7 vinkkiä sinulle, joka pohdit miten lähestyä miestä tai naista

Miten lähestyä naista tai miestä?Etkö saa mielestäsi sitä tyyppiä sieltä salilta, koulusta tai työpaikalta?

Jos mietit miten lähestyä miestä tai naista ja selvittää onko kiinnostus molemminpuolista, tämä artikkeli pyrkii saamaan päässäsi klikkaamaan ja ottamaan ohjat käsiisi asian suhteen.

Vaikka nykyihmisellä on tinderit, messengerit ja muut teknologiset kommunikaatiovälineet, on se ihastuksen iskeminen lähes yhtä vaikeaa kuin aina ennenkin.

Nainen ja mies saattaa suhtautua ihastuksen lähestymiseen varsin eri tavoilla. Mies kun on biologisestikin ollut kautta historian aina se lähestyvä osapuoli.

Mutta nainen voi aivan yhtä hyvin lähestyä miestä tänä päivänä. Tässä siis vinkkejä niin miehille kuin naisillekin:

1. Älä jumaloi ketään etukäteen äläkä nosta ”jalustalle”:

Jos et nyt lähesty sitä suurta ihastustasi, voi se kaduttaa sinua vielä pitkään. On muutenkin aivan turha viivytellä sitä viikko-, kuukausi- tai jopa vuosikaupalla.

Syystä että:

Ehkä hän ei edes sovi sinulle ollenkaan? Rakentelet suuria unelmia mielessäsi, mutta ehkä hän onkin umpi-idiootti, jolla ei ole mitään yhteistä sinun kanssasi? Suhtaudu asiaan siten, että lähestyessäsi selvittelet mikä hän on naisiaan/miehiään sen sijaan, että nostaisit hänet jollekin kuvitteelliselle jalustalle ja vain jumaloisit häntä. Ehkä tämä ajattelu saa sinut vähemmän jännittyneeksi asian suhteen.

2. Nainen, voit lähestyä miestä myös ”epäsuorasti”

Oletetaan, että olet kaupungilla kirjakaupassa ja näet sen elämäsi ihastuksen – ehkä olet nähnyt hänet aiemmin salilla tai yöelämässä. Et siis tunne häntä, mutta haluaisit palavasti tutustua häneen. Harva uskaltaa lähestyä miestä ja kysyä tätä treffeille, mutta harkitse seuraavaa:

Mene sen enempiä miettimättä tämän luo ja kysy vaikka ”anteeksi, tiedätkö onko tässä kaupungissa muita kirjakauppoja?” (vaikka sen voisi selvittää Googlesta). Tai kysy paljonko kello on (sinulla loppui puhelimesta akku). Ja siihen päälle nätti katsekontakti.

Mies ei välttämättä halua tulla isketyksi vaan hän haluaa ”olla mies” ja iskeä naisen. Eli edellä mainitulla tavalla nainenkin voi epäsuorasti lähestyä miestä ja altistaa itsensä tilanteelle, jossa mies voi jatkaa keskustelua ja lopulta pyytää jopa kahville. You know what I’m saying?

3. Ujo mies, hoida ensimmäinen epäonnistuminen pois alta

Jos on ujo ja/tai introvertti, voi tuntemattoman ihastuksen lähestyminen olla ylivoimaisen vaikeaa. Sinulle tärkeintä on päästä tästä lukosta irti ja hankkia se ensimmäinen yritys ja epäonnistuminen tilillesi. Tai ehkä onnistut jo ensimmäisellä kerralla?

Tämä vinkki on erityisesti miehille, kun pohdit miten lähestyä naista. Jos olet ollut vuosia sinkku etkä enää jaksa istua yksin kotona ruudun äärellä, mene ulos ja laita itseäsi likoon. Mene kauneimman naisen (kyllä, vaikka hän olisi aivan oman liigasi ulkopuolelta) luokse, jonka kaupungilta löydät ja mene kysymään häneltä jotain. Vaikka: ”anteeksi, tiedätkö missä on lähin ruokakauppa”. Siis, ihan mitä vaan. Aivan sama mitä sanot, kunhan menet ja pysäytät jonkun naisen ja puhut selkeästi ja ystävällisesti. Ei ole tarvetta iskeä ketään, vaan nyt rakennetaan sitä rutiinia uusiin ihmisiin tutustumiseen ja itseluottamustasi. Jos hän sattuu olemaan ystävällinen, antaa mennä ja pyydä häntä kahville. Mitä hävittävää sinulla on?

Sitten vain toistoja ja toistoja, ja vielä kerran toistoja. Älä lannistu pakeista, vaan jatka sinnikkäästi uusille ihmisille puhumista. Miesten kohdalla naisen lähestyminen on usein sellaista volyymipainotteista puuhaa; se saattaa vaatia sen 50 lähestymistä, jotta pääset treffeille. Eli älä suunnittele sitä yhtä lähestymistä puolta vuotta, joka lopulta päätyy pakkeihin.

4. Ole itsevarma (tai aloita sen työstäminen)

Itseluottamuksen rakentamisesta puheen ollen..

Vaikka sisällä tunnet olevasi ikisinkku etkä kelpaa kellekään, et saa näyttää tätä ulospäin. Ole ehjä ja itsenäinen ihminen, jolla on omat kiinnostuksen kohteet, harrastukset ja elämä. Ole ylpeä siitä mitä olet. Jos et rakasta itseäsi, et voi rakastaa ketään muutakaan eikä kukaan muu voi rakastua sinuun. Eli get your shit together niin pärjäät huomattavasti paremmin myös parisuhdemarkkinoilla.

5. Ihastuksen lähestyminen Facebookissa tai muualla somessa

Tämä on tietty se helppo ratkaisu. Et joudu lähtemään kasvotusten mumisemaan ihastuksesi eteen. Pari huomioitavaa asiaa somessa iskemiseen:

Tässä on vaarana näyttää stalkkerilta sen ihastuksesi silmissä, jos et hoida sitä tyylikkäästi. Jos lähestyt tuntematonta ihastusta Facebookissa, tee selväksi hänelle, miten sait hänen nimensä. Esimerkiksi kerro, että sait sen yhteiseltä tutultanne. Jos lisäät tuntemattoman ihmisen Facebookissa kaveriksi ilman sen kummempaa viestiä, on aika ahdistavaa ajatella, mitä salapoliisityötä tämä ihminen on oikein tehnyt. Sano vaikka, että ”sori tällainen outo lähestyminen, mutta ajattelin, että kiinnostaisiko sinua lähteä kahville joskus?”.

6. Nainen, jätä vaikka vanhanaikainen paperilappu miehelle

Nainen; jos olet aivan toivottoman ihastunut siihen kuntosalin vastaanoton tai kahvilan tyyppiin, etkä keksi mitä tehdä, kirjoita hänelle pieni lappu. Laita siihen puhelinnumerosi ja etunimesi ja vaikkapa lyhyt viesti, esim. ”kahville joskus?” tai mitä vaan. Jos vaikuttaa, että mieskin on sinusta kiinnostunut, sitä suuremmalla syyllä. Hän ei voi töissä ollessaan sinua lähestyä, joten ota ohjat omiin käsiisi.

Tai tee se klassinen, että kun kassaihminen kysyy, tarvitsetko kuittia, vastaa, että mielellään, jos siinä lukee sinun puhelinnumerosi.

7. Baarissa tai muussa rennossa ympäristössä lähestyminen?

Yleensä pelkkä ”moi, mitä kuuluu” toimii semi-sivistyneen ihmisen kohdalla yöelämän puolella.

Mutta joskus ”asiallinen” käytös ei vie juttua mihinkään, eikä varsinkaan sinne yhteiseen sänkyyn loppuillasta. Jos koet olevasi liian ”kunnollinen” ja kiltti mies, jolle naiset eivät lämpene, silloin on syytä kokeilla ”tylympää” lähestymistapaa. Naiset ovat siitä ihmeellisiä otuksia, että joskus heille pitää vittuilla päin naamaa, että he kiinnostuvat miehestä. Se kiltin miehen kunnollinen käytös saattaa yksinkertaisesti olla liian vaaratonta ja epäkiinnostavaa naiselle.

Eli kokeile myös muita strategioita, jos aiemmat lähestymisyrityksesi eivät ole tuottaneet toivottua tulosta.

Ymmärtääksesi niitä hakemasi sukupuolen edustajia, lue ehdottomasti seuraavat artikkelimme:

Yhteenveto

Ei ole mitään yhtä strategiaa, miten lähestyä miestä tai naista romanttisessa mielessä. Pääasia, että teet sen etkä jää kuukausiksi rakentelemaan jotain ihme kuvitelmia jostain tuntemattomasta ihmisestä.

Ja ole valmiina ”ehdottamaan kauppaa”, kun saat mahdollisuuden. Eli kun pääset juttusille, muista kysyä se puhelinnumero talteen tai kysy häntä suoraan treffeille. Mikään ei harmita enempää kuin kiva juttutuokio potentiaalisen kumppanin kanssa ja sitten et uskalla ”clousata diiliä”! Yritä siinä sitten tehdä jonkinlainen etsintäkuulutus-ilmoitus tai ruveta viettämään aikaa samassa paikassa, jossa hänet kohtasit toivoen uutta tapaamista.

Eli ole aina valmiudessa avaamaan suusi ja hoitamaan homma loppuun asti!

Millaisia kokemuksia sinulla on aiheesta? Jätä kommentti tai kysymys tuohon alapuolen kommenttiosioon.

Lue myös:

4 KOMMENTIT

  1. Just näin kuinka ei pitäisi tehdä, kun tapasin erittäin viehättävän kauniin naisen terassilla, huomasin hänet jo aiemmin terassin ulkopuolelta juodessani kahvia kivimuurilla, päätin käydä hakemassa oluen ja hätäisesti keksiä jotain sanottavaa, sanoin että hänellä kyllä terassin paras paikka auringossa, en tiedä oikein mitä ajattelin, en kehdannut mennä heti viereen juttelemaan sen enempiä (korona ja muuta, viikko tai kaksi kun terassit avattu) hän vastasi jotain, kyllä hänellä on oikeen kissanpäivät, no se siitä menin läheiseen pöytään siemailemaan olutta, välillä katsoin häntä sivusta, hän soitti ystävälleen ja kertoi odottavansa jotain frendiä, puhui myös puhelimessa että hän saattaisi olla kiinnostunut jostain hänen vanhasta kundikaverista jolle oli ihan muuten vaan pitkästä aikaa viestiä laittanut, eikä tiedä tulisiko siitä vielä jotain, eli oli ainakin sinkku tuolla hetkellä. No jatkoi puhelua frendiä odottaessa ja tuumasi, ehkä hän kohta tulee paikalle ja että hän käy nyt odotellessa hakemassa jonkin juoman, lopetti puhelun, kävi juoman ja tuli takaisin samalle paikalle, istui hyvin rennosti auringossa. Minä odotin mutsia kun piti lähteä asioille, sitten poistuin, ei mitään, ehkä katsoin tähän naiseen päin ikään kuin hän osaisi lukea ajatukseni että olin hänestä kiinnostunut.
    Myöhemmin ajattelin, miksi en koittanut jättää hänelle numeroa, sanoa jotain muuta ja näenkö häntä enää koskaan? Olisin tarvinnut enemmän aikaa, kun sitä olisi ollut siinä tilanteessa kuitenkin tarpeeksi, olisin voinut samaan aikaan hakea myös toisen juoman ja kysyä saanko liittyä hetkeksi seuraan, mutta jälkiviisaus se paras ja vielä kun mutsi tulossa paikalle niin ajatuksia sotki entisestään, että mitä nyt voisin siinä tehdä ja miksi juuri nyt sinä päivänä piti sopia muuta, tosin en olisi ilman muuta ohjelmaa kyseiseen paikkaan eksynyt, mutta tämä juttu olisi pitänyt hoitaa loppuun tavalla tai toisella, nyt jäi vaan harmi ja ajatus siitä kun olisi ollut tilaisuus tehdä toisin, mutta en tehnyt. nimim.Jan

    • Miehenä sinun pitää mieluummin ottaa hänen yhteystietonsa eikä ”jättää omaa numeroasi” kuten mainitsit. Lyhyt kohtaaminen (ei mitään kyttäämään jäämistä tai puheluiden salakuuntelua lähistöltä), numero talteen ja vittuun sieltä. Sitten sovit treffit toiselle kertaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here