Seuranhaku netissä onnistuu näillä 7 vinkillä (+ parhaat seuranhakupalvelut)

seuranhakuOnnistunut seuranhaku täällä netissä vaatii hieman aiheeseen perehtymistä.

Kun olet tämän jutun lukenut, olet suorittanut nettiseuranhaun lyhyen oppimäärän ja olet valmis valloittamaan sinkkumarkkinat.

Ensinnäkin, parhaiten löydät seuraa valitsemalla juuri itsellesi sopivan seuranhakupalvelun.

Toisekseen on sitten hyvä tietää muutamat perusvinkit siellä onnistumiseen (näistä lisää alempana).

Laitetaan tähän alkuun suosituimmat palvelut, joissa suomalaiset sinkut pääasiassa etsivät toisiaan.

Parhaat seuranhakupalvelut

E-kontakti.fi – sinulle, joka olet jo esimerkiksi yli 25-vuotias ja etsit vakaampaa parisuhdetta. Luotettava ja iso kotimainen deittisivusto, jossa seuranhaku on rentoa. Pääset katsomaan ja tutustumaan ilmaiseksi!

Happypancake – asiallinen ja ilmainen deittisivusto, jossa maksuttomuudesta huolimatta profiilit tarkistetaan asiattomuuksien kitkemiseksi. Pääasiassa tositarkoituksella parisuhdetta etsiville sinkuille.

Suomi24 Treffit – runsaasti profiileja. Kyseessä ilmainen deittisivusto, mutta lisäominaisuudet maksavat ekstraa. Lähes 70 % käyttäjistä miehiä Treffimaisterin viimeksi tarkistaessa tilanteen.

Tinder – erityisesti nuorempien suosima, ulkonäköön perustuva deittisovellus älypuhelimelle.

Seuranhaku haltuun – 7 vinkkiä, joilla olet haluttua seuraa

Tässä muutamia vinkkejä ja yleisimpiä virheitä joita nettideittailijat saattavat usein tehdä!

1. Lataa profiilikuva

Kuvan lataaminen deittiprofiiliisi kannattaa ehdottomasti. Sen jälkeen mahdollisuutesi kommunikointiin ja seuran löytämiseen ovat huomattavasti paremmat.

Moni nettideittailija ei viitsi edes vastata kuvattomiin profiileihin, mikäli heillä itsellään kuva palvelusta löytyy!

Laita tuore ja realistinen kuva itsestäsi. On reilua treffikumppania kohtaan kertoa esim. pituus rehellisesti sekä laittaa rehellinen ja tuore kuva itsestään.

 

2. Päätä millaista seuraa haet

Haetko vain seksiseuraa, kumppania tositarkoituksella tai kenties ihan vain ystävää?

Seuranhakupalvelun valitset tietty tämän mukaan sekä treffi-ilmoitus kannattaa myös kirjoittaa tämä silmällä pitäen.

Jos etsit parisuhdetta ja haluat rakastua, on syytä rohkaista mielensä ja kirjoittaa profiiliin useammalla sanalla itselleen tärkeistä asioista ja sellaisia asioita mitä toivoisit kumppaniltasi. Kun sinulla on vaatimuksia/toivomuksia kumppanillesi, annat kuvan, että et ole epätoivoisuuksissasi kelpuuttamassa ketä tahansa.

 

3. Mies, muista tämä kun kirjoitat naiselle

Naiset saavat huomattavasti enemmän viestejä ja lähestymisyrityksiä netissä kuin miehet.

Sinulla, arvoisa mies, on siis runsaasti kilpailua. Älä siis kirjoita jotain liian yleistä vaan mikäli oikeasti olet kiinnostunut tästä naisesta, räätälöi viestisi juuri hänelle.

Lue hänen profiilinsa huolellisesti ja kysy tai kommentoi jotain siellä esiintyvää asiaa. Naisen kuuntelemisella (eli hänen kirjoittamiinsa asioihin reagoimisella) päästään hyvään alkuun.

 

4. Älä valita tai ole negatiivinen

Netin seuranhakupalvelut ovat aivan väärä paikka valittaa exästä tai ylipäätään mistään. Negatiivisuus tutustumisen alkuvaiheessa on todella paha virhe ja se tappaa useimpien halut syvällisempään tutustumiseen.

Omilla terveysvaivoilla ”kehuminen” kannattaa niinikään unohtaa. Ihan oikeasti, tätä tapahtuu. Joillakin ihmisillä small talk lähtee käyntiin jostain asiasta valittamisella. Kannattaa siis tutkailla omaa käytöstä, että et itse harrasta tätä.

 

5. Ei tarvetta kertoa kuinka mahtava olet

Miehillä saattaa usein lähteä mopo käsistä siinä, kun pitää kehua omaa varallisuutta, kesähuvilaa tai johtaja-titteliä.

Mautonta itsekehuskelua kannattaa vältellä.

Jos sinun pitää kertomalla kertoa olevasi menestynyt ja mahtava, se yleensä kertoo naiselle vain sen, että onpa siinä miehellä huono itsetunto. Ota rennosti ja anna luontaisen mahtavuutesi paljastua itsekseen ajan myötä, kun tutustut kumppaniehdokkaaseen.

Vähemmän materialla brassailua ja enemmän keskustelua esimerkiksi teitä yhdistävästä mielenkiinnon kohteesta.

 

6. Nainen, älä ole liian jätkä

Kun miehelle aina ladellaan ohjeita miten tulisi missäkin käyttäytyä, laitetaan yksi vinkki naistenkin suuntaan.

Usein paras parisuhde syntyy kun tyttö- tai poikaystävässä yhdistyy paras kaveri ja paras rakastaja, eikö? Mutta, tuohon paras kaveri -juttuun liittyen:

Nainen, älä ryhdy heittämään juttua kuin merimies tai luule, että sinun pitäisi kyetä vastaamaan samalla mitalla hänen likaisimpiin vitseihinsä. Mies kyllä pitäisi sinua hauskana ja viihtyisi seurassasi, mutta jossain vaiheessa syvällä sisimmissään hän tuntisi, että jokin on pielessä.

Vaikka nyky-yhteiskunnassamme on jo lähestulkoon rikollista puhua miesten ja naisten sukupuolirooleista, kyllä ne silti ovat meihin biologisesti sisäänrakennettuja. Mies tykkää feminiinisesti käyttäytyvästä naisesta.

 

7. Jos ei heti natsaa, älä lannistu

Seuranhaku ei aina ole helppoa, kun tavoitteena on löytää oma rakas. Sen oman sielunkumppanin löytäminen on loppupeleissä tuurista kiinni, joten kannattaa vain pysyä aktiivisena ja käydä paljon treffeillä.

Eli ei saa lannistua! Keskity omaan elämääsi ja harrastuksiisi, ja siinä ohella pidä seuranhaku käynnissä netissä ja miksei myös muualla arki- ja yöelämässä!

Tai lue seuraavaksi Treffimaisterin TOP 6 treffipalvelut!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here