Missä tavata sinkkumiehiä ja -naisia? Tässä 9 vinkkiä!

Missä tavata miehiä/naisiaOletko taas yksin kotona sinkkuna ja mietit missä niitä vapaita miehiä tai naisia voi tavata?

Arki pyörii omalla painollaan ja näet samat naamat päivä toisensa jälkeen. Kavereista ei välttämättä ole yöelämään lähtijöiksi tai et muuten vain viihdy yössä?

Tinder on koluttu läpi ilman toivottua menestystä?

Ei hätää. Treffimaisteri auttaa.

Sinkkuja voi tavata missä tahansa, tämä on oikeastaan vain asennekysymys. Mutta listataan nyt ihan konkreettisia paikkoja, joissa voit tavata uusia ihmisiä.

9 parasta paikkaa tavata sinkkumiehiä ja -naisia

Osa näistä on aika normaaleja juttuja, osa vaatii epämukavuusalueelle menemistä ja valmiutta siihen, että haluat kehittää ja haastaa itseäsi!

1. Ruokakaupassa, kadulla

Kannattaa ensinnäkin unohtaa se ajatus, että sinun pitäisi ”lähteä” johonkin tapaamaan sinkkuja. Voit tavata miehen tai naisen vaikka talosi rappukäytävän ovella, tai ruokakaupassa. Unohda se kiireellä joka paikkaan suhaaminen ja pidä silmät auki. Ole aina valmis small talkille missä tahansa tilanteessa. Jos joku nätti vierustoveri katselee samaa hyllyä ruokakaupassa, kysy vaikka kokkausvinkkiä.

Kerran kun menetät tuntemattomalle ihmiselle puhumis -neitsyytesi, on se sen jälkeen aina vain helpompaa. Toistoja vaan v-tusti alle, niin se alkaa pian sujumaan.

2. Kuntosalilla

Nykyäänhän kaikki käyvät enemmän tai vähemmän tosissaan salilla. Se on mitä parhain paikka, mikäli etsit sporttista miestä tai naista. Ja miksei vähemmänkin sporttista – kuten todettua, kaikkihan siellä käyvät treenailemassa omien mieltymysten ja intensiteetin mukaan.

Aloita pienillä katseilla ja jos saat vastakaikua, moikkaa häntä seuraavalla kerralla. Ehkä jossain vaiheessa vaihdetaan jo sanojakin. Salilla iskeminen tapahtuu paljon hitaammin kuin esimerkiksi yöelämässä 😉

3. Kursseilla

Yhteiset mielenkiinnon kohteet ovat loistava pohja löytää treffiseuraa ja jopa oma kumppani!

Hakeudu siis jonkin uuden harrastuksen pariin (tai aloita jokin vanha sellainen uudestaan). Erilaisilla kursseilla voit tavata miehiä ja naisia saman harrastuksen parista.

Kielikursseilla oppitunnit ovat rentoja ja fokus on käytännön harjoitteissa. Tulette siis kommunikoimaan paljon esim. vierustoverin kanssa. Todella hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin rennossa ympäristössä! Jos et suoraan tapaa ihastuksia, saatat saada uusia kavereita.

Ja uudet kaverit luonnollisesti tarkoittavat uusia sosiaalisia ympyröitä, joista voit löytää myös mielenkiintoisia sinkkuja!

4. Työpaikka, koulu, paikka jossa käyt säännöllisesti

Tiesitkö, että jos näet jotain samaa ihmistä useamman kerran ja säännöllisesti, alatte vaikuttamaan mielenkiintoisemmilta/viehättävämmiltä toistenne silmissä? Ihan oikeasti. Tämä perustuu sosiaalipsykologian tuttuusvaikutukseen.

Vaihdatko aina katseita sen kantakahvilasi työntekijän kanssa? Tai työpaikalla jonkin toisen osaston tyyppi on tällainen?

Pyri tekemään aloite jonkin tällaisen kaukoihastuksen kanssa. Jos olet nainen, jätä sille kiinnostavalle miehelle vaikkapa lappu, jossa lukee lyhyesti esim. ”Hei! Kahville joskus?” ja numerosi mukaan. Jos et siis kehtaa koko kahvilan jonoa pysäyttää verbaalisesti tapahtuvan iskuyrityksen johdosta.

5. Netissä

Tämä tuskin yllätti. Jos edelleenkin omaat ennakkoluuloja nettiseuranhakua kohtaan, kannattaa ne unohtaa. Kaikkihan etsii seuraa netissä. Tinder on kenties enemmän ulkonäköön ja yhden yön juttuihin keskittyvä deittisovellus, mutta hieman vakavemmin otettavilla treffipalstoilla tapaa tositarkoituksella seuraa etsiviä sinkkuja.

Ehkäpä Eliittikumppani.fi on sellainen hyvä vaihtoehto Tinderin ulkonäkökeskeiselle maailmalle tänä päivänä. Etenkin, jos olet noin 30-vee tai sitä vanhempi sinkku. Unohda ennakkoluulot, ja käy kokeilemassa.

Tai katso listaamamme Top-12 parhaat deittisivustot!

Lue tarvittaessa artikkelimme hyvän treffi-ilmoituksen tekemiseen!

6. Konsertit ja muut tapahtumat

Jos baareissa hilluminen ei ole enää sinun juttusi, konsertit ovat silti hyviä paikkoja tavata sinkkuja. Niihin moni jopa lähtee yksin, jos ei kavereista enää ole yöelämään lähtijöiksi. Yhteinen musiikkimaku yhdistää, joten kuka tietää kenet voit tavata siellä?

7. Lainaa kaverin koiraa (tai miehet: kaverin lasta)

Koiranomistajat tietävät, että koira yleensä yhdistää myös ihmisiä. Jos olet sinkku, lainaa kaverisi koiraa ja vie tämä kävelylle läheiseen puistoon.

Tai miesten kohdalla: jos kaverillasi tai sisaruksillasi on alle kouluikäinen lapsi, lähde hänen kanssaan kaupungille. Naiset suorastaan kaatuvat ihastuksesta edessäsi. Loistava small talkin käynnistäjä. Charlie Harper tuumaa, että hänen veljenpoikansa on jopa parempi kuin koira:

 

8. Sosiaalisen median kautta

Amerikkalaiset tämän päivän nuoret käyttävät ilmaisua ”slide into DM’s”, eli kun Instagramissa nähdään mielenkiintoinen ihminen, siitä liu’utaan yksityisviestien puolelle tekemään lähempää tuttavuutta.

Eli somessa aktiivisena oleminen saattaa avata mahdollisuuksia tutustumaan uusiin ihmisiin myös oikean elämän puolella.

9. Meetup-ryhmät (tai muut harrasteryhmät)

Tämä vinkki on erityisesti helsinkiläisillä sinkuille suunnattu. PK-seudulla nimittäin on useampi aktiivinen Meetup-palvelun kautta pyörivä ryhmä, jotka tapaavat silloin tällöin harrastuksensa tiimoilta.

Kyseessä on maailmanlaajuinen palvelu, jossa ihmiset järjestävät kotikaupungissaan tapaamisia omissa ryhmissään. Ryhmät on jaettu mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Ne eivät ole (yleensä) mitään sinkkuryhmiä, mutta ne ovat loistavia paikkoja tavata uusia ihmisiä – ehkä myös mielenkiintoisia sinkkunaisia ja -miehiä?

Yhteenveto

Sinkkumiehiä ja -naisia voi tavata siis ihan missä tahansa – kunhan vain asennoidut asiaan siten. Sanotaanko näin, että kenties sukupuolitautiklinikan odotushuone on sellainen paikka, jossa ei ole oikein sulavaa alkaa iskemään naisia tai miehiä, mutta muuten: se oikea voi yhtä hyvin tulla vastaan taloyhtiön polkupyörävarastossa tai vaikka kielikurssin viereiseltä istuimelta.

Kannattaa ajatella asiaa myös siten, että kuka tahansa uusi tuttavuus auttaa sinua löytämään sen unelmiesi naisen tai miehen. Uudet tutut/kaverit voivat esitellä sinut edelleen heidän kavereilleen jne. Tai seuraavan kerran yöelämässä törmäät tähän hyvänpäiväntuttuun ja hänen seurassaan on se kauan etsimäsi herra tai neiti oikea.

Katso seuraavaksi Treffimaisterin TOP 6 suosikki treffipalvelut.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here