Vaimo Ukrainasta? Tiedä nämä 5 asiaa ukrainalaisista naisista

Vaimo UkrainastaTällä kertaa otetaan käsittelyyn ukrainalaiset naiset. Millaista on tuoda vaimo Ukrainasta ja mitä asiasta pitäisi tietää?

Olet saattanut kuulla postimyyntivaimoista, joista on tehty jopa useampia dokumenttielokuvia.

Näissä leffoissa on kyse yleensä länsimaalaisten miesten ja itä-blokin maiden naisten välisistä avioliitoista. Välissä on saattanut olla jopa tulkki miehen ja naisen välillä, kun yhteistä kielitaitoa ei ole löytynyt.

Ukrainassa puhutaan yhä enemmän englantia ja ukrainalaisiin sinkkuihin voi tutustua kätevästi netissä aivan kuten Suomessakin. Toiminta ei siis ole enää yhtä hämärää kuin taannoin postimyyntivaimojen kohdalla.

1. Miksi ukrainalaistet naiset haluavat ulkomaalaisen miehen?

Ukraina on edelleen todella köyhä maa. Keskipalkka on vain n. 120 € / kk (Wikipedia) eikä Venäjäkonfliktien takia romahtanut valuutta tehnyt elämästä yhtään helpompaa. Oman maan talous on retuperällä eikä lähitulevaisuudessa ole tietoa paremmasta. Ukrainalaiset naiset (ja miehet) haluavat siis uusia mahdollisuuksia elämälleen.

Tiesitkö muuten, että Ukraina on 7:nneksi suosituin maa suomalaisten miesten avioliitoissa ulkomaalaisten kanssa? Eli moni on päätynyt naimisiin ukrainalaisen kanssa. (Tästä lisää vaimo ulkomailta -artikkelistamme)

Palkka-asiasta vielä: Kun koulutettu ihminen, esimerkiksi opettaja tienaa vain satasia kuussa, on monella haaveissa muutto länteen tai oman elintason kohottaminen kotimaassa rikkaamman miehen avulla.

Toisekseen, kaikki eivät ole pelkän rahan perään. Omillaan toimeen tulevat ukrainalaiset naiset haluavat usein koulutetun ja fiksun miehen ulkomailta, syystä että:

2. Ukrainassa on ylitarjontaa naisista

Ukrainassa on maailman 6:nneksi eniten naisia suhteessa maan miesväestöön. Tämä johtuu kyseisen tutkimuksen mukaan siitä, että elinajanodotteet ovat niin erilaiset miesten ja naisten välillä sekä entisen Neuvostoliiton maissa on korkea nuorten miesten kuolleisuus (erityisesti alkoholiin liittyvien kuolemien takia).

Eli kun oman maan miehet ovat löytäneet naisensa, jäljelle jää runsaasti sinkkunaisia. Osa naisista tietty pitää itsensä sinkkuna mahdollista länkkärimiestä varten, koska ei halua asettua paikallisen, mahdollisesti alkoholisoituneen miehen kanssa avioliittoon.

3. Näin tapaat ukrainalaisia vaimoehdokkaita

Voit tietenkin reissata Ukrainaan, esimerkiksi Kiovaan ja lähteä yöelämään bongaamaan naisia. Voit myös tutustua naisiin ihan missä tahansa, vaikka kadulla reittiä kysyen. Todennäköisesti pääset juttuun helposti paikallisten naisten kanssa, juurikin kohdissa 1 ja 2 mainittujen syiden takia.

Helpoin tapa tutustua ukrainalaisiin naisiin on netissä:

Kannattaa vältellä näitä aivan räikeimpiä ”naistenvälitystoimistoja”, kuten Anastasia Datea ja mieluummin keskittyä normaaleihin deittisivustoihin. Naiset puhuvat usein hyvää englantia, joten juttuun pääsee nopeasti eikä siihen todellakaan tarvitse väliin mitään avioliittoagentuuria vetämään rahaa välistä.

Yksi hyvä vaihtoehto on kokeilla UkraineDate -sivustoa, jonka omistaa suuri maailmanlaajuinen yritys, Cupid Media. Rekisteröityminen ilmaista (pääset näkemään profiileja) ja maksullista jäsenyyttä pääsee kokeilemaan alkaen n. 30 eurolla (1 kuukaudeksi otettaessa). Käyttäjiä on runsaasti ja hakutoiminto on todella tarkka. Voit hakea esimerkiksi kaupungin, kielitaidon ja jopa ulkonäkötoiveiden mukaan.

4. Miksi vaimo Ukrainasta? Millaisia naiset ovat?

Suomalainen (eurooppalainen) mies on Ukrainassa haluttua seuraa. Eli mikäli kotimaan deittailumarkkinoilla ei ole tullut menestystä tai et ole löytänyt haluamaasi, on Ukrainassa tilanne aivan eri. Myös vanhempaan ikään ennättäneet miehet löytävät halutessaan vaimon Ukrainasta. Tällöin naiset ovat hieman kypsempiä ja he haluavat vain turvallisen miehen ja avioliiton ilman sen syvällisempiä vaatimuksia.

Sitten on tietenkin nuoret, koulutetut ja modernit naiset, jotka eivät hae miestä vain eurooppalaisen oleskeluluvan tähden. Heille ei riitä pelkästään se, että miehellä on ”hyvän maan” passi ja OK-tasoiset tulot. Tällaisen naisen iskemiseen pitää jo miehenkin olla sosiaaliselta statukseltaan hieman parempaa materiaalia (tai huomattavan paljon painetta pankkitilillä).

Ukrainassa on edelleen perinteiset sukupuoliroolit, eli nainen kokkaa, siivoaa ja tekee muita perinteisiä ns. naisten töitä. Miehen tehtävä puolestaan on hoitaa ja pitää resurssit kunnossa. Eli on suuri todennäköisyys, että saat ahkeran kodin hengettären ukrainalaisesta naisesta.

Ja jos haluat löytää ulkonäöltään missitason naisen, mutta oma ulkonäkösi tai pankkitilisi saldo ei siihen kotimaassa riitä, kannattaa katsoa Ukrainan suuntaan. (Katso vaikka tuota yllä mainitun deittisivuston tarjontaa)

5. Ukrainalainen vaimo Suomeen?

Ukrainalaisella passilla ei noin vain matkusteta maan ulkopuolelle. Myös tästä syystä nainen ei panisi pahakseen saadessaan oleskeluluvan EU-maahan.

Jos päädyt seurustelemaan ukrainalaisen naisen kanssa, on jossain vaiheessa edessä sitten suhteen virallistaminen avioliitoksi, mikäli haluatte muuttaa yhdessä Suomeen. Eli menet naimisiin Ukrainassa, elät hänen kanssaan siellä jonkin aikaa (tai asut itse Suomessa ja olette etäsuhteessa) ja jonkin ajan kuluttua haette naiselle viisumia Suomeen. Sitä tuskin irtoaa aivan parin viikon avioliiton jälkeen. Lisätietoja maahanmuuttoviraston nettisivuilta.

6 KOMMENTIT

  1. Hei.
    Haluaisin todella tutustua perinteiseenn ukrainalaiseen naiseen.

  2. Jos ukrainalaisella on biometrinen passi, hän ei tarvitse maksimissaan 3 kk:n oleskeluun Schengen-alueelle viisumia.

  3. Cupid Media on huijarifirma,rahat meni eikä profiilia päivitetty,vielä tuli ilmoitus että jäsenyys jatkuu automaattisesti,älkää hyvät ihmiset astuko tähän miinaan. Siivet alle ja Kiovaan tulee halvemmaksi ja saa mitä tilaa.

  4. Jäsenyydessä on oletuksena jatkuva jäsenyys mutta se on Profiili osiossa helppo ”tägätä” pois. Määräajan lähestyessä sivusto kyllä muistuttaa hyvissä ajoin sen loppumisesta.

  5. Mitä muita mahdollisia ongelmia voi tulla ukrainalaisten kanssa tutustumisessa, kuin perinteinen rahan pyytäminen. Onko mitään muuta huomioon otettavaa? Kiinnostaa kyllä todella.

  6. Millainen miesreppana tarvitsee tällaista eläinkauppaa?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here