Sinkut Lahdessa – 7 parasta paikkaa löytää seuraa Lahdessa

Sinkut LahtiMissä sinkut Lahdessa tapaavat toisensa?

Lyhykäisyydessään: netissä tai baarissa. Mutta myös muita vaihtoehtoja on, kunhan maltat lukea tämän jutun läpi ajatuksen kanssa.

Alkuun sanottakoon, Lahti on varsin OK sinkkukaupunki; väkeä on reilu 100 000, joten kyllä siinä määrässä on sinkkujakin runsaasti.

Löytyy ammattkorkeakoulua ja yliopiston haarakonttoreita, jotka tuovat ja pitävät nuoria aikuisia Lahdessa. Lisäksi löytyy vanhempaa sinkkuväestöä. Eli unohda vain ajatus siitä, että ”Lahti on jo nähty, kaikki parhaat on jo varattuja”.

1. Tivoli Night Club – nuorten bilekeskus (K18)

Tivoli on varma paikka nuorelle lahtelaiselle sinkulle viettää hauska ilta kavereiden kanssa ja siinä ohessa iskeä naisia tai miehiä. Isoimmat bileet käydään tietenkin viikonloppuiltaisin 22-04 välisenä aikana.

2. Armas, Lahti – yökerho aikuisille (K24)

Aivan Tivolin kanssa samalla kadunpätkällä, Vapaudenkatu 13:ssa sijaitsee Armas. Se on iso yökerho, jossa on 3 eri osastoa eri musiikein varustettuna. Myös karaokea! Eli mikäli autokoululaisten kanssa bilettäminen ei nappaa, suuntaa Armakseen!

3. Dublin Irish Pub – rentoa menoa (aikuisempaan makuun)

Yöelämän mcdonaldsit, eli irkkupubit ovat mitä leppoisimpia paikkoja viettää iltaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Täällä ei turhia jäykistellä botox-hymyä pidätellen, vaan täällä otetaan keittoa ja ollaan avoimia uusille tuttavuuksille. Dublin irkkupubissa on menoa etenkin viikonloppuiltaisin, jolloin bileet jatkuvat 04 asti. Sopii etenkin yli 30-vuotiaille lahtelaisille sinkuille.

4. H16 Live klubi – samalla musiikkimaulla varustettua seuraa Lahdessa

Etkö löydä kavereita yöelämään?

Yksin baariin lähteminen voi olla monelle liian ison kynnyksen päässä, mutta keikoille on helpompi lähteä yksinkin. Voit keskittyä musiikkiin ja siinä ohessa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Katso siis H16:sta jokin hyvä artisti ja lähde sinne. Samanlainen musiikkimaku usein yhdistää sinkkuja.

5. Sinkut Lahden kansanopiston kursseilla

Jos olet sinkku, nyt on aika aktivoitua harrastusten suhteen.

Mieti mikä sinua kiinnostaa ja lähde jollekin kurssille tai tapahtumaan, jossa on samanhenkisiä ihmisiä. Esimerkiksi Lahden kansanopiston tai Wellamo-opiston kielikursseilla on usein nuoria (ja vanhempia) aikuisia. Varsinkin naisia tapaa espanjan- tai italiankielikursseilla. Kielimiehille on aina kysyntää sinkkumarkkinoilla, joten miehet huomio.

Pääasia on lähteä ihmisten ilmoille ja tutustua uusiin ihmisiin. Voit tavata joko suoraan sen unelmiesi miehen tai naisen tai ehkä löydät uusia kavereita, joiden kautta ajan myötä tapaat sen uuden kumppanisi.

6. Sporttiset sinkut Lahdessa

Joko käyt salilla? Jos käyt, niin vaihda salia, tai ala käymään siellä eri aikaan kuin ennen. Näet uusia naamoja, ja ehkä jopa mielenkiintoisia sellaisia. Kaupungin saleille pääsee Lahdessakin huokealla kertamaksulla, joten riko arkirutiinejasi ja käy treenailemassa eri paikoissa.

Kun näet samoja naamoja useamman kerran jonkin harrastuksen parissa, on tuntemattomiakin helppo alkaa moikkaamaan ja myöhemmin uskaltautua jopa juttusille! Salille iskeminen on siis enemmänkin hidasta peliä siinä missä yöelämässä hyökätään suoraan iskemään.

7. Lahden sinkut netissä

Mistä treffipalveluista löytyvät Lahden sinkut? Paras paikka etenkin nuorille, kauniille ja rohkeille lienee Tinder. Jos kuitenkin etsit syvällisempää deittiseuraa, kannattaa katsoa muita palveluja.

Treffimaisteri suosittelee:

Jos olet yli 23-vuotias, ja etsit nais- tai miesystävää parisuhteeseen, rekisteröidy Happypancake.fi:hin – se on täysin ilmainen palvelu.

Jos olet yli 30-vuotias, lienevät parhaat apajat E-kontaktissa. Rekisteröidy sinne ja katso tarjonta. Mikäli haluat ottaa yhteyden kiinnostavaan ihmiseen, silloin pitää maksaa pieni jäsenmaksu.

Nämä iät ovat vain suuntaa antavia. Kyseisistä palveluista löytävät kaiken ikäiset seuraa.

Jos olet yli 50-vuotias, katso vinkkimme 50+ treffeille.

Ja mikäli tarvitset vinkkejä nettitreffeille, katso 15 vinkkiä deittiprofiilin täyttämiseen!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here