Mistä löytää mies? 9 ideaa ja ajatusta kun tavoitteena on löytää hyvä mies

Mistä löytää miesJaa että mistä löytää mies?

Se voi löytyä mistä tahansa, kunhan vain ei pyöri aivan zombiena (silmät ruudulla, korvat tukittu kuulokkeilla) tuolla kaupungin kaduilla.

Ja jos otetaan kliseet esiin, paras tapa löytää hyvä mies ei ole välttämättä hakemalla hakeminen, vaan keskittymällä omaan elämään ja onnellisuuteen sinkkuna. Kun olet itse kiinnostunut erilaisista asioista, olet myös kiinnostavampi ihminen.

Tässä ajatuksia ja ehdotuksia kun pohdit mistä löytää hyvä mies:

1. Työpaikka

Joku viisas joskus sanoi, että ”don’t f#ck with the company”, mutta ei kannata jämähtää ajatukseen, etteikö omasta kuormasta voisi syödä. Moni on löytänyt miehensä työpaikalta.

Katsele työpaikkasi miestarjontaa ja pyri pääsemään juttusille uusien työkavereiden kanssa. Jos eivät he ole suoraan sinun tyyppiäsi, ehkä heillä on kaveri, joka on se sinun unelmiesi prinssi. Sinun pitää vain tutustua uusiin ihmisiin, jotta tulet esitellyksi sille oikealle.

2. Kuntosali (valitse sali, jossa käy miehiä)

Sali on hyvä paikka viedä omaa naamaa esille. Jos käyt naisille suunnatulla salilla, vaihda salia. Mene sellaiselle salille, jossa käy runsaasti miehiä. Älä pysy siellä nurkassa tekemässä vatsarutistuksia tai mitälie jalkojenloitonnuksia, vaan mene sinne ”miesten puolelle”. Keskity omaan treeniin, mutta välillä skannaile ympäristöä, että löytyiskö sieltä mielenkiintoista katsekontaktia.

Älä käytä kuulokkeita, niin mies saattaa jopa aloittaa small talkin. Miehen on paljon helpompi heittää jokin kommentti siellä salilla, jos näkee, että nainen ei vain tylsistyneen aivokuolleena selaa sitä loputonta Instagram-feediään.

3. Hanki uusia ystäviä (miehiä ja naisia)

Sosiaalisten ympyröiden laajentaminen parantaa aina mahdollisuuksia löytää mies. Jos uusi työ- tai opiskelukaverisi pyysi sinua bileisiin, mene. Jos puolituttu pyysi sinua tupareihinsa, mene. Vaikka olet sinkku ja joskus jopa jämähtänyt sinne kotiin, lähde aina ulos ja sosialisoimaan, kun mahdollista. Ajattele siis pitkällä tähtäimellä. Uusien ihmisten tunteminen mahdollistaa tulla esitellyksi uusille miehille.

4. Meetup-ryhmistä

Jos haet hieman nörtimpää, teknologiasta kiinnostunutta tai muuten vain jostain tietystä aiheesta kiinnostunutta miestä, kannattaa tutustua Meetup-nimisen sovelluksen tapaamisiin.

Erityisesti, jos olet helsinkiläinen sinkku (muissa kaupungeissa se ei ole kovin aktiivinen). Kyseessä ei siis ole mikään parinhakusovellus, vaan yksinkertaisesti ihmiset tapaavat eri mielenkiinnon kohteiden tiimoilta.

5. Kielikursseilla käy myös miehiä

Fiksua ja filmaattista miesseuraa voi löytää esimerkiksi kielikursseilta. Naiset käyvät tunnetusti espanjankursseilla, mutta niin käyvät myös miehet. Jos olet reissunaisia ja kieltenopiskelu kiinnostaa, on edessäsi win-win -tilanne. Opit kieltä, tutustut uusiin ihmisiin ja ehkä löydät sen unelmamiehen.

6. Mies ulkomailta

Onko Suomen miehet jo nähty? Lähde ulkomaanmatkalle, viritä Tinder kuumaksi ja hanki sinkkuelämääsi piristystä. Muista, että nyt kun olet sinkku, kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksi. Reissaa ja tutustu uusiin ihmisiin, niin opit tuntemaan millaisista ihmisistä pidät ja millaisista et.

7. Konsertit / keikat

Jos ystäväsi ovat asettuneet parisuhteisiin, eikä baariseuraa meinaa enää löytyä, mitä tehdä? Lähteäkö yksin baariin vai meneekö se jo epätoivoiseksi? Yksi hyvä tapa lähteä yksinkin radalle on mennä suosikkiartistiesi keikoille. Voit keskittyä musiikkiin ja siinä ohessa ehkä törmätä mieheen baaritiskillä. Lähtökohdat jutusteluun ovat hyvät, koska teillä on jo yksi yhteinen asia – samanlainen musiikkimaku.

8. Miten löytää mies arjen tilanteista? Näin:

Mitä tehdä, jos näkee tuntemattoman miehen kadulla tai julkisella paikalla, ja johon haluaisi palavasti tutustua?

Mene kysymään tältä jotain. Vaikka sitä, että tietääkö tämä mikä bussi menee paikkaan X. Tai missä sijaitsee kauppa Y. Näyttele eksynyttä ja semi-avutonta. Katso häntä silmiin ystävällisesti ja pitkään. Jos hänkin pitää näkemästään, ja on hereillä, hän todennäköisesti tekee vastakysymyksen. Ehkä jopa pyytää kahville? Eli jos mielestäsi naisen ei kuulu iskeä miestä, tällä tavalla voit itse tehdä aloitteen, silti tekemättä sitä ”oikeaa” aloitetta. Myös miehet eivät (alitajuisesti) halua tulla isketyksi vaan hän mieluummin on se joka ”clousaa diilin”.

Eli laita itsesi tilanteisiin, joissa mies voi helpommin tehdä aloitteen. He pelkäävät kaikenlaisia häirintä- ja #metoo -syytöksiä, joten helpota tilannetta edes vähän.

9. Netistähän se mies löytyy

Tuntuuko, että Tinder on jo pelattu läpi? Tuleeko sieltä pelkkää elimen kuvaa ruudulle ja täysin luokattomia lähestymisyrityksiä?

Kannattaa kokeilla myös deittisivustoja, jossa keskitytään myös muuhun kuin pelkkiin kuviin. Esimerkiksi:

Eliittikumppani.fi on loistava paikka, jos etsit koulutettua ja/tai menestyvää miestä, jolla on resurssit kunnossa. Ja etenkin, jos haet yli 30-vuotiasta miestä.

Ja jos taidot on ruosteessa, lue seuraavaksi nettideittailu-oppaamme!

Mistä sinä löysit edellisen miehesi? Laita kommenttia tuohon alapuolelle vinkiksi muille lukijoille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here