Sinkut Rovaniemellä – 6 paikkaa löytää seuraa Rovaniemellä ja Lapissa

Sinkut RovaniemiMissä ovat kaikki kunnolliset sinkut Rovaniemellä?

Tai.. edes vähemmän kunnolliset.

Oli seuranhakusi vakavuus millaisella tasolla tahansa, tässä seuranhakuvinkkejä Rovaniemelle.

Tässä Lapin pääkaupungissa on populaa lähes 60 000 ja siihen päälle vielä runsaasti turisteja. Yöelämä pysyy siis sopivan aktiivisena.

Nuoria tuo kaupunkiin (ja pitää kaupungissa) paikalliset korkeakoulut; amk ja yliopisto. Eli nuorten seuranhaku ei jää tarjonnan puutteesta kiinni.

Mutta kaiken ikäisiä sinkkuja mahtuu Rovaniemen väestöön, joten ei hätää, mikäli olet vanhempi.

Tässä 7 ideaa mistä löydät Rovaniemen sinkut. Ensin yöelämää, sitten muita vinkkejä:

1. Pohjanhovi – Rovaniemen yöelämän isoisä

Ravintola Pohjanhovi on loistava paikka tavata ihmisiä – nuorta ja kypsempää. Maan kärkiartistit esiintyvät Pohjanhovissa viikonloppuisin ja keikat (riippuen hieman artistista) vetävät yleensä myös vanhempaa kansaa paikalle bilettämään. Eli aikuiset sinkut, ei muuta kuin keikoille. Ne ovat hyvä mahdollisuus iskeä juttua muiden ihmisten kanssa.

2. Doris – nuorten yökerho Rovaniemellä

Nuoremman kansanosan bilepaikkana toimii Rovaniemellä Doris. Tämä on varma paikka tavata miehiä ja naisia, mikäli pidät tanssimisesta, juomisesta ja yleisestä hauskanpidosta nuorten keskuudessa.

3. Oliver’s Corner irkkupubi – rennompaan menoon

Hyvien oluiden ja rennon meiningin ystäville Oliver’s Corner tarjoaa viikonloppuisin sopivan vilkasta yökerhomenoa aina aamu-04:ään asti. Hyvä paikka lähteä ystävien kanssa ottamaan drinksua ja siinä samalla tutustua ihmisiin. Irkkupubeissa on yleensä rento tunnelma ilman sen jäykempää patsastelua.

4. Rovaniemen sinkut kuntosaleilla ja liikuntaharrastuksissa

Ja sitten selväpäisemmän seuranhaun pariin.

Ei kannata olettaa, että yöelämä on se ainoa paikka, josta Rovaniemen sinkut hilluvat. Ehkä ne eliiteimmät kumppaniehdokkaat viettävät aikaa omissa oloissaan ja harrastusten parissa?

Jos et jo käy salilla, joogassa tai kuntonyrkkeilyssä, ota jokin harrastus mukaan arkeesi. Ok, joogasta voi olla vaikeaa löytää miehiä, mutta toki sekin on mahdollista. Ehkä tässä on miehille hyvä mahdollisuus tavata naisia.

Psykologiassa puhutaan ”tuttuusvaikutuksesta”, eli kun näemme jonkun toisen kasvoja toistuvasti, alamme pitämään tätä viehättävämpänä ja kiinnostavampana. Eli ala näyttäytymään siellä salilla säännöllisesti, niin ajan myötä sinulle tulee kasvotuttuja, sitten jo moikataankin ja pian ehkä päästään juttuun ja lopulta treffeille!

5. Rovaniemen kansalaisopiston ”sinkkukurssit”

Kuten todettua, uudet harrastukset ja omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa aina. Vaikka se ei välittömästi toisi sinua yhteen unelmiesi miehen tai naisen kanssa, parannat silti mahdollisuuksiasi pitkässä juoksussa.

Eli, katso Rovalan, eli Rovaniemen kansalaisopiston kurssitarjontaa. Etenkin kielikurssit ovat nuorten ja vanhempien sinkkujen suosiossa. Lisäksi on tarjolla taideaineita ja esim. kädentaitoihin liittyviä kursseja.

Tällaiset kurssit ovat loistavia paikkoja tavata uusia ihmisiä ja ehkä jopa kivoja sinkkuja.

6. Rovaniemen ja Lapin sinkut netissä!

Netti on tietenkin se kätevin tapa löytää Rovaniemen sinkut. Samoin kannattaa harkita myös etäsuhteen mahdollisuutta. Ehkä se unelmiesi nainen tai mies asuu lähikunnissa tai Kemijärvellä. Laita siis verkot vesille vaikka koko Lappiin!

Koska Lapissa ei populaa niin älyttömästi ole, kannattaa suosia isoimpia treffipalveluja. Rekisteröidy aluksi näihin kahteen:

  • E-kontakti, josta seuraa tositarkoituksella (suurin määrä asiallisia käyttäjiä)
  • Happypancake.fi – asiallinen ja täysin ilmainen sivusto

..niin pääset jo parissa minuutissa näkemään Rovaniemen sinkkuja.

Eli aktivoidu seuranhaussa – joko tosielämässä tai netissä niin ei aikaakaan kun sinulla on treffit sovittuna. Rekisteröidy kaikkiin treffipalveluihin nyt, niin myös mahdollisuudet tavata se oikea ovat suuremmat.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here