Sinkut Seinäjoella: 7 parasta paikkaa löytää seuraa

Sinkut SeinäjokiMissä tapaavat sinkut Seinäjoella?

Tähän kysymykseen aivan tuota pikaa vastauksia.

Seinäjoella on 1207 yksinasuvaa 20-29-vuotiasta naista, sekä 1482 vastaavalla iällä varustettua miestä. (Tilastokeskus)

Jos olet tätä ikäluokkaa, ja tuskailet, ettet löytä seuraa Seinäjoella, älä luovuta. Kuvittele tuo reilu 1000 ihmistä riviin, siinä on aika iso valikoima sinkkuja mistä valita. Puhumattakaan muista ikäluokista. Ja näiden päälle vielä lähikuntien, esim. Peräseinäjoen, Kurikan ja Alavuden sinkut!

Tässä 7 paikkaa, josta voit löytää Seinäjoen sinkut, sisältäen yöelämää ja ”normaalielämää”:

1. Viihdemaailma Ilona – Seinäjoen yöelämä yhden katon alla

Suomihan on tunnetusti kaikenlaisten ketjuravintoloiden maa. Jos haluat keskittää Seinäjoen baari-illan seuranhakusi yhteen baariin, suuntaa Ilonaan. Siellä on tarjolla karaokea, suomipoppia, discoa sekä rauhallisempaan menoon myös pubitunnelmaa. Siellä on moni yhden yön juttu kuin myös pidempikin parisuhde saanut alkunsa.

2. Karma – niin ikään meininkiä moneen makuun

Karma on auki viikon jokaisena päivänä. Parhaat bileet tietenkin ajoittuvat viikonloppuun. Tarjolla on useampi eri osasto; karaoke- ja rokkibaari sekä vielä itse tanssimusiikkiin keskittyvä yökerhopuoli. Kannattaa myös seurata live-bändien aikatauluja!

3. Rytmikorjaamo – livemusiikkia

Jos olet sinkku, eikä kavereista löydy seuraa baariin, mikset katselisi keikkatarjontaa. Keikoille on helppo mennä yksinkin ja siinä ohessa voi tavata saman musiikkimaun omaavaa seuraa. Seinäjoella Rytmis tarjoaa monenlaista keikkaa. Riippuen hieman esiintyjästä, siellä tapaavat myös Seinäjoen aikuiset sinkut! Harva keski-ikään ennättänyt viitsii enää perus-yöelämään lähteä, mutta keikoilla kylläkin!

4. Iskeminen Seinäjoen kuntosaleilla?

Moni sinkku käy salilla ja mikäli treeni ei ole aivan totista puurtamista, siinä kyllä kerkeää katselemaan myös ympärilleen. Jos et vielä treenaa, lähde sellaiselle salille, jossa käy sellaisia ihmisiä, joita haluat tavata. Jos etsit miestä, älä mene Ladylinelle.

Ja jos käyt jo salilla, eikä siellä näy mielenkiintoisia miehiä tai naisia, tee poikkeus rutiineihisi ja käy välillä treenailemassa vaikka kaupungin saleilla (esim. uimahallilla) maksaen vain edullisen kertamaksun. Kun on sinkku, pitää hieman rikkoa kaavoja ja tehdä uusia asioita!

5. Seinäjoen kansalaisopiston sinkkukurs.. siis kielikurssit

Monet Seinäjoen sinkut käyvät kielikursseilla. Jos sinua kiinnostaa edes etäisesti esimerkiksi espanjan tai italian opiskelu, mene ja katso Seinäjoen kansalaisopiston kielikurssitarjontaa. Sieltä löydät fiksuja ja filmaattisia sinkkuja ja ehkä jopa treffiseuraa.

Ja jos ei kielikurssi kiinnosta, katso myös muut kurssit, jotka kiinnostavat sinua itseäsi. Samojen mielenkiinnon kohteiden jakaminen kumppanin kanssa on suuri plussa.

6. Koirapuistossa

Eikö sinulla ole koiraa? Ei se mitään, lainaa kaverin koiraa ja lähde koirapuistoon. Koira toimii usein niin mies- kuin naismagneettina ja juttu voi lähteä helposti käyntiin tuntemattoman ihmisen kanssa.

Ja jos suurta naistenmiestä, Charlie Harperia on uskominen, pieni lapsi on miehille jopa parempi kuin koira. Eli jos olet mies, ja kaverisi tarvitsee lastenhoitajaa päiväksi, hyväksy tarjous ja lähde kaupungille hengailemaan uuden naismagneettisi kanssa. Suuttujille tiedoksi, että tämä oli vain kevennys/vitsi.

7. Seinäjoen sinkut netissä

Ja jos sinulla ei ole aikaa päivystää koirapuistoissa tai baareissa, laita treffit hakuun myös netissä.

Ja muista, että netissä on muitakin palveluja kuin Tinder (joka on nykyään jo jossain määrin ”pilalla”). Kannattaa suosia isoimpia deittisivustoja – niissä on parhaat mahdollisuudet löytää seuraa Seinäjoelta.

Jos olet vähintäänkin 25-30-vuotias, tutustu näihin:

  • E-kontakti.fi – Suomen suurin deittisivusto
  • Eliittikumppani.fi – paras sivusto noin 3-kymppisille (ja sitä vanhemmille), jotka etsivät koulutettua ja/tai uraohjusmaista kumppania!

..niin pääset jo parissa minuutissa näkemään Seinäjoen sinkkutarjontaa!

Tai lue listaamamme muut treffipalstat.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here