Aikuiset sinkut netissä: 5 parasta sivustoa löytää treffiseuraa aikuisille

Aikuiset sinkutMistä aikuiset sinkut löytävät treffiseuraa tänä päivänä?

Helpointa se on netissä ja listaammekin 5 parasta deittipalstaa löytää seuraa aikuisille.

Ota siis tukeva ote kahvikupista ja käy rauhassa läpi Treffimaisterin listaamat parhaat paikat tavata aikuisia sinkkuja:

1. Eliittikumppani – treffiseuraa asiallisille 30+ sinkuille

Eliittikumppani.fi on tasokas treffipalsta, jossa aikuiset sinkut löytävät erittäin suurella todennäköisyydellä juttu- ja treffiseuraa.

Palvelussa on runsaasti koulutettuja aikuisia sinkkuja (noin 70 % käyttäjistä omaa korkeakoulututkinnon). Toki käyttäjiä on kaikilta elämän aloilta (koulutodistushan ei ole välttämättä mikään sivistyksen mittari). Pääasiassa käyttäjät ovat yli 30-vuotiaita.

Plussaa palvelu saa myös sen persoonallisuustestistä. Kun liityt palveluun, täytät heti ensialkuun mielenkiintoisen persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita:

Kokeile ilmaiseksi Eliittikumppania!

2. E-kontakti – Suomen suurin valikoima aikuisia sinkkuja?

E-kontakti.fi on kenties paras paikka tavata aikuisempaan ikään ennättäneitä sinkkuja. Yksinkertaisesti palvelun suosio ja jäsenten valtava määrä takaa sen, että suurella todennäköisyydellä tapaat itsellesi sopivaa treffiseuraa. Sivuston helppokäyttöisyys on palvelun valtti, jossa on helppo etsiä käyttäjiä vaikka naapuripaikkakunniltakin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen palvelu. Lukaise myös E-kontakti -artikkelimme, jossa on ohjeet kuinka saada 3 päivää ilmaiseksi tähän palveluun.

Rekisteröidy ilmaiseksi E-kontaktiin!

3. 50plusmatch – treffiseuraa vain yli 5-kymppisille

50plusmatch.fi on deittisivusto ainoastaan yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät parisuhdetta tai uusia ystäviä. Palvelu on hieman erilainen kuin tavanomaiset treffipalstat;

Siellä kommunikointia ei tarvitse harrastaa ainoastaan yksityisviesteillä, vaan siellä on yleinen ”Facebookmainen seinä”, johon voi kirjoitella viestejä ja vastata toisille. Se on loistava paikka löytää 50+ treffiseuraa.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä ja käy katsomassa millaista väkeä siellä on.

 

4. Match.com – lisää treffiseuraa (myös ulkomaita myöten):

Match.com on kansainvälinen nettideittijätti, joka pyörittää myös omaa Suomen sivustoaan. Palvelussa on aikuisempaa väkeä etenkin isommissa kaupungeissa, eli mikäli asut esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, kannattaa käydä katsomassa ”tarjonta”! Palvelun erikoisuutena on vielä se, että voit bongata sivustolta myös muiden maiden sinkkuja.

Rekisteröidy ilmaiseksi Matchiin tästä.

5. Happypancake – ilmainen palvelu bongata aikuista treffiseuraa

Happypancakessa suurin käyttäjäryhmä asettuu 26-45 ikävuoden haarukkaan, mutta myös nuorempia sekä vanhempia sinkkuja löytyy. Kyseessä on täysin ilmainen deittipalsta, eli helppo paikka aloittaa seuranhaku, mikäli olet ensimmäistä kertaa nettitreffeillä.

Kyseessä on suosittu sivusto (nimenomaan 100% ilmaisuutensa ansiosta) eli sinkkuja löytyy ympäri Suomea.

Uusi nettitreffailussa? Vinkit aikuisille sinkuille, jotka etsivät treffiseuraa

Jos et ole vielä ahkerasti deittaillut netissä, tässä pikavinkkejämme, joiden avulla parannat mahdollisuuksiasi löytää seuraa aikuisista sinkuista:

#1: Pidä deittiprofiili positiivissävyisenä. Ei siis sellaisia negatiivisen sarkastisia viittauksia huonoihin treffeihin, ex-kumppaneihin tai muuhunkaan. Positiivinen asenne vetää aina enemmän puoleensa kuin negatiivinen.

#2: Kirjiotusvirheet kuriin. Kannattaa suurinpiirtein kirjoittaa isoilla alkukirjaimilla, pilkuilla ja pisteillä. Ja pahimmat kirjoitusvirheet karsia minimiin!

#3: Vältä liikaa itsekehua. Jos olet kaunis, sitä ei tarvitse erikseen kirjoittaa profiiliin. Miehille vinkki: autoilla, veneillä tai muulla omaisuudella ei tarvitse erikseen retostella. Tämä yleensä toimii turn-offina aikuisille naisille – ellei kyseessä ole täysin rahan perään oleva daami. Mieluummin näin: ”nautin veneilystä saaristossa hienoina kesäpäivinä” kuin näin: ”omistan veneen, jolla käyn..”. Huomaathan eron. Nainen kyllä osaa päätellä, että ihan köyhä mies ei veneilyä välttämättä harrasta (tosin, juuri nyt saatoit ajatella kumi- tai soutuvenettä?)

#4: Älä ole profiilissasi liian vaativa. On ymmärrettävää, että monilla on vaatimuksia parisuhteelleen. Näitä ei kuitenkaan kannata liian suorasanaisesti kirjoittaa profiiliin. Vaativa ihminen yleensä näyttäytyy hieman vaikeana tapauksena, joten saatat missata hyvän miehen/naisen liiallisella ehdottomuudella.

#5: Rehellisyys! Tärkein vinkki kaikista, kun aikuiset sinkut deittailevat netissä. Älä valehtele pituuttasi, painoasi tai ylipäätään mitään. Laita tuore kuva deittiprofiiliin, joka on otettu esimerkiksi viimeisen vuoden aikana. (Kesäkuvat toimivat aina hyvin!)

#6: Muista vielä: Netti on samanlainen paikka etsiä seuraa kuin tosielämäkin. Nyt sinulla vain on tietotekniikan tarjoama anonymiteetti, joten monella saattaa lähteä juttu laukalle. Älä siis ehdottele mitään, mitä et uskaltaisi sanoa kasvotustenkaan toiselle.

Nyt selaa takaisin ylöspäin ja käy rekisteröitymässä ensiksi vaikka kaikkiiin palveluihin (aloita kohdasta #1 ja etene alaspäin). Tutustu palveluihin rauhassa ja sinulle kyllä selviää sitten mitä palvelua haluat käyttää säännöllisemmin jatkossa.

1 KOMMENTTI

  1. Ehdottomasti facen paras sinkkuryhmä on
    #Sinkkuveneilijät Fiksuja ihmisiä todella aktiivinen ja positiivinen ryhmä.
    Suosittelen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here