Sinkut Helsingissä – 9 paikkaa, joista voit löytää seuraa Helsingissä!

Sinkut HelsinkiOletko sinkku, helsinkiläinen ja etsit seuraa?

Tai kenties visiitillä pääkaupungissa ja pitäisi päästä radalle?

Tässä artikkelissa tulee 9 vinkkiä siihen, missä sinkut tapaavat Helsingissä.

Laitetaan muutama poiminta yöelämästä sekä sitten vinkkejä ”normaalista” arkielämästä sekä siihen päälle tietty netin treffipalstat.

Tästä lähtee 9 ideaa missä Helsingin sinkut voivat löytää seuraa:

1. Helsingin sinkut netissä (unohda Tinder):

Joko olet kiusannut itseäsi riittämiin Tinderin parissa?

Jos haluat oikeasti bongata itsellesi tasokkaat treffit Helsingissä, tässä suositukset:

Eliittikumppani.fi – jos olet noin 30 ikävuoden paikkeilla tai yli ja etsit seuraa tositarkoituksella – käy kokeilemassa Eliittikumppania.

Tai jos haet seksiseuraa Helsingistä (olit sitten varattu tai sinkku), tsekkaa VictoriaMilan.fi.

..tai katso listaamamme Top 12 parhaat deittisivustot

2. Kallen torstai (tai lauantai) – varma tapa löytää seuraa Helsingin yössä:

No ok, mikään ei ole varmaa, mutta hyvien mahdollisuuksien äärellä ollaan Kaarle XII:ssa!

Eli oletko 30+ ikäluokassa tai muuten vain kypsempi seura kiinnostaa?

Kallessa, eli virallisesti Kaarle XII:ssä käy rentoa porukkaa, joista suuri osa on 30+ ikäisiä. Toki sinne mahtuu 2-kymppisiä ja sitten haitarin toisesta päästä aina 40+ sinkkujakin. Erittäin rento ja maanläheinen ilmapiiri, jossa on helppo ottaa kontaktia muihin ihmisiin. Parhaat päivät mennä Kalleen ovat torstai ja lauantai.

3. Bar Loose – rennompaa baaria kaipaavalle

Hieman rennompaa, hipsterimpää ja rock-henkisempää menoa löytyy esim. Bar Loosesta Annankadulta. Yläkerrassa on sopivaa pystybaarialuetta, jossa tavata uusia ihmisiä tai takapihan tupakka-alue, jossa saat viimeistään jutun käyntiin jonkun uuden ihmisen kanssa.

4. Apollo Live Club – iso yökerho, josta seuraa Helsingissä

Apollo Live Club aivan ytimessä Mannerheimintiellä jatkaa voittokulkuaan jo ties kuinka monetta vuottaan.

Tarjolla on live-bändejä, stand up -komiikkaa sekä tietenkin ihan puhdasta yökerhomeininkiä. Väkeä ja eri osastoja on niin runsaasti, että täällä voit ihan urakalla yrittää iskeä naisia tai miehiä.

Laita hieman parempaa taminetta päälle kuin johonkin perus irkkupubiin mentäessä, eli dress to impress.

5. Mummotunneli – täältä löytyvät 50+ sinkut Helsingissä

Aikuisempia sinkkuja löytyy etenkin kesällä ns. Mummotunnelista, joka on virallisemmalta nimeltään Wanha kauppakuja. Se on siis pieni baarikuja aivan keskustassa Aleksanterinkadun varrella ja kesällä aivan täyteen hakattuna bilekansaa.

Tiedät kyllä mestan, jos olet paikallisia. Jos olet 50+ sinkku eikä yöelämä kiinnosta, kohdassa 7 löytyy sinulle hyvä vinkki.

6. Sinkkutapahtumat ja -bileet Helsingissä

Helsinki on kuta kuinkin Suomen ainoita paikkoja, jossa järjestetään aktiivisemmin erilaisia speed dating ja muita sinkuille suunnattuja tapahtumia.

Speed datingissa juttelet useamman ”ehdokkaan” kanssa illassa vain muutaman minuutin kerrallaan. Sen jälkeen ilmoitat tapahtuman järjestäjälle kenestä tykkäsit. Mikäli molemmat tykkäävät toisistaan, järjestäjä luovuttaa tämän yhteystiedot sinulle.

Lisäksi kannattaa pitää silmällä erilaisia

Mutta jos koet tällaiset sinkkubileet kiusallisina, seuraava kohta on sinulle:

7. Helsingin sinkut erilaisilla kursseilla (naisseuraa etsivien miesten kannattaa suunnata kielikursseille)

Jos haluat löytää samanhenkisen kumppanin, suuntaa sellaisten harrastusten pariin, jossa voi tavata uusia ihmisiä. Helsingissä on muutamia eri paikkoja, joissa on kaikille avointa kurssitarjontaa:

  • Helsingin avoin yliopisto
  • Helsingin työväenopisto
  • Helsingin aikuisopisto

Siellä on kaikennäköistä tarjolla. Ehkä parhaimpia paikkoja ovat erilaiset kielikurssit. Niissä on usein ryhmätehtäviä, jossa tulee helposti tutustuneeksi uusiin ihmisiin.

Lisäksi löytyy erilaisia taiteeseen ja kulttuuriin liittyviä kursseja. Ehkä et suoraan tapaa potentiaalisia sinkkuja, mutta omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa aina. Kun tapaat jonkun kurssikaverin seuraavan kerran Helsingin yöelämässä, ehkä hänellä on mukanaan jokin kivannäköinen mies/nainen, jonka kaverisi voi esitellä sinulle..?

8. Meetupit ja muut tapaamiset omien mielenkiinnon kohteiden mukaan

Onko Meetup.com tuttu juttu?

Se on etenkin maailmalla todella suosittu palvelu, jota kautta voi tavata uusia ihmisiä. Ne eivät sinänsä ole mitään sinkkutapaamisia, vaan siellä on yleensä erilaisia ryhmiä eri mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Jos haluat tavata Helsingissä asuvia ulkomaalaisia, Meetupista löydät takuulla sopivia ryhmiä siihen.

9. Helsingin sinkut kuntosaleilla ja muissa fitness-harrastuksissa:

Jos et jo käy treenaamassa, nyt kannattaa aloittaa. Kun olet sinkku ja treenaat, tulee sinulla kaksi hyötyä yhdellä iskulla:

1. Pääset parempaan kuntoon = parempi ryhti, enemmän lihaksia, vähemmän läskiä, parempi itseluottamus (joka ei ole pahitteksi iskiessä naisia tai miehiä).

2. Pääset laittamaan naamaasi tuonne ihmisten ilmoille. Ehkä salilla on silmäpeliä jonkun kanssatreenaajan kanssa (valitse sellainen sali, jossa on hakemasi sukupuolen edustajia!), ehkä lopulta uskaltaudut juttelemaan tälle. Tai jos seuraavan kerran yöelämässä näet tämän henkilön, on sinun helppo mennä juttusille.

Yhteenveto

Jos olet sinkku ja haluat oikeasti saada itsellesi treffit Helsingissä, nyt on alettava hommiin:

Lähde yöelämään, salille, erilaisiin harrastuksiin sekä aktivoidu myös netissä. Jos Tinder ei ole tuottanut haluttua tulosta, käy kokeilemassa ainakin tuo Eliittikumppani.fi, jos siis olet vähän kypsempään ikään ennättänyt mies tai nainen.

Onko sinulla seuranhakuvinkkejä Helsingin sinkuille?

Missä sinä sait sovittua viimeisimmät treffisi (internet poislukien)?! Kommentoi tuohon alapuolelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here