Sinkut Kokkolassa: 6 paikkaa löytää seuraa Kokkolasta

Sinkut KokkolaMissä ovat kaikki sinkut Kokkolassa?

Tuollahan ne, työpaikoilla, kotisohvilla, harrastusten parissa ja baareissa.

Tästä artikkelista löydät vinkit (ja toivon mukaan uusia ajatuksia), joiden avulla löydät seuraa Kokkolasta.

Kokkolassa on asukkaita sen vajaa 50 000, joista ruotsinkielisten osuus on reilu 13 %.

Siihen päälle vielä lähikunnat, niin väestön (ja sinkkujen) määrä nousee entisestään. Ei siis kannata unohtaa esim. Pietarsaaren sinkkuja, jotka ovat aivan naapurissa.

Mutta tässä vinkit Kokkolaan – sekaisin molempia, yöelämää ja normaalielämää:

1. Calle Nightclub – ”äideille ja tyttärille”

Paikan sloganin mukaan Callessa käyvät kaiken ikäiset ihmiset. Tämä hieno yökerho on auki perjantaina ja lauantaina, jolloin biletetään 23-04 välisenä aikana.

Paikassa käy usein myös bändejä ja artisteja esiintymässä ja riippuukin hieman esiintyjästä, minkä ikäistä kansaa on liikkeellä. Usein ne sinkut, jotka eivät käy muutoin baarissa, saattavat lähteä katsomaan live-musiikkia, joten keikoilla käyminen kannattaa.

2. Kilta Bar – myös hipsterimpään makuun

Nuorille hipstereille – OK, myös normaaleille ihmisille – suunnattu Kilta tarjoaa rentoa baaritunnelmaa joka päivä paitsi sunnuntaina. Se ei ole ehkä niitä parhaimpia iskupaikkoja, vaan enemmänkin istuskelupaikka, jossa vietetään aikaa ystävien kanssa. Mutta mikäli paikalla on live-bändi, sitten myös muihin ihmisiin tutustuminen voi olla helpompaa.

3. Corner’s Pub – myös aikuisia sinkkuja ”tarjolla”

Hotelli Seurahuoneen rakennuksessa toimii parikin eri menomestaa. Mikäli tulet Kokkolaan bilelomalle, on kätevää majoittua Seurahuoneelle. Alakerran bileistä on kätevä kiivetä jatkoille hotellihuoneeseen sen uuden hoidon tai tulevan puolisosi kanssa.

Corner’s Pub tarjoaa leppoisaa pubitunnelmaa, mutta myös live-esiintyjiä – niin paikallisia artisteja kuin maamme huippunimiäkin.

Lue myös: Aikuiset sinkut netissä – 5 parasta sivustoa löytää deitti!

4. Erilaiset kurssit ovat hyviä paikkoja löytää seuraa Kokkolassa:

Kokkolan seudun opisto tarjoaa opetusta mitä erilaisimmista aiheista kaikille – niin nuorille kuin vanhoille. Jos olet kiinnostunut kielistä, kuvataiteista, ruoasta tai vaikka tanssista, kannattaa tutustua tämän kaikille avoimen opiston tarjontaan.

Kun etsitään kumppania, ovat yhteiset mielenkiinnon kohteet jo puoli voittoa. Yhdessä tekeminen tuo ihmisiä yhteen – aluksi ehkä ystäväpohjalta, mutta kuka tietää vaikka sieltä löytyisi se oikea? Varsinkin italian tai ranskan kielikursseilla on paljon naisia. Eli miehet, nyt leikkimään Gianlucaa tai jotain Davidea ja opettelemaan rakkauden kieliä – tiedä vaikka sieltä löytyisi joku hyvä nainen.

5. Liikunnalliset Kokkolan sinkut

Entä mitä jos baareissa ravaaminen tai kursseilla käyminen ei ole se oma juttu? Silloin voisi olla hyvä idea etsiä sporttisempaa seuraa Kokkolasta.

Jos et vielä käy salilla, joogassa tai vaikka kuntonyrkkeilytunneilla, kannattaa harkita tällaisen aktiviteetin aloittamista. Kaikkihan melkein käyvät salilla – enemmän tai vähemmän tosissaan treenaamassa. Se on siis hyvä paikka viedä omaa naamaa ulos näytille ja samalla itse nähdä uusia ihmisiä. Salilla saa silmäpelin käyntiin, ja ehkä jonain päivänä uskaltaudutaan juttusille tai törmätään yöelämässä. Silloin lähestyminen on helpompaa, kun sinulla on jo hyvä syy mennä juttusille: ”etkös sinä käy X salilla?”.

6. Kokkolan sinkut netissä (unohda Tinder):

Entä miten olisi seuranhaku suoraan kotisohvalta?

Tinder on tietty tuttu juttu monelle sinkulle. Mutta, näin vuonna 2019 Tinder on muuttunut jonkinlaiseksi oudoksi kissa-hiiri -leikiksi, jossa kukaan ei lähde oikeille treffeille.

Kannattaa siis kokeilla perinteisempiä deittisivustoja, joissa ihmiset ovat usein valmiita lähtemään oikeille treffeille. Tässä suosituksemme:

Eliittikumppani.fi – hyvä sivusto 30+ sinkuille, jotka etsivät fiksua ja koulutettua seuraa.

Ja jos etsit seksiseuraa Kokkolasta (ehkä jopa varatuista naisista tai miehistä), kokeile VictoriaMilan.fi:tä.

Yhteenveto

Jos tuntuu, ettei Kokkolan vajaasta 50 000 asukkaasta löydy sinulle sopivaa seuraa, yritä kovempaa:

Aktivoidu joka saralla; aloita uusia harrastuksia, käy viihteellä ja kokeile täällä netin puolella myös muitakin palveluita kuin Tinderiä.

Pääasia, että pysyt aktiivisena ja osallistut kaikkiin kissanristiäisiin. Ja ole valmiina avaamaan suusi oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan, eli siis small talkaamaan ja lopulta pyytämään jotain tyyppiä treffeille!

Mitä mieltä Kokkolasta sinkkukaupunkina? Jätä kommentti tuohon alapuolelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here