyhä maa, täten naiset luonnollisesti eivät laita pahakseen löytäessään ”rikkaan” länsimaalaisen, eli meikäläisittäin ihan tavallisen työssä käyvän ihmisen. Mutta he eivät ole ainoastaan rahojen perään. Heille perhe ja turva on tärkeää, joten he haluavat myös löytää rakastavan, huolehtivan ja asiallisen miehen.

6. Eläkepäivät auringossa?

Jos Suomen pimeä ja kylmä talvi käy liian tuskalliseksi selviytyä, on sinulla vaimokkeesi kanssa pakopaikka, johon mennä lämpöön ja aurinkoon. Hintataso maassa on alhainen, joten siellä hankit itsellesi kivan asumuksen pieneen hintaan.

Entä kuinka löytää vaimo Filippiineiltä?

Varmin keino on lähteä paikan päälle lomalle ja tutustua paikallisiin. Treffit voi sopia kätevästi netissä tai muuten vain voit tutustua filippiiniläisiin naisiin vaikka saman tien. Kokeile FilipinoCupidia:

filippiiniläiset naiset

Jos rakkaus roihahtaa, sitten vain maahanmuuttoviraston kanssa neuvottelemaan. Asia todennäköisesti vaatii naimisiinmenon Filippiineillä ja jonkin ajan kuluttua oleskeluluvan hakemista Suomesta, jolla filippiiniläisen vaimon saa mukaan Suomeen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here