Sinkut Helsingissä – näistä paikoista voit löytää seuraa

Sinkut HelsinkiOletko sinkku, helsinkiläinen ja etsit seuraa?

Tai kenties visiitillä pääkaupungissa ja pitäisi päästä radalle?

Tässä artikkelissa tulee 9 vinkkiä siihen, missä sinkut tapaavat Helsingissä.

Laitetaan muutama poiminta yöelämästä sekä sitten vinkkejä ”normaalista” arkielämästä sekä siihen päälle tietty netin treffipalstat.

Helsinki on ehdottomasti Suomen paras paikka olla sinkku. On ihmisiä, tapahtumia ja yöelämää.

Ja lisäksi:

Helsingissä on väkeä ympäri Suomea, joten mikäli olet itse Savosta, voit löytää täältä myös kohtalotovereitasi. Enää ei siis päde selitykset, että helsinkiläiset ovat liian sitä ja tätä. Täältä löytyy kaikenlaisia taustoja omaavia sinkkuja.

Teidän pitää vain löytää toisenne. Tästä lähtee 9 ideaa missä Helsingin sinkut voivat harjoittaa seuranhakua:

Sinkut Helsingin yöelämässä

Kallen torstai tai lauantai

Oletko 30+ ikäluokassa tai muuten vain kypsempi seura kiinnostaa?

Kallessa, eli virallisesti Kaarle XII:ssä käy rentoa porukkaa, joista suuri osa on 30+ ikäisiä. Toki sinne mahtuu 2-kymppisiä ja sitten haitarin toisesta päästä aina 50+ sinkkujakin. Erittäin rento ja maanläheinen ilmapiiri, jossa on helppo ottaa kontaktia muihin ihmisiin. Perjantai on ”välipäivänä” yleensä hieman hiljaisempi ilta.

Bar Loose

Jos isot ”sedumaiset” yökerhot eivät ole sinun juttusi, hieman rennompaa ja rock-henkisempää menoa löytyy esim. Bar Loosesta Annankadulta.

Apollo Live Club

Jatketaan isoilla yökerhoilla. Mannerheimintiellä sijaitseva Apollo Live Club on varsin kookas illanviettopaikka erityisesti viikonloppuisin. Hieman pintaliidompi paikka kuin esimerkiksi maanläheinen Kalle ja Loose. Myös julkkisten suosiossa.

Mummotunneli (Wanha kauppakuja)

Aikuisempia sinkkuja löytyy etenkin kesällä ns. Mummotunnelista, joka on siis pieni baarikuja aivan keskustassa Aleksanterinkadun varrella. Talvellakin siinä pitäisi olla yökerhoja (vai onko nyt suljetun Königin tilalle tullut uutta yökerhoa?)

Selvinpäin seuraa Helsingissä?

Missä ovat ne Helsingin sinkut, jotka eivät käy yöelämässä? Tuollahan ne, joka puolella. Seuraavat eivät välttämättä ole mitään iskupaikkoja, eli suhtaudu niihin vain paikkoina, joissa voit tutustua kaveripohjalta uusiin ihmisiin – niin miehiin kuin naisiinkin.

Tiedäthän: kun tutustut uusiin ihmisiin, ehkä heidän kaveripiirissään on sitten se elämäsi rakkaus, jota olet etsinyt? Eli pitää ajatella hieman pidemmälle sitä seuranhakustrategiaa!

Harkitse siis seuraavia vaihtoehtoja:

Meetupin kautta?

Oletko kuullut Meetup-nimisestä älypuhelinsovelluksesta? Siellä on ryhmiä eri kiinnostusten/harrastusten mukaan jaettuna ja usein nämä ryhmät järjestävät säännöllisiä tapaamisia/illanviettoja.

Eli voit tutustua ihmisiin samojen harrastusten parista kuin itsekin olet. Loistava tapa löytää uusia tuttavuuksia!

Sinkkutapahtumat

Helsingissä on paljon sinkkutapahtumia – ainakin verrattuna muuhun maahan. On Speed datingia, baarien sinkkuiltoja ja järjestivätpä jopa Helsingin museot jonkinlaisia sinkkutapahtumia ”kulttuuritreffien” muodossa.

Kurssit

Ota agendallesi jotain uusia harrastuksia, jossa voit tavata uusia ihmisiä. Esimerkiksi kielikursseille (espanja on tyypillinen kurssi, jossa on sekä miehiä että naisia).

Tai kokkauskurssille? Esim. thairuokakurssille – nämä ovat myöskin niin miesten kuin naistenkin juttuja.

Kuntonyrkkeily, kuntosali?

Poislukien ne pakkomielteisesti fitnessiin suhtautuvat, normaalikansalaiset ja etenkin sinkut kyllä kerkeävät salillakin nostamaan katseen hetkeksi pois siitä tangosta. Jos silmäpeliä syntyy useammankin kerran, aloita moikkauksella ja jossain vaiheessa sitten small talkkikin saattaa lähteä varsin luontevasti käyntiin.

Kuntonyrkkeily on myös hyvä paikka tavata uusia ihmisiä, jos tällainen kiinnostaa.

Helsingin sinkut netissä

Ja jos tosielämän seuranhaku kuulostaa liian työläältä, laita verkot vesille myös netin seuranhakupalveluihin. Suosittelemme seuraavaa:

  1. E-kontakti.fi – maan paras sivusto (jos haluat kokeilla 3 päivää ilmaiseksi, katso ohjeet E-kontakti -artikkelistamme)
  2. Eliittikumppani – liity, täytä mielenkiintoinen persoonallisuustesti ja tapaa maan sinkkujen kerma.
  3. Happypancake.fi – täysin ilmainen deittisivusto (ja liittyminen kestää alle minuutin!)

Siinä kolme kovaa. Käy nyt edes HappyPancaken tarjonta katsomassa läpi, jos et halua maksaa nettideittailusta!

Tai katso isompi listauksemme, parhaista deittisivustoista!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here