Seuraa Joensuusta: tässä 8 vinkkiä Joensuun sinkuille

Seuraa JoensuuMissä ovat kaikki Joensuun sinkut?

Olenko tuomittu ikisinkkuuteen tässä pienehkössä itärajan kaupungissa ..saatat kysyä itseltäsi synkeimpinä päivinä.

Et ole.

Tässä artikkelissa Treffimaisteri neuvoo mistä löydät seuraa Joensuussa.

Taannoisen Iltasanomien uutisoiman selvityksen mukaan Joensuussa on yksin asuvia 20-29-vuotiaita naisia 1854 ja miehiä 2138 kappaletta.

Eli nuorilla sinkkunaisilla on Joensuussa hieman paremmat markkinat kuin miehillä. Mutta pointti on se, että kyllä ”Jönssissä” sinkkuja on. Tuollainen pari tuhatta ihmistä täyttää pienen jäähallin, joten kyllä siinä valikoimaa riittää. Ja tämä vain 20-29-vuotiaat!

Nyt on vain sinun tehtäväsi löytää se yksi oikea.

Jos olet uusi kaupungissa tai vierailulla oleva työmatkalainen, saat pari vinkkiä yöelämään. Jos olet paikallinen ja baarit on jo pelattu läpi, alla muutama (toivottavasti) uusi idea!

1. Bepop – monipuolinen yökerhokompleksi

Bepop on rehellinen yökerhokompleksi, jossa varsinkin viikonloppuisin menoa riittää. Usein viikonloppuisin Bepopissa vierailee Suomen pop-musiikin kerma keikalla. Perjantain ja lauantain illoissa on K20-ikäraja, joka rajoittaa hieman junnujen sekoilua.

2. Marks – rokkihenkinen baari

Rehellistä rokkibaaria/yökerhoa etsivän kannattaa suunnata Marks Rock Clubiin. Usein myös bändien keikkoja, johon myös yksin yöhön lähtevän on luontevampaa lähteä! Siis mikäli yöelämään lähtee yksin, on meno usein sellaista, että pitää yrittää näyttää kiireiseltä tai plärätä tärkeän näköisenä puhelintaan, ettei näytä aivan hyypiöltä.

3. Gloria – aikuiset sinkut huomio

Jos 2-kymppisyys on kaukana takana päin ja etsit aikuisempaa seuraa Joensuusta, piipahda Gloriaan. Letkeä pubitunnelma, jossa hyvät valikoimat juomia sekä viikonloppuisin bileet jatkuu aina 04 asti aamulla.

PS. Jos olet yli 5-kymppinen, lukaise vinkkimme 50+ treffeille.

4. Unohda yöelämä ja lähde kursseille

Samankaltaiset ihmiset solmivat kestävämpiä ja onnellisempia parisuhteita. Näin kertovat tutkimukset. Joten on loogista yrittää löytää seuraa sellaisten harrasteiden parista, joista molemmat pitävät.

Tykkäätkö matkustelusta? Olet harkinnut esim. espanjan- tai japaninkielen opiskelua? Netissä ja älypuhelinsovelluksilla näitä voi opiskella, mutta sinkkuna sinun kannattaisi harkita kielikursseja. Niissä tunnelma on rento ja fokus on käytännönläheisessä oppimisessa. Tarkoittaen paljon pari- ja ryhmäharjoitteita ja käytännön puhumista.

Kursseilla voit löytää uusia kavereita ja hyvällä tuurilla tavata jonkin mielenkiintoisen ihmisen ja pyytää tätä treffeille!

Katso siis esimerkiksi Joensuun seudun kansalaisopiston kurssitarjontaa!

5. Salille – kyllä, myös salilla on moni suhde saanut alkunsa

Kuntosalilla käyvät tänä päivänä lähes kaikki – enemmän tai vähemmän tosissaan treenaten. Suurin osa vähemmän tosissaan, joten siinä ohella jää aikaa myös ympärille vilkuiluun. Salilta on helppo saada hyvän päivän moikkaustuttuja, jotka saattavat myöhemmin kehkeytyä mihin tahansa! Kärsivällisyys on valttia, eikä salilla lähdetä yhtä suoraviivaiseen iskemiseen kuin yöelämässä.

Lähde treenaamaan jollekin Joensuun salille, jossa käy sekä miehiä että naisia. Esimerkiksi Kuntokeskus Energyyn tai Foreverille.

6. Kuntonyrkkeily, jooga jne.

Liikuntaharrastuksilla jatketaan. Kuntonyrkkeilykurssit ovat mitä suosituimpia paikkoja tavata miehiä tai naisia. Siellä yleensä kuntoillaan pareittain, joten ehkä kohdallesi sattuu joku mielenkiintoinen tapaus. Tai ehkä saat uusia hyvän päivän tuttuja. Seuraavan kerran kun tapaat tämän tyypin Joensuun yöelämässä, on häntä helppo lähestyä. Ei enää kiusallisia iskulauseita, vaan voit lähestyä häntä luontevasti yhteisestä harrastuksesta jutellen.

Eli, hanki liikuntaharrastus, johon sisältyy sosiaalista kanssakäymistä.

7. Sinkkutapahtumat

Vaikka Suomessa sinkkutapahtumat ovat melko harvinaisia, kannattaa seurata tätäkin osastoa. Esimerkiksi Bepop-yökerhossa järjestetään silloin tällöin sinkkutapahtumia Joensuussa.

Monia saattaa ujostuttaa sinkkutapahtumaan lähteminen, koska ikään kuin liikut iso sinkku-leima otsassasi. Mutta mitä helvetin väliä? Rohkeasti vain mukaan.

8. Paras deittisivu löytää seuraa Joensuusta?

Joensuu ei ole kooltaan mikään Helsinki tai Tampere, joten kannattaa suosia isoimpia deittipalveluja.

Rekisteröidy ainakin HappyPancake.fi:hin. Se on täysin ilmainen ja liittyminen kestää ehkäpä 47 sekuntia. Pääset heti näkemään joensuulaisia sinkkuja!

Tai katso listaamamme parhaat deittisivustot!

Yhteenveto

Seuranhaku on usein vain asenteesta kiinni; pääasia on olla ”small talk -valmiudessa” kaikissa arkipäiväisissä tilanteissa. Sekä ajatella asiaa siten, että kenen tahansa uuden ihmisen tapaaminen auttaa minua löytämään sen oman kumppanin. Kun laajennat sosiaalista verkostoa, kasvavat mahdollisuudet tavata se oikea! Nettideittailun ohella yksi suosituimpia tavata oma kumppani on yhteisten tuttujen ja ystävien kautta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here