AnastasiaDate kokemuksia – rakkautta vai rahastusta?

Anastasia date kokemuksiaTässä artikkelissa Treffimaisterin Anastasia Date kokemuksia ja reportaasi millaisesta palvelusta on kyse.

Palvelun päätavoitteena on tuoda yhteen länsimaalaisia (lähinnä amerikkalaisia) miehiä ja itäeurooppalaisia naisia.

Se ei ole mikään perinteinen deittisivusto, vaan se on jonkinlainen agentuuri miesten ja naisten välillä hoitaen tulkkausta ja kaikkea mahdollista käytännön asiaa, mikäli miehet haluavat oikeasti tavata naisia.

Se on perustettu jo 1993, jolloin perustajapariskunnalla oli katalogi itä-vaimoehdokkaista, joita esiteltiin amerikkalaisille miehille.

Palvelun pohjalta on jopa tehty dokumenttielokuva nimeltään Love Translated, kertoo Wikipedia. Siinä länsimaalaiset miehet reissaavat Odessaan, Ukrainaan Anastasia Daten järjestellessä heille vaimoehdokkaiden esittelyjä.

Tässä kuitenkin käytännön kokemuksiamme itse AnastasiaDatesta:

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen tapahtuu hetkessä. Syötät vain etunimesi, sähköpostiosoitteen, keksit salasanan ja valitset esim. ”olen mies ja etsin naista”.

Tämän jälkeen pääset sisään, jonka jälkeen sinun pitää käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi. Eli menet vain sähköpostiisi ja klikkaat yhtä nappia.

Sen jälkeen näet heti ja voit etsiä palvelussa olevia käyttäjiä.

Käyttäjät, eli naiset Anastasia Datessa

Kun palveluun rekisteröityy, särähtää silmään se, että kaikki käyttäjät näyttävät malleilta. He ovat todella kauniita ja laitettuja sekä kuvat on otettu viimeisen päälle ammattilaisen toimesta. Tässä kohtaa käy ilmi, että kyseessä ei ole mikään tavallinen deittisivusto.

Naisia voi etsiä eri maista, mutta pääasiassa he ovat Ukrainasta ja Venäjältä sekä muista Itä-Euroopan maista. Jos haaveissasi on löytää vaimo Ukrainasta tai muista näistä maista, kannattaa unohtaa AnastasiaDate ja katsella niitä normaalimpia deittisivustoja.

Kommunikointi naisten kanssa

Ilmaisella jäsenyydellä sinulla on mahdollisuus chattailla joidenkin käyttäjien kanssa 3 minuutin ajan. Sen jälkeen ruutuun pamahtaa kehoitus alkaa kaivamaan maksuvälinettä esiin.

Maksetulla jäsenyydellä kommunikointia voi jatkaa chatissa tai jopa videopuheluyhteydellä, eli CamShare-ominaisuudella. Mutta, CamSharessa ei ole ääntä ollenkaan, vaan kommunikointi tapahtuu tekstitse. Täten ei ole täyttä varmuutta onko ruudun toisella puolen todella kuvassa oleva daami, vai onko kyseessä vain videotallenne. Toki naista voi pyytää vaikka nostamaan yksi sormi pystyyn, niin tietää onko kyseessä juuri tämä nainen.

Anastasia Date hinnat

Sivustolla on todella kallista kommunikoida naisten kanssa. Hinta riippuu siitä, kommunikoitteko teksti-chatilla vai CamShare-videopuhelulla. Veloitus tapahtuu minuutti- ja krediittipohjaisesti.

Hinnat menevät kuta kuinkin näin:

 • Teksti-chat: 1 krediitti per minuutti
 • CamShare: 6 krediittiä per minuutti

Ja krediittien hinnat riippuu kuinka paljon ostat niitä kerralla:

 • 20 krediittiä $15,99
 • 160 krediittiä $96
 • 1000 krediittiä $399

Euroissa hinnat suurinpiirtein samat, hieman vähemmän, eli 15,99 dollaria on vajaan 15 euroa.

Maksaminen tapahtuu luottokortilla.

Anastasia Date ei ole mikään köyhän miehen seuranhakusivusto vaan siellä todella osataan rahastaa.

Loppusanat + vaihtoehtosivusto

Anastasia Datesta jää kuva mallitoimistona, jossa chattaily ja videokeskustelut naisten kanssa ovat todella kalliita. Ei välttämättä siis paras vaihtoehto normaalia deittiseuraa tai jopa vaimomateriaalia etsivälle suomalaiselle miehelle.

Jos mielessä on hakea vaimo ulkomailta, kannattaa katsoa tavallisten deittisivustojen suuntaan. Anastasia Date sopii, jos haluat jutella ja video-chattailla maailmanluokan kaunotarten kanssa eikä sinulla ole ylimääräisestä rahasta pulaa. Olettaen siis, että kuvat ovat edes videochattailijoilla aitoja.

Kokeile mieluummin UkraineDate.com -sivustoa, jossa on ”aitoja” ukrainalaisia naisia, josta löytyy takuulla juttuseuraa.

Millaisia AnastasiaDate kokemuksia sinulla on? Laita kommenttia alle.

6 KOMMENTIT

 1. Kävin tapaamassa kaunista tyttöä Poltavassa jonka tapasin Anastasia daten sivuilla.Muuten Ok matka mutta tyttö ei puhunut englantia ja hän oli värvännyt tulkin joka oli tosi kallis. He esittelivät Poltavan aluetta ja se oli mielenkiintoinen ja kaunis kaupunki mutta englannin kielentaitoisia ei tullut vastaan. Vaihdettiin sähköp. osoitteita mutta seurustelu lopahti kuitenkin pian. Olen harkinnut uutta matkaa tänä syksynä.

  • Hei Reijo

   olisin kiinnostunut tietämään että pitääkö kuvat paikkansa kun viestien kuvat ovat täysin erilaiset kuin profiili kuvat
   ja vastasiko tyttö sitä mitä pitikin
   olen nyt useiden naisten kanssa ollut yhteydessä ja en tiedä sitten ovatko aitoja vai ei
   mutta tarkoitus olisi lähteä paikan päälle katsastamaan mitä siellä on vastassa
   siis kyse on nimenomaan Anastasia date
   olisi hyvä kuulla sinun kokemuksiasi

 2. Hei axel. Olen sitä mieltä että kannattaa mennä paikan päälle tutustumaan tyttöihin. Lisäksi Ukraina on kiinnostava maa ja erittäin edullinen esim. ravintolahinnat.
  Tyttö jonka tapasin vastasi täysin kuvia jotka oli hänen profiilissa. Ja ilmeisesti hän etsi ulkomaista miestä tosissaan koska hänen profiili katosi myöhemmin anastasia daten sivuilta.
  Hän oli solakka ja osasi poseerata kun otin kuvia. Mutta lähempään tuttavuuteen en päässyt ja aina oli esiliina mukana joka oli tulkki. Sain kyllä hänen sähköposti osoitteen mutta kiinnostus loppui koska siitä puuttui se jokin. AD:n sivuistoilla olen tavannut monta kiinnostavaa ladya mutta en ole vielä päättänyt lähteä paikan päälle vaikka joku on ollut valmis tapaamaan siellä.

 3. Kokemuksestani voin sanoa, että turhaa koko homma, huijausta, rahastusta e.t.c ja vastineeksi saat valheita ja turhia lupauksia, roikutetaan deitti palastalla kirjeitse, chateissä ja ei lähetetä yhteistietoja minkäänlasia vaikka pyytäisit sata kertaa. Sitten kun kerrot tämän palvelun ylläpitäjälle niin vastaus on että kävipä sinulla huono tuuri ja kehotetaan yrittämään uudelleen. Minulta meni 2500 € ihan hukkaan ja taphtumasta on mennyt 3 vuotta ja vituttaa suunnattomasti, että huijareita on deittipalastat täynnä. Todella halvemmaksi tulee, kun menee paikan päälle itse ja yrittää etsiä sieltä englantia puhuva nainen, joka osaa venäjää lähtee tulkiksi mukaan, jos menaa saada jotain sanotuksi-

  Tarinani on kuin satu kirjasta, oli köyhä tyttö joka hoiti sairasta äitiänsä ja aikansa kun olimme keskusteleet anastasiadate.com hän antoi emailinsa ja ajattelin että nyt vihdoinkin onnistu mutta 5 kk keskustelimme siteen facebookin kautta ja hän antoi osoittensakin Odessaan missä hän asui, ja yritin uskoa ja luottaa, että näkisin vielä joskus hänet. MUTTA tietenkin hän alkoi pyytää minulta rahaa passia varten ja yritin kaiken keinoin saada häntä tulemaan suomeen tapamaan minua, koska minulla ei ole aikaa lähteä paikan päälle, koska olen yksityisyrittäjä. Sitten tämä typykkä halusi passiin rahaa ja sanoin, että miten meinaat päästä suomeen jos sinulla ei ole lentolippua ja kohta pyydät siihenkin rahaa. Niin vastaus oli, että ei tarvitse kuin viisumiin ja passia varten 120 € ja minä tietysti suostuin lähettämään hänelle rahat välitystoimiston kautta. Sovitiin että hän ja minä luotamme toisimme Mutta ei kuulunut pitkään aikaan mitää ja sitten hän oli muka menossa Kieviin hakemaan viisumia ja sen jälkeen ei ole vastannut mihinkään yhteydenottoihin email, face. Kerran sitten soitin kuukausien päästä siihen puhelin nro mistä hän oli soittanut niin siellä vastasi venäksi joku jätkä, pyysin englanniksi. että saisin puhua Anastasian kanssa kahden kesken, mutta hän mölötti venäjää ja sulki luurin kiinni… VITUTTAA VIELKIN !!!!!!!

 4. kiitos paljon kommenteista, ja valaisivat todella paljon minua,
  koska olen 2 vuotta ollut anastasian date sivuilla ns,” vakkari”
  ja nyt tulee kärsivällisyys ja mittarini täyteen, enkä ole päässyt siihen tulokseen että onko oikeita vai huijareita, tapaamis ehdotuksia on valtavasti, mutta se todellisuus puuttuu, you know ???
  taidan tehdä sen siirron, että menen paikan päälle ja katson tilannetta siltä osalta.
  tiedän että ukraina on ihana maa, kaikkineen historiallisuuksineen ja naiset ehkä ovat sitä, mitä niistä kerrotaan, mut eny way, otan matkan sinne ja nautin maisemista yms…. ja katsotaan tuleeko vai onko mitään vakavempaa tiedossa, mutta laitan viestiä, miten kaikki meni ns. jos on kerrottavaa.
  kiitos teille vastauksista

 5. Anastasia date on huijarisivusto. Meni hirveästi rahaa. Ne tekee vain töitä siellä ja yrittävät vielä huijata lisää kun pääsin yhteyksiin suoraan. Siitä oli myös paikallisessa mediassa. Multa meni 3000 eur hukkaan. Lopettakaa vittuun hölmöily!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here