Järjestä 50+ treffit – 3 parasta 50+ deittipalvelua (+ vinkkejä!)

50+ treffitKoskaan ihmiskunnan historiassa ei ole ollut helpompaa olla yli 50-vuotias sinkku.

Nykyään ei tarvitse ravata siellä tansseissa joka viikonloppu löytääkseen seuraa, vaan se oma sielunkumppani voi löytyä vaikkapa suoraan kotisohvalta.

Nimittäin:

50+ treffit järjestetään helpoiten tänä päivänä netissä ja Treffimaisteri auttaa sinua tässä tehtävässä.

Ensin suosituksemme aikuisten sinkkujen treffipalveluksi ja lopuksi muistutuksena vinkkejä aikuisten nettitreffeille.

Paras 50+ deittipalvelu?

Juurikin yli 50-vuotiaat sinkut ovat netin deittipalvelujen nopeimmin kasvava käyttäjäryhmä. Eikä kyseessä ole pelkästään nuoret 5-kymppiset, vaan jopa yli 80-vuotiaitakin on tavattu netin deittipalstoilla.

Seuranhaku kuuluu siis kenelle tahansa, eikä koskaan ole liian myöhäistä tavata uusia ihmisiä ja ehkä vielä rakastua vanhoilla päivillä. Tässä Treffimaisterin poiminnat parhaista deittipalveluista aikuisille sinkuille:

1. E-kontakti – koko kansan deittipalvelu (suunnattu aikuisille!)

Kenties varmin paikka löytää aikuisempaa seuraa, on Suomen suurin deittisivusto, E-kontakti. Se on luotettava ja suomalainen palvelu, jossa häiriköt ja huijarit eivät pääse temmeltämään. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä, eli kannattaa käydä katsomassa sivuston sinkkutarjonta:

>> Kokeile E-kontaktia tästä, niin pääset katsomaan 50+ sinkkujen profiileja

2. Eliittikumppani – maan vilkkain 50+ deitti?

Eliittikumppani.fi:n ovat ottaneet omakseen varsinkin tämä 50+ ikäluokka. Palvelun käyttäjistä noin 70% on korkeakoulututkinto ja käyttäjien ikähaarukka on laaja. On 35-vuotiaita uraohjuksia kuin myös seniori-ikään ennättäneitä eläkeläisiä.

Rekisteröityessä täytät todella mielenkiintoisen persoonallisuustestin, jonka myötä ehkä opit lisää myös itsestäsi ja siitä, mihin seuranhaussa kannattaa kiinnittää huomiota. Eli, mikäli haluat löytää tasokasta 50+ seuraa, tämä on sinulle:

>> Kokeile Eliittikumppania tästä ilmaiseksi

3. 50plusmatch – vain yli 5-kymppisille suunnattu palvelu

Vain yli 50-vuotiaille suunnattu 50plusmatch tarjoaa rentoa seuranhakua niin ystävyyteen kuin rakkauteen tähdäten. Palvelussa panostetaan käyttäjien aktiivisuuteen erilaisten chat- ja keskustelufoorumi-ominaisuuksien ansiosta. Erittäin avoin ja niin sanotusti ”reipas” meininki verrattuna moniin nuoremmille suunnattuihin palveluihin.

>> Kokeile 50plusmatchia tästä ilmaiseksi!

 

Muista nämä 6 asiaa, niin 50+ treffit onnistuvat

Jos olet vastikään eronnut tai leskeytynyt, saattavat treffirutiinisi olla hieman hukassa. Ja koska sinun nuoruudessasi tietokoneet olivat pienen rantasaunan kokoisia myllyjä, eikä internetistä ollut tietoakaan, tässä ohessa pari vinkkiä myös nettitreffailuun:

1. Nettitreffit ovat kuin oikeassa elämässä keskustelu

Monilla – jopa kansanedustajatason miehillä – saattaa lähteä mopo käsistä netissä kommunikoidessa.

Täten muistutus:

Netissä ”iskeminen” ja kommunikointi on samanlaista kuin tosielämässäkin. Ethän (todennäköisesti) menisi heittämään härskejä kommentteja sille daamille, jonka näet ruokakaupan käytävällä?

Eli netissä olevat sinkut ovat ihan oikeita ihmisiä ja heitä kannattaa lähestyä ystävällisesti ja kunnioittavasti.

 

2. Deittiprofiili ja -kuva kuntoon

Jos liityt treffipalstalle, laita tuore kuva ja kirjoita rohkeasti itsestäsi deittiprofiiliin. Saat huomattavasti enemmän viestejä ja sinulle vastataan todennäköisemmin, kun sinulla on kuva ja sopivasti tekstiä profiilissasi.

Lue myös vinkkimme täydellisen deittiprofiilin kirjoittamiseen.

 

3. Unohda menneet

Jos sinulle tulee treffeillä automaationa puheenaiheeksi jotkin menneet asiat – pahimmillaan jopa puheet ex-kumppanista, nyt on aika tehdä asennemuutos.

Älä missään nimessä saa itseäsi kuulostamaan katkeralta esim. ex-vaimoa tai -miestä kohtaan. Tällaisella avautumisella ei hurmata sitä treffiseuralaista.

Kun tapaat uuden treffikumppanin, keskity nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Treffimaisterille on raportoitu tämän olevan yleinen virhe, jonka aikuiset sinkut tekevät treffeillä.

 

4. Ole kärsivällinen – äläkä tyydy keskinkertaiseen

Saatat olla samaa mieltä siitä, että yli 50-vuotiaana seuranhaku on hieman erilaista kuin 20-30-vuotiaana. Enää ei (useimmilla) ole biologinen kello tikittämässä eikä sinänsä painetta päästä naimisiin ja perhettä perustamaan.

Seuranhaku on usein tuuripeliä ja sen oikean tapaaminen voi kestää kuukausia tai jopa vuosia. Mutta ei kannata lannistua. Ole kärsivällinen, tapaa erilaisia ihmisiä, ehkä osa heistä jää ystäviksi, ehkä jotkut treffit jäävät yhteen kertaan. Koskaan ei tiedä milloin se oikea sieltä osuu kohdalleen, joten pysy aktiivisena.

 

5. Ole rohkea – myös sinä mies siellä..

Moni nettitreffeillä jää taustalle katselemaan lataamatta omaa valokuvaa deittiprofiiliinsa. Kannattaa rohkeasti heittäytyä nettideittailuun, mikäli oikeasti haluat löytää kumppanin. Jos haluu saada, on pakko antaa räppäsi MC Nikke T aikoinaan ja se pitää paikkaansa myös nettideittipalveluissa.

Jos olet mies, sinulla on loistava mahdollisuus erottua eduksesi, kun uskallat panostaa deittiprofiiliisi ja -kuvaasi. Moni ”kilpailijasi” tää taustalle möllöttämään, joten sinulle on luvassa enemmän viestejä naisilta!

 

6. Pidä hauskaa

Yhteiskunta nuorenee jatkuvasti: 50-vuotias on uusi 3-kymppinen, ja 60-vuotias on uusi 5-kymppinen. Aikuisten sinkkujen deittipalstoilla on jopa yli 80-vuotiaita. Älä siis missään nimessä jää kotiin yksin, vaan pysyttele aktiivisena, tapaa uusia ihmisiä ja pidä hauskaa.

Treffejä ei aina tarvitse sopia kahvilaan, vaan voitte lähteä vaikka museoon, taidenäyttelyyn, tai vaikka huvipuistoon!

Siirry nyt takaisin ylös TOP 3 (+bonus) -listaukseemme ja käy rekisteröitymässä ensin vaikka kaikkiin palveluihin. Kaikkia voi kokeilla ilmaiseksi.

Käy ainakin kokeilemassa Eliittikumppani.fi – jos olet korkeasti koulutettu ja/tai uraorientoitunut 50+ sinkku. Se on Treffimaisterin suosikki näin vuonna 2019.

Ja nyt:

Millaisia haasteita tai kokemuksia sinulla on treffailusta yli 5-kymppisenä? Laita kommenttia tai kysymystä tuohon alapuolelle!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here