Vaimo Virosta? 5 vinkkiä kun aikeissa on löytää nainen Virosta

Vaimo VirostaTekisikö mieli löytää vaimo Virosta?

Tai ylipäätään tutustua virolaisiin naisiin?

Tässä tulee vinkkejä kauniita ja naisellisia eestittäriä haikaileville suomalaisille miehille:

1. Virolaiset naiset rahan perässä vai ei?

Kyllä ja ei.

Aloitetaan ei-vaihtoehdosta: Viro on tänä päivänä EU-maa, josta Viron passin haltijat voivat muuttaa mihin tahansa EU:n alueelle. Maan keskipalkka on jo n. 1100 euroa kuussa sekä varsinkin nuoret virolaiset ovat koulutettua ja kielitaitoista väkeä. Eli virolaiset naiset ovat usein taloudellisesti itsenäisiä eivätkä huoli enää ketä tahansa suomalaista vodka-turistia.

Mutta: jotta totuus ei unohtuisi, Tallinnassa esimerkiksi siivooja saattaa tienata vain reilun 2 euroa tunnissa ja kun kaupungin vuokratasot hipovat jo pienehkön suomalaisen kaupungin tasoa, ei maa todellakaan ole vielä yhtä hyvinvoiva kuin esimerkiksi Suomi. Perus Suomi-mies on edelleen kovaa valuuttaa, sillä hän voi tarjota naiselle mahdollisuuden parempaan ja mukavampaan elämään.

2. Virolaiset naiset Suomessa?

virolaiset naisetSuomessa ja etenkin pääkaupunkiseudulla asuu paljon virolaisia. Tarkemmin sanoen Suomessa on n. 50 000 virolaista, joista naisten osuus on vajaat 50 % (stat.fi).

Heistä osa on tietty naimisissa ja parisuhteessa, mutta kyllä täällä virolaisia sinkkunaisiakin on. Heitä voi tavata ihan missä vaan; työpaikoilla, harrastuksissa sekä esimerkiksi suomalaisilla deittisivustoilla.

Suomi24 Treffit -sivustolla on paljon käyttäjiä (jossa tosin runsaasti miehiä) tai sitten Eliittikumppani.fi:ssäkin saattaa olla suomea puhuvia virolaisia naisia.

3. Tallinnassa naisen iskeminen?

Kun aikeissa on löytää nainen Virosta, voit lähteä ihan perus Tallinnan matkalle ja tutustua yöelämässä naisiin siinä missä Suomessakin. Asiallisesti käyttäytyvälle Suomi-miehelle löytyy taatusti juttuseuraa Tallinnan yöelämästä.

Mutta muista:

Vaikka moni Virossa puhuu suomea jonkin verran, älä silti lähde avaamaan keskustelua suomeksi. Yleisesti ottaen on melko junttia aloittaa keskustelu suomeksi Virossa ollessa, eli avaa englanniksi tai viroksi. Varsinkin nuoret puhuvat hyvää englantia.

Isoja virolaisia deittisivustoja ovat esimerkiksi amoremi.ee tai date24.ee, mutta nämä sivustot ovat vain viroksi. Jos puhut viroa, niin sinne vaan sekaan!

4. Vironvenäläiset & virolaiset naiset

Virolaiset eivät ole mitään monoliittista massaa, vaan tässä pienessä maassa on hyvinkin erilaisen taustan omaavia ihmisiä – nimittäin venäläisiä ja virolaisia.

Viron 1,3 miljoonasta asukkaasta n. 300 000 on vironvenäläisiä, jotka asuvat pääasiassa Tallinnassa sekä maan itäosissa. Virossa on esim. tämän Ylen jutun mukaan reilu 200 000 ihmistä, joilla ei ole Viron kansalaisuutta. Osalla on Venäjän kansalaisuus, osalla ei mitään kansalaisuutta.

Mikäli naisella ei ole Viron passia, on hänen vaikeampaa muuttaa Suomeen, mikäli parisuhteessa näin pitkälle edetään.

5. Vaimo Virosta vs. Suomesta?

Monikulttuuriset parisuhteet ja avioliitot muodostavat omat haasteensa, sitä ei käy kieltäminen. Tosin, eivätkös kaikki parisuhteet ole haasteellisia pidemmän päälle?

Virolaiset naiset saattavat olla hieman räiskyvämpiä persoonia verrattuna suomalaisiin. Kuten kaikkien suomalaisten rakastama Anu Saagim toteaa, ”suomalaiset ovat hiiriä” verrattuna virottariin. Virossa nainen pukeutuu usein näyttävästi ja naisellisesti siinä missä Suomessa naiset suosivat käytännönläheisempää vaatetusta.

Virolaiset miehet eivät ole (vielä) mitään täysin feminisoituja nyökyttelijöitä, vaan siellä mies on mies ja nainen on nainen. Tällaisista perinteisemmistä kulttuureista tulevat naiset arvostavat miestä, joka ei ole pelkkä kiltti ovimatto. Eli mikäli olet tottunut olemaan suomalaisen naisen tossun alla, virolainen nainen syö sinut elävältä.

Eli nyt, jos aikeissa on löytää vaimo Virosta, lähde Tallinnaan lomalle tai tsekkaa vaikkapa suomalaiset treffipalstat. Siellä näkyy aika ajoin myös Suomessa asuvia virolaisia naisia!

Mitä ajatuksia virolaiset naiset herättävät? Kommentoi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here