Tampereen sinkut huomio – näistä 7 paikasta löydät seuraa Tampereella

Sinkut TampereMissä ovat kaikki sinkut Tampereella?

Sitä lähdetään selvittelemään tässä Treffimaisterin eepoksessa.

Tampereella kun on tuota väkeä yli 220 000, niin tässä ei enää auta selitykset, että ”kaikki hyvät on jo varattuja!”.

Eli mikäli olet nuori, 3-kymppinen tai 50+ sinkku, Tampereelta löytyy kyllä kaikille kaikkea.

Mennään siis asiaan – tässä 7 vinkkiä miten löydät seuraa Tampereelta:

1. Tampereen sinkut netissä? (unohda Tinder!)

Joko olet pelannut tämän itsensäkiusaamispelin, eli Tinderin läpi?

Jos haluat oikeasti bongata itsellesi treffit tositarkoituksella Tampereella, tässä suosituksemme:

Eliittikumppani.fi – täältä löytyvät erityisesti n. 30-vuotiaat ja vanhemmat, korkeastikoulutetut, fiksut ja filmaattiset Tampereen sinkut. Käy kokeilemassa ilmaiseksi.

Siellä oikeasti laitetaan vähän enemmän ajatusta siihen seuranhakuun ja voit rauhassa lueskella ihmisten profiilia ennen kuin lähetät viestiä tai flirttejä.

Tai jos etsit seksiseuraa Tampereelta, VictoriaMilan.fi on yllättävänkin suosittu sivusto niin sinkkujen kuin varattujenkin keskuudessa löytää painiseuraa.

..tai lue listaamamme Top 12 parhaat deittisivustot!

2. Seuraa Tampereen yökerhoista:

Jos suuntaat Tampereen yöelämään, tässä pari poimintaa, jotka ovat hyviä sinkuille:

Ilves Bar & Night: tämä Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä sijaitseva yökerho tarjoaa ihan rehellistä ja suoraviivaista yökerhomeininkiä perjantai- ja lauantai-iltaisin. Siellä on hyvät puitteet tavata tamperelaisia naisia ja miehiä. Ikäraja 22. Sopii hyvin 25+ ja 30+ kansalle.

Viihdemaailma Ilona: täällä on viimeisen päälle sinkkubileet Tampereen kypsemmille sinkuille – ikäraja on 24 ja tarjolla live-musiikkia, karaokea sekä tietenkin ihan yökerhomenoa aamun pikkutunneille asti.

3. Baarit, joissa pyörii paljon Tampereen sinkkuja:

Mikäli yökerhot ovat liian äänekkäitä makuusi, mitkä ovat niitä parhaita sinkkuystävällisiä baareja Tampereella?

Tässä pari poimintaa:

Teerenpeli on loistava pubi Tampereella, jossa voi jatkaa iltaa pitkälle yöhön asti. Täältä saat hyviä oluita ja muita drinkkejä sekä atmosfääri on muutenkin sen verran dynaaminen, että siellä voi helposti tavata uusia ihmisiä.

Ruby & Fellas Irish Bar: irkkupubien ystävälle loistava paikka. Rento tunnelma, paljon oluita sekä usein myös live-musiikkia tarjolla.

Lue myös: Mistä löytää hyvä mies? 9 vinkkiä!

4. Konsertit ja stand up komedia-show’t ovat oiva paikka bongata seuraa Tampereella

Jos baarissa seisoskelu (tai nurkkapöytään jämähtäminen varattujen kavereiden kanssa) ei ole sinun juttusi, lähde keikoille:

Konserteissa käy sellaistakin väkeä, jotka eivät normaalisti lähde yöelämään. Keskustelukin lähtee luontevammin käyntiin, kun teillä jo on samanlainen musiikkimaku.

Stand up -komediakeikat ovat myös yksi baarinkorvike monille Tampereen sinkuille. Hieman kieltä notkistavaa juomaa, eli alkoholia koneeseen, vitsejä. Mikäs sen parempi pohjustus naisten tai miesten iskemiselle, kun on tauko ja aika hakea baaritiskiltä uusi keitto.

Lue myös: Top 10 deittisovellukset (2019)

5. Tampereen sinkut eri kursseilla ja sinkkutapahtumissa

Jos olet mies ja etsit naisseuraa Tampereelta, ovat kieli- tai tanssikurssit loistavia paikkoja ”selväpäiseen” seuranhakuun.

Jos olet kiinnostunut oppimaan vaikka espanjaa tai italiaa, lähde kielikursseille. Niissä on usein hauska tunnelma ja puheharjoitusten myötä pääsette tutustumaan myös niihin vieruskavereihin!

Katso esimerkiksi kansalaisopiston tai työväenopiston kurssitarjontaa ja lähde itseäsi kiinnostaville kursseille. Omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen on muutenkin kannattavaa sinkkuna ollessa!

Sinkkutapahtumat ovat havaintojemme mukaan Tampereella melko säännöllisen epäsäännöllisiä. Mutta kannattaa nekin pitää mielessä, jos joskus näkee ilmoituksia vaikkapa speed dating -tapahtumista esimerkiksi Facebookissa.

6. Ruokakaupasta, kadulta – mistä vaan:

Oletko joskus vaihtanut katseita jonkun mielenkiintoisen tyypin kanssa, ja jälkeenpäin jäi harmittamaan, että ”vitsi, kun olisi uskaltanut lähestyä sitä..”?

Tämän lähestymispelon voi voittaa. Ala vaikka treenaamaan ihan kenen tahansa kanssa. Pysäytä joku kadulla ja kysy vaikka missä on lähin ruokakauppa (oletetaan, että sinulla on mukamas puhelimesta loppunut akku ja olet ulkopaikkakuntalainen). Pääasia on treenata tuntemattomille puhumista ilman aikomustakaan tehdä sitä romanttisessa mielessä.

Tarpeeksi vain toistoja alle, niin seuraavan kerran kun näet jonkun mielenkiintoisen ihmisen, mene ja kysy tältä taas mitä tahansa. Ja sitten boom, ehdota kahville lähtöä!

7. Kuntosali, kuntonyrkkeily sun muut sosiaaliset liikuntalajit ovat oiva paikka bongata Tampereen sinkut

Kaikki sinkuthan käyvät salilla tänä päivänä. Ai et vai? Nyt kannattaa harkita aloittamista (tai vaihtamista uudelle salille, jos et näe nykyisellä salilla mielenkiintoisia ihmisiä).

Treenaamisesta saat kaksi hyötyä yhdellä iskulla:

1. Pääset parempaan kuntoon, joka heijastuu myös itseluottamukseesi ja ryhtiisi. Itsevarmempi sinä on parempi myös iskemään naisia/miehiä!

2. Näet uusia ihmisiä etkä vain istu kotona näytön äärellä. Kun seuraavan kerran lähdet yöelämään tai konserttiin ja bongaat tutun naaman salilta, on keskustelu helppo aloittaa! Ei tarvitse keksiä mitään nasevaa iskurepliikkiä vaan sen kuin menee juttelemaan, että ”eikös me käydä samalla salilla..?”

Niin ja jos et ole sali-ihmisiä, kokeile esim. kuntonyrkkeilyä, joogaa, meditointia tai muita harrastuksia.

Yhteenveto

Noniin, nyt se seuranhaku käyntiin – sinkut Tampereella odottavat, että teet jotain:

Kannattaa aktivoitua hieman joka saralla – yöelämässä, harrastuksissa ja netissä.

Käy siis ainakin tuo Eliittikumppani.fi katsomassa – se on yllättävän hyvin toimiva sivusto etenkin Suomen suurkaupungeissa. Mikäli siis etsii fiksua seuraa tositarkoituksella.

Ja vielä yksi juttu:

Miten sinä olet löytänyt seuraa Tampereelta? Jätä vinkkisi alla olevaan kommenttiosioon!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here