Sinkut Vaasassa – 6 parasta paikkaa löytää treffiseuraa Vaasassa

Sinkut VaasaMissä lymyileät sinkut Vaasassa?

Baareissa, harrastuksissa ja netissähän ne pääasiassa.

Nyt listaamme 7 kohdetta, joista voit alkaa naaraamaan itsellesi sopivaa partneria.

Sitä ennen. Laitetaan hieman motivaatiota tiskiin, mikäli sinusta tuntuu, että ”ei täällä ole yhtään kunnollisia sinkkuja”, ”parhaat on jo varattu” ja sitä rataa.

Vaasassa on ensinnäkin paljon nuoria sinkkuja. Etenkin Vaasan yliopisto tuo opiskelijoita tänne ympäri Suomea. Jopa pääkaupunkiseudulta muutetaan tänne opiskelujen perässä, joten opiskelijasinkuilla on hyvät apajat.

Asukkaita kun on lähes 70 000, niin kyllä vanhemmillekin sinkuille löytyy seuraa Vaasasta.

Tässä ehdotuksia, missä tavata vaasalaisia sinkkuja:

1. Fondis – nuoremman kansan yökerhokompleksi

Fondis on varma valinta parikymppiselle nuorelle, joka haluaa bilettää, ottaa hörppyä ja tavata naisia tai miehiä. Tarjolla on 5 baaria, 2 tanssilattiaa ja terassi. Musiikista vastaa DJ:t. Avoinna pikkulauantaista, eli keskiviikosta lauantaihin 22-04!

2. Waild – myös aikuisempaa sinkkuväestöä

Jos et halua aivan juniorien kanssa olla samassa baarissa, käy tarkastamassa Waild. Ikäraja 24, joka rajoittaa autokoululaisia pois laskuista. Livebändit soittavat säännöllisesti sekä karaokepuolella voi myös itse ottaa mikrofonin ja ohjat käsiinsä. Eli mikäli olet yli 30-vuotias, suuntaa Waildiin.

3. El Gringo – rentoa pubitunnelmaa

Jos et ole yökerhoihmisiä, vaan enemmänkin rokkimusiikki ja rennompi meininki pubiympäristössä kiinnostaa, suunnista El Gringoon. Kun paikalla on live-bändejä, on myös uusiin ihmisiin tutustuminen siinä hälinässä luontevampaa. ’

4. Vaasan sinkut Vaasa-opiston kursseilla

Nyt selväpäisempään seuranhakuun:

Vaasa-opisto tarjoaa erilaisia kursseja ja opetusta kenelle tahansa – ei väliä miten vanha olet. Kielikurssit ovat suosittuja kaiken ikäisten keskuudessa. Teatterista kiinnostuneelle on tarjolla esim. improvisaatiokursseja, joka on takuulla hauska tapa voittaa omia mahdollisia esiintymispelkoja ja samalla tutustua uusiin ihmisiin.

Kannattaa käydä tutustumassa vaasalaisten opistojen tarjontaan ja aktivoitua tällä saralla. Kun laajennat sosiaalisia ympyröitäsi, saatat joko löytää treffiseuraa suoraan kurssilta tai ajan myötä ehkä joku kurssikaverisi esittelee sinut sille elämäsi rakkaudelle. Pääasia on tutustua uusiin ihmisiin!

5. Vaasalaiset sinkut kuntosaleilla

Kuntosali on mitä mainioin paikka viedä omaa naamaansa esille. Kun olet sinkku, ei tunnetusti kukaan tule kotoa hakemaan sinua treffeille. Salilla voit ensinnäkin kohentaa kuntoasi ja toisekseen näet siellä ihmisiä. Kukaan normaaliihminen ei treenaa niin tosissaan, etteikö huomaisi muita ihmisiä salilla. Hakeudu sellaiselle salille (tai joogaan tai vaikka kuntonyrkkeilytunnille), jossa käy sen sukupuolen edustajia, joista haet itsellesi seuraa.

Luo ystävällistä katsekontaktia mielenkiintoisen tyypin kanssa ja katso saatko vastakaikua. Viikon päästä kun näet tämän uudelleen, ehkä kun ahtaudutte ovesta sisään samalla avauksella, moikkaa häntä. Heti vain jää rikki moikkauksella, ettei siitä tule sellaista puoli vuotta kestävää nysväystä, jossa katsellaan, mutta mitään ei tapahdu. Kun on moikkailtu, on siitä helppo siirtyä puhumaan niitä näitä, vaikka päivän säästä, jos ei muuta irtoa.

6. Vaasan sinkut netissä?

Vaasassa kun on ruotsinkielisiä reilu neljännes, hakee moni ruotsinkielistä kumppania. Tällöin kannattaa suunnata Kontakten.fi -treffisivustolle – sieltä saattaa löytyä suomenruotsalaisia sinkkuja Vaasasta. Mutta, yleensä hekin löytyvät isommista palveluista:

Tinder on yksi hyvä tapa löytää ei-ehkä-niin-vakavaa seuraa.

Jos olet yli 25-vuotias ja etsit naista tai miestä parisuhteeseen saakka, ja olet sitten suomen- tai ruotsinkielinen vaasalainen sinkku, Treffimaisteri suosittelee seuraavaa:

  • E-kontakti.fi – RUNSAS valikoima Vaasan ja ympäristökuntien sinkkuja!
  • Happypancake.fi – myöskin paljon käyttäjiä Vaasasta ja täysin ilmainen palvelu.

Ja jos nettiseuranhaku on ruosteessa, lue seuraavaksi tämä 7 kohdan opas nettideittailuun!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here