Mistä löytää hyvä nainen? 7 vinkkiä miehille!

mistä löytää nainenMistä löytää nainen nykypäivän alati vaikeutuvilla parisuhdemarkkinoilla?

Nuorten miesten syrjäytyminen on kasvussa, naiset ovat turhautuneita beta-miehiinsä, kukaan ei tykkää kenestäkään ja meillä on enemmän sinkkuja kuin koskaan ennen.

Noniin, sehän lähti positiivisesti käyntiin.

Yritetääs nyt. Tässä siis 7 vinkkiä sinulle arvoisa mies, kun tavoitteenasi on löytää hyvä nainen:

(Mainittakoon vielä, että vinkit perustuvat monien kyselyiden tuloksiin, jossa paljastetaan yleisimmät paikat, joissa tuoreet pariskunnat ovat tavanneet!)

1. Miten löytää nainen netistä?

Tinder voi olla ihan toimiva tapa löytää seuraa. Mutta mikäli et saanut matcheja tai treffejä aikaiseksi, kokeile myös perinteisempiä deittisivustoja.

Siellä voit selata profiileja ja lähettää viestiä ilman, että teidän pitää ”matchata” keskenänne.

Monille Tinder on vain sellainen peli, jossa haetaan jännitystä ja dopamiinipiikkiä aivoille ilman aikomustakaan lähteä treffeille. Eli kokeile myös noita deittisivustoja, jossa ihmiset haluavat oikeasti tavata normaaleja ja järkeviä ihmisiä. Kokeile vaikka Eliittikumppani.fi:tä, mikäli etsit fiksua ja koulutettua naista (toimii parhaiten pk-seudulla).

2. Koulut ja työpaikat ovat yleisimpiä paikkoja löytää nainen

Moni parisuhde saa alkunsa sieltä arkiympyröistä ja tähän on ihan loogiset syynsä:

Naiset ovat hitaammin lämpeäviä kuin miehet, tarkoittaen, että he eivät ole yhtä primitiivisesti kiinnostuneita vain potentiaalisen kumppanin ulkonäöstä kuin miehet.

Toki työpaikalla säätämisessä on omat vaaransa. Kuvittele tilanne, jossa etenette naisen kanssa jopa sänkyyn asti, mutta sitten sukset menevät ristiin. Siinä on hieman kiusalliset oltavat, jos olette molemmat vakituisessa työssä samassa avokonttorissa.

Mutta pidä silmällä muiden osastojen/luokkien naisia. On ihan psykologisesti tutkittu juttu, että mitä useammin näemme samoja kasvoja, sitä enemmän alamme luottamaan ja tykkäämään näistä.

3. Kuntosalilta? ..mutta vältä tietyt virheet:

Käytkö jo salilla?

Jos et, nyt on aika aloittaa. Ensinnäkin saat treenattua itsellesi sitä V-muotoista ylävartaloa (joka on vetänyt naisia puoleensa jo luola-ajoista lähtien), sekä liikunnalla on massiivisen positiivinen vaikutus itsevarmuuteesi (joka on erittäin tärkeää parisuhdemarkkinoilla).

Mutta, kuntosalit ovat täynnä naisia kyttääviä miehiä. Älä ole vain yksi heistä.

Ole mieluummin se, joka välttelee liiallista katsekontaktia sen mielenkiintoisen naisen kanssa. Sen sijaan pyri suoraan hänen juttusille, esim. kysymään saako tehdä välissä tai montako sarjaa tällä on jäljellä. Tee se ystävällisen neutraalisti. Naiset kiinnostuvat miehistä, jotka osaavat keskustella ja lähestyä juttelemalla ihan normaaleja asioita. Eli älä laita naista sellaiselle kuvitteelliselle jalustalle ja kyttää kuin koiranpentu hakien naisen hyväksyntää. Ei se nainen sieltä tule koskaan luoksesi ja tee aloitetta.

4. Baarista? Konserteista?

Jos et ole yöelämästä saanut toivottua menestystä, kokeile saada seuraavalla kerralla mukaasi vaikka naispuoleisia kavereita. Syy tähän on se, että naiset kiinnostuvat miehestä, joka on toisten naisten ympäröimänä.

Tai keskity yksinkertaisesti lähestymisten määrään. Jos lähestyt yhtä naista illan aikana ja saat pakit, saatat ajatella, että ”noni, turha lähestyä ketään, ei ne lämpene”. Lähesty kymmentä naista, niin pakit ei enää tunnu missään ja samalla kasvatat mahdollisuuksiasi saada edes jotain säpinää aikaiseksi.

Konserteissa käy myös sellaisia naisia, jotka eivät muuten välttämättä hillu yöelämässä. Yhteinen musiikkimaku on jo hyvä pohja saada keskustelu käyntiin.

Muista kuitenkin: jos etsit naista tositarkoituksella, älä yritä ”clousata diiliä” heti samana yönä. Ehdota mieluummin treffejä ja ota puhelinnumero talteen.

5. Miten löytää nainen ruokakaupasta tai kadulta? Esimerkiksi näin:

Naisia harvoin lähestytään keskellä kirkasta päivää ja tässä on sinun markkinarakosi:

Ala harrastamaan small talkia joka h*lvetin paikassa. Kun ruokakaupassa katselet proteiinipatukkahyllyä ja siinä on nainen vieressä, sano vaikka ”tää on hyvä” ja ei, et osoita omaa alapäätäsi vaan jotain suosikkipatukkaasi siitä hyllyltä.

Aluksi homma saattaa tuntua epäluontevalta, mutta ajan myötä kun saat toistoja alle, niin uskallat puhua kenelle tahansa. Muista myös ”clousata” mikäli nainen vaikuttaa mukavalta eikä vain vaivautuneena yritä poistua tilanteesta. Eli kysy onko tämä sinkku, lähteekö hän kahville joskus jne. Muista AINA ottaa se viimeinen askel kohti puhelinnumero- tai treffipyyntöä, mikäli nainen vaikuttaa mukavalta ja vähänkään kiinnostuneelta.

6. Yhteisten ystävien kautta (jos ei muuta niin laajenna tuttavapiiriä)

Joidenkin kyselyjen mukaan yhä tänä päivänä suurin osa pariskunnista tapaa yhteisten ystävien tai tuttujen kautta.

Eikö tuttavapiiristä löydy potentiaalisia naisia? Sitten hanki uusia tuttuja/kavereita. Kyllä, myös aikuisena voi hankkia uusia kavereita. Lähde johonkin harrastustoimintaan mukaan tai mihin tahansa, jossa voit tavata miehiä tai naisia!

7. Ulkomailta?

Moni mies löytää tänä päivänä naisen ulkomailta. Suosituimpina ovat maat, joissa perinteisemmät sukupuoliroolit ovat vielä voimissaan, kuten Thaimaa, Venäjä ja Filippiinit.

Tai suomeksi sanottuna, maista, joissa naiset etsivät hyvät resurssit omaavaa miestä ja jossa sosiaaliturva ei (vielä) mahdollista ihmisten makaamista kotona ilman työtä tai vaivannäköä.

Monissa maissa hyvin käyttäytyvä (ei-väkivaltainen ja naista kunnioittava)  ja länsimaalaiset arvot omaava Suomi-mies on kovaa valuuttaa. Toki parisuhteisiin ja avioliittoihin ulkomaalaisen ja täysin eri kulttuurista tulevan ihmisen kanssa liittyy omia haasteita – sitä ei käy kieltäminen.

Yhteenveto

Paikkojahan on monia mistä se nainen voi löytyä. Ehkä sen sijaan, että pähkäilisi ”paikkoja”, kannattaa enemmän panostaa omaan asenteeseen, eli siihen, että uskallat ja pystyt puhumaan naisille missä tahansa.

Toistoja, toistoja, toistoja.. harjoitus tekee (Treffi)maisterin tässäkin asiassa.

Unohda häpeä ja ala puhumaan tuntemattomille ihmisille missä tahansa. Sitten kun se unelmiesi nainen on edessäsi, et epäröi mennä suoraan asiaan eli pyytää tätä treffeille. Ehkä epäonnistut 50 kertaa peräjälkeen, mutta ehkä 51:s on se jättipotti.

Nyt laita kommentti tuohon alapuolelle (voit myös kirjoittaa täysin anonyymisti keksien nimen ja sähköpostiosoitteen): mistä sinä löysit edellisen naisesi?

PS. lue myös mitä nainen haluaa -artikkelimme, niin edesautat mahdollisuuksiasi löytää hyvän naisen.

2 KOMMENTIT

  1. Juupa juu. Eräs nainen sanoi yhden tapaamisen jalkeen, että puhun liian paljon. Toinen löi oven kiinni, ennen kuin ehdittiin tavata. Voin sanoa, että turpaan on tullut naisten suhteen viime aikoina. Alkaa jo miettiä olemista jo ihan yksin.

    • Ei saa luovuttaa. Ota palaute vastaan, kehitä itseäsi ja sitten kohti uusia treffejä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here