Kristillinen deittipalvelu haussa? Näiltä 4 sivustolta kristityt sinkut löytävät toisensa!

Kristillinen deittiOletko uskovainen sinkku ja haluaisit löytää samanlaiset arvot jakavan kumppanin?

Mikäli kyllä, olet oikeassa paikassa.

Tässä artikkelissa listataan 4 parasta kristillistä deittipalvelua, joissa kristityt sinkut todennäköisimmin tapaavat toisensa.

Kristillinen deitti voi toki löytyä myös tuolta arkielämästä, mutta olet saattanut jo huomata, että se ei aina ole niin yksinkertaista:

Ensinnäkin pitäisi ”törmätä” johonkin ihastuttavaan ihmiseen ja toisekseen pitäisi käydä niin hyvä tuuri, että hän olisi a) sinkku ja b) samanlaiset arvot jakava, kristitty mies tai nainen.

Myös oma kirkkokunta asettaa monille omat rajoitteensa. Moni haluaa samanlaisen taustan omaavan kumppanin, joka on täysin luonnollista.

Saatat olla (vanhoillis)lestadiolainen tai ortodoksiseen kirkkoon kuuluva sinkku tai muuten vain hengellinen, evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluva ihminen. Plus monta muuta vaihtoehtoa.

Täten nykyteknologian mahdollistamat deittisivustot pelastavat tilanteen tuoden sinkut yhteen.

Voit laittaa niin sanotusti verkot vesillä internetiin eikä sinun tarvitse juosta jokaisissa seurakunnan sinkkuillassa kumppaninhaussa.

Mutta mistä se kristillinen deitti löytyy varmimmin? Mikä on paras treffipalsta sen löytämiseen?

Suomessa ja maailmalla on deittisivustoja ja älypuhelinsovelluksia monenlaisia, mutta tässä 3 suomalaista deittipalvelua, joissa pääasiassa etsitään seuraa tositarkoituksella – tavoitteena onnellinen parisuhde ja mahdollisesti myöhemmin avioliitto.

Ei ole väliä oletko nuori, joka haaveilee omasta aviopuolisosta ja perheestä tai sitten esim. 50+ sinkku. Deittipalveluita käyttävät ihmiset kaikista ikäluokista!

1. E-kontakti – Suomen suurin deittipalvelu, jossa myös kristittyjä sinkkuja!

Kristityt sinkut E-kontaktissa

E-kontakti.fi on kenties Suomen laadukkain deittisivusto. Profiileja palveluun on luotu yhteensä yli 350 000 sekä käyttäjät ovat liikkeellä pääasiassa tositarkoituksella.

Käyttäjät ovat hieman kypsempiä kuin esimerkiksi monilla ilmaisilla deittisivustoilla (keski-iän E-kontakti ilmoittaa olevan 40 ikävuoden paikkeilla).

Sinulle kristittynä sinkkuna on mahdollisuus myös etsiä kumppaniehdokkaita uskonnon perusteella. Voit myös rajata kumppaneita haettavan seuran mukaan, esimerkiksi seuraavilla kriteereillä:

 • Avioliitto
 • Harrastusseuraa
 • Matkatoveri
 • Romanssi
 • Seurustelu
 • Ystävyys

Eli E-kontaktissa voit hakea kumppani- tai ystäväehdokkaita varsin monipuolisesti. Rekisteröidy ja kokeile ensin ilmaiseksi, niin tiedät mistä palvelussa on kyse. Pääset saman tien näkemään palvelun sinkkuja!

Kokeile E-kontaktia ILMAISEKSI!

PS. lue myös E-kontakti -artikkelimme, josta löydät ohjeet kuinka kokeilla E-kontaktin maksullistakin osiota ilmaiseksi 3 päivän ajan!

 

2. Kotisataman deitti – vain ja ainoastaan uskovaisten deittipalvelu (mutta maksullinen)

Kotisataman deitti on Suomen ensimmäinen kristillinen deittipalvelu. Palvelun käyttöehdoissa mainitaan, että jäsenten tulee olla täysi-ikäisiä, jotka pyrkivät elämään kristillisten elämänarvojen mukaisesti.

Palveluun rekisteröitymällä ei vielä näe yhtään kumppaniehdokasta tai näiden määrää. Sinun pitää suorittaa maksu ennen kuin pääset selaamaan käyttäjien profiileja. Tämä on pieni miinus tässä palvelussa verrattuna muihin sivustoihin.

Lue myös: 5 vinkkiä kun tavoitteena on löytää kumppani netistä!

 

3. Happy Pancake – täysin ilmainen, myös hengellisiä ja uskovia sinkkuja

Happypancake.fi on erityisesti vakavampaa parisuhdetta etsivien sinkkujen suosiossa oleva täysin ilmainen deittipalvelu.

Tällä sivustolla pyörii satoja tuhansia suomalaisia sinkkuja joka kuukausi ja löydät sieltä paljon myös hengellisiä sinkkuja, kun vain laitat hakuehdot haluamaasi asentoon:

uskovaisten deitti
HappyPancakessa voit hakea myös uskonnon perusteella!

Eli kun kyseessä on ilmainen treffisivusto, niin käy ihmeessä kokeilemassa. Sinkut palvelussa ovat maanläheisen ja ystävällisen oloisia, ja melko varmasti joukossa tapaat myös uskovaisia!

Kokeile Happypancakea ILMAISEKSI!

 

4. Eliittikumppani – yli 30-vuotiaat kristityt sinkut löytyvät täältä:

kristillinen deitti

Eliittikumppani.fi saattaisi äkkiseltään kuviteltuna olevan juurikin kristillisen deittipalvelun vastakohta.

Mutta äläpä hättäile:

Eliittikumppani on yksi Suomen suosituimpia deittisivustoja, jonka ideana on se, että se yhdistää persoonallisuustestin avulla samanlaiset arvot omaavat sinkut yhteen. Tyypillisesti löydät sieltä korkeasti koulutettuja, yli 30-vuotiaita sinkkuja, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

Kun liityt, täytät persoonallisuustestin, jossa kysytään myös hengellisyydestä, uskonnosta ja uskonnon merkityksestä sinulle.

Kokeile Eliittikumppania ILMAISEKSI!

 

Yhteenveto – paras kristillinen deittipalvelu?

Jos haluat rajata ehdokkaat tiukasti kristittyihin, kannattanee suunnata Kotisataman deittiin. Siellä tosin miinuksena on se, että sinun tulee maksaa ennen kuin näet yhtäkään kumppaniehdokasta.

Tässä suosituksemme kuinka aloittaa:

 1. HappyPancake.fi – täysin ilmainen, voit hakea myös uskonnon perusteella
 2. Eliittikumppani.fi – pääset ilmaiseksi kokeilemaan, lähinnä yli 30-vuotiaita koulutettuja sinkkuja
 3. E-kontakti – lähinnä yli 35-vuotiaita, paljon myös kristittyjä sinkkuja!

Kannattaa rohkeasti kokeilla eri palveluja, koska koskaan ei voi tietää mistä se oma rakas löytyy! Ehkä myös sieltä seurakunnan sinkkuillasta tai vanhoillislestadiolaisten kohdalla sieltä kesän kohokohdasta, eli suviseuroilta, mikäli nettideittailu ei ole sinun juttusi.

Millaisia kokemuksia sinulla on seuranhausta kristittynä ja hengellisenä sinkkuna? Laita kommenttia tuohon alapuolelle! Ja lue tarvittaessa myös seuraavat artikkelit:

4 KOMMENTIT

 1. KotisataMa kuulostaa hyvältä. Haluan vakaumuksellista kristittyä seuraa

 2. Moi!
  Tänne olisin liittymässä jonoon muiden kanssa hih….

 3. Kotisataman deitti on saanut myös sovellusversion nimeltä Valo, jota voi käyttää myös maksutta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here