Turun sinkut huomio! Näistä 7 paikasta löydät seuraa Turussa.

Sinkut TurkuMissä ovat kaikki sinkut Turussa?

Siihen saat vastauksen aivan tuota pikaa.

Ensin hieman motivaatiopläjäystä:

Turussa on asukkaita n. 180 000, josta löytyy varmasti sinkkuja ja seuraa kaiken ikäisille.

Turku on myös miehelle yksi parhaita paikkoja olla sinkku Suomessa:

Erään iltapäivälehden selvityksen mukaan Turussa on yksin asuvia 20-29-vuotiaita naisia 6623 kappaletta ja miehiä 6142. Vertailun vuoksi: koko maan tilastoja katsottaessa yksin asuvia miehiä on huomattavasti enemmän (55 %). Eli sinkkumies, muuta Turkuun, jos haluat naista!

Joka tapauksessa, tässä niitä vinkkejä kuinka voit löytää seuraa Turusta:

1. Turun sinkut netissä? (Vinkki: unohda Tinder)

Joko Tinder on pelattu läpi?

Jos haluat löytää oikeasti saada itsellesi treffit Turussa, tässä vinkkimme:

Eliittikumppani.fi on yksi parhaita paikkoja tavata koulutettuja (noin 70% käyttäjistä omaa korkeakoulutuksen) ja asiallisia turkulaisia miehiä ja naisia.

Tai mikäli etsit pelkkää seksiseuraa Turussa, ovat yleensä parhaat apajat (niin varatuille kuin sinkuillekin) VictoriaMilan.fi:ssä. Se tuli alunperin ihmisten tietoisuuteen pettämissivustona, mutta tänä päivänä siellä pyörii myös sinkkuja. Varattujen ei ole varaa pyöriä Tinderissä (kaverit tunnistaa), mutta VM:ssä yksityisyyttään voi varjella tarkemmin.

Lue myös listauksemme: Top 12 parhaat deittisivustot

 

2. Börs Night club – legendaarinen yökerho Turussa

Legendaarisessa Börsissä biletetään perjantaisin ja lauantaisin aamu-05:ään asti.

Myös live-esiintyjiä silloin tällöin. Ikäraja 20! Sijainti Sokos Hotellin yhteydessä, joten kauempaa saapuva viikonloppubilettäjä voi kömpiä suoraan yläkertaan nukkumaan tai tekemään tuttavuutta juuri isketyn tulevan vaimo- tai miesehdokkaan kanssa.

 

3. Cosmic Comic Cafe – bongaa hieman hipsterimpää seuraa Turussa:

Turkulaisten suosima Cosmic Comic Cafe pitää sisällään runsaan valikoiman erilaisia oluita sekä leppoisan sekä kansainvälisen tunnelman. Jos et ole yökerhoihmisiä, ota siipimies tai -nainen mukaan ja suuntaa esimerkiksi tänne. Yksi drinkki, katsaus baarin mies- ja naistarjontaan ja sitten vain ”kimppuun” tai siirtyminen seuraavaan baariin. Kun lähdetään mies- tai naisjahtiin Turun yöelämään, siinä ei passaa jäädä nurkkapöytään istumaan koko illaksi!

 

4. Marilyn – nuoremmat sinkut Turussa tapaavat täällä:

Jos olet juuri ajokortti-iän, parikymppinen tai muuten vain uutta nuoruutta elävä 3-kymppinen, suuntaa Marilyniin. Kyseessä on vanha yökerho, joka on kestänyt ajan hammasta jo yli 20 vuotta. Eli kuka tietää vaikka sinunkin vanhempasi olisivat laittaneet sinut aluille Marilynissä vietetyn illan jälkimainingeissa?

 

5. Turun sinkut esim. kieli-, kokkaus- tai tanssikursseilla

Ja sitten siirrytään selväpäisempiin iskumetodeihin.

Eikö olisi mukava olla parisuhteessa ihmisen kanssa, jolla on saman kaltaisia mielenkiinnon kohteita?

Katso esimerkiksi Turun työväenopiston tai kansalaisopiston kurssitarjontaa. Tai yksityisten pyörittämiä kokkaus- tai tanssikursseja. Mitä tahansa, jossa pääset tapaamaan uusia ihmisiä. Ehkä sieltä löytyy suoraan deitti, ehkä tutustut uusiin kavereihin ja nämä sitten esittelevät sinut sille tulevalle vaimollesi/miehellesi.

Esimerkiksi kielikursseilla on usein hyvä sekoitus niin miehiä kuin naisiakin ja niissä on usein rento tunnelma!

 

6. Meetup tai muut ryhmätapaamiset (laajenna sosiaalisia ympyröitäsi!)

treffit turku
Meetup.comin Turun tarjontaa

Facebookissa tai esim. Meetup-nimisessä sovelluksessa ihmiset kokoontuvat yhteen samojen mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Esim. Meetupissa on paljon teknologia- ja ura-aiheisia ryhmiä. Ne eivät siis sinänsä ole mitään sinkkutapahtumia, mutta ei sitä koskaan tiedä kenet siellä voi tavata. Lisäksi sinkkuna ollessa omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa aina.

Jos tällainen kiinnostaa, aktivoidu sosiaalisesti myös tällä saralla. Uusien ihmisten tapaaminen vie sinua aina eteenpäin myös kumppanin haussa.

 

7. Kuntosali, kuntonyrkkeily, jooga – yllättävän hyviä paikkoja löytää treffiseuraa Turussa

Ja ei, salilla ei voi lähteä iskemään naisia tai miehiä yhtä suoraviivaisesti kuin yöelämässä.

Mutta ideana tässäkin on se, että viet naamasi näytille mahdollisimman moneen paikkaan. Jos katseesi kohtaavat toistuvasti saman mielenkiintoisen ihmisen kanssa salilla, ala moikata häntä. Ehkä jossain vaiheessa päästään small talkkaamaan ja jossain vaiheessa on jo luontevaa kysyä ihastustasi treffeille.

Jos olet mies ja käynyt jo vuosia samalla äijäsalilla jossain turkulaisessa hikikellarissa, nyt on korkea aika vaihtaa salia jonnekin, jossa käy myös naisia!

 

Yhteenveto

Kun haluat bongata itsellesi treffit Turussa, kannattaa aktivoitua vähän joka saralla. Jos tyytyy pelkkään Tinder-pyyhkimiseen, saattaa seuranhaku olla melko lannistava kokemus. Eli käy tsekkaamassa pari muutakin nettideittisivustoa.

Jos olet noin 30 ikävuoden kieppeillä (tai yli), käy kokeilemassa Eliittikumppani.fi:tä.

Toisekseen, aktivoidu erilaisten harrastusten parissa, niin pääset laajentamaan sosiaalisia ympyröitäsi ja ehkäpä lopulta tapaamaan sen unelmiesi miehen tai naisen. ”Se oikea” voi löytyä vaikka kaupan koiranruokaosastolta, kun vain olet valmis avaamaan suusi oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Millaisia vinkkejä sinulla Turun sinkuille? Kommentoi alle!

Ja lue myös:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here