Sinkut Porvoossa huomio: näistä 6 paikasta löytyy seuraa Porvoosta!

Sinkut PorvooJa sitten otetaan käsittelyyn sinkut Porvoossa.

Missä heitä tapaa vai pitääkö lähteä isolle kirkolle asti seuranhakuun?

Ei välttämättä.

Tässä 6 poimintaamme, joista saatat löytää itsellesi mielenkiintoista seuraa Porvoosta.

Listaamme yöelämän poiminnat sekä muut vinkit arkielämän ”iskupaikoille”. Porvoon yöelämä on nykyään melko kuolleen hiljaista, mutta pari paikkaa sentään löytyy:

1. La Fiesta – paras yökerho?

Porvoon sinkut tapaavat esimerkiksi La Fiestassa (entinen Amarillo), Rauhankatu 29:ssa. Kyseessä on ravintolan ja yökerhon yhdistelmä, jossa biletetään 4 iltana viikossa klo 04:ään asti aamulla. Paras veto on tietenkin mennä viikonloppuiltoina.

Lauantaisin klo. 00 jälkeen sisään lasketaan vain 22+ ikäisiä, eli soveltuu myös hieman aikuisemmalle väelle!

2. Old Town Public House – irkkupubi (myös live-musiikkia)

Old Townissa käy myös live-esiintyjiä aika-ajoin, eli mikäli leppoisa ja aikuismainen irkkupubi-tunnelma vetää puoleensa, suuntaa tänne. Jos ei seuraa löydy, voit ainakin nauttia laadukkaista ulkomaisista oluista.

3. Porvoon paahtimo bar & cafe – letkeämpään illanviettoon

Jos yökerhot eivät ole sinun juttu ja haluat nauttia laadukkaita juomia tyylikkäässä ympäristössä, suuntaa Porvoon Paahtimoon. Pe- ja la-iltaisin auki 03:een asti, jolloin ilmassa on enemmänkin bilemenoa, ja mahdollisuutta tavata uusia ihmisiä.

Tsekkaa myös paikan drinkkikurssit, stand up -komediaillat ynnä muut tapahtumat, joissa voi tavata myös sinkkuja!

4. Porvoon sinkut liikuntaharrastuksissa

Jos et tykkää käydä yöelämässä, ei hätää. Kannattaa suunnata sellaisten harrastusten pariin, jotka itseä kiinnostaa. Itsestään huolta pitäminen kiinnostaa suurta osaa ihmisistä, joten miten olisi kuntosali? Valitse vain sellainen sali, jossa voit tavata niitä vastakkaisen sukupuolen edustajia (diskriminaatiosyytösten vuoksi mainittakoon, että voit tietenkin etsiä myös samaa sukupuolta edustavia).

Salilla iskeminen ei ole yhtä suoraviivaista puuhaa kuin yöelämässä, joten kärsivällisyyttä peliin. Ensin haetaan silmäpeliä, seuraavalla kerralla ehkä moikataan ja seuraavan kerran kadulla tai yöelämässä törmätessä sovitaan treffit.

5. Seuraa Porvoon kansalaisopistolta?

Jos olet innokas kokeilemaan uusia asioita ja oppimaan uutta, katso Porvoon kansalaisopiston kurssitarjontaa. Esimerkiksi kielikurssit ovat mitä parhaimpia paikkoja tutustua uusiin ihmisiin. Niissä käy sekä miehiä että naisia – nuoria ja vanhoja.

Kurssitarjontaa on monenlaista, joten kannattaa valita sellainen mikä itseä kiinnostaa. Samat mielenkiinnon kohteet jakavat ihmiset tulevat helposti juttuun ja sen pohjalle on hyvä rakentaa ystävyyttä ja ehkä jopa saada deittiseuraa?

Jos olet sinkku, kannattaa ehdottomasti aktivoitua mitä erilaisimpiin aktiviteetteihin. Kun tapaat uusia ihmisiä ja laajennat sosiaalisia ympyröitäsi, parannat mahdollisuuksia kumppanin löytämiseen.

6. Porvoolaiset sinkut netissä?

Muista, että Tinder ei suinkaan ole ainoa paikka tavata porvoolaisia sinkkuja. Itse asiassa, moni siellä pelailee vain jotain outoa peliä ilman aikomustakaan lähteä ”oikeille” treffeille.

Eli pidä mielessä myös normaalit deittisivustot. Tässä pari poimintaamme:

Eliittikumppani.fi – tämä on hyvä sivusto mikäli olet noin 30-vuotias tai yli ja olet koulutettu tai uraorientoitunut sinkku. Ilmaiseksi pääsee kokeilemaan!

Jos etsit seksiseuraa Porvoosta, ja olet esimerkiksi varattu etkä pysty Tinderiä käyttämään, kokeile myös VictoriaMilan.fi:tä (etenkin yli 3-kymppisille soveltuva sivusto).

Jos olet yli 50-vuotias, katso vinkkimme 50+ treffeille.

Yhteenveto

Jos aikoo löytää seuraa kainaloonsa Porvoossa, on syytä aktivoitua hieman joka suunnalla:

Aloita uusia harrastuksia ja aktiviteetteja, ryhdy rohkeammaksi ja avoimemmaksi uusien ihmisten kanssa sekä käytä täällä netin puolella myös muutakin kuin Tinderiä. Kokeile ainakin Eliittikumppani.fi, mikäli olet noin 3-kymppinen ja omaat vähintään amk-tason koulutuksen.

Jos Porvoosta ei meinaa löytyä seuraa, sitten vain laajentamaan hakualuetta kohti pk-seutua.

PS. lue lisää vinkkejä seuranhakuun Treffimaisterin sinkkublogista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here