13 merkkiä, joista tietää onko mies kiinnostunut ja ihastunut!

Mistä tietää onko mies kiinnostunut?Tässä artikkelissa mennään syvälle miehen ajatusmaailmaan.

Tai no..

Ei sinne niin syvälle tarvitse mennä – aika yksinkertaisesti toimiva on miehen aivo ja mieli, joten ei hätää.

Eli, mistä tietää onko mies kiinnostunut sinusta romanttisessa mielessä?

En tiedä mikä sinun tarkka tilanteesi on:

  • Silmäiletkö vasta jotain tiettyä kiinnostavaa miestä, vai..
  • Oletko jo jonkinlaisessa tapailusuhteessa, mutta et ole varma onko mies ihastunut vai ei?

Seuraavat miehen kiinnostuksen merkit toivon mukaan kattavat hieman molempia tilanteita:

1. Mies katsoo (tuijottaa) sinua

Oletetaan, että olet samassa työpaikassa tai koulussa jonkin kiinnostavan miehen kanssa. Selkein merkki on tietenkin se, että saat hänet kiinni katselemasta sinua. Kääntääkö hän katseensa pois heti kun havaitsee sinun katsovan häntä? Ehkä hän on ujo eikä ”uskalla” jatkaa katsekontaktia. Tai ehkä hän ei halua vaikuttaa creeperiltä ja kääntää kohteliaasti katseensa pois sinusta. Jos saat hänet useammin ”kiinni” katseista, on tämä hyvä merkki.

2. Ihastunut mies kyselee sinulta paljon

Ok, oletetaan, että olet jo jutellut tämän miehen kanssa. Jos mies yrittää pitää keskustelua yllä kanssasi ja esimerkiksi kyselemällä sinun asioistasi tai mielipiteistä on tämä merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta.

Jos hän puolestaan vastaa väkinäisesti sinun kysymyksiisi, eikä yritä omalta osaltaan pitää yllä keskustelua, on tämä huonompi merkki. Toki voi olla mahdollista, että hän on ujo tai introvertimpi kaveri eikä keksi juuri sillä hetkellä sanottavaa.

Muuten: Jos olet pari-kolmekymppinen nainen ja kestät totuutta, lue myös mitä mies haluaa -artikkelimme.

3. Hän nojaa sinua kohti (+ muu kehon kieli)

Kehon kieli voi myös paljastaa miehestä paljon.

Nojaako hän sinua kohti, kun juttelette? Hienoa. Tai harhaileeko hänen katseensa muihin ruumiinosiisi kuin silmiisi? Mies on primitiivinen elukka, joten hän näkee sinussa jotain kiinnostavaa. Hyviä merkkejä.

Seisooko hän ryhdikkäästi sinun seurassasi? Ehkä korjailee hiuksiaan? Tällaisia asioita mies tekee alitajuisesti, kun ympäristössä on kiinnostava nainen.

4. Käyttäytyy eri tavalla sinun seurassasi

Seuraile hieman miten mies käyttäytyy muiden seurassa vs. sinun seurassasi. Heittääkö hän äänekkäästi juttua isossa porukassa, mutta sinun seurassa hän on ikään kuin läsnäolevampi ja harkitumpi? Sinuun ihastunut mies mahdollisesti pohtii alitajuisesti, että haluaa antaa itsestään hyvän kuvan sinun edessäsi.

5. Mies ei noteeraa sinua ollenkaan?

Leikkiikö mies vaikeasti tavoiteltavaa? Tämäkin on mahdollista.

Jos olet itsevarma nainen ja uskot iskeväsi kenet tahansa, saatat ihmetellä, että miksi ihmeessä tämä mies ei anna minulle mitään huomiota? Ehkä juuri siksi hän vetää homman päälaelleen, koska on sinusta kiinnostunut. Hän tietää, että sinä olet haluttua seuraa ja saat jatkuvasti huomiota miehiltä. Hän on päättänyt pelata eri peliä ja ei anna aluksi sinulle mitään huomiota.

Älä luovuta vaan jatka piirittämistä. Ja jos totta puhutaan, sinä naisena pidät siitä, että miehessä on vähän haastetta.

6. Mies kysyy numeroasi tai lisää sinut Facebook-kaveriksi

Aika selkeitä signaaleja. Jos mies tekee aloitteen ja lähestyy sinua somessa tai pyytää numeroa, on tämä aika selvää pässinlihaa. Ei mies muuten vain lisää sinua kaveriksesi, vaan hänellä on omat miespuoliset kaverinsa normaalia bondaamista varten.

Päivitys vuodelle 2019: Jos hän likettää Instagram-kuviasi, niin aika selkeitä signaaleja.

7. Mies saattaa olla hermostunut seurassasi

Kun mies on ihastunut sinuun, hän ei välttämättä osaa oikein käyttäytyä seurassasi. Ehkä saatat heittää hänelle niin selkeitä viestejä kiinnostuksestasi, kuin olla ja voi, mutta hän ei tartu syöttiin. Sitten hän myöhemmin kotona potkii itseään ja kiroaa, kun ei osannut tehdä aloitetta. Jos mies on hermostunut seurassasi, on tämä tyypillinen kiinnostuksen merkki! Jos hän vaikuttaa ujolta, anna hänelle toinen mahdollisuus, ehkä seuraavalla kerralla hän ei jäädy yhtä pahasti ja hän jopa pyytää sinua treffeille?

Lue myös: 7 kohdan opas, joilla ensimmäiset treffit sujuvat!

8. Hän ei piilottele sinua?

Entä joko teillä on jonkinlainen (vapaamielinen) suhde käynnissä?

Jos hän on vain pelimiehiä eikä ole kiinnostunut sinusta tositarkoituksella, hän todennäköisesti ei kutsu sinua viettämään aikaa kaveriensa kanssa tai pyydä sinua ”oikeille” treffeille. Jos hän haluaa tavata sinua vain seksin merkeissä, hän todennäköisesti ”piilottelee” sinua. Jos hän on oikeasti kiinnostunut sinusta, hän ei epäröi esitellä sinua hänen läheisille ystävilleen ja jopa perheelle sekä lähteä ulos ”ihmisten ilmoille” treffeille.

9. Mies ei ole puhelimeensa uppoutunut seurassasi

Kun olet tämän ihastuksesi seurassa, vaikuttaako hän olevan enemmän kiinnostunut puhelimestaan kuin sinusta? Jos hän on sinusta kiinnostunut, hän jättää sen Snapin tai Instagramin selaamisen (tai pahimmillaan Tinderin) väliin ja keskittyy sinuun.

10. Hän stalkkaa sinua (sopivasti)

Ehdottaako Facebook sinulle, että saattaisit tuntea tämän ihmisen, eli juuri sen ihastuksesi? Tai oletteko jo kavereita ja hän tykkäilee kuvistasi? Tai oletko saanut muuta kautta huhuja, että hän kyselisi sinun Facebook-nimeäsi? Jos hän näkee vaivaa selvitelläkseen mikä sinä olet naisiasi, on hän todennäköisesti kiinnostunut sinusta.

11. Mies muistaa yksityiskohtia

Kun juttelet ihastuksesi kanssa, muistaako hän sinusta tai sinun kertomiasi yksityiskohtia aiemmista keskusteluista?

Mikäli kyllä, hän todella kuuntelee sinua, eikä hänellä soi Homer Simpsonmaisesti vain simpanssin soittama symbaali päässään, kun sinä puhut.

12. Hän ei puhu muista naisista seurassasi

Jos mies puhuu sinun kuullesi muista naisista ikään kuin toiselle miespuoliselle kaverilleen, olet saattanut joutua ns. kaverisektorille, eli ei hyvä.

Ihastunut mies välttelee muista naisista tai naisseikkailuista puhumista sinun seurassasi. Hän haluaa antaa itsestään ”kunnollisen” kuvan ja kunnioittaa sinua olemalla puhumatta muista naisista.

Lue myös: Näin lähestyt miestä tai naista (7 vinkkiä)

13. Perstuntumasi kertoo, että mies todella on kiinnostunut sinusta

Sitä, mistä tietää onko mies kiinnostunut, on turha liian syvällisesti analysoida, eli luota vain vaistoihisi.

Jos sinusta tuntuu, että hän on kiinnostunut, hän todennäköisesti silloin on.

Eli, muista tällöin myös itse näyttää kiinnostuksesi (ehkä hän pohtii juuri samaa asiaa, että oletko sinä kiinnostunut?)

Ota vaikkapa pidempi katsekontakti ja hymyile hänelle. Jos olet sitä mieltä, että miehen pitää tehdä aloite, on katse + hymy (tai ainakin pitkä katse, jos luonteva hymy ei meinaa irrota) hyvä tapa heittää selkeä kutsu miehelle. Kyllä hän sinut stalkkaa esiin Facebookista tai IG:stä, tai lähestyy sinua ihan old skoolisti tulemalla juttusille.

Tai jos ei meinaa ymmärtää viestiä, tee itse aloite. Paras tapa selvittää onko mies kiinnostunut, on lähestyä häntä ja joko suorasti tai epäsuorasti pyytää häntä ulos.

Lue siis tuo jo ylempänä mainittu juttu, eli 7 vinkkiä miehen lähestymiseen!

Jutun osittaisena lähteenä toimi YouQueen.com.

PS. harrastatko Tinderiä? Katso 10 kohdan Tinder-tietopakettimme!

4 KOMMENTIT

  1. Minula on työ paikalani katse kontakteja erään kivan pojankaa hän vilkuilee minua ja hymyilee ja on kohtelias ihana hän on ihastunut minuun koitan olla katsomatta häntä mutta bum hänhän katsoo minua ihan kokoajan

    • Mene ja sano moi. Tai laita itsesi sellaiseen tilanteeseen, että hänen on pakko avata keskustelu. Esim. mene siihen lähelle tekemään mukamas jotakin, luo katsekontakti, pudota jotain maahan ja ole kuin et huomaisi tapahtunutta. Hän ryntää paikalle, ”pelastaa” naisen, sinä kiität ja kysyt vaikka äijän nimeä.. laita keskustelu käyntiin, jos ei mies uskalla.

  2. Kiitos tästä kirjoituksesta. Auttoi paljon. Mulla on yksi ystäväksi väkisin tunkenut, naimisissa oleva mies, jonka huomio pyörii korostetun paljon minussa. Ylikehuja ja tuijottaja. Yritti kerran suudella minua. Tuntuu todella ikävältä, että toinen on hokenut alusta asti ystävyyttä, mutta non-verbaalinen viestintä kertoo jotain ihan muuta. Hävettää, olen ollut liian kiltti ja epäillyt sisäistä ääntäni.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here