Kun yh-äiti etsii miestä – vinkit yksinhuoltajaäidille ja 5 parasta yh-deittiä

Yh äiti etsii miestäSuomessa on tuhansia ja taas tuhansia pienten lasten kanssa eläviä sinkkuvanhempia.

Tässä artikkelissa vinkkejä siihen tilanteeseen, kun yh-äiti etsii miestä.

Mutta sitä ennen:

Mikä on paras treffipalsta yksinhuoltajaäidille?

Oletetaan, että haet kumppania vakavampaan suhteeseen (Tinderistähän löytää painiseuraa ilman, että lapsista kerkeää edes mainita).. eli tästä lähtee:

1. NextLove – vain avioeronneille ja yksinhuoltajille

NextLove

NextLove.fi on melko uusi deittipalvelu, joka on suunnattu erityisesti avioeron kokeneille ja yksinhuoltajille. Täällä voit löytää juuri samanhenkistä seuraa ja todennäköisesti hieman vanhempaa väkeä. Jos siis et viitsi enää leikkiä ”normaalien” treffisivujen miesten kanssa, kokeile Nextlovea. Palvelu tosin maksaa, mikäli vaikuttaa, että siellä mielenkiintoista väkeä löytyy ja heidän kanssaan haluaa kommunikoida.

 

2. E-kontakti – tasokasta kumppanin hakua

E-kontaktissa käyttäjäkunta on hieman kypsempää – niin iältään kuin henkisestikin. Palvelu on profiloitunut erityisesti pitkäaikaista parisuhdetta etsivien sinkkujen kohtauspaikkana.

Voit ilmoittaa profiilissasi onko sinulla lapsia vai ei – tai jättää kokonaan täyttämättä tämän kohdan. Voit myös etsiä miehiä sen perusteella onko näillä lapsia vai ei.

Kokeile E-kontaktia tästä ilmaiseksi !

 

3. Eliittikumppani – persoonallisuustestiin pohjautuva – käyttäjät tositarkoituksella

Eliittikumppani ei ole tosi-tv-bimbojen ja kirurgien kohtaamispaikka, vaan itse asiassa todella vakavasti otettava palvelu, joka keskittyy matchaamaan samanlaiset persoonat toisilleen.

Ja jos yh-äiti etsii seuraa Eliittikumppanissa, ottaa matchays-prosessi huomioon myös kumppaniehdokkaiden lapsiystävällisyyden. Jos siis etsit seuraa tositarkoituksella, etkä pelkkää seksiseuraa, kannattaa antaa Eliittikumppanille mahdollisuus. Tiedä vaikka sieltä löytyisi joku sopiva sokeri-isä.

 

4. Happypancake – ilmainen palsta asialliseen seuranhakuun

Häppäri on yksi suosituimpia (asiallisemman puolen) ilmaisista treffisivustoista. Palvelu on ilmaisuudestaan huolimatta asiallinen deittisivusto, jossa voit löytää seuraa niin parisuhde mielessä kuin rennompaankin treffailuun – koko kansan kirjo siis tälläkin sivustolla. Käy kokeileen ja rekisteröidy Happypancake.fi:hin (täysin ilmainen, missään vaiheessa ei vongata rahaa sivuston käytöstä)

 

5. Suomi24 Treffit – miehiä kuin makkarafestivaaleilla

Vanha kunnon Suomi24 tarjoaa myöskin ilmaista palvelua. Palvelussa on runsaasti miehiä, eli se on mitä parhainta apajaa yh-äidille, joka etsii miestä ja joka ylipäätään haluaa nousta takaisin treffailuhevosen selkään. Treffailuhan vaatii usein ”harjoittelua”. Jos käyt useammilla treffeillä, ja jos ne menevät metsään, tiedätpähän ainakin millaista miestä et halua.

Varaudu myös asiattomiin lähestymisyrityksiin ja seksiseuran hakijoihin. S24 on tämän listauksen kenties vapaamielisin seuranhakupalsta, eli täältä pitäisi löytyä helposti myös elävä kokovartalodildo, mikäli ihan rehellisesti ottaen kaipaat vain sellaista seuraa.

Lue myös: 15 vinkkiä täydellisen treffi-ilmoituksen ja profiilin tekoon

Vinkkejä kun yh-äiti etsii miestä

Kun on kädet täynnä töitä kotopuolessa ja vaikeaa löytää lapsenvahtia, milloin yksinhuoltajalla on aikaa hakea seuraa?

Ja siihen päälle vielä se, että monille nuoremmille miehille saattaa olla deal breaker se, mikäli naisella on jo lapsia. Treffimaisteri suosittelee YourTango.comin avulla seuraavaa – 5 pikavinkkiä:

1. Laajenna tuttavapiiriäsi

Teetkö kaiken aina kuten ennenkin? Samojen ystävien kanssa kahvilla? Ota seuranhaku siltä kannalta, että kenen tahansa uuden ihmisen tapaaminen vie sinua eteenpäin etsiessäsi sitä unelmiesi prinssiä. Eli osallistu kaikkiin sosiaalisiin tapahtumiin, joihin voit, vaikka kyseessä ei olisikaan mikään sinkkutapahtuma.

2. Sano kyllä kaikelle!

Edellisen kohdan jatkoksi. Mene epämukavuusalueelle ja kokeile uusia juttuja. Järjestikö kaverisi sokkotreffit sinulle? Hienoa, mene vaikka ei sillä hetkellä huvittaisi. Nyt on aika mennä epämukavuusalueelle ja kokeilla kaikkea mihin avautuu mahdollisuus.

3. Ulkonäön päivittäminen

Onko omasta ulkonäöstäsi huolehtiminen jäänyt vähemmälle? Todennäköisesti olet jo kuumaa kamaa suurimmalle osalle miehistä, mutta henkisesti saatat tuntea itsesi pullantuoksuiselta kotiäidiltä. Henkiseksi boostiksi voisi siis toimia vaatekaapin uudistamista ja muuta kauneudenhoitoa. Itsevarmuutesi saa huiman boostin ja sen jälkeen miestä alkaa kaatumaan kuin parhaimpina nuoruusvuosinasi.

4. Laita verkot vesille tuttavapiiriin

Älä ujostele asian suhteen, että haet kumppania. Jos aina vedät sitä roolia, että ”ei mulla ole aikaa miehille” vaikka sisimmissäsi tunnet toisin, ei tuttavapiirisi ala väkisin sinulle ketään esittelemään. Kysy vaikka tutuilta olisiko näillä tiedossa ketään ”eliittikumppania”.

5. Unohda lapset treffeillä!

Monilla tuoreilla vanhemmilla saattaa juttu kääntyä aina omiin lapsiinsa. Sitä saattaa elää niin syvällä siinä omassa kuplassa, että ei enää osaa puhua ”aikuisten” juttuja. Mies haluaa nähdä sinut seksuaalisena ihmisenä, joten laita lapsiläpät tauolle ja keskity tutustumaan mieheen ihan vain aikuisten kesken.

Suosituksemme: rekisteröidy aluksi ainakin Happypancake.fi:hin (täysin ilmainen) ja katso miestarjonta!

Onnea ja menestystä miehen metsästykseen!

Lue myös:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here