Sinkut Porvoossa: näistä paikoista löytää seuraa Porvoosta

Sinkut PorvooJa sitten otetaan käsittelyyn sinkut Porvoossa.

Missä heitä tapaa vai pitääkö lähteä isolle kirkolle asti seuranhakuun?

Ei välttämättä. Tässä 7 poimintaamme, joista saatat löytää itsellesi mielenkiintoista seuraa Porvoosta.

Listaamme yöelämän poiminnat sekä muut vinkit arkielämän ”iskupaikoille”. Porvoon yöelämä on nykyään melko kuolleen hiljaista, mutta pari paikkaa sentään löytyy:

1. La Fiesta – paras yökerho?

Porvoon sinkut tapaavat esimerkiksi La Fiestassa (entinen Amarillo), Rauhankatu 29:ssa. Kyseessä on ravintolan ja yökerhon yhdistelmä, jossa biletetään 4 iltana viikossa klo 04:ään asti aamulla. Paras veto on tietenkin mennä viikonloppuiltoina.

Lauantaisin klo. 00 jälkeen sisään lasketaan vain 22+ ikäisiä, eli soveltuu myös hieman aikuisemmalle väelle!

2. Old Town Public House – irkkupubi (myös live-musiikkia)

Old Townissa käy myös live-esiintyjiä aika-ajoin, eli mikäli leppoisa ja aikuismainen irkkupubi-tunnelma vetää puoleensa, suuntaa tänne. Jos ei seuraa löydy, voit ainakin nauttia laadukkaista ulkomaisista oluista.

3. Porvoon paahtimo bar & cafe – letkeämpään illanviettoon

Jos yökerhot eivät ole sinun juttu ja haluat nauttia laadukkaita juomia tyylikkäässä ympäristössä, suuntaa Porvoon Paahtimoon. Pe- ja la-iltaisin auki 03:een asti, jolloin ilmassa on enemmänkin bilemenoa, ja mahdollisuutta tavata uusia ihmisiä.

Tsekkaa myös paikan drinkkikurssit, stand up -komediaillat ynnä muut tapahtumat, joissa voi tavata myös sinkkuja!

4. Porvoon sinkut liikuntaharrastuksissa

Jos et tykkää käydä yöelämässä, ei hätää. Kannattaa suunnata sellaisten harrastusten pariin, jotka itseä kiinnostaa. Itsestään huolta pitäminen kiinnostaa suurta osaa ihmisistä, joten miten olisi kuntosali? Valitse vain sellainen sali, jossa voit tavata niitä vastakkaisen sukupuolen edustajia (diskriminaatiosyytösten vuoksi mainittakoon, että voit tietenkin etsiä myös samaa sukupuolta edustavia).

Salilla iskeminen ei ole yhtä suoraviivaista puuhaa kuin yöelämässä, joten kärsivällisyyttä peliin. Ensin haetaan silmäpeliä, seuraavalla kerralla ehkä moikataan ja seuraavan kerran kadulla tai yöelämässä törmätessä sovitaan treffit.

5. Seuraa Porvoon kansalaisopistolta?

Jos olet innokas kokeilemaan uusia asioita ja oppimaan uutta, katso Porvoon kansalaisopiston kurssitarjontaa. Esimerkiksi kielikurssit ovat mitä parhaimpia paikkoja tutustua uusiin ihmisiin. Niissä käy sekä miehiä että naisia – nuoria ja vanhoja.

Kurssitarjontaa on monenlaista, joten kannattaa valita sellainen mikä itseä kiinnostaa. Samat mielenkiinnon kohteet jakavat ihmiset tulevat helposti juttuun ja sen pohjalle on hyvä rakentaa ystävyyttä ja ehkä jopa saada deittiseuraa?

Jos olet sinkku, kannattaa ehdottomasti aktivoitua mitä erilaisimpiin aktiviteetteihin. Kun tapaat uusia ihmisiä ja laajennat sosiaalisia ympyröitäsi, parannat mahdollisuuksia kumppanin löytämiseen.

6. Porvoolaiset sinkut netissä?

Helpoin tapa tavata porvoolaisia sinkkuja (tai vaikka pääkaupunkiseutulaisia) on tietenkin netin treffipalstat.

Jos ei suoraan Porvoosta lyödy treffiseuraa, niin laajenna hakua naapurikuntiin. Pieni välimatka ei tunnu missään, mikäli tapaat sen oikean elämäsi rakkauden.

Rekisteröidy aluksi näihin kahteen (parissa minuutissa pääset katsomaan sinkkutarjontaa):

Jos olet yli 50-vuotias, katso vinkkimme 50+ treffeille.

Ja jos olet alle 25-vuotias, suuntaa Tinderiin tai lukemaan artikkelimme suosituimmista deittisovelluksista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here