Treffipalvelu haussa? Tässä meidän Top-7 parhaat treffipalvelut -listaus

treffipalvelutMikä on paras treffipalvelu?

Siitä voidaan olla montaa mieltä, mutta tässä jutussa tulee Treffimaisterin mielipide.

Tänä päivänä näitä seuranhakupalveluita alkaa olemaan mitä erilaisimpia – jakaen ihmisiä eri mielenkiinnon kohteiden, iän tai elämäntilanteen mukaan (esim. yksinhuoltajaäidit, eronneet jne.)

Mutta näin yleisellä tasolla, listasimme TOP 7 parhaat treffipalvelut netissä:

1. Tinder – tunnetuin treffipalvelu?

Treffipalvelu TinderTinder on maailman tunnetuin deittisovellus. Palvelu on erityisesti nuorten suosiossa ja se perustuu hyvin pitkälti ulkonäköön. Saat ruudullesi ehdotuksia miehistä tai naisista ja voit sen jälkeen joko hylätä (pyyhkäistä vasemmalle) tai hyväksyä (pyyhkäistä oikealle) ruudulla näkyvän käyttäjän. Kun molemmat ”hyväksyvät”, voitte aloittaa chatin.

Tinder on tullut tunnetuksi erityisesti siitä, että se on suosittu paikka (jos naama- ja kroppakerroin kunnossa) löytää vapaamielisempää seuraa ja yhden illan juttuja. Mutta yhä useampi sen käyttäjä on turhautunut siellä esiintyvään ”pelailuun” ja on siirtynyt muiden sivustojen käyttämiseen. Lisää niistä seuraavaksi:

2. Eliittikumppani – tasokkaampi palvelu, erityisesti 30+ koulutetuille sinkuille

paras treffipalvelu

Eliittikumppani.fi:ssä tyypillinen käyttäjä on hieman kypsempi eli alkaen noin plus/miinus 30-vuotias. Lisäksi yli 50-vuotiaita, jotka etsivät samanhenkistä seuraa tositarkoituksella löytyy myös paljon.

Kun liityt, täytät persoonallisuustestin, jonka perusteella sinulle sitten ehdotetaan kumppaniehdokkaita. Eliittikumppanissa on runsaasti käyttäjiä etenkin pk-seudulla sekä sitten muissa isommissa kaupungeissa, kuten Turussa ja Tampereella.

Kokeile ilmaiseksi: Eliittikumppani.fi

3. E-kontakti – tasokasta treffailua

E-kontakti tituleeraa itseään Suomen suurimpana deittisivustona. Eikä ihme. E-kontaktin omistaa Alma Media ja on jatkuvasti isosti esillä saman konsernin julkaisun, eli Iltalehden sivuilla.

paras treffipalvelu

Treffimaisteri suosittelee E-kontaktia etenkin yli 25-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Sivustolla on varsin hyvä miesten ja naisten jakauma, eli molemmilla hyvät mahdollisuudet bongata ehkä jopa se elämäsi rakkaus.

Ilmainen rekisteröityminen ja mikäli haluat viestitellä käyttäjien kanssa, silloin palvelu maksaa hieman (silti edullisempaa kuin yksi keskivertobaari-ilta).

PS. Nyt olisi rajoitetun ajan 3 päivän ilmaiskokeilu tarjolla, tee näin:

  1. Rekisteröidy E-kontaktiin tästä
  2. Tutustu rauhassa palveluun ja selaa sinkkutarjontaa
  3. Kytke maksu-sivulta ilmainen 3 päivän kokeilu koodilla EKJ0U1U19 (voimassa vain joulukuun 2019 ajan!)

4. Victoria Milan – vapaamielisempään seuranhakuun

salasuhde
Kuva: victoriamilan.fi

Victoriamilan.fi on tunteita jakava sivusto. Se on suunnattu naimisissa ja parisuhteessa oleville miehille ja naisille. Toki sinne voi myös sinkku rekisteröityä, mikäli haluaa löytää vapaamielisempää seuraa.

Saatat ihmetellä kuka tällaista käyttää. Eräs internet-sivustojen statistiikkaa tarjoava palvelu osaa kertoa, että Victoria Milanissa on lähes 300 000 sivuvierailua kuukaudessa, pelkästään Suomesta. Se on melko paljon se ja yltää lähes tulkoon noiden yllä mainittujen sivustojen kävijämääriin! Eli seksiseuranhakuun siellä on hyvät apajat.

Kokeile ilmaiseksi: VictoriaMilan.fi

5. 50plusmatch – yli 50-vuotiaiden treffipalvelu!

Treffit yli 50-vuotiaille

50plusmatch.fi ei ole ainoastaan nuorekkaille 5-kymppisille, mutta myös loistava paikka löytää seuraa senioreille – yli 70-vuotiaillekin. Kenenkään ei pitäisi jäädä kotiin potemaan yksinäisyyttä, jos vain tietokone, tabletti tai älypuhelin pysyy hyppysissä ja haluaa löytää seuraa! Tällä sivustolla on hyvä jakauma miehiä (48 %) ja naisia (52 %) ja tunnelma on huomattavasti rennompi kuin nuoremmille suunnatuissa palveluissa.

Lue lisää 50plusmatch kokemuksia.

6. Suomi24 Treffit – erityisesti naisilla varaa valita!

Toinen ilmainen palvelu on Suomi24 Treffit. Pääset viestittelemään muille ilmaiseksi (rajoitetusti tosin) sekä tietyistä lisäominaisuuksista voit halutessasi maksaa. Suomi24 jakaa mielipiteitä; seuranhakijoissa on kaikenlaista hiihtäjää. Mutta keskivertokansalaiselle sieltä varmasti löytyy paljon mielenkiintoisia sinkkuja. Miehiä palvelussa on runsaasti, joten varsinkin naisilla on mistä valita.

7. Happypancake – täysin ilmainen treffipalvelu

ilmainen treffipalvelu
HappyPancake.fi

Jos Tinderin pinnallisuus ei kiehdo, ja etsit seuraa tositarkoituksella, sitten kannattaa tutustua tähän:

Happypancake on helposti lähestyttävä treffipalvelu, joka on kokonaan ilmainen. Se on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille sinkuille. Sivusto on ilmaisuudestaan huolimatta todella siisti ja asiallinen. Ylläpito karsii turhat häiriköt sivustolta pois ja suurin osa käyttäjistä onkin liikkeellä tositarkoituksella.

Kaiken ikäistä sinkkua on mukana, mutta suurin osa kuitenkin 26-45 -ikäluokassa. Myös nuorempia, myös vanhempia on mukana.

..ja näillä vinkeillä treffipalvelut otetaan haltuun

Laitetaan tähän loppuun vielä muutama vinkki nettitreffeille:

Palvelun valinta

Se juuri sinulle sopivan palvelun löytäminen on ensin se tärkein juttu. Mieti millaista seuraa haluat etsiä, ja haluatko maksaa siitä vai et.

Itse asiassa moni (yleensä nainen) haluaa nimenomaan sen takia maksulliselle palstalle, koska siellä kokee vähemmän häiriköintiä ja epäasiallisia lähestymisyrityksiä. Kun joka päivä tulee sitä luokatonta herutusta äijiltä, niin siinä saattaa nainen siirtyä asiallisimpien palvelujen äärelle (ehkä jopa Eliittikumppaniin).

Muiden lähestyminen (huom. miehet!)

Jos olet mies, kannattaa naisten lähestymiseen suhtautua samalla tavalla kuin tuolla normaalielämässä selvinpäin. Monilla juttu lähtee lapasesta, kun netti tuo anonymiteettia ja näppäimistöllä uskaltaa kirjoittaa mitä tahansa. Mitään seksuaalisuuteen viittaavaa ei kannata laittaa ensimmäisiin viesteihin, eikä oikeastaan myöhempiinkään viesteihin. Herrasmiesmäisesti, mutta sopivalla flirtillä eteenpäin.

Kokeile siis lähestyä naista, kuten tekisit vaikka bussipysäkillä. Kysy jotain asiallista, ole kohtelias ja heitä jokin (ei-seksuaalissävytteinen) kehu. Toki, jos olet erittäin hyvännäköinen alfauros, siinä riittää pelkkä ”moi” -viesti naiselle, mutta perustallaaja joutuu hieman skarppaamaan, jos haluaa päästä treffeille.

Profiili ja sinne kuva!

Kannattaa panostaa omaan profiiliin ja laittaa hyvä kuva. Kuvalliset profiilit saavat 9 kertaa enemmän yhteydenottoja/vastauksia kuin kuvattomat!

Naisilla toimii iloinen ja ”ei liian ylpeä” kuva, miehillä toimii ryhdikäs ja ”ylpeä” olemus, mutta ei liian iloinen naama. Ihan oikeasti – nämä ovat erään tutkimuksen tuloksia. Lisää aiheesta löydät suuresta nettideittailu-oppaastamme.

Kärsivällisyys on valttia

Usein näkee keskustelupalstoilla valitteluja puolin ja toisin, että ei saa vastauksia viesteihin naisilta tai miehiltä. Tähän voisi olla pari neuvoa.

  • Lue tuo pari riviä ylempää linkkaamamme opas läpi ja pohdi voisitko parantaa taktiikkaasi
  • Pysy kärsivällisenä

Kärsivällisyydestä vielä:

Jos etsit sielunkumppania ihan parisuhteeseen asti, ei sen löytäminen kuulukaan olla helppoa. Eli pysy aktiivisena treffipalveluissa, paranna profiiliasi, juttele ihmisille. Ihan työstähän se saattaa välillä käydä, mutta on se palkintokin sitten sen arvoinen!

Millaisia kokemuksia sinulla näistä treffipalveluista? Kommentoi tuohon alapuolelle!

1 KOMMENTTI

  1. Mitä maksaa 0,5 v Suomi 24 trefipalvelut ja voiko maksaa paperilaskulla?
    Miten pääsee asiakkaaksi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here