Oulun sinkut huomio: 6 paikkaa josta löydät seuraa Oulussa!

Oulun sinkutMissä ovat kaikki sinkut Oulussa?

Oulussahan on populaa jo yli 200 000, joka sen kun kasvaa vain:

On opiskelijoita, nuoria työssäkäyviä aikuisia kuin myös runsaasti 50+ sinkkuja.

Kaikille ikäluokille löytyy siis mies- ja naistarjontaa.

Jos olet sinkku ja etsit inspiraatiota seuranhakuun, tässä Treffimaisterin 7 vinkkiä, joiden avulla löydät seuraa Oulusta alta aikayksikön:

1. Oulun sinkut netissä? (Unohda Tinder!)

Mistä netin treffipalveluista löytyy eniten sinkkuja Oulusta?

Ensinnäkin, Tinderissä homma on yleensä sellaista vähemmän vakavaa seuranhakua. Siellä moni vain pelailee ilman aikomustakaan lähteä treffeille.

Jos haluat oikeasti scoorata itsellesi treffit Oulussa, tässä suosituksemme:

1. Eliittikumppani.fi – etenkin jos olet noin 30-vuotias tai yli, ja etsit asiallista seuraa (semi-)tositarkoituksella. Noin 70% palvelun käyttäjistä on korkeakoulutettuja. Unohda ennakkoluulot mitä liittyy ko. palveluun ja käy kokkeileen.

2. Jos etsit pelkkää seksiseuraa Oulusta, saattaa sitä löytyä Tinderistä, mutta ehkä vielä parempi paikka on VictoriaMilan.fi – se on aikoinaan lähinnä pettäjille (se se on ilikiää touhua) suunnattu palvelu, mutta tänä päivänä siellä pyörii paljon myös sinkkuja ja jopa pariskuntia, jotka etsivät vähemmän vakavaa seuraa Oulussa!

Lue myös: Top-12 deittisivustot Suomessa

2. BAR IHKU – yli 25-vuotiaat sinkut Oulussa löytyvät tästä yökerhosta

Jos et ole aivan juniori-iässä, (eli olet yli 22), on Bar Ihku yksi Oulun yöelämän kuumimpia paikkoja näin vuonna 2018. Sieltä löytyy useampi eri osasto ja viikonloppuiltaisin on usein myös live-bändi soittamassa.

Eli jos haluat tavata ihkuja oululaisia sinkkuja, ota siipimies tai -nainen mukaan, lähde ottamaan muutama kieltävä notkistava juoma ja lähde iskuhommiin.

3. Kaarle – Oulun yöelämän kestosuosikki niin nuorille kuin vanhemmillekin

Kaarlenholvissa / Jumprun pubissa on biletetty jo ties kuinka monta vuotta. Siellä niin nuoret varhais-2-kymppiset kuin myös kypsempi kansa viettää iltaa sulassa sovussa (siellä voi tavata jopa 50+ sinkkuja).

Yläkerrassa on tanssilattia, alakerrassa pubia ja muuta seurusteluosiota sekä terassilla voi harrastaa syöpäkääryleiden polttamista (ja siinä ohessa kysyä viereiseltä naiselta tai mieheltä tulta, joka on sopiva keskustelunaloitus).

4. Kuntosali, kuntonyrkkeily jne – loistavia tapoja löytää seuraa Oulussa:

Oululaiset sinkut ovat ahkeraa kansaa käymään kuntosalilla ja muissa liikunnallisissa harrastuksissa. Aloita siis jokin harrastus, jossa käy niin miehiä kuin naisiakin.

seuraa oulu
Moi, lähekkö joskus kahaville? -Joo!

Ja muista, että kuntosalilla iskeminen vaatii tahdikkuutta ja kärsivällisyyttä. Älä mene iskemällä iskemään vaan hae ensin kevyttä silmäpeliä. Jos hän antaa silmää takaisin, ehkä seuraavalla kerralla uskallat tervehtiä sitä kuumaa raudantakojaa.

Kun sali-ihastusta näkee useamman kerran, ehkä jossain vaiheessa on helpompaa aloittaa small talk. Mene vaikka kysymään voitko tehdä sillä laitteella, jonka läheisyydessä hän sattuu hillumaan. Pienin askelin tutustumista ja kun hetki on oikea, kysy häntä treffeille!

Eli, lähde salille, niin tulet kohottaneeksi kuntoa ja samalla näet ihmisiä! Pääset edullisesti kertamaksuilla Oulun kaupungin saleille, esimerkiksi Raatin tai Raksilan uimahallin salille (joissa käy niin miehiä kuin naisiakin), jos et halua heti liittyä pitempiaikaiseksi jäseneksi.

5. Kylmiltään miehen/naisen iskeminen Rotuaarilla tai ruokakaupassa:

Siihen ”oikeaan” törmääminen ei aina vaadi johonkin lähtemistä: baariin, sinkkutapahtumiin tai sinne salille.

Seuraavan kerran kun Rotuaarilla kävellessä tai Prisman käytävillä katseiden lukittuessa jonkin mielenkiintoisen ihmisen kanssa, tee jotain äläkä vain jähmety kuin peuran tuijottaessa vanhan Ladan ajovaloihin pimeällä maantiellä.

Kadulla voit mennä kysymään vaikka tietä johonkin, kysy vaikka missä on lähin ruokakauppa (vaikka tietäisit jo vastauksen). Jos pysäyttämäsi henkilö ei vaikuta vaivaantuneelta ja on porisevaa sorttia, jatka juttelua. Myönnä vaikkapa suoraan, että oikeastaan halusin vain tietää, että oletkohan sinkku? Jos on sinkku, niin pyydä kahville. Jos ei ole, toivota hyvät päivänjatkot! Ei se ole sen kummempaa.

Useimmille tällainen lähestyminen vaikuttaa aivan liian pelottavalta idealta. Mutta kun sen ensimmäisen ja toisen saat pois alta, sitten se menee jo rutiinilla.

6. Oulun sinkut erilaisilla kursseilla ja harrastetapaamisissa:

Oulussa kun ollaan, niin uskovaiset sinkut tapaavat tietenkin seurakunnan eri tilaisuuksissa tai missä tahansa suviseurat järjestetäänkään kunakin vuonna.

Jos sinulla on jokin harrastus, seuraile esimerkiksi Facebookin erilaisia ryhmiä mikäli siellä on tapaamisia.

Yksi hyvä tapa tavata uusia ihmisiä Oulussa, on mennä erilaisille kursseille vaikka avoimeen yliopistoon tai muihin opistoihin. Etenkin kielikurssit ovat suosittuja oululaisten sinkkujen keskuudessa. Jos olet mies, espanjan, ranskan tai italiankurssit ovat taatusti täynnä mukavia oululaisia naisia!

Yhteenveto

Sinkut Oulussa kuin missä tahansa kaupungissa ovat tuolla arkipäivän tilanteissa. Eli älä odota vain viikonloppua ja sitä seuraavaa ryyppyreissua.

Pääasia on aktivoitua joka rintamalla; yöelämä, kuntosali, kurssit, small talkin harrastaminen jokapäiväisissä tilanteissa jne!

Ja jos haluat helpoiten sopia treffit Oulussa, hoida homma kotiin jonkun deittisivuston kautta.

Jos sinulla on kokemuksia miten löytyy seuraa Oulusta, laita vinkkiä alla olevaan kommenttiosioon!

Lue myös:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here