Tapaa aikuisia naisia: 6 vinkkiä iskeä aikuinen nainen

aikuisia naisiaTässä artikkelissa vinkkejä seuranhakuun yli 5-kymppisille miehille, jotka etsivät aikuisia naisia.

Viime vuosina on ollut havaittavissa piikki ylöspäin erotilastoissa yli 50-vuotiaiden kohdalla (kertoo ET-lehti).

Ja joidenkin kohdalla puoliso on saattanut menehtyä ja sitä kautta ollaan nousemassa takaisin deittailuhevosen selkään.

Eli sinkkuja riittää myös sinun ikäluokassasi. Lopuksi listaamme 3 nettisivustoa, jossa voit tavata 50+ naisia.

Entä miten löytää seuraa ja järjestää onnistuneet 50+ treffit?

Tässä vinkkejä aikuista naisseuraa etsivälle miehelle:

1. Aikuinen nainen hurmataan kuuntelemalla

Kuunteleminen on monille jääräpäisille keski-ikäisille miehille vaikeaa. Se, että osaat kuunnella, rekisteröidä sen mitä nainen sanoo ja sitten vielä reagoida tähän, on jo puoli voittoa. Älä vain odota, että pääset sanomaan jotain, vaan ole kiinnostunut naisesta ja siitä mitä hän juuri sanoi. Kysy jatkokysymyksiä, ole kiinnostunut siitä mistä nainen on kiinnostunut.

2. Ole rehellinen (naiset haistavat valehtelijan paremmin kuin uskot)

Ei ole tarvetta alkaa keulimaan varallisuudella, talon tai elimen koolla. Myös oma pituus ja paino kannattaa treffipalvelussa ilmoittaa rehellisesti. Aikuista naista ei hurmata epävarmalla itsensä kehumisella vaan herrasmiesmäisellä käytöksellä. Rehellisyys on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia tutustuessa uusiin ihmisiin. Naisilla ns. bullshit-tutka on erityisen hyvä, eli vaikka itse luulet valehtelevasi sujuvasti, aikuinen nainen kyllä tunnistaa milloin mies puhuu totta ja milloin ei.

3. Ulkonäköön saa panostaa

Ihminenhän ajautuu aina omaan kuplaansa ajan myötä, eikä oikein osaa enää kriittisesti suhtautua omaan toimintaansa; vatsaa kertyy, lihakset kaikkoaa ja vaatteet nuhjuuntuu. Laita ulkonäkösi remonttiin, niin parannat deittailumenestystäsi. Et ainoastaan näytä paremmalta vaan saat myös boostin itseluottamukseesi.

Ja muista. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Kun treffeille saapuu hyväryhtinen ja itsevarma äijä, on saanti paljon varmempaa kuin työvaatteissa laahustavan jantterin. Pyydä tytärtäsi tai vaatekaupan myyjää tekemään sinusta skarpin näköinen.

4. Ole optimistinen

Eräs Treffimaisterin mentori sanoi taannoin; ikääntyvän miehen katkeruutta vastaan pitää taistella.

Eli vaikka iän myötä ”luontainen” kyynisyys ja negatiivisuus olisi lisääntynyt, älä tuo tätä asennetta treffeille. Älä ota keskusteluun (ainakaan oma-alotteisesti) likaista avioeroa ex-vaimostasi tai muuta negatiivista aiemmista treffikumppaneistasi. Optimistisella asenteella eteen päin (ja jos nainen on sitä katkerampaa sorttia, niin laita nainen kiertoon ja siirry takaisin treffipalstalle).

5. Ja vielä kerran..

Nyt tulee hieman toistoa, mutta tämä on tärkeää:

Aikuisia naisia ei sinänsä kiinnosta sinun mahtavuutesi. Hän kyllä aistii sen, kun vaan annat asioiden mennä oikealla painolla. Kuuntele ja kysy. Vastaa kun kysytään.

Kuten vanha naistenmies, Charlie Harper ohjeisti veljeään, joka kamppaili treffiongelmiensa kanssa:

”Älä puhu naiselle ongelmistasi ja typeristä harrastuksistasi!”

-”Mistä me sitten puhumme?”

”Hänen ongelmistaan! Hänen typeristä harrastuksistaan!”

Eli anna naisen puhua ja kysy jatkokysymyksiä, ja ole kiinnostunut hänen jutuistaan. Kun heität vettä kiukaalle kysymyksilläsi ja mielenkiinnollasi, niin nainen kuumenee kuin sauna.

6. Treffimaisterin Top 3 deittisivusuositukset tavata aikuisia naisia

1. 50plusmatch.fi – jos olet itse yli 50-vuotias ja etsit saman rajapyykin ylittänyttä naista, kokeile 50plusmatchia. Siellä on runsaasti jäseniä. Ilmainen tutustuminen, jäsenmaksu alkaen 24,95 €.

2. E-kontakti.fi – yksi suurimpia suomalaisia deittipalveluita. Ilmainen tutustuminen (näet myös kumppaniehdokkaat), jäsenmaksu alkaen 34,90 €.

3. Happypancake.fi – täysin ilmainen sivusto, joka keskittyy erityisesti tositarkoituksella seuraa etsiviin sinkkuihin. Väkeä on kaiken ikäistä, myös runsaasti aikuisempaa porukkaa!

Jos haluat lukea kattavamman listauksen, lue listaamamme TOP 10 deittipalvelut Suomessa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here