Mistä löytää mies? 9 ideaa ja ajatusta kun tavoitteena on löytää hyvä mies

Mistä löytää miesJaa että mistä löytää mies?

Se voi löytyä mistä tahansa, kunhan vain ottaa sellaisen asenteen, että tutustua voi muuallakin kuin netin deittipalveluissa ja baarissa.

Ja jos otetaan kliseet esiin, paras tapa löytää hyvä mies ei ole välttämättä hakemalla hakeminen, vaan keskittymällä omaan elämään ja onnellisuuteen sinkkuna, ja siinä ohella sitten pitää silmällä potentiaalisia miehiä. Kun olet kiinnostunut itse erilaisista asioista, olet myös kiinnostavampi ihminen.

Tässä ajatuksia ja ehdotuksia kun pohdit mistä löytää hyvä mies:

1. Työpaikka

Joku viisas joskus sanoi, että ”don’t f#ck with the company”, mutta ei kannata jämähtää ajatukseen, etteikö omasta kuormasta voisi syödä. Moni on löytänyt miehensä työpaikalta.

Katsele työpaikkasi miestarjontaa ja pyri pääsemään juttusille uusien työkavereiden kanssa. Jos eivät he ole suoraan sinun tyyppiäsi, ehkä heillä on veli tai kaveri, joka on sinun unelmiesi prinssi. Sinun pitää vain tutustua uusiin ihmisiin, jotta tulet esitellyksi sille oikealle.

2. Kuntosali (valitse sali, jossa käy miehiä)

Sali on hyvä paikka viedä omaa naamaa esille. Jos käyt naisille suunnatulla salilla, vaihda salia. Mene sellaiselle salille, jossa käy runsaasti miehiä. Älä pysy siellä nurkassa tekemässä vatsarutistuksia tai mitälie jalkojenloitonnuksia, vaan mene sinne ”miesten puolelle”. Keskity omaan treeniin, mutta välillä skannaile ympäristöä, että löytyiskö sieltä mielenkiintoista katsekontaktia.

Älä käytä kuulokkeita, niin mies saattaa jopa aloittaa small talkin. Miehen on paljon helpompi heittää jokin kommentti siellä salilla, jos näkee, että nainen ei ole vain zombiena omassa älypuhelinmaailmassaan.

3. Hanki uusia ystäviä (miehiä ja naisia)

Sosiaalisten ympyröiden laajentaminen parantaa aina mahdollisuuksia löytää mies. Jos uusi työ- tai opiskelukaverisi pyysi sinua bileisiin, mene. Jos puolituttu pyysi sinua tupareihinsa, mene. Vaikka olet sinkku ja joskus jopa jämähtänyt sinne kotiin, lähde aina ulos ja sosialisoimaan, kun mahdollista. Ajattele siis pitkällä tähtäimellä. Uusien ihmisten tunteminen mahdollistaa tulla esitellyksi uusille miehille.

4. Meetup-ryhmistä

Jos haet hieman nörtimpää, teknologiasta kiinnostunutta tai muuten vain jostain tietystä aiheesta kiinnostunutta miestä, kannattaa tutustua Meetup-nimisen sovelluksen tapaamisiin.

Erityisesti, jos olet helsinkiläinen sinkku (muissa kaupungeissa se ei ole kovin aktiivinen). Kyseessä ei siis ole mikään parinhakusovellus, vaan yksinkertaisesti ihmiset tapaavat eri mielenkiinnon kohteiden tiimoilta.

5. Kielikursseilla käy myös miehiä

Fiksua ja filmaattista miesseuraa voi löytää esimerkiksi kielikursseilta. Naiset käyvät tunnetusti espanjankursseilla, mutta niin käyvät myös miehet. Jos olet reissunaisia ja kieltenopiskelu kiinnostaa, on edessäsi win-win -tilanne. Opit kieltä, tutustut uusiin ihmisiin ja ehkä löydät sen unelmamiehen.

6. Mies ulkomailta

Onko Suomen miehet jo nähty? Lähde vaikka Lontooseen, viritä Tinder kuumaksi ja hanki sinkkuelämääsi piristystä. Tai tutustu hieman syvällisemmin esim. eurooppalaisiin miehiin Match.comissa (siellä voi selata myös muiden maiden sinkkuja). Muista, että nyt kun olet sinkku, kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksi. Reissaa ja tutustu uusiin ihmisiin.

7. Konsertit / keikat

Jos ystäväsi ovat asettuneet parisuhteisiin, eikä baariseuraa meinaa enää löytyä, mitä tehdä? Lähteäkö yksin baariin vai meneekö se jo epätoivoiseksi? Yksi hyvä tapa lähteä yksinkin radalle on mennä suosikkiartistiesi keikoille. Voit keskittyä musiikkiin ja siinä ohessa ehkä törmätä mieheen baaritiskillä.

8. Miten löytää mies arjen tilanteista? Näin:

Mitä tehdä, jos näkee tuntemattoman miehen kadulla tai julkisella paikalla, ja johon haluaisi palavasti tutustua? Mene kysymään tältä jotain. Vaikka sitä, että tietääkö tämä mikä bussi menee paikkaan X. Tai missä sijaitsee kauppa Y. Näyttele eksynyttä ja semi-avutonta. Katso häntä silmiin ystävällisesti ja pitkään. Jos hänkin pitää näkemästään, ja on hereillä, hän todennäköisesti tekee vastakysymyksen. Ehkä jopa pyytää kahville? Eli jos mielestäsi naisen ei kuulu iskeä miestä, tällä tavalla voit itse tehdä aloitteen, silti tekemättä sitä ”oikeaa” aloitetta.

9. Netistähän se mies löytyy

Tuntuuko, että deittipalvelut jo pelattu läpi? Tai etkö ole vielä edes kokeillut kunnolla? Netistä löytyy vaikka kuinka monenlaista paikkaa, josta löytää hyvä mies.

Esimerkiksi:

  • Seuraa tositarkoituksella etsiviä sinkkumiehiä (lähinnä yli 25-vuotiaita) E-kontaktissa
  • Koulutettuja ja uraputkessa olevia sinkkumiehiä Eliittikumppanissa
  • Suoraviivaisempaa seuranhakua voi harjoittaa Tinderissä
  • Täysin ilmainen (ja asiallinen) deittisivusto: Happypancake.fi

Valitse siis omasi ja löydä juuri itsellesi sopiva mies. Kaikkea kannattaa kokeilla ja käydä treffeillä aina kuin mahdollista. Kun tapaat runsaasti erilaisia miehiä, opit myös millaisen miehen haluat ja millaista et halua.

Ja jos taidot on ruosteessa, lue seuraavaksi nettideittailu-oppaamme!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here