Sinkut, Kuopio: 7 parasta paikkaa löytää seuraa Kuopiosta!

Sinkut KuopioNyt koko Savon ja etenkin Kuopion sinkut huomio.

Treffimaisteri listaa vinkkejä siihen, miten löydät seuraa Kuopiossa.

Jos olet niitä ihmisiä, josta tuntuu, että Kuopiossa ole sinkkuja, tässä hieman dataa:

Erään Väestöliiton selvityksen mukaan Kuopiossa on yksin asuvia 20-29-vuotiaita nuoria aikuisia seuraavanlaiset lukumäärät:

  • 2470 naista
  • 2822 miestä.

Jos laitat tuollaisen määrän ihmisiä keskuskentän stadionille, niin siinä on melkoiset sinkkubileet valmiina. Ja siinäkin on vain 2-kymppiset nuoret. Lisäksi löytyy sinkkuja myös 30+ ja 50+ ikäluokkiin!

Tässä siis 7 vinkkiä – niin yöelämään kuin sen ulkopuoleltakin – kun tavoitteenasi on löytää deittiseuraa Kuopiossa:

1. Kuopion sinkut netissä? (Unohda Tinder!):

Jos haluat oikeasti bongata itsellesi treffit Kuopiossa (etkä vain pelailla peliä nimeltänsä Tinder), vuoden 2019 suosikkisivustomme on Eliittikumppani.fi – etenkin jos olet n. 30-vuotias, ja etsit seuraa tositarkoituksella.

Jos puolestaan etsit seksiseuraa Kuopiosta, silloin kannattaa suunnata VictoriaMilan.fi:n puolelle – sieltä löytyvät niin sinkut kuin varatutkin.

Käy myös tsekkaamassa parhaat deittisivustot -listauksemme.

 

2. Viihdemaailma Ilona – paras yökerho Kuopion sinkuille?

Jos haluat mieluummin harrastaa seuranhakua Kuopion yöelämässä, on Ilona melko varma valinta etenkin perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Tarjolla on karaokea, pubitunnelmaa kuin ihan bileosastoakin. Ikäraja viikonloppuiltoina 20 ja arkipäivisin 18. Opiskelijoiden kannattaa pitää silmällä viikolla tapahtuvia (sinkku)bileitä!

 

3. Henry’s Pub – rento sinkkuystävällinen baari, josta voit löytää seuraa Kuopiossa:

Jos Ilonan kaltainen yökerhomeininki ei kiinnosta, on Henry’s Pub Kuopiossa yksi kaupungin suosituimpia ”istuskelupaikkoja”. Hieman rock-henkinen kellaripubi, jossa biletetään jopa aamu-4:ään asti. Runsaasti myös keikkatarjontaa. Ota siipimies tai -nainen mukaan, hieman keittoa alle ja sitten vain juttelemaan uusille ihmisille.

 

4. Savon sinkut saleilla ja liikuntaharrastuksissa?

Jos olet niitä ihmisiä, josta tuntuu, että ei täällä Kuopiossa ketään hyviä miehiä tai naisia ole, ota tästä vinkki talteen:

Moni sinkku ei edes pyöri yöelämässä vaan elää omaa elämäänsä harrastustensa parissa. Jos ei Kuopion yöelämästä ole löytynyt seuraa, aloita jokin uusi harrastus, jossa voit tavata muita ihmisiä. Kuntosali, kuntonyrkkeily tai jokin muu liikuntamuoto, jossa näkee uusia kasvoja.

Kun saat uusia hyvän päivän tuttuja, on näitä helppo lähestyä esimerkiksi seuraavan kerran yöelämässä tai aloittaa juttelu siellä harrastuksen tiimellyksessä, ja suoraan sieltä löytää deitti!

 

5. Erilaiset kurssit voivat olla potentiaalisia paikkoja löytää itselleen treffit Kuopiossa:

Tiesitkö, että esimerkiksi espanjankielenkurssit ovat mitä parhaimpia paikkoja tavata sinkkunaisia? Myös miehiä käy kielikursseilla. Jos sinua kiinnostaa jonkin uuden taidon opiskelu, kannattaa tutustua esim. Kuopion kansalaisopiston tarjontaan.

Siellä on myös monia erilaisia kursseja esimerkiksi musiikkiin, tanssiin ja käsitöihin liittyen. Nämä ovat usein loistavia etenkin Kuopion 50+ sinkuille (Lue myös: Vinkit 50+ treffeille).

Mutta etenkin nuo kielikurssit ovat usein kaiken ikäisten ihmisten kansoittamia.

 

6. Sinkkutapahtumat Kuopiossa? Onko niitä?

Tuolla isossa maailmassa saattaa olla kaikennäköisiä sinkkutapahtumia, mutta Kuopiossa hieman niukemmin.

Vanhemmille sinkuille on järjestetty ”Treffit Kuopion taidemuseossa” -nimistä tapahtumaa silloin tällöin jo parin vuoden ajan. Siihen kannattaa tutustua, mikäli on hieman vanhempi tai muuten vain kiinnostunut taiteesta ja treffailusta.

Joskus myös Deittisirkus on järjestänyt Kuopiossa sinkkubileitä.

Joka tapauksessa; kannattaa pitää silmällä esimerkiksi Facebookissa tai missä tahansa ilmoitteluja sinkkutapahtumista.

 

7. Opettele lähestymään ihmisiä missä tahansa oletkin:

Oletko ollut siinä tilanteessa vaikkapa salilla tai kadulla, jossa katseesi lukittuvat jonkun kivannäköisen ihmisen kanssa?

Mutta et uskaltanut mennä juttelemaan?

Tämänkin taidon voi oppia (ja sen pelon voittaa). Opettele kysymään tuntemattomilta ihmisiltä mitä tahansa. ”Lämmittele” ja treenaa tätä taitoa vaikka jonkun mummon kanssa, jos et heti uskalla sen hyvännäköisen naisen luo mennä koheltamaan. Tarpeeksi vain toistoja alle, äläkä ajattele asiaa liian romanttisesti. Sitten seuraavan kerran kun sinulla on silmäpeliä työpaikalla tai kuntosalilla, voit mennä rennosti avaamaan keskustelun. Jos juttu sujuu, kysy onko ihastuksesi sinkku. Sitten puhelinnumero talteen ja sitä rataa!

Lue myös: Miten lähestyä miestä/naista? 7 vinkkiä

Yhteenveto

Jos haluat löytää itsellesi seuraa Kuopiosta, nyt on aika laittaa verkot vesille vähän joka jorpakkoon:

Aktivoidu yöelämän puolella, harrastuksissa sekä netissä. Kyllä sieltä jostain suunnalta alkaa jotain löytymään, kun jaksat nähdä vaivaa asian suhteen.

Käy nyt ainakin katsomassa se Eliittikumppani.fi. Jos siis haluat löytää hieman syvällisempää deittiseuraa.

Ja jätä myös kommenttia tuohon alapuolelle: mikä on sinun mielestäsi paras paikka bongata Kuopion sinkut?

Lue myös lisää yleisiä seuranhakuvinkkejä blogistamme!

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä näillä luulisi löytyvän treffiseuraa elementtinä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here