Kumppani netistä? Löydä uusi rakkaus näillä 5 vinkillä

Kumppani netistäNytkö rupesi riittämään sinkkuilu?

Yksinolo ei tee hyväksi kenellekään liian pitkissä annoksissa, joten tehdään asialle muutos.

Löydä kumppani netistä näillä Treffimaisterin vinkeillä.

Suomessa on sinkkuja niin paljon, että ihan hirvittää. Meillä on yksin asuvia jopa yli miljoona ihmistä.

Alle 35-vuotiaitakin yksin asuvia on yli 250 000 kertoo Tilastokeskuksen tutkimus.

Eli jokaisessa ikäluokassa on sinkkuja. Enää ei aikuisemmankaan sinkun tarvitse tyytyä yksinoloon, vaan tänä päivänä netissä kumppania hakee jopa seniori-ikäiset kansalaiset.

Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uusia ystäviä, juttuseuraa ja jopa se oma täydellinen kumppani.

Jos et ole ennen harrastanut nettideittailua, tässä 6 vinkkiämme kumppanin hakuun:

1. Valitse itsellesi sopiva seuranhakupalvelu

Mitä miehiä/naisia olet? Nuori, keski-ikäinen, seniori?

Kaikilla sivustoilla on jonkin verran väkeä lähes kaikista ikäluokista, jotkut ovat keskittyneet tiettyyn ihmisryhmään (esimerkiksi 50plusmatch on vain yli 5-kymppisille sinkuille!)

Nuoret yleensä hakevat seuraa deittisovelluksissa, kuten Tinderissä. Yli 25-vuotiaille, tositarkoituksella parisuhdetta etsiville on tarjolla esimerkiksi E-kontakti.

Netissä on niin ilmaisia kuin maksullisiakin kumppaninhakusivustoja. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa – lue lisää kannattaako käyttää ilmaista vai maksullista treffisivustoa.

2. Ole valmis heittäytymään nettitreffeillä

Elämässä saa yleensä juuri sen verran kuin on valmis antamaan. Eli kuten niin monesti olemme jo siteeranneet MC Nikke T:tä, ”jos haluu saada on pakko antaa”.

Eli nettitreffeillä heittäytyminen voisi tarkoittaa rohkeasti itsestään kertomista deittiprofiilissa ja lisäämällä vielä kuvan itsestään. Moni jää passiiviseksi taustalle katsomaan menoa, mutta yleensä ne, jotka heittäytyvät persoonallaan kumppanin hakuun, myös saavat juttu- ja treffiseuraa!

Lue myös: 15 vinkkiä deittiprofiilin kirjoittamiseen

3. Mutta muista myös netin pinnallisuus

Ihmisten käyttäytyminen on muuttumassa yhä enemmän siihen, että ihmis- ja parisuhteet ovat suorastaan kertakäyttöluontoisia. Tämä varsinkin nuorten kohdalla, jotka ovat tottuneet elämään älypuhelinten kanssa ja siellä asioiden nopeatahtiseen toimintaan:

Voit tilata ruokaa parilla näpäytyksellä, katsoa jatkuvasti uutisia ja kavereiden some-päivityksiä. Samoin sen kumppaniehdokkaan voi unohtaa hetkessä, kun jo uutta ehdokasta pukkaa toisesta kanavasta.

Eli älä ota liian raskaasti, mikäli tulet sen uuden chat-tuttavuuden ”hylkäämäksi”. Kannattaa pitää tutustuminen kohtalaisen yleisellä tasolla netissä ja lähteä oikeille treffeille vaikkapa paikalliseen kahvilaan pian tutustumisen jälkeen.

4. Löydä kumppani netistä vaikka toiselta puolen Suomea?

Asutko pienellä paikkakunnalla? Suomessa välimatkat ovat pitkiä ja jos on sinkkuna pienellä paikkakunnalla, voi kylän tarjonta olla turhan pientä. Kannattaa pohtia olisitko valmis jopa muuttamaan. Rakkaus on sen verran hieno asia, että sen eteen voi nähdä jopa vaivaa. Ei siis kannata poissulkea kaukosuhdetta. Junat, autot ja lentokoneet kulkee ja itse parisuhdekin saattaa olla ”tulisempi”, kun toisia näkee vain esimerkiksi viikonloppuisin. Kumppanin haussa avoimen mielen pitäminen kannattaa!

5. Uusi kumppani eron jälkeen?

Moni saattaa jämähtää kotiin, kun ja jos ero on edessä aikuisemmalla iällä. Deittailuhevosen selkään kannattaa kuitenkin nousta, mikäli vain on päässyt yli ex-kumppanista. Jos on edelleen surun murtama ja hakee ikään kuin laastarisuhdetta, on se ensinnäkin epäreilua sitä toista kohtaan eikä tämä uusi suhdesekoilu todennäköisesti tee sinusta onnellisempaa.

Eli mikäli olet eron jälkeen valmis rakastumaan uudelleen, ei muuta kuin rohkeasti nettitreffeille tutustumaan uusiin ihmisiin. Kannattaa myös pohtia eron jälkeen, että millainen kumppani sinulle sopii ja millaisen parisuhteen haluat.

Jos haluat hakea kumppania netistä, suuntaa seuraavaksi listaukseemme Suomen parhaisiin treffipalstoihin!

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here