Aikuiset sinkut netissä: 5 parasta sivustoa löytää seuraa aikuisille

Aikuiset sinkutMissä tapaavat aikuiset sinkut tänä päivänä?

Helpointa se on netissä ja listaammekin 5 parasta deittipalstaa löytää seuraa aikuisille.

Eli käytännössä puhutaan 35+ ikäluokasta ja yläikärajaa ei oikeastaan ole. Netissä seuraa hakevat tänä päivänä jopa 8-kymppiset.

Ota siis tukeva ote kahvikupista ja käy rauhassa läpi Treffimaisterin listaamat parhaat paikat tavata aikuisia sinkkuja:

1. E-kontakti – Suomen suurin valikoima aikuisia sinkkuja?

E-kontakti on kenties paras paikka tavata aikuisempaan ikään ennättäneitä sinkkuja. Yksinkertaisesti palvelun suosio ja jäsenten valtava määrä takaa sen, että suurella todennäköisyydellä tapaat itsellesi sopivaa seuraa. Sivuston helppokäyttöisyys on palvelun valtti, jossa on helppo etsiä käyttäjiä vaikka naapuripaikkakunniltakin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen palvelu.

Kokeile E-kontaktia ilmaiseksi tästä

 

2. Eliittikumppani – koulutetut aikuiset sinkut

Eliittikumppani on tasokas treffisivusto, jossa aikuiset sinkut löytävät erittäin suurella todennäköisyydellä juttu- ja treffiseuraa. Palvelussa on runsaasti koulutettuja aikuisia sinkkuja (noin 70 % käyttäjistä omaa korkeakoulututkinnon). Toki käyttäjiä on kaikilta elämän aloilta (koulutodistushan ei ole välttämättä mikään sivistyksen mittari). Pääasiassa käyttäjät ovat yli 35-vuotiaita.

Plussaa palvelu saa myös sen persoonallisuustestistä. Kun liityt palveluun, täytät heti ensialkuun mielenkiintoisen persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita. Saatat myös itse hoksata uusia asioita itsestäsi ja kumppaninhausta täyttämällä testin.

Eli, käy kokeilemassa ja rekisteröidy Eliittikumppaniin tästä.

 

3. Happypancake – täysin ilmainen palvelu

Happypancakessa suurin käyttäjäryhmä asettuu 26-45 ikävuoden haarukkaan, mutta myös vanhempiakin sinkkuja löytyy. Kyseessä on täysin ilmainen deittipalsta, eli helppo paikka aloittaa seuranhaku, mikäli olet ensimmäistä kertaa nettitreffeillä.

Kokeile Happypancakea tästä!

 

4. 50plusmatch – vain yli 5-kymppisille

50plusmatch.fi on deittisivusto ainoastaan yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät parisuhdetta tai uusia ystäviä. Palvelu on hieman erilainen kuin tavanomaiset treffipalstat;

Siellä kommunikointia ei tarvitse harrastaa ainoastaan yksityisviesteillä, vaan siellä on yleinen ”Facebookmainen seinä”, johon voi kirjoitella viestejä ja vastata toisille. Se on loistava paikka löytää 50+ treffiseuraa.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä ja käy katsomassa millaista väkeä siellä on.

 

5. Match.com

Match.com on kansainvälinen nettideittijätti, joka pyörittää myös omaa Suomen sivustoaan. Palvelussa on aikuisempaa väkeä etenkin isommissa kaupungeissa, eli mikäli asut esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, kannattaa käydä katsomassa ”tarjonta”! Palvelun erikoisuutena on vielä se, että voit bongata sivustolta myös muiden maiden sinkkuja.

Rekisteröidy ilmaiseksi Matchiin tästä.

 

Uusi nettitreffailussa? Vinkit aikuisille sinkuille

Jos et ole vielä ahkerasti deittaillut netissä, tässä pikavinkkejämme, joiden avulla parannat mahdollisuuksiasi löytää seuraa aikuisista sinkuista:

#1: Pidä deittiprofiili positiivissävyisenä. Ei siis sarkastisia viittauksia huonoihin treffeihin, ex-kumppaneihin tai muuhunkaan. Positiivinen asenne vetää aina enemmän puoleensa kuin negatiivinen.

#2: Kirjiotusvirheet kuriin. Kannattaa suurinpiirtein kirjoittaa isoilla alkukirjaimilla, pilkuilla ja pisteillä. Ja pahimmat kirjoitusvirheet karsia minimiin!

#3: Vältä liikaa itsekehua. Jos olet kaunis, sitä ei tarvitse erikseen kirjoittaa profiiliin. Miehille vinkki: autoilla, veneillä tai muulla omaisuudella ei tarvitse erikseen retostella. Tämä yleensä toimii turn-offina aikuisille naisille – ellei kyseessä ole täysin rahan perään oleva daami. Mieluummin näin: ”nautin veneilystä saaristossa hienoina kesäpäivinä” kuin näin: ”omistan veneen, jolla käyn..”. Huomaathan eron. Nainen kyllä osaa päätellä, että ihan köyhä mies ei veneilyä välttämättä harrasta (tosin, juuri nyt saatoit ajatella kumi- tai soutuvenettä?)

#4: Älä ole profiilissasi liian vaativa. On ymmärrettävää, että monilla on vaatimuksia parisuhteelleen. Näitä ei kuitenkaan kannata liian suorasanaisesti kirjoittaa profiiliin. Vaativa ihminen yleensä näyttäytyy hieman vaikeana tapauksena, joten saatat missata hyvän miehen/naisen liiallisella ehdottomuudella.

#5: Rehellisyys! Tärkein vinkki kaikista, kun aikuiset sinkut deittailevat netissä. Älä valehtele pituuttasi, painoasi tai ylipäätään mitään. Laita tuore kuva deittiprofiiliin, joka on otettu esimerkiksi viimeisen vuoden aikana. (Kesäkuvat toimivat aina hyvin!)

#6: Muista vielä: Netti on samanlainen paikka etsiä seuraa kuin tosielämäkin. Nyt sinulla vain on tietotekniikan tarjoama anonymiteetti, joten monella saattaa lähteä juttu laukalle. Älä siis ehdottele mitään, mitä et uskaltaisi sanoa kasvotustenkaan toiselle.

Nyt selaa takaisin ylöspäin ja käy rekisteröitymässä ensiksi vaikka kaikkiiin palveluihin (aloita kohdasta #1 ja etene alaspäin). Tutustu palveluihin rauhassa ja sinulle kyllä selviää sitten mitä palvelua haluat käyttää säännöllisemmin jatkossa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here