Sinkut Rovaniemellä – 6 paikkaa löytää seuraa Rovaniemellä ja Lapissa

Sinkut RovaniemiMissä ovat kaikki kunnolliset sinkut Rovaniemellä?

Tai.. edes vähemmän kunnolliset.

Oli seuranhakusi vakavuus millaisella tasolla tahansa, tässä vinkkejä Rovaniemelle.

Tässä Lapin pääkaupungissa on väkeä lähes 60 000 ja siihen päälle vielä runsaasti turisteja.

Nuoria tuo kaupunkiin (ja pitää kaupungissa) paikalliset korkeakoulut; amk ja yliopisto. Eli nuorten seuranhaku ei jää tarjonnan puutteesta kiinni.

Mutta kaiken ikäisiä sinkkuja mahtuu Rovaniemen väestöön, joten ei hätää, mikäli olet vanhempi.

Tässä 6 ideaa mistä löydät Rovaniemen sinkut. Ensin yöelämää, sitten muita vinkkejä:

1. Pohjanhovi – Rovaniemen yöelämän isoisä

Ravintola Pohjanhovi on loistava paikka tavata uusia ihmisiä ja varsinkin sinkkuja. Maan kärkiartistit esiintyvät Pohjanhovissa viikonloppuisin ja keikat (riippuen hieman artistista) vetävät yleensä myös vanhempaa kansaa paikalle bilettämään. Eli Rovaniemen aikuiset sinkut, ei muuta kuin keikoille. Ne ovat hyvä mahdollisuus iskeä juttua muiden ihmisten kanssa.

2. Roy Club – nuorten yökerho Rovaniemellä

Nuoremman kansanosan bilepaikkana toimii Rovaniemellä Roy Club. Tämä on varma paikka tavata miehiä ja naisia, mikäli pidät tanssimisesta, juomisesta ja yleisestä hauskanpidosta nuorten keskuudessa. Ikäraja 18.

3. Oliver’s Corner irkkupubi – rennompaan ja aikuisempaan makuun

Hyvien oluiden ja rennon meiningin ystäville Oliver’s Corner tarjoaa viikonloppuisin sopivan vilkasta yökerhomenoa aina aamu-04:ään asti. Hyvä paikka lähteä ystävien kanssa ottamaan drinksua ja siinä samalla tutustua ihmisiin. Irkkupubeissa on yleensä rento tunnelma ilman sen jäykempää patsastelua.

4. Rovaniemen sinkut kuntosaleilla ja liikuntaharrastuksissa

Ja sitten selväpäisemmän seuranhaun pariin.

Ei kannata olettaa, että yöelämä on se ainoa paikka, jossa Rovaniemen sinkut hilluvat. Ehkä ne parhaat kumppaniehdokkaat viettävät aikaa omissa oloissaan ja harrastusten parissa?

Jos et jo käy salilla, joogassa tai kuntonyrkkeilyssä, ota jokin harrastus mukaan arkeesi. Ok, joogasta voi olla vaikeaa löytää miehiä, mutta toki sekin on mahdollista. Ehkä tässä on miehille hyvä mahdollisuus tavata naisia.

Psykologiassa puhutaan ”tuttuusvaikutuksesta”, eli kun näemme jonkun toisen kasvoja toistuvasti, alamme pitämään tätä viehättävämpänä ja kiinnostavampana. Eli ala näyttäytymään siellä salilla säännöllisesti, niin ajan myötä sinulle tulee kasvotuttuja, sitten jo moikataankin ja pian ehkä päästään juttuun ja lopulta treffeille!

5. Rovaniemen kansalaisopiston ”sinkkukurssit”

Kuten todettua, uudet harrastukset ja omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa aina. Vaikka se ei välittömästi toisi sinua yhteen unelmiesi miehen tai naisen kanssa, parannat silti mahdollisuuksiasi pitkässä juoksussa.

Eli, katso Rovalan, eli Rovaniemen kansalaisopiston kurssitarjontaa. Etenkin kielikurssit ovat nuorten ja vanhempien sinkkujen suosiossa. Lisäksi on tarjolla taideaineita ja esim. kädentaitoihin liittyviä kursseja.

Tällaiset kurssit ovat loistavia paikkoja tavata uusia ihmisiä ja ehkä jopa kivoja sinkkuja.

6. Rovaniemen ja Lapin sinkut netissä?

Netti on tietenkin se kätevin tapa löytää Rovaniemen sinkut.

Tinder on yksi suosittu vaihtoehto vaikkakin moni on jo hylännyt sen ja etsii jotain hieman vakavempia deittisivustoja.

Yksi suosittu, täysin Tinderin vastakohta, on Eliittikumppani.fi – sieltä löytyy koulutettuja, lähinnä yli 3-kymppisiä, lappilaisia sinkkuja.

Ja jos tavoitteena on löytää seksiseuraa Rovaniemellä, käy kokeilemassa VictoriaMilan.fi:tä (myöskin hieman kypsemmille, eli 30+ miehille ja naisille).

Yhteenveto

Uusiin ihmisiin tutustuminen ja sinkkujen tapaaminen on usein ihan omasta asenteesta kiinni. Ei siis ole tarvetta aina lähtemällä lähteä johonkin tapaamaan ihmisiä, vaan se voi tulla vastaan vaikka taloyhtiön roskakatoksella tai kauppareissulla ruokahyllykön luona, kun pohdit mitä sitä tekisi ruokaa. Ole valmiudessa juttelemaan ihmisille missä tahansa oletkin.

Ja nyt kun olet tässä netin puolella, käy kokeilemassa vaikkapa Eliittikumppani.fi – etenkin jos olet noin 3-kymppinen tai yli.

Millaisia kokemuksia Rovaniemen seuranhakuhommista? Mistä bongasit itsellesi treffit viimeksi? Jaa vinkkisi muille sinkuille alla olevassa kommenttiosiossa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here