Sinkut Jyväskylässä – 7 paikkaa löytää seuraa JKL:ssä!

Sinkut JyväskyläMissä ovat sinkut Jyväskylässä?

Tuollahan ne – joka puolella arjen tohinoissa ja viikonlopun yöelämässä.

Nyt on vain sinun tehtäväsi aktivoitua ja altistaa itsesi tapaamaan uusia ihmisiä.

Tässä Treffimaisterin 7 vinkkiä ja paikkaa, josta löytää seuraa Jyväskylässä:

1. Jyväskylän sinkut netissä? (unohda Tinder!)

Jos aiot oikeasti löydää deittiseuraa Jyväskylässä (etkä vain pelailla peliä nimeltä Tinder), suosittelemme näin ensialkuun paria eri deittipalvelua:

Eliittikumppani.fi – etenkin, jos olet noin 30-vuotias tai vanhempi ja etsit Jyväskylän kauneimpia, rohkeimpia ja fiksuimpia sinkkuja, käy katsastamassa tämä sivusto. Ilmaiseksi pääsee alkuun.

VictoriaMilan.fi – jos olet varattu, noin 3-kymppinen tai yli ja etsit pelkkää seksiseuraa Jyväskylästä, tässäpä Suomen suosituin pettäjille suunnattu sivusto. On siellä tosin sinkkujakin mukana. Moni ei halua lopettaa parisuhdettaan, mutta kaipaavat pelkkää seksiä salaisen kumppanin kanssa. Ja sellaista ei oikein yksityisyyssyistä pystytä Tinderistä etsimään.

Jos siis etsit seuraa netistä, aloita noista edellä mainituista tai katso listaamamme Top-12 deittisivustot Suomessa

2. BRA² – tasokas yökerho bilemenoon

Tämä keskiviikosta lauantaihin auki oleva jyväskyläläinen yökerho vie bileet nimensä mukaisesti toiseen potenssiin.

Live-esiintyjiä ja DJ:itä huolehtimassa musiikista. Kerho sopii erityisesti nuoremmalle väelle, mutta myös vähän aikuisemmille; ikärajat menee K18-21 välillä – riippuen viikonpäivästä. Täältä voit löytää vaikka yhden yön seuraa tai miksei elämäsi rakkauden.

3. Escape – nuoremman väen yökerhokompleksi Jyväskylässä

Escapessa bilettävät myös 18 vuotta täyttäneet nuoret – ainakin keskiviikko- ja torstai-iltaisin, jolloin ikäraja on K18.

Perjantai- ja lauantai-iltaisin on toki kovimmat bileet, jolloin ikäraja on 20. Eli, jos päihtyminen, bilettäminen ja (seksi)seuranhaku kiinnostaa Jyväskylän yöelämässä, saattaa Escape olla siihen sopiva paikka.

4. London – Aikuisten sinkkujen baari Jyväskylässä:

Jos et enää kehtaa lähteä teinien ja 2-kymppisten kanssa samaan yökerhoon, käy tsekkaamassa London -niminen pubin ja yökerhon risteytymä Puistokatu 2:ssa. Ikäraja viikonloppuiltaisin on sopivan kypsät 24 vuotta.

5. Erilaiset tapaamiset – esim. Meetup-sovelluksen tai Facebookin kautta

Tiedätkö Meetup-sovelluksen? Se on erityisesti Helsingissä ja muissa kaupungeissa maailmalla aktiivinen yhteisö.

Palvelun alaisuudessa on monia erilaisia ryhmiä jaettuna erilaisten mielenkiinnon kohteiden ja harrastusten mukaan. Tai sitten katsele Facebookista erilaisia ryhmiä aiheista, joista olet kiinnostunut. Näissä on mahdollista jutella samanhenkisten ihmisten kanssa ja jopa järjestellä tapaamisia. Nämä eivät välttämättä ole mitään sinkkujen kokoontumisajoja, mutta omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa aina. Ehkä joku uusi tuttavuus voi sitten esitellä sinut sille tulevaisuuden unelmakumppanillesi!

6. Jyväskylän sinkut erilaisilla kursseilla (kielikurssit ovat aina varma valinta tavata naisia!)

Jyväskylä on iso opiskelijakaupunki, joten ensinnäkin: opiskelijan kannattaa hyödyntää eri kurssimahdollisuudet ja mennä mitä omituisimmille kursseille.

Mene omalle epämukavuusalueellesi ja kokeile erilaisia asioita. Ja mene sellaiselle kurssille, jossa voit tavata vastakkaisen sukupuolen edustajia. Tai sen sukupuolen edustajia, joita haluat tavata – näin poliittisesti korrektisti ilmaistuna.

Hyvänä vaihtoehtona kaiken ikäisille jyväskyläläisille sinkuille ovat kielikurssit. Tai jopa tanssikurssit. Myös kokkauskurssit nostavat suosiotaan tänä päivänä. Pääasia on aktivoitua ja tavata uusia ihmisiä!

7. Kuntosali, kuntonyrkkeily sun muut ”sosiaaliset” treenilajit ovat oivia paikkoja löytää seuraa Jyväskylässä:

Jos olet sinkku, nyt on aika aktivoitua tekemään kaikkea uutta. Etkö vielä käy salilla, joogassa tai kuntonyrkkeilyssä? Aloita jokin tämän kaltainen uusi harrastus. Valitse sellainen sali, jossa on niin miehiä kuin naisiakin.

Salilla ei tietenkään isketä naisia tai miehiä yhtä suoraviivaisesti kuin baarissa. Nyt on vain pointtina se, että laitat naamaasi esille mitä erilaisimpiin paikkoihin ja olet valmiina juttelemaan tuntemattomien ihmisten kanssa, kun oikea tilanne osuu kohdalleen. Tai kun seuraavan kerran yöelämässä törmäät tuttuun naamaan salilta, on juttelun aloittaminen luontevampaa – ”hei, eikös me käydä samalla salilla?”

Yhteenveto

Periaatteessa voit tavata jonkun kivan tyypin missä tahansa arkipäivänkin tilanteessa, eli ei kannata aina ajatella, että sinun pitää lähteä johonkin iskemään naisia tai miehiä.

Eli pidä korvat ja silmät auki ja ole valmis harrastamaan small talkia, niin alat kyllä löytämään sitä seuraa Jyväskylässä.

Mutta mikäli olet sitä mieltä, että selvin päin keskellä kirkasta päivää tehtävät lähestymisyritykset ovat liian pelottavia, aloita katsomalla listaamamme 10 parasta treffipalstaa.

Onko sinulla vinkkejä mistä löytyvät sinkut Jyväskylässä? Kommentoi alle!

Lue myös:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here