Sinkut Vaasassa – 6 parasta paikkaa löytää treffiseuraa Vaasassa

Sinkut VaasaMissä lymyilevät sinkut Vaasassa?

Baareissa, harrastuksissa ja netissähän ne pääasiassa.

Nyt listaamme 7 kohdetta, joista voit alkaa scouttaamaan itsellesi sopivaa partneria.

Sitä ennen. Laitetaan hieman motivaatiota tiskiin, mikäli sinusta tuntuu, että ”ei täällä Vaasassa ole yhtään kunnollisia sinkkuja”, ”parhaat on jo varattu” ja sitä rataa:

Vaasassa on ensinnäkin paljon nuoria sinkkuja. Etenkin Vaasan yliopisto tuo opiskelijoita tänne ympäri Suomea. Jopa pääkaupunkiseudulta muutetaan tänne opiskelujen perässä, joten opiskelijasinkuilla on hyvät apajat.

Asukkaita kun on lähes 70 000, niin kyllä aikuisemmillekin sinkuille löytyy seuraa Vaasasta.

Tässä ehdotuksia, missä tavata vaasalaisia sinkkuja:

1. Fontanaclub – monipuolinen yökerho bongata seuraa Vaasassa

Fontana on varma valinta parikymppiselle nuorelle, joka haluaa bilettää, ottaa hörppyä ja tavata naisia tai miehiä. Tarjolla on 3 eri musiikkipuolta ja vielä terassi (jossa tunnetusti voi joltain kivannäköiseltä ihmiseltä pyytää tupakkaa/tulta vaikkei niitä tarvitsisikaan. Ja siitä keskustelu käyntiin.

Fontanassa biletetään 3 iltana viikossa – keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina.

2. Teatro – myös aikuisempaa sinkkua tarjolla

Teatro on iso yökerho Vaasassa, jossa on yleensä viikonloppuisin tarjolla myös live-musiikkia. Jos olet iältäsi lähempänä kolmea kymppiä kuin kahta, kokeile Teatroa. Kentältä on raportoitu, että tämä saattaisi olla jopa se paras paikka löytää seksiseuraa Vaasasta. On sielä todennäköisesti moni avioliittokin saanut alkunsa. Eli kaikille kaikkea.

3. O’Malleys – rentoa irkkupubitunnelmaa

Jos et ole yökerhoihmisiä, vaan enemmänkin rokkimusiikki ja rennompi meininki pubiympäristössä kiinnostaa, suunnista vaikkapa O’Malleysiin. Perjantai- ja lauantai-iltaisin apajat ihmisten tapaamiseen ovat parhaat ja ilta jatkuu aina 03:een asti.

4. Vaasan sinkut Vaasa-opiston kursseilla

Nyt selväpäisempään seuranhakuun:

Vaasa-opisto tarjoaa erilaisia kursseja ja opetusta kenelle tahansa – ei väliä miten vanha olet. Kielikurssit ovat suosittuja kaiken ikäisten keskuudessa. Teatterista kiinnostuneelle on tarjolla esim. improvisaatiokursseja, joka on takuulla hauska tapa voittaa omia mahdollisia esiintymispelkoja ja samalla tutustua uusiin ihmisiin.

Kannattaa käydä tutustumassa vaasalaisten opistojen tarjontaan ja aktivoitua tällä saralla. Kun laajennat sosiaalisia ympyröitäsi, saatat joko löytää treffiseuraa suoraan kurssilta tai ajan myötä ehkä joku kurssikaverisi esittelee sinut sille elämäsi rakkaudelle. Pääasia on tutustua uusiin ihmisiin!

5. Vaasalaiset sinkut kuntosaleilla

Kuntosali on mitä mainioin paikka viedä omaa naamaansa esille. Kun olet sinkku, ei tunnetusti kukaan tule kotoa hakemaan sinua treffeille. Salilla voit ensinnäkin kohentaa kuntoasi ja toisekseen näet siellä ihmisiä. Kukaan normaali-ihminen ei treenaa niin tosissaan, etteikö huomaisi muita ihmisiä salilla. Hakeudu sellaiselle salille (tai joogaan tai vaikka kuntonyrkkeilytunnille), jossa käy sen sukupuolen edustajia, joista haet itsellesi seuraa.

Luo ystävällistä katsekontaktia mielenkiintoisen tyypin kanssa ja katso saatko vastakaikua. Viikon päästä kun näet tämän uudelleen, ehkä kun ahtaudutte ovesta sisään samalla avauksella, moikkaa häntä. Heti vain jää rikki moikkauksella, ettei siitä tule sellaista puoli vuotta kestävää nysväystä, jossa katsellaan, mutta mitään ei tapahdu. Kun on moikkailtu, on siitä helppo siirtyä puhumaan niitä näitä, vaikka päivän säästä, jos ei muuta juttua irtoa juuri sillä hetkellä.

6. Vaasan sinkut netissä?

Tinder on yksi hyvä tapa löytää ei-ehkä-niin-vakavaa seuraa Vaasassa (tai missä tahansa).

E-kontakti on iso deittisivusto, jossa on runsaasti myös vaasalaisia (lähinnä yli 25-vuotiaita). Tai Eliittikumppani – siellä on runsaasti koulutettuja, yli 30-vuotiaita sinkkuja.

Tai katso suoraan listaamamme Top-12 deittisivustot -listaus.

Ainiin, ja moni kun tuntuu etsivän sitä seksiseuraa Vaasassa, sanottakoon ainakin yli 30-vuotiaille lukijoillemme: Jos Tinderistä ei lohkea, kokeile suosittua pettäjille (mutta myös sinkuille) suunnattua sivustoa, VictoriaMilan.fi:tä.

Ja jos nettiseuranhaku on ruosteessa, lue seuraavaksi tämä 7 kohdan opas nettideittailuun!

Yhteenveto

Nykyään kaikki tuntuvat elävän älypuhelin naamaansa liimattuna ja se elämä tapahtuu siellä ruudulla.

Mutta, kyllä nykyään voi tavata uusia ihmisiä vielä kasvotustenkin. Muista vain olla jutteluvalmiudessa missä tahansa oletkin – ruokakaupassa, salilla, koulussa, töissä jne. Toistoja vain alle, niin hommaan tulee varmuutta. Sitten vain suu auki, kun näet mielenkiintoisen tyypin vaikkapa taloyhtiön roskakatoksella. ”Se oikea” voi nimittäin tulla vastaan missä tahansa.

Missä ja miten sinä tapasit edellisen kumppanisi (tai yhden illan hoitosi) Vaasassa? Jaa vinkkisi ja kokemuksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here