ThaiCupid kokemuksia ja vinkkejä tämän thai-deittipalvelun käyttöön

ThaiCupid kokemuksiaTässä artikkelissa ThaiCupid kokemuksia, eli tarkastelussa on tämä thaimaalaisten naisten ja länsimaalaisten miesten suosima treffisivusto.

Jos olet lähdössä Thaimaahan ja haluat sopia treffit jo ennakkoon, on tämä loistava sivusto siihen.

Väkeä ja naisia on palvelussa niin paljon, että oksat pois.

Jos suomalaisessa deittipalvelussa on miesten ja naisten suhde 70:30, niin Thai Cupidissa se on vähintäänkin täysin päinvastainen – naisten osuus todennäköisesti vieläkin suurempi.

Etsit sitten vaimoa Thaimaasta tai ihan vain deittiseuraa lomasi ajalle tai muuten vain nettitreffiseuraa, kannattaa tätä sivustoa kokeilla.

Rekisteröityminen (ja tunnin ilmaiskokeilu?)

Rekisteröityminen tapahtuu helposti:

Siirry ThaiCupid.comiin (menee suomenkieliselle sivulle)

Laitat etunimen, sukupuolen, iän, sähköpostiosoitteen ja keksit salasanan.

Ja sitten oletkin jo palvelussa sisällä.

Testissämme ruutuun pamahti tarjous, jotta kun lisäät oman kuvasi profiiliin heti, saa 1 tunnin ilmaista käyttöaikaa. Tämän voimassaolosta emme mene takuuseen, mutta kokeile rekisteröityä itse ja katso tilanne.

Voit samantien etsiä naisia (tai miehiä) palvelusta sen erittäinkin tarkan hakukoneen avulla, josta lisää alempana.

ThaiCupidin ominaisuudet

Sivuston kieli ja kääntäjä:

Ensinnäkin, koko sivusto on suomenkielinen. Myös viestittely onnistuu suomeksi, jos englanti ei suju (vain platina-jäsenyydessä). Tällöin homma toimii sillä tavalla, että palveluun integroitu kääntäjä kääntää viestit. Nainen saattaa kirjoittaa sinulle thaiksi, jolloin klikkaat ”Käännä” ja viesti kääntyy englanniksi tai suomeksi. Parhaiten kommunikointi kuitenkin tapahtuu, kun molemmat kirjoittavat samalla kielellä, esim. englanniksi.

Käyttäjien haku:

Palvelussa voit etsiä käyttäjiä perushaulla iän, Thaimaan osavaltion ja kaupungin mukaan. Sitten kun avataan tarkennettu haku, avautuu sinulle todella laajat mahdollisuudet löytää sinulle sopivaa seuraa. Hakukriteerejä on kymmeniä. Voit ensinnäkin hakea esimerkiksi kielitaidon mukaan, mikäli haluat löytää hyvin englantia puhuvan naisen. Lisäksi voidaan etsiä jopa ulkonäön, vuositulojen ja ammatin mukaan.

Keskustelu & chat:

Voit lähettää käyttäjille joko viestejä, mikäli nämä eivät ole juuri sillä hetkellä onlinessa. Voit myös katsoa aktiivisia käyttäjiä ja avata samantien chat-ikkunan ja aloittaa keskustelun.

Premium-jäsenyyden hinnat

Sivustolla on 3 eri jäsenyystyyppiä. Perus on ilmainen, jolla voi selailla profiileja, mutta ei voi lähettää eikä vastaanottaa viestejä. Saat kyllä ilmoituksen, kun joku osoittaa kiinnostusta tai lähettää viestin, mutta et voi lukea niitä.

Kulta-jäsenyys:

  • 1 kk = 29,98 €
  • 3 kk = 19,99 € / kk (yht. 59,98 €)
  • 12 kk = 10 € / kk (yht. 119,98 €)

Platina-jäsenyys:

  • 1 kk = 34,98 €
  • 3 kk = 23,33 € / kk (yht. 69,99 €)
  • 12 kk = 11,67 € / kk (yht. 139,99 €)

Platina-jäsenyydessä tulee extrana ominaisuuksia, joilla voit saada omalle profiilillesi enemmän näkyvyyttä ja nousta hakutuloksissa korkeammalle. Lisäksi voit kääntää saamasi ja lähettämäsi viestit omalle kielellesi, eli esim. suomeksi. Perus englantia puhuva pääsee kulta-jäsenyydellä hyvin alkuun.

Maksun voi hoitaa esimerkiksi luottokortilla tai PayPalilla.

Vinkit ThaiCupidin käyttöön

Oletetaan, että olet mies ja etsit palvelusta thaimaalaisia naisia. Vaikka thaimaalaisilla naisilla on tietty maine, kannattaa heitä silti lähestyä herrasmiesmäisesti. Moni kirjoittaakin profiilissaan, että ei halua mitään seksuaalisia lähestymisiä osakseen, vaan he etsivät ”seuraa tositarkoituksella”. Vaikka Thaimaa on kuuluisa seksiturismistaan, on seksistä puhuminen silti ”tabu”, eikä siitä mielellään puhuta avoimesti. Eli mikäli lähestyt laadukkaampaa naista (eikä kyseessä ole ns. baarityttö), kannattaa jättää härskeimmät jutut myöhempään ajankohtaan.

Voit saman tien avata chatin käyttäjien kanssa. Näet heidän profiilistaan millaista miestä he etsivät. Useimmiten naiset hakevat huomattavasti vanhempaakin miestä. Esimerkiksi 30-vuotias nainen etsii tyypillisesti n. 25-60 vuoden -skaalalla miestä. ”Parhailla” tapauksilla on varaa olla ronkelimpia ja he asettavat ikävaatimuksensa lähemmäs omaa ikäänsä. Ihan perusjuttuja parisuhdemaailmasta – se kenellä on markkina-arvoa, sillä on varaa olla nirsompi.

Omaa profiilia kannattaa myös täyttää hieman. Korkeamman markkina-arvon naisille ei riitä pelkästään se, että siellä linjan toisessa päässä on länsimaalainen mies, vaan he haluavat myös tietää sinusta jotain ja nähdä kuvan. Thai-naisille ulkonäkö ei tosin ole niin tärkeä tekijä, vaan useimmiten he haluavat vain löytää ”hyvän miehen”.

Niin, ja koskaan ei kannata lähettää rahaa, vaikka nettituttavuus (huijari) minkälaisia tarinoita tai bisnesideoita ehdottaa. Kannattaa suhtautua ThaiCupidiin ihan normaalina deittisivustona, josta sovit treffit esimerkiksi sinne lomakohteessasi sijaitsevaan kuppilaan. Aivan kuin Suomessakin nettideittaillessa.

Eli siirry ThaiCupidiin ja kokeile palvelua itse. Jos olet ”asioinut” suomalaisilla treffipalstoilla ilman toivottua menestystä, olet ThaiCupidissa kuin lapsi karkkikaupassa.

Kirjoita myös omia kokemuksiasi ThaiCupidista alla olevaan kommenttiruutuun – hyviä tai huonoja!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here