Sinkut Hämeenlinnassa: 7 paikkaa löytää seuraa!

Sinkut HämeenlinnaMistä löytyvät sinkut Hämeenlinnassa?

Tässä kirjoitelmassa Treffimaisteri listaa 7 hyvää paikkaa löytää seuraa Hämeenlinnassa.

Kyseessä on lähes 70 000 asukkaan kaupunki, joten treffiseuraa kyllä löytyy kaikista ikäluokista.

Nuoria aikuisia opiskelee Hämeen ammattikorkeakoulussa, joka tuo kaupunkiin myös uusia sinkkuja. Ja toki aikuisemmillekin sinkuille löytyy omat paikkansa löytää seuraa.

Tässä siis 7 vinkkiä hämeenlinnalaisten seuranhakuun (yöelämää ja normaalielämää):

1. Amarillo, Hämeenlinna – sinkuilla ahdettu yökerho

Amarillo on hyvä paikka tavata hämeenlinnalaisia sinkkumiehiä ja -naisia – etenkin perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin ryyppääminen ja rellestäminen jatkuu aina 04.30 asti aamulla.

2. Iskelmä – nimestään huolimatta myös nuorille

Iskelmässä on yökerhopuolella bileet joka viikonloppuilta. Karaokepuoli on auki viikon jokaisena päivänä. Yökerhossa käy kaiken ikäistä väkeä ja soittolistalla on niin ulkomaista kuin kotimaistakin musiikkia. Live-musiikin ystäville on tarjolla aika ajoin myös maan kärkinimiä. Keikoilta löydät myös ne naiset ja miehet, jotka eivät muuten välttämättä jaksa notkua yöelämässä.

3. Albertin kellari – rentoa pubimenoa + paljon oheisohjelmaa

Albertin kellari on rento pubi, jossa on runsaasti live-musiikkia ja muuta oheistoimintaa. Siellä ei siis vain istuta tuijotellen lasin pohjaa nurkkapöydässä, vaan siellä on helppo törmätä uusiin ihmisiin etenkin viikonloppuiltoina.

Sopii hieman kypsemmille sinkuille eikä niinkään 2-kymppisille lapsosille.

4. Suistoklubin live-musiikkitarjonta

Yhteinen musiikkimaku yleensä yhdistää. Keikoille on helppo lähteä yksinkin, mikäli kavereista ei ole seuraa baareihin. Katso siis Suiston tarjontaa ja lähde nauttimaan musiikista. Siinä samalla on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja ehkäpä löytää treffiseuraa.

Keikkoja myös keskiviikkona ja torstaina (esim. työmatkalaiset huomio!).

5. Treenaavat sinkut Hämeenlinnassa löytyy näin:

Salilla käyminen kannattaa sinkkuna aina. Pidät yllä kuntoasi ja siinä samalla näet uusia ihmisiä. Jos olet mies ja etsit naista, ja käyt jollain äijäsalilla, vaihda salia sellaiseen, jossa käy myös naisia. Tai lähde kuntonyrkkeilykursseille, joogaan tai jonkin muun urheilun pariin, jossa käy naisia.

Kun muodostat ”naamatuttuja” salilla, on heitä helppo lähestyä esimerkiksi seuraavan kerran yöelämän puolella. Tai rohkeimmat uskaltavat juttusille jo siellä salilla.

6. Fiksua seuraa Hämeenlinnassa?

Entä missä ovat Hämeenlinnan itseään kehittävät sinkut? Tai muuten vain uteliaat elämänopiskelijat?

Kehitä itseäsi jonkin kurssien muodossa esimerkiksi Vanajaveden opistolla (kansalaisopisto). Siellä voit opiskella kieliä, tanssia, musiikkia tai vaikka näyttelemistä. Nämä siis rennossa ympäristössä, jossa uusien ihmisten – usein myös sinkkujen – tapaaminen on helppoa!

Jos ei suoraan sitä oikeaa löydy suoraan kursseilta, saatat löytää uusia ystäviä, joiden kautta taas tutustut uusiin ihmisiin. Sosiaalisen verkoston laajentaminen on hyvä tapa lopulta tavata ”se oikea”!

7. Hämeenlinnan sinkut netissä

Netti on tietty paras paikka selata paikallista sinkkutarjontaa. Tai laajentaa hakualuettaan vaikkapa pk-seudulle asti.

Tinder on etenkin seksiseuranhakuun profiloitunut deittisovellus.

Ehkäpä näin vuonna 2019 suosituin ”Tinderin vastakohta” on Eliittikumppani.fi. Etenkin, jos olet noin 30-vuotias tai yli ja etsit fiksua ja filmaattista seuraa. Yli 70% sivuston jäsenistä on korkeasti koulutettuja. Käy kokeilemassa (ilmaiseksi pääsee alkuun).

Ja jos nettitreffailu on ruosteessa, lue seuraavaksi nämä:

Yhteenvetoa:

Hait seuraa sitten Hämeenlinnassa tai missä tahansa muuallakin, kannattaa aktivoitua hieman joka saralla. Jos jätät seuranhaun vain viikonlopun baari-iltoihin, siinä saa aina odottaa taas viikon, että pääsee uudestaan jahtiin.

Se oikea voi löytyä vaikka ruokakaupasta tai asuntosi rappukäytävästä, mikäli vain olet valmiudessa avaamaan suusi oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ja nyt kun ollaan tässä netin puolella, käy kokeilemassa vaikkapa Eliittikumppani.fi – sieltä löytyy fiksua ja filmaattista 30+ sinkkua (etenkin pk-seudulta) varsin runsaasti.

Onko sinulla vinkkejä Hämeenlinnan sinkuille? Mistä sinä haluaisit tulla löydetyksi?

1 KOMMENTTI

  1. Hei. 5 ja 6 kohdat jäi pimentoon,siis misså heille hyvä paikka?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here