Vaimo Thaimaasta? 8 vinkkiä kun mielessä on thaimaalainen nainen

Vaimo ThaimaastaOletko miettinyt, että pitäisikö hakea vaimo Thaimaasta?

Tämän on moni suomalainen mies toteuttanut.

Tilastokeskus osaa kertoa, että suomalaiset miehet solmivat avioliittoja vuonna 2015 noin 350 kappaletta thaimaalaisten naisten kanssa.

Tämä oli enemmän kuin minkään muun maan kansalaisten kanssa.

Mistä tämä johtuu ja millaisia ovat thaimaalaiset naiset, ja missä heitä tapaa? Tässä tiedonjyviä ja vinkkejä:

1. Tällaista on länsimaalaisena miehenä Thaimaassa

Jos olet käynyt Thaimaassa, saatat jo tietää, että siellä saa suomalainen ja ylipäätään länsimaalainen mies runsaasti huomiota. Thai-naiset flirttailevat hyväntuulisesti kalpeiden härmäläisten kanssa sen minkä kerkeävät. Missään et näekään yhtä iloisia ja hyväntuulisia 50+ ikäisiä suomalaisia miehiä kuin Thaimaan lomakohteissa.

Seksiturismi rehottaa erityisesti Pattayalla ja Bangkokin tietyillä alueilla. Itse maailman vanhimman ammatin harjoittajien lisäksi Thaimaassa moni ”tavallinenkin” nainen on valmis länkkärin tyttöystäväksi tämän loman ajaksi tai jopa vaimoksi. Tämä johtuu siitä, että maa on köyhä eikä sosiaaliturvaa oikein ole. Länsimaalaisiin naimisiin pääsy tuo turvaa.

Thaimaassa kuka tahansa länsimaalainen mies löytää naisseuraa. Oli hän sitten pyörätuolissa, vanha, nuori, lihava, laiha, ruma, komea, vammainen, mitä tahansa.

2. Naisen ja miehen rooli Thaimaassa

Jos Suomessa siilitukkainen feministinainen pyyhkii poikaystävällään lattiaa, on Thaimaassa huomattavasti selkeämmät ja perinteisemmät sukupuoliroolit.

Nainen siivoaa, kokkaa ja huolehtii miehen tarpeista. Miehen tehtävä puolestaan on huolehtia resursseista, eli tuoda rahaa kotiin. Jos siis haluat avioliiton, jossa mies on mies ja nainen on nainen – perinteisessä mielessä – hae vaimo Thaimaasta.

3. Naisen tapaaminen baarissa

Lennä paikan päälle, esim. Bangkokiin tai Pattayalle, mene lähimpään (tyttö)baariin ja katsele ympärillesi. Valitse mieluinen ja se on sitten siinä. Hän on 99 % varmuudella valmis ryhtymään vaimoksesi, tyttöystäväksesi tai samantien lähtemään harrastamaan haureutta.

Jos et halua bongata baarityttöjä, naisen iskeminen tapahtuu normaaleissa arjen tilanteissa samoin kuin Suomessakin. Lähesty kunnioittavasti naista ja pyydä tätä mahdollisesti treffeille. Naistenmies bongaa naisen mistä tahansa, ei-niin-naistenmies löytää viimeistään sieltä baarista seuraa.

4. Thai-naiset netin deittipalstoilla?

Paras vaihtoehto ottaa tuntumaa thaimaalaisiin naisiin on netin deittipalstoilla.

Jos aiot tuoda vaimon Thaimaasta, perus rallienglanti riittää. Thai-naiset puhuvat itse yleensä varsin perusenglantia. Netissä voit jutella useamman kanssa ja samalla pääset lämmittelemään taitojasi thai-naisten kanssa kommunikointiin.

Suosittelemme suuntaamaan ThaiCupid.comiin – itse sivusto on myös suomenkielellä. Naisia löytyy linjoilta ympäri vuorokauden ja juttukumppaneita löytyy 110% varmuudella – ja monta.

Thai naiset netissä
Kuva: thaicupid.com

Jos olet kokeillut nettideittailua Suomessa ilman menestystä, tulet todennäköisesti hämmästymään suosiotasi ThaiCupidissa.

5. Thai-naiset eri yhteiskuntaluokista

Kun vanhempi suomalainen mies tuo vaimon Thaimaasta, on nainen yleensä köyhältä maaseudulta. Koska oma perhe ja suku on köyhää, yleensä naiset lähtevät maaseudulta kaupunkiin tienaamaan rahaa ja ehkä jopa hakemaan sitä lottovoittoa, eli pyrkimään länsimaalaisiin naimisiin.

Thaimaassa on toki myös rikkaampaa, keski- ja yläluokkaista kansanosaa. Tällaisen taustan omaavia naisia voi sitten olla yhtä vaikea ellei jopa vaikeampi iskeä kuin esimerkiksi suomalaisia naisia. Monen tällaisen ”omillaan toimeentulevan” perheen vanhemmat eivät välttämättä noin vain hyväksyisi ulkomaalaista miestä tyttärelleen.

6. Jos haet vaimon Thaimaasta, nämä asiat kuuluvat samaan pakettiin

Saatat äkkiseltään ajatella, että eipä tuo yhden pienen thai-naisen elättäminen niin paljoa maksa. Mutta koska kyseessä on köyhä maa, jossa vallitsee yhteisöllinen kulttuuri, tulee samassa paketissa myös naisen perhe ja suku.

Hänellä mahdollisesti on jo lapsi(a) kotikylässään, josta pitää huolta isovanhemmat tai muut sukulaiset sillä välin, kun äiti on lähtenyt kaupunkiin tienaamaan rahaa. Siinä missä suomalaiset elävät yksilöllisessä kulttuurissa, jossa jokainen tekee rahoillaan mitä lystää, on thai-naisella isompi vastuu.

7. Thaimaalainen nainen vaimona

Ensinnäkin, kielimuurin takia keskustelut eivät tyypillisesti suomalais-thaimaalaisissa avioliitoissa mene kovinkaan syvällisiksi. Tämä on omiaan ruokkimaan sitä ajatusta, että tässä liitossa on hyvin selkeät sukupuoliroolit. Nainen hoitaa kodin siinä missä mies tuo rahaa ja sitten puuhailee omia juttujaan. Mutta homma saattaa olla jopa täydellinen diili suomalaiselle miehelle, joka ei stereotypioiden mukaan sen syvällisempiä juttele.

Thaimaalaiset ovat ahkeraa kansaa ja moni heistä työllistyykin Suomessa. Monet naiset haluavat tienata omaa rahaa ja kerätä säästöjä tuleviin eläkepäiviin aurinkoisemmassa Thaimaassa. Eli ei voida taaskaan yleistää, että kaikki thai-naiset lypsäisivät mieheltään kaiken minkä irti saa.

8. Hän on ihminen siinä missä muutkin

Kaikesta taloudellisesta laskelmoinnista ja parempien elinolojen perässä muuttamisesta huolimatta thaimaalainen nainen on aivan samanlainen kuin kuka tahansa muukin nainen.

Hän kaipaa turvallisuutta, rakkautta ja kumppanuutta mieheltään. Jos meinaat hakea vaimon Thaimaasta, niin onhan se selvää, että hän ei ole pelkkä seksi- ja kodinkonerobotti, vaan myös hänellä on tunteet ja tarpeet. Ajattelepa Suomen marraskuisia kelejä verrattuna Thaimaan aurinkoon. Siinä on aika iso totutteleminen kaukana omasta perheestä. Myös sosiaaliset suhteet ovat tärkeitä, eikä vaimo tule olemaan onnellinen pysyessään pelkästään siellä neljän seinän sisällä ilman omia ystäviä. Tällaiset asiat kannattaa myös ottaa huomioon, kun ajatellaan avioliittoa ulkomaalaisen naisen kanssa pidemmällä tähtäimellä.

Noniin.

Nyt olet oppinut perusteet thai-naisista ja ehkä saanut ajatusta tuodako se vaimo Thaimaasta vai ei. Suuntaa joutessasi ylempänä mainitulle deittipalstalle ja juttele thai-naisille vaikka samantien.

Ja mikäli haluat pysyttäytyä kotimaisissa naisissa, suunnista katsomaan listaamamme TOP 10 suomalaiset deittipalvelut!

8 KOMMENTIT

 1. joo nämä päti ennen vanhaan , ei enää , alkaa olla ihan suomi naisten meininki ,
  kannatta painaa vaan kaasua Bangkokissa ja jatkaa samantien naapurimaihin tai >>Filppareille
  Thaimaalaiset naiset on jo pilattu turhalla länsimaisvaikutuksella
  Ja lisäksi alkavat olla yhtä lihavia ja kärttyisiä kuin suomalaiset naiset:)
  Kunnioitan naisia ja olen kohtelias ja hyvätapainen mutta inhoan suomaisia miesnaisia
  en juo en polta enkä käy huorissa , olen ihan ok. näköinen treenaattu mies
  mutta se ei riitä …pitäisi olla rikas ja loppumattomiin aikaa hyysätä ja hellä ja raju ja asiallinen mutta leikkisä
  huumorintajuinen vaikka vastapuoli 100% tosikko jne….jne…
  voivittusentään näitä lihavia ,haisevia kaljaa kittaavia tupakalle haisevia siideriräystäsperseitä
  äänikin on kuin olis viskiä juotu urakalla, luonne on kuin aasin ja kanan hybridillä pienellä vittumaisuuden twustillä maustettu
  Nämä ei tietenkään koske kaikkia mutta joita se ei koske ovat varattuja:) useimmiten
  joten matkustaminen avartaa

  • Epäkorrektin huumorin ystävänä jouduin kyllä hieman nauramaan viestillesi, eli kiitos kommentista.

   Mutta vakavasti puhuen. Jos löydät vikaa jo useamman maalaisista naisista, niin kannattaisko alkaa miettimään myös sitä vaihtoehtoa, että voisiko itse tehdä jotain paremmin? Vähemmän punttia, enemmän vaikka lukemista..

 2. Ennen kuin alkaa thaivaimon ”metästykseen”, kannattaa lukea tämä kirjoitus. Welcome happy joy 🙂 Eihän elämä aina pelkkää ruusuilla tanssimista ole. Niissä ruusuissa on myös piikit. Mutta kyllä se onni löytyy etsimällä. Thaimaastakin.

 3. Hyvä Treffimaisteri ,
  Hienoa jos huumorintajusi on tallella, useimmilla ei ole.Joo löydän vikoja kaikista naisista ja maista.
  Kirjoitukseni olikin lähinnä suuntaa antava .Eihän toki aina näin ole mutta usein.
  Mitä me tästä sitten opimme …hmm.. emme mitään ja leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä.
  Löydän vikaa vain ja ainoastaan silloin kun jonkunmaalainen alkaa muistuttamaan suomalaista naista.
  Suomessa on edetty tasa-arvossa liian pitkälle ja tehty muurit ja barrikadit minkälainen pitää olla.
  Miehen pitää olla mies ja nainen samaan aikaan ja tehdä miehen ja naisten työt samalla kertaa.
  Suosittelenkin lämpimästi suomalaiselle naiselle suomalaista naista puolisoksi jos ei afrikasta ,arabimaista tai turkkikebabpizzalinjalta löydy 🙂
  nimimerkillä kaksi vaimoa , toinen otti ja kuoli ja toinen otti naisen vaimoksi, liekö suositukseni tehonnut kun sitä ehdotin:)

 4. Onhan se älyttömän kauheaa kun ei saakkaan olla se joka määrää kaiken ja helliäkkin pitäisi

 5. Mä oon sitä mieltä, että länsimaissa ei kukaan enää tiedä mitä elämästä halutaan ja mikä on tärkeää, koska kaikilla on kaikkea liikaakin ja tämä kertakäyttökulttuuri on mädättänyt meidän aivot. Mihinkään ei saa olla tyytyväinen. Pitää olla loputtomasti uutta materiaa, ei saa olla tyytyväinen kotiin, työpaikkaan, autoon, sukulaisiin, vaimoon tai edes jopa omiin lapsiin. Tavallisuus tuntuu olevan nykyään out. Oikeastaan jopa halveksuttavaa.
  Yhdyn kyllä nimimerkillä ”kuka olen” kirjoittaneeseen, että sama sairaus tuntuu vaivaavan vaurastunutta Thaimaatakin. Paikallisten englannin kielen taito turistikohteiden ja Bangkokin ulkopuolella ei lähentele edes rallienglantia, vaan käytännössä porukka ei osaa edes alkeita ja lausuminen ja aksentti käsittämätöntä useimmiten.
  Suuntaan Filippiineille. Ei kielimuuria. Suomalaiset naiset on nirsoja. Täällä tuntuu 36-vuotias muutenkin olevan ikäloppu papparainen (aikuisten) 23-28 vuotiaiden nuorten naisten mielestä, vaikka olenkin sydämellinen, fiksu ja komea treenattu mies.
  Tähän joku voisi sitten sanoa, että: ”Aivan liian nuoria sulle.”. Kaikki köyhien maiden ihmiset on paljon aikuisempia, kypsempiä jo nuorelta iältä. Varmasti johtuen vaikeammasta elämästä. Täysin biologista, että mies haluaa nuoren naisen. Ne, ketkä (lapsen) alaikäisen on sitten erikseen.

  • Fiksuja ajatuksia viestisi alkuosassa, mutta loppuosassa lähtee hieman lapasesta. Kannattaa katsoa myös peiliin ja suorittaa rehellistä itsetutkiskelua, että miksi ”sydämellinen, fiksu ja komea treenattu mies” ei ole onnistunut saman heimon naisten kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here